Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

İdrar testinde negatif çıkmasına rağmen eşimin ısrarları sonucu dün kan tahlili verdim sonuç yine negatif. Evlendiğimden beri ilk defa bu kadar gecikti. Dr strestendir dedi ama önceki aylar kısmen olsada bu ay çok rahattım ne oluyo hiç anlamış değilim. 10. gün olmazsa söktürücü veririm dedi. dua edin ilaca gerek kalmasın

hosbuldum koleram teyzezisinin bitanesini nasıl bakımmmayyy kimbilir ne tatlı olcakkk :97:

erikimiz iyi cucum çok şükür mide bulantısı yapıyo ya ordan anlıyorum iyi olduğunu

canim ben iyiyimmm, seni sormali??
Nasil gidiyor bebisle aran??
Yegen üzmüyor seni dimi?? Hiiiiiiii, ona ciciler alcaz biizzz....uslu uslu dursun ,büyüsün bidik

nıkıtam yaa nedense bu yazıyı görünce gözlerim sulandı çok duygulandım yaw

bence siz devletten şaşmayın derim hamişler ne varsa devlette var yinede zaten ordakilerinde özel muayeneleri var merak etmeyinnn

bende özel muaynanesinden aldım randevu ama devletin dr u yani madamım. Merak ediyorum bakalım nasıl olcak:26:

Kızlar bugün regl günüm henüz adet olmadım ama alnımda sivilce çıktı hani bu adet dönemlerinde çıkarlar ya işte ondan bir tane. Yoksa regl oluyorum ((

ona bakarsan ,benimde adetim hazirlik icerisinde gibi karnimda bir karisiklik oldugunu hissediyorum, acaba benimkide erkenmi gelecek diye icimden gecmiyor degil:26:

ama sana gelince, dur bakalim....insallah hamilesindir ama bat'in oldugu halde halan gelmediyse, yinede bir bekle

aman boşver ya. ne kadar sıkılsan da sonuçta bişey değişiyor mu hayır.

kızz bebem hamiş olmayasınn ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Ağlarım haaaa ama mutluluktannnnnnnnn

canım hayırlısı olsun. Mevsim değişikliğinden dolayı da gecikmiş olabilir.
Bekleyelim hep birlikte

Hoşdeldiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn

caniiiimmm, daha coook duygusal anlar yasayacaksinnn, seni cokkk iyi anliyorum...
genc kizken tash kalpli biri iken, nolduysa sulugözün teki olup ciktim oglusumdan sonra
sen duygulandim dedinya, inan benim icim cizz etti :97:

Ben deldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm FISTIK GİBİ Bİ PANTOLON ALDIM HUHUUUUUU
hosgeldinnn cannnn, gule gule giyyy
sana komik bise anlatayimda gul, wcye gittigimde farkettimki pijama olarak giydigim tayt'imi acmamisim, pantalonu ustunden cekip ise gelmisim
aman boşver ya. ne kadar sıkılsan da sonuçta bişey değişiyor mu hayır.
dogru diyosunda, SIKILmaya raziysan bise yapmazsin tebi....cik biraz hava al, havan degissin bebeem
kızz bebem hamiş olmayasınn ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Ağlarım haaaa ama mutluluktannnnnnnnn
bilmemki?? bizim adam bu hafta öglenci, artik sen anla....

ayyy hiç gülesim yoktu hakkatene yaaa ilahi sen hamiş ol inşallahhhhhh

canım hayırlısı olsun. Mevsim değişikliğinden dolayı da gecikmiş olabilir.
Bekleyelim hep birlikte

Hee öyle yapaaakk işimiz beklemek zaten dün sana ayeti yazmıştım okudunmu o msjımı canım

hoşbuldum seni görmek güzel sonuç negatifmiş canım şimdi okudum demekki daha zamanı diill hem gençsin güzelsinnnn sağlıklısın en mühimi bu

He canım ben biliyodum zaten hiç bi belirti yoktu hatta regl öncesi gerginliğim bile yoktu zaten eşimde ordan anladı geç kaldığını yoksa ben hiç söylemem umutlanmasın diye

kolerammmm nasıl gidiyor hamilelik:)üzmüyor değilmi seni minicikk:)

çok şükür canım güzel gidiyo bulantı dışında Sen nasılsın

al iste, bu lafinada duygulandim gercekten!!:97:
Walla sözüne ekleyecek bisey bulamiyorum ''aynen,aynen'' demekten kalan.....
Iiki sizler varsiniz,iyiki koleram var, madamim var, ve digerleri.....

aycun (kolera) bunu çooooooooooooookkk beğendiiiiiiiiiiii

ayyy hiç gülesim yoktu hakkatene yaaa ilahi sen hamiş ol inşallahhhhhh

hehehhe walla kis ,acmadan tayti nasilda giymisim pantolonumu hicte farketmemisimya...ilahi ben yaaa

aha ,benim gitme vaktim geldi canimmm
sizi seven ve daima sevecek olan niki'niz sizi sevgiyle kucakladiktan sonra ,SIKICA , vede pc'sini kapatir.....yarin ayni yer,ayni saatte yazismak ümidi ile, siz siz olun kendiniz kalin,sevgiyle kalin, bene''de dua edin
uzun lafin kisasi, bye byeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…