Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

hayırlısı olsun canım benim. Yoğun çalışma var yani

hahhahaaaaa çok sevdim yelkenler foraaaaa oleyyyyyyyyyyy süper yaaaa
hayırlısı canımmm çalışmadan başarı kazanılmaz dimi ama

kızlar bide ben çok deliyim ya çin takvimine bakıyorum erkek çıkıyor eğer haziranda hamile kalırsam ben kız bebiş istiyorummm ya napcaaazzz

axxnn canım naber? nasılsın bugün???
sen ankaranın neresinde oturuyorsun? bende arada sırada hafta sonları geliyorum ankaraya

nerdesinnnnnnnnnnn nie yoksun bugün amaaaaaaaaaaaa

koleram bebişim akşamdan kalmabi işim vardı sabah onu halledeyim dedim gelir gelmez bizim denetim raporlarımız mühimde bişi kafa karışıklığına gelmez o yüzden bebeğim açmIYIM DEDİM HİÇ :))) yoksa benim raporlar neye benzerdi bilmiyorum valla

Son düzenleme:

hahahaha yirim seni
iş daha önemli tabi ekmek parası
madamım sen ne iş yapıyodun yaw unuttum ben:26:

kolera

günaydın hicranımmm hicran anne nasıl gidiyo gebelik benim akşamları iştah sıfıra düşüyo yaa

canım benimdde iki gündür baş ağrım var neden bilmiyorum ben hamile kaldıktan sonra dengem bozuldu çok üzülüyorum bu duruma yemek günde 2 kez yiyorum uykum tepetaklak tansiyonum kötü bir alışabilsem hamileliğe artık ani hareketlerim var zil çalsa telefon çalsa hemen fırlıyorum sonradadnda üzülüyorum

moralimde çok bozuk zaten bir doktor bulamadık koskoca gebzede evimde doğuracam sıcak su havlu yeter eskiden doktormu varmış sanki şimdikilere para veriyosun sanki ilgileniyorlar

ayyy ben snein fasulye taneni yiyim yaaaa ne güzel olmuş bebiş öle fasulyeden çıksında teyzesine gezmelere gelsin inşlaahhhhh

hehehe teyzesini kocaman kocaman öpsünnnnn
Bende birinden gördüm çok hoşuma gitti yaptım hemen

moralimde çok bozuk zaten bir doktor bulamadık koskoca gebzede Evimde doğuracam sıcak su havlu yeter eskiden doktormu varmış sanki şimdikilere para veriyosun sanki ilgileniyorlar

ya hicran vallah aynı durumdayız biliyomusun. Iştah çok fena kapandı benim özellikle akşamları resmen aç kalıyorum. Tiksiniyorum yemeklerden. Hele pilava baklamıyorum bile direk midem bulanıyo O ani hareket bende de var herşeye sıçrıyorum dün eşim dedi noluyo sana yaa bende dedim panik atakmı başlıyo acaba demek sende de var he
Doktorda bende çok fena oldum adam gibi doktor yok. Bakalım 30 mayısta gideceğim nasıl. Biri bi doktoru övüyo diğeri kötülüyo insan ne yapacağını şaşırıyo yaa çok sinir . Ben en son kızdım devlete gitçem dedim yaa paramla rezil oldum. Bide böle deniyim bakim.

meraba kızlar nasılsınız canlarımm
cucummmmmmm hoşgeldinnn

anca geldim...basimi isten alamiyorum
Ffffffffffffff
neyseki mola saatim geldi

Nasilsiniz güzeller ??

nikitammmmm canımmmmmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnn biz iyiyik sen nasılsın

sağol beybi iyiyiz işte bende sabahtan beri rapor yazmaktan anam ağladı neysem az önce bitirdimde geldim bebiş ne bu yaw iş iş iş moka vaaaa mı mokaa

olma mi giii, daha yeni yanima arkadasim ''bise icermisin ?'' sordu ve makineye gitti, ,,tabisi bir moka siparisi veedim 2.bardagim gercekten, artikin cok icmiyorum....
naber hayatim,iyimisin??
bugün millet cosmus, hemen yazamayabilirim bilesiniz.

mokam geldiii,,,hüüüüp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…