Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

hosbuldum koleram teyzezisinin bitanesini nasıl bakımmmayyy kimbilir ne tatlı olcakkk :97:

canim ben iyiyimmm, seni sormali??
nasil gidiyor bebisle aran??
yegen üzmüyor seni dimi?? hiiiiiiii, ona ciciler alcaz biizzz....uslu uslu dursun ,büyüsün bidik

afiyet bal şekerlik olsun nikime benim bende yoğurt yiyom kaysili ohh buz gibi ne güselll
valla dünden beri bi değişiklik yoktur herşey ayni seyrindedir efemm saygılar sunarım sizlerde durum nasıldır oğluş nasııı

bende 4 mayısta doktora gitcem gün vermişti . zaten ancak çağırırlar hiç uyarmak falan yok ağrın olur sancın olur milltten duyduğumuz laflarla gebelik sürüp gidiyo bakalım allahtan hayırlısı bayramoğlu diye bir yer var darıcada orayı aradım dün tüm bakımı var küvez doğum falan muayen ücretide 12 lira iyi ama orasıda uzakmış artık kocamla araştırmaktan canımız çıkıyo en son yüzyıl hastanesine gitcektim orayıda birisi kötüledi devlete gitcektim geçen pazarda hamile bir arkadşaı gördüm 7 aylık bebeği beslenemiyomuş yeni farketmişler şimdi kartal araştırmaya göndermişler artık öle bir panik atak olmuşum i geçen uyuduk eşimle o uyumamış beni yanağımdan öpecekken : bir panikle kalktım sonra tekrara yanaktan öpmeye niyetlenmiş ben beeğim falan demişim oda döndü arkasını yattı bazende işe yarıyor bu hamilelik ama birde doktor bulsaydım inşallah herkes en yi doktoru bulur

bence siz devletten şaşmayın derim hamişler ne varsa devlette var yinede zaten ordakilerinde özel muayeneleri var merak etmeyinnn

ictim bitti bile...tsk.ler canim arkadasimmm, sanada afiyet ,bal lokkum ossun tosunum
icin ferahlasinnn, havalar nasil bacim istanbulda...?? canimm,keske bende istanbulda calisiyor olaydim, cok sanslisin bacimmm (bugun patlama olmus etilerde, duydunmu?)

oglusum ellerinden oper teysesiiii, eskiyam o benimmm iyidir oda , yaramazliga devam

orhancik nasil??

havalar iyi gidiyor gündüzleri gömlek tişört giyebilirsin ama akşamları hırka şart havalar şaşırmış durumda bi tam olarak yaz gelemedi bu sene orhanım nasıl olsun canavar gibi maşallahh:))) evet tatlım ya etilerde olmuş ben duydum tam o saatte işe gellmiştim çünkü bi patlama sesi aldım ama tabi bizim burdan biraz daha az duyuldu bende o bakımdan rabbim korusun hepimizi kadıncağzında ayağı kopmuş baksana yazık işte böyle masumlar gidiyorr ...
bebem biras dışarı çıkıp gelcem görüşelim irtibatı kesmeğellimmm

evet, gencecik hemde...üzüldüm

sen isine bak tontis... gorusurukss

naber bernardom,,bize konusma firsati oluyor iste canimm
nasil gidiyor?

pek iyi gitmior canım ya. canım sıkkın biraz. artık okul beni çok sıkmaya başladı. iş güç olmadan insan daha çok sıkılıyormuş. havalarda iice ısındı ya. bunalmaya başladım. eşiminde seyehat zamanı yaklaştıkça benm stres artıor tabi

Kızlar bugün regl günüm henüz adet olmadım ama alnımda sivilce çıktı hani bu adet dönemlerinde çıkarlar ya işte ondan bir tane. Yoksa regl oluyorum ((

istedigin bölümde degilmisin? belki sevmedigin icin SIKILmissindir....
ise aliskinsan ,ev islerinin seni SIKmasi dogal canimmm,
sevdigin ne ise onu yapmaya bak, tabi durum müsaitse...biraz kafan dagilir...esinin gitmesi elbette güzel bisey degill,,, özliyeceksin....ama mecbur iste, ekmek parasi,katlanacaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…