Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

yavruuu neden bi kaç gün sonra tekrarlıyo kan testinedemi güvenilmiyo

tabikideeee tatlımm gördüm ve duydum şahsen en doğru olanı çıkmıyorsa hiç bişide beklenen adetin 3-5 gün sonrası çıkabilir bellimi olur ...olur olur Allahın işine bak seninşallah seninde öle bişidr yaw çok istiyom ben sen hamiş ol

evet sekerim gezdim geldim her güsel sey cabuk bitioo tatiller gibi ....biz sana cok ii bakarıs merak etme sen kafanamı takıyonnn böle neden basın ağrıoo bıdıkkk

bıldırcınlar ben cıkıyomm sonra gelirim yine bensiz cok kaynatmayın emiii

biraz strestli geçirdim bu ayı ama mgren varmış birde vertigo var bende..
ahh canım evet tatiller hemen geçiyo...:97:
güzel geçtiğine sevindim...

çabuk gel hee biz paydos etmeden..

arada bi bulanıyo midem

biraz daha dayan tatlım geçer bu aydan sonra inşallah...

Kızlar bana bir akıl verin eve giderken hastaneye ugrayıp kan testi yaptırayımmı?

bende bekliyorum nurummmcummmmmm benim 3 gün herkes 10 gün bekle üzülme diyor banaaaa bilmiyorummm bekleyeliimmiii ben karar veremedimmkiii sanada bişey diyemiyorum ama bence acele etme üzülmemek içinnn belkide vardır ama çıkmaz anladınmııı??? birasss daha sabırrrr sonra zafer bizimmmm heyooo heyoooooooooooo ödülümüzle dönerissss inşallahhhhh

hımm bunu bilmiyodum canım ama benim öyle olduğu sanmam çünkü dün gecikmenin 5. günüydü ve sadece 0,64 çıktı betam. hayırlısıysa olsun hepimizin. ama ikimizinki ikiz olsun hemde çift yumurta olsun biri erkek olsun biri kız isteyen başka arkidişler varsa onlarında ikiz olsun. bak yine ezan saati dünde öyle olduydu. amin deyin kızlar

küstüm madamım seninle gidiyom ben...
ne dedi diye bile sormadın doktor..
ağlatıyosunuz beni..

ben de gecikme olursa en az 1 hafta beklicem test yapmadan önce,burda okuduğum bazı arkadaşlar kimyasal gebelik yaşayıp üzüldüler,iyisi mi bekleyip kesin sonucu öğrenmek

Sen 3 gün geçti kan testi yaptırmadın mı canım nasıl dayandın ya 3 gün ben sabredemiyorum.

benim eşim çok istiyor biri kız biri erkek oılsun diye yırtınıyorrrr
:13::13::13::13::13::13: allah herkesin gönlüne göre versinnn axxnn ama senin osssunnnn hemde çifter çifterrrr osssuuunnn inşallahhhh rabbimde duysunnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…