- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #5.481
BERNARDONUN ADET GÜNÜNE AMA KAYDIĞINI SÖYLÜYO NEYSE HAYIRLISI BERNARDOMA
ayyyy hadiiii inşallahhh gebişlerrr artar
inşallah allah isteyen herkese fazla bekletmeden,hayırlısıyla versin inşallahDAHA 6 HAFTA 6 GÜNLÜKÜZ MERCİMEK GİBİ BİŞİYİZ
canımmm benimmm peki karnında değişiklik varmı???
İNŞALLAH OLMAZSSIN NURUM
[sıze="1"]kızlar mayıs ayı için çok ümitliydim ama adet oldum yani bu ayda yok bi haftadır yazamadım iş yerinde işler çok yoğun...kısmet haziran ayına yumurtlama günümü hesapladım bgün başlıyor bu demek oluyor ki :92::92: :92: foraaaaaaaaaa[/sıze]
kızlar mayıs ayı için çok ümitliydim ama adet oldum yani bu ayda yok bi haftadır yazamadım iş yerinde işler çok yoğun...kısmet haziran ayına yumurtlama günümü hesapladım bgün başlıyor bu demek oluyor ki :92::92: :92: foraaaaaaaaaa
hahhahaaaaa çok sevdim yelkenler foraaaaa oleyyyyyyyyyyy süper yaaaa
hayırlısı canımmm çalışmadan başarı kazanılmaz dimi ama
kızlar bide ben çok deliyim ya çin takvimine bakıyorum erkek çıkıyor eğer haziranda hamile kalırsam ben kız bebiş istiyorummm ya napcaaazzz
nerdesinnnnnnnnnnn nie yoksun bugün amaaaaaaaaaaaa
koleram bebişim akşamdan kalmabi işim vardı sabah onu halledeyim dedim gelir gelmez bizim denetim raporlarımız mühimde bişi kafa karışıklığına gelmez o yüzden bebeğim açmIYIM DEDİM HİÇ :))) yoksa benim raporlar neye benzerdi bilmiyorum valla
hahahaha yirim seni
iş daha önemli tabi ekmek parası
madamım sen ne iş yapıyodun yaw unuttum ben:26:
hahahaha yirim seni
iş daha önemli tabi ekmek parası
madamım sen ne iş yapıyodun yaw unuttum ben:26:
anca geldim...basimi isten alamiyorum
ffffffffffffff
neyseki mola saatim geldi
nasilsiniz güzeller ??
ayyy ben snein fasulye taneni yiyim yaaaa ne güzel olmuş bebiş öle fasulyeden çıksında teyzesine gezmelere gelsin inşlaahhhhh
kolera
günaydın hicranımmm hicran anne nasıl gidiyo gebelik benim akşamları iştah sıfıra düşüyo yaa
Canım benimdde iki gündür baş ağrım var neden bilmiyorum ben hamile kaldıktan sonra dengem bozuldu çok üzülüyorum bu duruma yemek günde 2 kez yiyorum uykum tepetaklak tansiyonum kötü bir alışabilsem hamileliğe artık ani hareketlerim var zil çalsa telefon çalsa hemen fırlıyorum sonradadnda üzülüyorum
moralimde çok bozuk zaten bir doktor bulamadık koskoca gebzedeEvimde doğuracam sıcak su havlu yeter eskiden doktormu varmış sanki şimdikilere para veriyosun sanki ilgileniyorlar
cucummmmmmm hoşgeldinnnmeraba kızlar nasılsınız canlarımm
anca geldim...basimi isten alamiyorum
Ffffffffffffff
neyseki mola saatim geldi
Nasilsiniz güzeller ??
meraba kızlar nasılsınız canlarımm
sağol beybi iyiyiz işte bende sabahtan beri rapor yazmaktan anam ağladı neysem az önce bitirdimde geldim bebiş ne bu yaw iş iş işmoka vaaaa mı mokaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?