Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

muayene ücretini 295 diyince telfonu nasıl kapatacağımı bilemedim canım :18::18::18:

oyy anadolu sağlık merkezimi 295 demi yuhhh ve de cüşşş diorum ucmuşş bunlar yaa neyse tatlım üzme kendini bu kadar insan nasıl doğuruyo elbet ii ve bütcenize uygun bi doktor bulursunuz....:97:

doğmamış kızımın çeyizini yapıyorum evde şuanda tülbent yapıyorum kızlar sizin kızınız olmicak hepiniz erkek bir tek benim kızım olucak çeyize başlamak lazım değimi :)

hımmmmm seni hamişlik fena çarpmış belliki seni anlııyorum diyemem ama şu şekilde yardımcı olabilirim hemen doktor bulmak zorunda değilsinki annelerimiz sanki hemen doktor mu bulmuş yada hergün doktoramı gitmiş iyice araştır rabbime sığın o bebişini korur sen doktor bulana kadar şöyle en şevkatlisinden bi tane tabi bu süre dediğimde doğuma gitme yani aklında hep hamilelik varken nasıl unutuyorsun anlamıyom kızarım bak haaa sakin sakin hareketler ediyorsun fazla oplayıp zıplama heerşeye bırak diğerleri yapsın hımm bide ben acaip sulu gözlüyüm normalde inşallah hamiş olunca bendede ters etki yapar şöyle geniş geniş olurumm hadi bakalım gül şimdi tatlişş tadını çıkar hamişim bende hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

doğmamış kızımın çeyizini yapıyorum evde şuanda tülbent yapıyorum kızlar sizin kızınız olmicak hepiniz erkek bir tek benim kızım olucak çeyize başlamak lazım değimi :)

rabbim gönlüne göre versin tatlım önemli olan sağlıklı olmasııı kız erkek önemli diill

özledim .....

hoşgelmişssen berree nasılsın nerdeydin

hoşbuldum hicranım iyiyim çok şükür sen nasılsın? sabah doktora gittim başım ağırıyodu çok kaç günden beri..

vayyyyyyyyyyyy berrem gelmiş sen nirdesin sabahtan beridir yahu

madamım saygılar..
nasılsın..?ben iyiyim çok şükür şimdi ama yoruldum uykum geldi doktor bana dediki sana ii baksınlar üzmesinler dedi...

hosgeldin canımmm benimm iiki geldin özledik seniiii

bende özledim tatlım nasıslın bakem gezdin geldin...

berremmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnn melaikemmmmmmm :103::124:

bebişim hoşbuldum nasılsın bakem fasulye dönüyomu miden bulanıyomu...

evet tatlımm aynen öyleeeee devam devam oyalaa bu ay bende hamiş olursam benimde kızımm olur benimkinede yaparsın bi tane teyzesiii

rabbim gönlüne göre versin tatlım önemli olan sağlıklı olmasııı kız erkek önemli diill

bu formda bi tane bilge madam var biliyonmu kimsenin aklına gelmeden o araştırmış çin takvimine bakmış tek benimki kız olucakmış diğerlerinkisi erkekmiş... bende başlık isitcem

evet sekerim gezdim geldim her güsel sey cabuk bitioo tatiller gibi ....biz sana cok ii bakarıs merak etme sen kafanamı takıyonnn böle neden basın ağrıoo bıdıkkk

sen başörtüs takıyormusun taksanda takmasanda sana yollicam söz elimdekinn aynısından yapıcam hemideee

yok tatlım bi onu yapamadım şu hayatta nefismidir şeytanmıdır içimdeki anlamadım ama bi sürü tülbentim filan vardır namazımı kılar kuranımı okurum sen gönderttttçokkk teşekkür edermm hicranım senin memleket nereydi bide sen çalımıyormuydun benmi karıştırdım acep

o nefsinii dett yaparım ben evdeyim elimde elişi yanımda leptop üstümde battaniye oturuyorum size bakıyorum muhasebecydim .. bir zamanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…