Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

Ayyy benim başım ağrımaya başladı ya offff bide habire esniyom BİDE LAVOBO İHTİYACIM GELİO kesin nazar aldım ben yaww acep hamilemiyimdirr

Son düzenleme:
PEMPELİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ TEBRİKLEEEEEEEEEERRR

NE GÜZEL YAA BENDE ÖLE OLMUŞTUM.İLK ÖNCE ANNE KENDİ ÖĞRENİYO YA EN GÜZELİDE BU BENCE

Kızlar daha adet olmadım ben. Sabah idrar testindede çıkmadı. Ne zaman kan tahlili yaptırayım sizce.

ben hamile olduğum ay 2 kez gebelik testi yapmıştım ve ikiside negatifti ama adetim geçti testi yaptım zaten gebelik testinde okuduysan en az 5 gün bazı testler 11 gün diyor .... yani sen kocanla birbirinizi çok sevdiyseniz dün gece bunun sonucunu 11 gün sonrada alabilirsin 5 gün sonrada

Nasıl yani ilişkiden 5 gün sonra çıkıyormuymuş kan testinde.

Nasıl yani ilişkiden 5 gün sonra çıkıyormuymuş kan testinde.

kan testini ben bilmiyorum canım gerek görmedim ben kan testine idrar testi doğru çıkıyo ama ne yaparsan yap illaki adet günün geçikecek 3 veya 4 gün ben adetimden 4 gün sonra yapmıştım hemende çıktı kanla uğraşma şimdi bana sana daha moral bozucu gibi geliyo evdeki yaptığın testi en azından tek sen görüyosun etkilenmiyosun fazla azıcık moralin bozuluyo ama kan testi daha çok uğraştırıyo sağlık ocaklarından test sonuçlarını 2 gün sonra veriyolar ben kansızım her ay kan ilacı kullanıyorum oradan biliyorum

evet çok yoğunn yoksa selam verirdi

oyyy bebişim benim açık kalmış pc tıkınmakla meşguldüm kocam kocaman bi meyve sepeti göndertmiş bana arkadaşlarla gömüldük tatlım yeni geldim anlıycann sana küs olmak ne mümkün şşşşşşşşşşşşş öle şeyler düşünme bakalım madamın sana selam vermesmi hiç o 9 cihanla barışıktır Nasılsın bakalım sen söyle güsel anneeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…