- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #5.641
hımmm bence mantıklı yani ben merak ederim kendimde olsa hele bide günüm geçse yaptır gitsin olmazsa üzülme ama bi kaç gün sonra takrar yaptırırsın okişş
bu arada pembeli86 naptı kızlar,çift çizgi görmüştü,tahlil yaptırdı mı?
merhaba kızlar ben yeni üyeyim bende hamile kalmak istiyorum yarın ovitrelle aşısı olucam benim için de dua edermisiniz. :)
yavruuu neden bi kaç gün sonra tekrarlıyo kan testinedemi güvenilmiyo
tabii bebişimmm Allah gönlüne göre versin tez zamanda hamişhaberlerini alırısss inşallah canımm
evet sekerim gezdim geldim her güsel sey cabuk bitioo tatiller gibi....biz sana cok ii bakarıs merak etme sen kafanamı takıyonnn böle neden basın ağrıoo bıdıkkk
bıldırcınlar ben cıkıyomm sonra gelirim yine bensiz cok kaynatmayın emiii
arada bi bulanıyo midem
merhaba kızlar ben yeni üyeyim bende hamile kalmak istiyorum yarın ovitrelle aşısı olucam benim için de dua edermisiniz. :)
Kızlar bana bir akıl verin eve giderken hastaneye ugrayıp kan testi yaptırayımmı?
tabikideeee tatlımm gördüm ve duydum şahsen en doğru olanı çıkmıyorsa hiç bişide beklenen adetin 3-5 gün sonrası çıkabilir bellimi olur ...olur olur Allahın işine bak seninşallah seninde öle bişidr yaw çok istiyom ben sen hamiş ol
yazdım ben
bende bekliyorum nurummmcummmmmm benim 3 gün herkes 10 gün bekle üzülme diyor banaaaabilmiyorummm bekleyeliimmiii ben karar veremedimmkiii sanada bişey diyemiyorum ama bence acele etme üzülmemek içinnn belkide vardır ama çıkmaz anladınmııı??? birasss daha sabırrrr sonra zafer bizimmmm heyooo heyoooooooooooo ödülümüzle dönerissss inşallahhhhh
bende bekliyorum nurummmcummmmmm benim 3 gün herkes 10 gün bekle üzülme diyor banaaaabilmiyorummm bekleyeliimmiii ben karar veremedimmkiii sanada bişey diyemiyorum ama bence acele etme üzülmemek içinnn belkide vardır ama çıkmaz anladınmııı??? birasss daha sabırrrr sonra zafer bizimmmm heyooo heyoooooooooooo ödülümüzle dönerissss inşallahhhhh
Canım evet bir sen yazdın çok saol.
küstüm madamım seninle gidiyom ben...
ne dedi diye bile sormadın doktor..
ağlatıyosunuz beni..
hımm bunu bilmiyodum canım ama benim öyle olduğu sanmam çünkü dün gecikmenin 5. günüydü ve sadece 0,64 çıktı betam. hayırlısıysa olsun hepimizin. ama ikimizinki ikiz olsun hemde çift yumurta olsun biri erkek olsun biri kızisteyen başka arkidişler varsa onlarında ikiz olsun. bak yine ezan saati dünde öyle olduydu. amin deyin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?