Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

ayyyy kızlar göğsüm kaşındı tam kaşırkene bi baştım çevresinde kabarcıklar çıkmış sol göğsümün bi belirti bi ışıkmıdır acep yoksa ben mi panikim çok istiyom ya ondandır dime serap görmeye başladım ben

rüyamda bir sürü hayvn gördümm rengarenk kuşlar çok güzeldiii ... senin kuşlar nasıl madamcık .. subebek senin hayvanın varmı

bu formda bi tane bilge madam var biliyonmu kimsenin aklına gelmeden o araştırmış çin takvimine bakmış tek benimki kız olucakmış diğerlerinkisi erkekmiş... bende başlık isitcem

heeee evet o madam beniimmmm iste annem iste senn hakkındırr oğlum olursa alırım kızımı kızım olursada zate nikitaya sözüm var onun oğluna vercem

[sıze="2"]özledim .....[/sıze]

[ı][sıze="2"]bebişim hoşbuldum nasılsın bakem fasulye dönüyomu miden bulanıyomu...[/sıze][/ı]
arada bi bulanıyo midem

bu formda bi tane bilge madam var biliyonmu kimsenin aklına gelmeden o araştırmış çin takvimine bakmış tek benimki kız olucakmış diğerlerinkisi erkekmiş... Bende başlık isitcem

hhehehe ben sana başlık veririm kıs gel kertek çıcıkları

abbowwwwwwwwwww o kabarcıknar bende de var

Madamım göğüs uçları öle bi kaşınıyoki ben evdeki kumandanın tuşlarını sürtüyom düşün yani kocam çok güliii baaaa

rüyamda bir sürü hayvn gördümm rengarenk kuşlar çok güzeldiii ... senin kuşlar nasıl madamcık .. subebek senin hayvanın varmı

ayy benim bi tostosum var yerim ben onu yaa jumbo muhabbet yaz googla a şeklini şemalini gör mükemmel bi kafa yapısı var tavşanım da iyi sekip sekip duruyor ördeğim çok fena küçük olan akşam tavşana bi saldırdı anaaama korktuk valla tavşanın bi kaçısı var görmen lazım öldük gülmekten hımm bide büyük ördeğim var o da maşallah dana kadar oldu milleti uyandırıyor sabahları valla kovacaklar bizi artık mahalleden çok bağırmaya başladı anllamıyom derdini ama çok şımardıo sürekli elden yemek istiyo yemeğini rüyan çok güzel canım bende kuş görmüştüm avucumun içinde hamilelik diyordu bakalım inşallah sen bi bak tabire iyi bişey ama

Kızlar bana bir akıl verin eve giderken hastaneye ugrayıp kan testi yaptırayımmı?

benim göğüslerde hassasiyet yok da karnımda bi baskı var gibi,bilmiyorum nolcak :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…