- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #5.601
Kızlar ince ince karnım agrıyor. Adet mi oluyorum acaba(( Ama şimdi hapşurdum kasıklarım batıyor. Her iki tarafımda.
subebek sen nerdensin ne iş yapıyosun
[ı][sıze="2"]ben geldim...:119:[/sıze][/ı]
MADAMIMMM İSTERMİSİN BU AY SENDE HAMİŞLER KERVANINA KATILASINNN
muayene ücretini 295 diyince telfonu nasıl kapatacağımı bilemedim canım :18::18::18:
hayırr yaaaa şimdi değillllll 9 ay sonra olursunnn şimdi zamanı diil onunnn dursun bi kenardaaa
moralim bozuluyo yaa doktor bulamıyoruz bide buğün agladım niye bilmiyorum ya beni bu hamilelik 10 şiddetinde deprem gibi çarptı . tamamen karıştım şu 2 3 ay bir bitseydi belki alışırım o zaman inanın insan alışamıyo hareketlerini her zamanki gibi deva ediyo hamile olduğun sonra aklına geliyo ne tuhaf dimi
doğmamış kızımın çeyizini yapıyorum evde şuanda tülbent yapıyorum kızlar sizin kızınız olmicak hepiniz erkek bir tek benim kızım olucak çeyize başlamak lazım değimi :)
hoşgelmişssen berree nasılsın nerdeydin
vayyyyyyyyyyyy berrem gelmiş sen nirdesin sabahtan beridir yahu
hosgeldin canımmm benimm iiki geldin özledik seniiii
berremmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnn melaikemmmmmmm:103::124:
doğmamış kızımın çeyizini yapıyorum evde şuanda tülbent yapıyorum kızlar sizin kızınız olmicak hepiniz erkek bir tek benim kızım olucak çeyize başlamak lazım değimi :)
hayırr yaaaa şimdi değillllll 9 ay sonra olursunnn şimdi zamanı diil onunnn dursun bi kenardaaa
rabbim gönlüne göre versin tatlım önemli olan sağlıklı olmasııı kız erkek önemli diill
evet tatlımm aynen öyleeeee devam devam oyalaa bu ay bende hamiş olursam benimde kızımm olur benimkinede yaparsın bi tane teyzesiii
özledim .....
hoşbuldum hicranım iyiyim çok şükür sen nasılsın? sabah doktora gittim başım ağırıyodu çok kaç günden beri..
madamım saygılar..
nasılsın..?ben iyiyim çok şükür şimdi ama yoruldum uykum geldi doktor bana dediki sana ii baksınlar üzmesinler dedi...
bende özledim tatlım nasıslın bakem gezdin geldin...
evet sekerim gezdim geldim her güsel sey cabuk bitioo tatiller gibi....biz sana cok ii bakarıs merak etme sen kafanamı takıyonnn böle neden basın ağrıoo bıdıkkk
bebişim hoşbuldum nasılsın bakem fasulye dönüyomu miden bulanıyomu...
bende kız istiyorummmmm allahım duy sesimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sen başörtüs takıyormusun taksanda takmasanda sana yollicam söz elimdekinn aynısından yapıcam hemideee
yok tatlım bi onu yapamadım şu hayatta nefismidir şeytanmıdır içimdeki anlamadımama bi sürü tülbentim filan vardır namazımı kılar kuranımı okurum sen göndertttt çokkk teşekkür edermm hicranım senin memleket nereydi bide sen çalımıyormuydun benmi karıştırdım acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?