- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #5.621
bıldırcınlar ben cıkıyomm sonra gelirim yine bensiz cok kaynatmayın emiii
bu formda bi tane bilge madam var biliyonmu kimsenin aklına gelmeden o araştırmış çin takvimine bakmış tek benimki kız olucakmış diğerlerinkisi erkekmiş... bende başlık isitcem
ayyyy kızlar göğsüm kaşındı tam kaşırkene bi baştım çevresinde kabarcıklar çıkmış sol göğsümün bi belirti bi ışıkmıdır acep yoksa ben mi panikim çok istiyom ya ondandır dime serap görmeye başladım ben
arada bi bulanıyo midem[sıze="2"]özledim .....[/sıze]
[ı][sıze="2"]bebişim hoşbuldum nasılsın bakem fasulye dönüyomu miden bulanıyomu...[/sıze][/ı]
bu formda bi tane bilge madam var biliyonmu kimsenin aklına gelmeden o araştırmış çin takvimine bakmış tek benimki kız olucakmış diğerlerinkisi erkekmiş... Bende başlık isitcem
ayyyy kızlar göğsüm kaşındı tam kaşırkene bi baştım çevresinde kabarcıklar çıkmış sol göğsümün bi belirti bi ışıkmıdır acep yoksa ben mi panikim çok istiyom ya ondandır dime serap görmeye başladım ben
uçları çok acıyo:26::26::26:
durr bi bakayım bende
rüyamda bir sürü hayvn gördümm rengarenk kuşlar çok güzeldiii ... senin kuşlar nasıl madamcık .. subebek senin hayvanın varmı
arada bi bulanıyo midem
hhehehe ben sana başlık veririm kıs gel kertek çıcıkları
abbowwwwwwwwwww o kabarcıknar bende de var
Madamım göğüs uçları öle bi kaşınıyoki ben evdeki kumandanın tuşlarını sürtüyom düşün yani kocam çok güliii baaaa
Kızlar bana bir akıl verin eve giderken hastaneye ugrayıp kan testi yaptırayımmı?
Kızlar bana bir akıl verin eve giderken hastaneye ugrayıp kan testi yaptırayımmı?
madam hemen bir çizelge ayarla yaşını söyle o sana kız olan ayı söylesin sizde eşinle birbirinizi çok sevin kız olur inş.
bencede gülinmicek gibi değilsin ama napsın çocuk bırak gülsün ne komik hallerimiz olcek ooooooooooo
Madamım göğüs uçları öle bi kaşınıyoki ben evdeki kumandanın tuşlarını sürtüyom düşün yani kocam çok güliii baaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?