- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #5.501
hehehe teyzesini kocaman kocaman öpsünnnnn
Bende birinden gördüm çok hoşuma gitti yaptım hemen
ya hicran vallah aynı durumdayız biliyomusun. Iştah çok fena kapandı benim özellikle akşamları resmen aç kalıyorum. Tiksiniyorum yemeklerden. Hele pilava baklamıyorum bile direk midem bulanıyoO ani hareket bende de var herşeye sıçrıyorum dün eşim dedi noluyo sana yaa bende dedim panik atakmı başlıyo acaba demek sende de var he
Doktorda bende çok fena oldum adam gibi doktor yok. Bakalım 30 mayısta gideceğim nasıl. Biri bi doktoru övüyo diğeri kötülüyo insan ne yapacağını şaşırıyo yaa çok sinir . Ben en son kızdım devlete gitçem dedim yaa paramla rezil oldum. Bide böle deniyim bakim.
cucummmmmmm hoşgeldinnn
nikitammmmm canımmmmmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnn biz iyiyik sen nasılsın
iyiliktr güzelliktir cücü kardeş sen nasılsın bakalımmm
olma mi giii, daha yeni yanima arkadasim ''bise icermisin ?'' sordu ve makineye gitti, ,,tabisi bir moka siparisi veedim2.bardagim gercekten, artikin cok icmiyorum....
naber hayatim,iyimisin??
bugün millet cosmus, hemen yazamayabilirim bilesiniz.
mokam geldiii,,,hüüüüp
bende iyiyim canımmm evdeyimm napimmm :97:
hehehe teyzesini kocaman kocaman öpsünnnnn
Bende birinden gördüm çok hoşuma gitti yaptım hemen
ya hicran vallah aynı durumdayız biliyomusun. Iştah çok fena kapandı benim özellikle akşamları resmen aç kalıyorum. Tiksiniyorum yemeklerden. Hele pilava baklamıyorum bile direk midem bulanıyoO ani hareket bende de var herşeye sıçrıyorum dün eşim dedi noluyo sana yaa bende dedim panik atakmı başlıyo acaba demek sende de var he
Doktorda bende çok fena oldum adam gibi doktor yok. Bakalım 30 mayısta gideceğim nasıl. Biri bi doktoru övüyo diğeri kötülüyo insan ne yapacağını şaşırıyo yaa çok sinir . Ben en son kızdım devlete gitçem dedim yaa paramla rezil oldum. Bide böle deniyim bakim.
cucummmmmmm hoşgeldinnn
nikitammmmm canımmmmmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnn biz iyiyik sen nasılsın
afiyet bal şekerlik olsun nikime benim bende yoğurt yiyom kaysiliohh buz gibi ne güselll
valla dünden beri bi değişiklik yoktur herşey ayni seyrindedir efemm saygılar sunarım sizlerde durum nasıldır oğluş nasııı
ictim bitti bile...tsk.ler canim arkadasimmm, sanada afiyet ,bal lokkum ossun tosunum
icin ferahlasinnn, havalar nasil bacim istanbulda...?? canimm,keske bende istanbulda calisiyor olaydim, cok sanslisin bacimmm (bugun patlama olmus etilerde, duydunmu?)
oglusum ellerinden oper teysesiiii, eskiyam o benimmmiyidir oda , yaramazliga devam
orhancik nasil??
havalar iyi gidiyor gündüzleri gömlek tişört giyebilirsin ama akşamları hırka şart havalar şaşırmış durumda bi tam olarak yaz gelemedi bu sene orhanım nasıl olsun canavar gibi maşallahh:))) evet tatlım ya etilerde olmuş ben duydum tam o saatte işe gellmiştim çünkü bi patlama sesi aldım ama tabi bizim burdan biraz daha az duyuldu bende o bakımdan rabbim korusun hepimizi kadıncağzında ayağı kopmuş baksana yazık işte böyle masumlar gidiyorr ...
bebem biras dışarı çıkıp gelcem görüşelim irtibatı kesmeğellimmm
axxnn canım naber? nasılsın bugün???
sen ankaranın neresinde oturuyorsun? bende arada sırada hafta sonları geliyorum ankaraya
anammmmm kimse kalmamış ya. ee naber kızlar. buralarda havalar iice ısındı. ne yapcaz bilmem.
naber bernardom,,bize konusma firsati oluyor iste canimm
nasil gidiyor?
anammmmm kimse kalmamış ya. ee naber kızlar. buralarda havalar iice ısındı. ne yapcaz bilmem.
merhaba bernardo burda havalar hala şaşkın sabah guneş öğle yağmur akşam güneş sonra yıne yağmur...keyifsiz yapıyor insanı
Kızlar bugün regl günüm henüz adet olmadım ama alnımda sivilce çıktı hani bu adet dönemlerinde çıkarlar ya işte ondan bir tane. Yoksa regl oluyorum((
pek iyi gitmior canım ya. canım sıkkın biraz. artık okul beni çok sıkmaya başladı. iş güç olmadan insan daha çok sıkılıyormuş. havalarda iice ısındı ya. bunalmaya başladım. eşiminde seyehat zamanı yaklaştıkça benm stres artıor tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?