Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

see you bebem madamın seni kocaman kucaklar ve sulu sulu öperrrr sen sen ol hep iyi ol haa bide bu ay hamiş oluyorsun bak ona göre karışmam haaaaaaaaaaaaaa

güle güle nikitam yarın görüşmek üzere

arkadaslar benide eklermisinin listeye benim batım 5 haziran bende sabırsızlıkla bekliyorum siteyi gezerken birsey gördüm karbonat testi okudum ordaki yazanları bende öğlen yaptım köpürmedi diyorum ozaman hamile değilmiyimki ama benim dünden beri karnımda bir sancı oluyor adet sancısı gibi midem karışıyor arada birde göğüslerimin uçları irileşti ama bunlar erken değilmi

Canım bende okudum ama hiç inanmadım mantıklı gelmiyo bana. bence o köpürme kişinin idrarına göre değişiyodur. Nerden biliyon diyecek olursan meraktan biliyom şekerim :84::84::84: reglden hemen sonra denedim köpürdü

o nasıl bişimiş yaa karbonat filan

Gözlerime inanamiyorum, Az önce hamilelik testi yaptim, ikinci cizgiyi gördüümmmmmmmmmm.
Ellerim ayaklarim titriyor heyecandan, allahim bi ne güzel bir duygu.

ekledim listeye cınımmm
Karbonat testi boş iş doğru sonuç vermez :44:
Belirtiler için de çok erken psikolojik olabilir. Inşallah hayırlısıyla hamile kalırsın

pembeli86 canım tebrik ederim. Hayırlı olsun.
Kaç günden sonra çıktı idrar testinde.

bende iyiyim canımmm evdeyimm napimmm :97:

napim sekerim iş yapıyorum hergün aynı sey evi temizle yemek yap tv izliorum kitap oku nete takıl kocişkonu bekle öle işteee bende calışmak istiyom güsel bi iş bulsursam, bebişte istiyorus yaa aslında calışmaya baslasam mı baslamasammı bilemiyorum evde oturmayada alıştım iş teklifi gelince vaz geciyomm calışmaktann

Gözlerime inanamiyorum, Az önce hamilelik testi yaptim, ikinci cizgiyi gördüümmmmmmmmmm.
Ellerim ayaklarim titriyor heyecandan, allahim bi ne güzel bir duygu.

pembeli tebrikler tatlım cok sevindim eminim cok güsel bi duygudur rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu ve banada ve topikteki tüm can dostlarıma:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…