- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #5.581
İdrar testinde negatif çıkmasına rağmen eşimin ısrarları sonucu dün kan tahlili verdim sonuç yine negatif. Evlendiğimden beri ilk defa bu kadar gecikti. Dr strestendir dedi ama önceki aylar kısmen olsada bu ay çok rahattım ne oluyo hiç anlamış değilim. 10. gün olmazsa söktürücü veririm dedi. dua edin ilaca gerek kalmasın
her zamanki gibi çok iyiyimsen nasılsın? sincan tarafındayım canım ben. gelirsen uğra banada
ona bakarsan ,benimde adetim hazirlik icerisinde gibi karnimda bir karisiklik oldugunu hissediyorum, acaba benimkide erkenmi gelecek diye icimden gecmiyor degil:26:
ama sana gelince, dur bakalim....insallah hamilesindir ama bat'in oldugu halde halan gelmediyse, yinede bir bekle
Gözlerime inanamiyorum, Az önce hamilelik testi yaptim, ikinci cizgiyi gördüümmmmmmmmmm.
Ellerim ayaklarim titriyor heyecandan, allahim bi ne güzel bir duygu.
bugün herkeste bi tuhaflıkmı var muhabbetinize doyum olmuyo kızlar hayırdır neyimiz var böle yoksa cümletten hamişmiyizAyy inşş :97:
madamım buğün çok kötüyüm yataktan 11 de kalktım ama defalarca uyandım başım ağrıdan çatladı karnımda acıkmıştı atıştırdım biraz evvel ya ne bilim rahat değilim gece uyurken stresliyim uyandıktan sonra moralim bozuk amann acayip bişiyim anlayamıyorum kendimi
ayyy canımmm benim gözün aydınnn hadiiiiihayırlısı olsun şimdiden
ya ben çok halsizim yaa başıma ağrılar saplanıyo ha bire esniyom pc ye bakınca daha da artıyo başımın ağrısı o yüzden biraz az bakıom tatllım hadi benim nedenim bu ya diğerleri
hicran sen dr ebru füsun akbayı arastırdınmı anadolu sağlıkm merkezi doktor arıyodun ya sekerim :87:
madamım buğün çok kötüyüm yataktan 11 de kalktım ama defalarca uyandım başım ağrıdan çatladı karnımda acıkmıştı atıştırdım biraz evvel ya ne bilim rahat değilim gece uyurken stresliyim uyandıktan sonra moralim bozuk amann acayip bişiyim anlayamıyorum kendimi
ben geldim...:119:
ben geldim...:119:
İnşallah ondandır cnm inşallah bebiştendir.
neden bebişim yaa korkuyormusun bişey olur diye bebişe yoksa başka bişi mi var neden stres yapıyorsun bence sen rahat olmalısın sen neşeli olursan bebeğin buna çok sevinir sakın stres yapma mutlu ol bak Allah sizere nasip etti burda herkes sizin gibi olmak için bekliyor sen tadını çıkarmaya bak tospikkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?