- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #5.541
al iste, bu lafinada duygulandimgercekten!!:97:
walla sözüne ekleyecek bisey bulamiyorum ''aynen,aynen'' demekten kalan.....
iiki sizler varsiniz,iyiki koleram var, madamim var, ve digerleri.....
hehehhewalla kis ,acmadan tayti nasilda giymisim pantolonumu hicte farketmemisimya...ilahi ben yaaa
aha ,benim gitme vaktim geldi canimmm
sizi seven ve daima sevecek olan niki'niz sizi sevgiyle kucakladiktan sonra ,SIKICA, vede pc'sini kapatir.....yarin ayni yer,ayni saatte yazismak ümidi ile, siz siz olun kendiniz kalin,sevgiyle kalin, bene''de dua edin
uzun lafin kisasi, bye byeee
hehehhewalla kis ,acmadan tayti nasilda giymisim pantolonumu hicte farketmemisimya...ilahi ben yaaa
aha ,benim gitme vaktim geldi canimmm
sizi seven ve daima sevecek olan niki'niz sizi sevgiyle kucakladiktan sonra ,SIKICA, vede pc'sini kapatir.....yarin ayni yer,ayni saatte yazismak ümidi ile, siz siz olun kendiniz kalin,sevgiyle kalin, bene''de dua edin
uzun lafin kisasi, bye byeee
arkadaslar benide eklermisinin listeye benim batım 5 haziran bende sabırsızlıkla bekliyorum siteyi gezerken birsey gördüm karbonat testi okudum ordaki yazanları bende öğlen yaptım köpürmedi diyorum ozaman hamile değilmiyimki ama benim dünden beri karnımda bir sancı oluyor adet sancısı gibi midem karışıyor arada birde göğüslerimin uçları irileşti ama bunlar erken değilmi
arkadaslar benide eklermisinin listeye benim batım 5 haziran bende sabırsızlıkla bekliyorum siteyi gezerken birsey gördüm karbonat testi okudum ordaki yazanları bende öğlen yaptım köpürmedi diyorum ozaman hamile değilmiyimki ama benim dünden beri karnımda bir sancı oluyor adet sancısı gibi midem karışıyor arada birde göğüslerimin uçları irileşti ama bunlar erken değilmi
Canım bende okudum ama hiç inanmadım mantıklı gelmiyo bana. bence o köpürme kişinin idrarına göre değişiyodur. Nerden biliyon diyecek olursan meraktan biliyom şekerim :84::84::84: reglden hemen sonra denedim köpürdü
o nasıl bişimiş yaa karbonat filan
Gözlerime inanamiyorum, Az önce hamilelik testi yaptim, ikinci cizgiyi gördüümmmmmmmmmm.
Ellerim ayaklarim titriyor heyecandan, allahim bi ne güzel bir duygu.
bende iyiyim canımmm evdeyimm napimmm :97:
Gözlerime inanamiyorum, Az önce hamilelik testi yaptim, ikinci cizgiyi gördüümmmmmmmmmm.
gözlerime inanamiyorum, az önce hamilelik testi yaptim, ikinci cizgiyi gördüümmmmmmmmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?