- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #5.661
ben görmedim canım ne yazdınki döndüm baktım bulamadım
ben sorayım ne dedi doktor
benim eşim çok istiyor biri kız biri erkek oılsun diye yırtınıyorrrr
:13::13::13::13::13::13: allah herkesin gönlüne göre versinnn axxnn ama senin osssunnnn hemde çifter çifterrrr osssuuunnn inşallahhhh rabbimde duysunnnnnnnnnn
Canım evet bir sen yazdın çok saol.
Kızlar bana bir akıl verin eve giderken hastaneye ugrayıp kan testi yaptırayımmı? yazdım canım.
Sen 3 gün geçti kan testi yaptırmadın mı canım nasıl dayandın ya 3 gün ben sabredemiyorum.
mayıs ayında anne adayı olmak isteyenlerdenim,bu ay 10. ayımolmuyor olmuyor .adet düzensizliği yaşıyordum son üç aydır düzene girmiş gibiydi bir kaç gün öne geliyordu günlerim.bende nisan ayına göre adet tarihi hesapladım 20 mayıs olarak ,i.nette yumurtlama hesaplama yaptım ona görede 24 mayıs çıktı.olacakmış gibi ağrılarım oluyor ama hala adet olmadım ,evde testler yapıyorum hep negatif moralim sıfır cumartesi dr.a gidicem kötü bişey çıkmasından korkuyorum...:18:Allah hepimize annelik duygusunu en kısa zamnda nasip eder inş.
canım biliyosundur bende bu ay geciktim ve hiç gitmek istememe rağmen 5. gün akşam eşimin zoruyla gittim. eğer beklemek negatif sonuçtan yada kafa karışıklığından belirsizlikten daha çok yoruyosa git derim ama beklerim kesin sonucu alayım dersen bi kaç gün daha bekle canım. dua edelim inşallah pozitif olur
Kötü şeyler düşünme canım güzel düşün güzel olsun. ben 7 yıllık evliyim ve olmuyo ama inan hiç dert etmiyorum tüm kalbimle inanıyorum ki sonunda Rabbim bizede nasip edecek. inşallah seninde isteyen herkesinde olur. ama kendini koyverme
Kötü şeyler düşünme canım güzel düşün güzel olsun. ben 7 yıllık evliyim ve olmuyo ama inan hiç dert etmiyorum tüm kalbimle inanıyorum ki sonunda Rabbim bizede nasip edecek. inşallah seninde isteyen herkesinde olur. ama kendini koyverme
kan testi yapmıyorum ama hergün sabahki çişiimmm çok kımetli artıkkkk saklaya saklaya bi hal oluyorummmm
ama orda çıkmıyorrrrondan cesaret edemiyorum kan testine
ama 10 gün geçsin o zaman daha özgüvenli gidebileceğimi düşünüyorummm :44:
inşallah tatlım senin için hayırlısı olsun ne zamandır istiyorsun bekliyorsun o dediğin aşı ne aşısıymış
yaaa bi kere şu elma olayını yapsanızaaaa yütfeeeennnnnnnnnnnnn belki bi mucizeeee
hayırlısı olsun canım ilacı yeni bırakmışsın ya yüzdende olabilir ama inşallah beklediğimiz yüzdendir :
yaaa bi kere şu elma olayını yapsanızaaaa yütfeeeennnnnnnnnnnnn belki bi mucizeeee
ister istemez stres yapıyorum,benimde eşiminde bütün arkadaşları bebek bekliyor bir biz kaldık,eşim çok istiyor farkındayım ama belli etmemeye çalışıyor ,birde buna büyüklerin imalı sözleri yetiyorda artıyor,cumartesi iyisi kötüsü çıkacak hayırlısıyla bakalım neymiş kırmızının gelmeme sebebi:44:.Yüce Rabbim İnş. seninde yüzünü tez vakitde güldürür
elma olayını anlatır mısın cnm,ilk defa duydum,soğanı yaptım onu da yaparım bu aydan da sonuç alamazsam eğer
mayıs ayında anne adayı olmak isteyenlerdenim,bu ay 10. ayımolmuyor olmuyor .adet düzensizliği yaşıyordum son üç aydır düzene girmiş gibiydi bir kaç gün öne geliyordu günlerim.bende nisan ayına göre adet tarihi hesapladım 20 mayıs olarak ,i.nette yumurtlama hesaplama yaptım ona görede 24 mayıs çıktı.olacakmış gibi ağrılarım oluyor ama hala adet olmadım ,evde testler yapıyorum hep negatif moralim sıfır cumartesi dr.a gidicem kötü bişey çıkmasından korkuyorum...:18:Allah hepimize annelik duygusunu en kısa zamnda nasip eder inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?