- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #5.681
elma olayını anlatır mısın cnm,ilk defa duydum,soğanı yaptım onu da yaparım bu aydan da sonuç alamazsam eğer
ister istemez stres yapıyorum,benimde eşiminde bütün arkadaşları bebek bekliyor bir biz kaldık,eşim çok istiyor farkındayım ama belli etmemeye çalışıyor ,birde buna büyüklerin imalı sözleri yetiyorda artıyor,cumartesi iyisi kötüsü çıkacak hayırlısıyla bakalım neymiş kırmızının gelmeme sebebi:44:.Yüce Rabbim İnş. seninde yüzünü tez vakitde güldürür
sağolasın akşam eve gidince bunu mutlaka denicem hem kokusuz hem lezzetli hemde dualı bir uygulama sevdim bunuCanım onu subebek söyledi bana. 1 elmaya İbrahim surasini 7 defa okuyup yarısını sen yarısınıda eşin yiyecekmiş
amin canım isteyen herkesle birlike inşallah
Zamanı gelince oluyo ben bunu bilir bunu söylerim. yürekten inanmak lazım canım. bizim bütün arkadaşlarımızın 2 tane var :) nerdeyse okula gönderecekler maşallah. ama çevre faktörü etkili gerçeken. ve biz akıllılık edip sorunun kimde olduğunu bi kaç kişi dışında kimseye söylemedik ve eşim kesin tavrını koyunca onun ailesi hiç bişey diyemedi benimkiler zaten karışmaz. peki sizde sorun varmı ne kadarlık evlisiniz
sağolasın akşam eve gidince bunu mutlaka denicem hem kokusuz hem lezzetli hemde dualı bir uygulama sevdim bunu
Bizde sorun yok tahlillerimiz temiz eşiminde benimde ,2 yıllık evliyiz.1 sene boyunca ben korundum yasmin ileBilseydim böyle olacağını hiç korunurmuydum.bizde her sorulduğunda kısmet diyoruz ama bizim büyükler sizinkiler kadar anlayışlı değiller malesef özelliklede erkek tarafı,sanki kısırmışım gibi her hafta görseler her hafta soracaklar öyleler yani ah bu büyükler aahhhh:84:
sağolasın akşam eve gidince bunu mutlaka denicem hem kokusuz hem lezzetli hemde dualı bir uygulama sevdim bunu
bizde sorun yok tahlillerimiz temiz eşiminde benimde ,2 yıllık evliyiz.1 sene boyunca ben korundum yasmin ilebilseydim böyle olacağını hiç korunurmuydum.bizde her sorulduğunda kısmet diyoruz ama bizim büyükler sizinkiler kadar anlayışlı değiller malesef özelliklede erkek tarafı,sanki kısırmışım gibi her hafta görseler her hafta soracaklar öyleler yani ah bu büyükler aahhhh:84:
hımm bunu bilmiyodum canım ama benim öyle olduğu sanmam çünkü dün gecikmenin 5. günüydü ve sadece 0,64 çıktı betam. hayırlısıysa olsun hepimizin. ama ikimizinki ikiz olsun hemde çift yumurta olsun biri erkek olsun biri kızisteyen başka arkidişler varsa onlarında ikiz olsun. bak yine ezan saati dünde öyle olduydu. amin deyin kızlar
küstüm madamım seninle gidiyom ben...
ne dedi diye bile sormadın doktor..
ağlatıyosunuz beni..
özledim .....
hoşbuldum hicranım iyiyim çok şükür sen nasılsın? sabah doktora gittim başım ağırıyodu çok kaç günden beri..
madamım saygılar..
nasılsın..?ben iyiyim çok şükür şimdi ama yoruldum uykum geldi doktor bana dediki sana ii baksınlar üzmesinler dedi...
bende özledim tatlım nasıslın bakem gezdin geldin...
bebişim hoşbuldum nasılsın bakem fasulye dönüyomu miden bulanıyomu...
biraz strestli geçirdim bu ayı ama mgren varmış birde vertigo var bende..
ahh canım evet tatiller hemen geçiyo...:97:
güzel geçtiğine sevindim...
çabuk gel hee biz paydos etmeden..
sekerim geldim ama gec oldu kacırdım sizi yaneyse yarın kaynatırız inş. öpüyorum minnoşumm :128:
hımmm cücü de burdaymış hoşgelmişsen kardeşş
hımmm kociş çıkmış şimdi işten hımm madam salata yapmalı yemekte pişmedi gitti yaww aç kalacazz
ne yemek yapıyosun madam pişmedi böle canımmm:97:
madamım nasılsın cnm eskilere bakıyodum tatlımmm çokbulantım var yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?