Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

Kızlar bana bir akıl verin eve giderken hastaneye ugrayıp kan testi yaptırayımmı? yazdım canım.

canım biliyosundur bende bu ay geciktim ve hiç gitmek istememe rağmen 5. gün akşam eşimin zoruyla gittim. eğer beklemek negatif sonuçtan yada kafa karışıklığından belirsizlikten daha çok yoruyosa git derim ama beklerim kesin sonucu alayım dersen bi kaç gün daha bekle canım. dua edelim inşallah pozitif olur

mayıs ayında anne adayı olmak isteyenlerdenim,bu ay 10. ayım olmuyor olmuyor .adet düzensizliği yaşıyordum son üç aydır düzene girmiş gibiydi bir kaç gün öne geliyordu günlerim.bende nisan ayına göre adet tarihi hesapladım 20 mayıs olarak ,i.nette yumurtlama hesaplama yaptım ona görede 24 mayıs çıktı.olacakmış gibi ağrılarım oluyor ama hala adet olmadım ,evde testler yapıyorum hep negatif moralim sıfır cumartesi dr.a gidicem kötü bişey çıkmasından korkuyorum...:18:Allah hepimize annelik duygusunu en kısa zamnda nasip eder inş.

Kötü şeyler düşünme canım güzel düşün güzel olsun. ben 7 yıllık evliyim ve olmuyo ama inan hiç dert etmiyorum tüm kalbimle inanıyorum ki sonunda Rabbim bizede nasip edecek. inşallah seninde isteyen herkesinde olur. ama kendini koyverme

kan testi yapmıyorum ama hergün sabahki çişiimmm çok kımetli artıkkkk saklaya saklaya bi hal oluyorummmm
ama orda çıkmıyorrrr ondan cesaret edemiyorum kan testine
ama 10 gün geçsin o zaman daha özgüvenli gidebileceğimi düşünüyorummm :44:

yaaa bi kere şu elma olayını yapsanızaaaa yütfeeeennnnnnnnnnnnn belki bi mucizeeee

yaaa bi kere şu elma olayını yapsanızaaaa yütfeeeennnnnnnnnnnnn belki bi mucizeeee

hayırlısı olsun canım ilacı yeni bırakmışsın ya yüzdende olabilir ama inşallah beklediğimiz yüzdendir :

hayırlısı olsun canım ilacı yeni bırakmışsın ya yüzdende olabilir ama inşallah beklediğimiz yüzdendir :

işte canımcım o yüzden beklemek daha mantıklı geliyor

en azından gittiğimde yoksa bile başka bir sorunumun olabileceğini öğrenme şansım olur
ama bugün gidersem bugün git yarın gel,3-5 gün sonra gel derlerrrrr

ister istemez stres yapıyorum,benimde eşiminde bütün arkadaşları bebek bekliyor bir biz kaldık,eşim çok istiyor farkındayım ama belli etmemeye çalışıyor ,birde buna büyüklerin imalı sözleri yetiyorda artıyor,cumartesi iyisi kötüsü çıkacak hayırlısıyla bakalım neymiş kırmızının gelmeme sebebi:44:.Yüce Rabbim İnş. seninde yüzünü tez vakitde güldürür

amin canım isteyen herkesle birlike inşallah
Zamanı gelince oluyo ben bunu bilir bunu söylerim. yürekten inanmak lazım canım. bizim bütün arkadaşlarımızın 2 tane var :) nerdeyse okula gönderecekler maşallah. ama çevre faktörü etkili gerçeken. ve biz akıllılık edip sorunun kimde olduğunu bi kaç kişi dışında kimseye söylemedik ve eşim kesin tavrını koyunca onun ailesi hiç bişey diyemedi benimkiler zaten karışmaz. peki sizde sorun varmı ne kadarlık evlisiniz

psikolojik olarak da adetin gecikiyo olabilir,insan oldum mu olcam mı ,hamile miyim diye kafaya takınca hormonlar da sapıtıyo canım,sen gerilince stresten adet de olamiyorsun.Öncelikle rahat ol,sonra da doktora gidip tahlilini yaptır,ultrasonla yumurtalık vs kontrol ettir,için rahat olsun.Ben 2 ay önce 10 gün geç regl oldum,kahverengi azcık bişi geldi 4-5 gün ,bitti,panik oldum acaba kist mi var diye,hemen ertesi hafta doktora gittim,hem gebelik planım da vardı,rutin muayeneye aldı beni doktor,alttan üstten allah ne verdiyese rutin muayene yaptırdım,rahim,yumurtalık oltrason kontrolü,tahlil,smear testi vs istedi,hepsi temiz çıktı,en azından bende kist vs ya da anomali olmadığını biliyorum şu an,gecikme olursa da ya psikolojik ya da mevsimsel olabilir diye düünüyorum,bu da insanı rahatlatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…