Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

selam kızlar bir hfta geçikti bugün kan tahlil yaptırdım negatif çıktı.proluton depot 500 mg ampul iğne verdi kullanmalımıyım yoksa beklemeliyim karar veremedim....beni temmuza atın hazirandada boş geçelim dedi doktor

canım benim öncelikle ümit vermek değil ama yinede kan tahlillerinde de geç çıkabiliyormuş.... bünyeden bünyeye oda fark ediyormuş artık araştıra araştıra kurdu oldum
sakın söktürücü falanda içmeeee belki vardırrrr

bugün herkeste bi tuhaflıkmı var muhabbetinize doyum olmuyo kızlar hayırdır neyimiz var böle yoksa cümletten hamişmiyiz ayy inşş :97:

kızlar beinm BAT a da 6 gün var,alnımda kocaman kocaman ,hani şu dokununca ağrıyan,ucu bi türlü çıkamadığıu için geçemeyen cinsten sivilce çıktı,sırtımda falan da vardı da onlar hafifledi gibi şimdi de alnımda pörtlediler yaa,regl olcam galiba,bir de inanılmaz bir şişkinlik ve baskı var dünden beri karnımda,erken mi regl olcam ne...

madamım buğün çok kötüyüm yataktan 11 de kalktım ama defalarca uyandım başım ağrıdan çatladı karnımda acıkmıştı atıştırdım biraz evvel ya ne bilim rahat değilim gece uyurken stresliyim uyandıktan sonra moralim bozuk amann acayip bişiyim anlayamıyorum kendimi

Kızlar ince ince karnım agrıyor. Adet mi oluyorum acaba (( Ama şimdi hapşurdum kasıklarım batıyor. Her iki tarafımda.

bugün herkeste bi tuhaflıkmı var muhabbetinize doyum olmuyo kızlar hayırdır neyimiz var böle yoksa cümletten hamişmiyiz Ayy inşş :97:

ya ben çok halsizim yaa başıma ağrılar saplanıyo ha bire esniyom pc ye bakınca daha da artıyo başımın ağrısı o yüzden biraz az bakıom tatllım hadi benim nedenim bu ya diğerleri

hicran sen dr ebru füsun akbayı arastırdınmı anadolu sağlıkm merkezi doktor arıyodun ya sekerim :87:

ya ben çok halsizim yaa başıma ağrılar saplanıyo ha bire esniyom pc ye bakınca daha da artıyo başımın ağrısı o yüzden biraz az bakıom tatllım hadi benim nedenim bu ya diğerleri

İnşallah ondandır cnm inşallah bebiştendir.

neden bebişim yaa korkuyormusun bişey olur diye bebişe yoksa başka bişi mi var neden stres yapıyorsun bence sen rahat olmalısın sen neşeli olursan bebeğin buna çok sevinir sakın stres yapma mutlu ol bak Allah sizere nasip etti burda herkes sizin gibi olmak için bekliyor sen tadını çıkarmaya bak tospikkk

moralim bozuluyo yaa doktor bulamıyoruz bide buğün agladım niye bilmiyorum ya beni bu hamilelik 10 şiddetinde deprem gibi çarptı . tamamen karıştım şu 2 3 ay bir bitseydi belki alışırım o zaman inanın insan alışamıyo hareketlerini her zamanki gibi deva ediyo hamile olduğun sonra aklına geliyo ne tuhaf dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…