- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #5.521
canım daha belli olmaz o. dur bekle biraz. hamile olunca da çıkar sivilce
hosbuldum koleram teyzezisinin bitanesini nasıl bakımmmayyy kimbilir ne tatlı olcakkk :97:
canim ben iyiyimmm, seni sormali??
Nasil gidiyor bebisle aran??
Yegen üzmüyor seni dimi?? Hiiiiiiii, ona ciciler alcaz biizzz....uslu uslu dursun ,büyüsün bidik
bence siz devletten şaşmayın derim hamişler ne varsa devlette var yinedezaten ordakilerinde özel muayeneleri var merak etmeyinnn
Ben deldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kızlar bugün regl günüm henüz adet olmadım ama alnımda sivilce çıktı hani bu adet dönemlerinde çıkarlar ya işte ondan bir tane. Yoksa regl oluyorum((
hoşdeldiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn
istedigin bölümde degilmisin? belki sevmedigin icin SIKILmissindir....
ise aliskinsan ,ev islerinin seni SIKmasi dogal canimmm,
sevdigin ne ise onu yapmaya bak, tabi durum müsaitse...biraz kafan dagilir...esinin gitmesi elbette güzel bisey degill,,, özliyeceksin....ama mecbur iste, ekmek parasi,katlanacaksin
ona bakarsan ,benimde adetim hazirlik icerisinde gibi karnimda bir karisiklik oldugunu hissediyorum, acaba benimkide erkenmi gelecek diye icimden gecmiyor degil:26:
Ama sana gelince, dur bakalim....insallah hamilesindir ama bat'in oldugu halde halan gelmediyse, yinede bir bekle
idrar testinde negatif çıkmasına rağmen eşimin ısrarları sonucu dün kan tahlili verdim sonuç yine negatif. Evlendiğimden beri ilk defa bu kadar gecikti. Dr strestendir dedi ama önceki aylar kısmen olsada bu ay çok rahattım ne oluyo hiç anlamış değilim. 10. Gün olmazsa söktürücü veririm dedi. Dua edin ilaca gerek kalmasın
erikimiz iyi cucum çok şükür mide bulantısı yapıyo ya ordan anlıyorum iyi olduğunu
nıkıtam yaa nedense bu yazıyı görünce gözlerim sulandıçok duygulandım yaw
bende özel muaynanesinden aldım randevu ama devletin dr u yani madamım. Merak ediyorum bakalım nasıl olcak:26:
Hoşdeldiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn
caniiiimmm, daha coook duygusal anlar yasayacaksinnn, seni cokkk iyi anliyorum...
Genc kizken tash kalpli biri iken, nolduysa sulugözün teki olup ciktim oglusumdan sonra
Sen duygulandim dedinya, inan benim icim cizz etti :97:
hosgeldinnn cannnn, gule gule giyyyBen deldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm FISTIK GİBİ Bİ PANTOLON ALDIM HUHUUUUUU
dogru diyosunda, SIKILmaya raziysan bise yapmazsin tebi....cik biraz hava al, havan degissin bebeemaman boşver ya. ne kadar sıkılsan da sonuçta bişey değişiyor mu hayır.
bilmemki?? bizim adam bu hafta öglenci, artik sen anla....kızz bebem hamiş olmayasınn ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyAğlarım haaaa ama mutluluktannnnnnnnn
hosgeldinnn cannnn, gule gule giyyy
sana komik bise anlatayimda gul, wcye gittigimde farkettimki pijama olarak giydigim tayt'imi acmamisim, pantalonu ustunden cekip ise gelmisim
dogru diyosunda, SIKILmaya raziysan bise yapmazsin tebi....cik biraz hava al, havan degissin bebeem
bilmemki?? bizim adam bu hafta öglenci, artik sen anla....
canım benim yaaa canım canımmm iyiki varsın nikitammmm
canım hayırlısı olsun. Mevsim değişikliğinden dolayı da gecikmiş olabilir.
Bekleyelim hep birlikte
hoşbuldum seni görmek güzel sonuç negatifmiş canım şimdi okudum demekki daha zamanı diill hem gençsin güzelsinnnn sağlıklısın en mühimi bu
kolerammmm nasıl gidiyor hamilelik:)üzmüyor değilmi seni minicikk:)
al iste, bu lafinada duygulandimgercekten!!:97:
Walla sözüne ekleyecek bisey bulamiyorum ''aynen,aynen'' demekten kalan.....
Iiki sizler varsiniz,iyiki koleram var, madamim var, ve digerleri.....
ayyy hiç gülesim yoktu hakkatene yaaa ilahi sen hamiş ol inşallahhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?