Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

elma olayını anlatır mısın cnm,ilk defa duydum,soğanı yaptım onu da yaparım bu aydan da sonuç alamazsam eğer

canımcım teyzem söyledi bana yakın bir arkadaşında denemişler daha önce olmuş hemde olmaz denilen birisndeeee
bir elmaya 7 defa ibrahim suresi okuyup üflüceksin sonra yarısını sen yarısınıda eşine yedireceksin sonrasındadaaaa biliyorsun işteeee ondannn

böyle yaparak hamile kalmış canım sende araştırabilirsin netten ama yapmanı tavsiye ederimm sonuçta kaybediceğin bişey olmaz elma yaniii alttarafı ama kazancın büyük olabilir canımmmm
allah gönlünüze göre hakkınızda hayırlı olanı versin inşallah...

millete takılıp kendinizi strese sokmayınnnn
herkesin aynı zamanda aynı sürede olması imkansız canımmmm siz bakın düzenli birde yumurtlama dönemlerini takip edin allah bilir ne zaman vereceğini umutsuzluğa kapılıp stres yokkkk YASAAAAAAAAAAAAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

Canım onu subebek söyledi bana. 1 elmaya İbrahim surasini 7 defa okuyup yarısını sen yarısınıda eşin yiyecekmiş
sağolasın akşam eve gidince bunu mutlaka denicem hem kokusuz hem lezzetli hemde dualı bir uygulama sevdim bunu

bizde sorun yok tahlillerimiz temiz eşiminde benimde ,2 yıllık evliyiz.1 sene boyunca ben korundum yasmin ile bilseydim böyle olacağını hiç korunurmuydum.bizde her sorulduğunda kısmet diyoruz ama bizim büyükler sizinkiler kadar anlayışlı değiller malesef özelliklede erkek tarafı,sanki kısırmışım gibi her hafta görseler her hafta soracaklar öyleler yani ah bu büyükler aahhhh:84:

bende 4 yıl kullandım canımmm merak etme tamamen yasminede bağlama bence benim arkadaşın tanıdığı bırakır bırakmaz kaldı sıkma canını sen bek yanında bende varım hemdenşisanda bıraktım ben 3 gün gecikmem var bekliyorummmm

Takma sen yinede Rabbim ne zaman derse o zaman olur. Bak ne güzel sorun yok en azından maşallah. inşallah en kısada anne olmayı nasip etsin Rabbim sana. Kayınannem bi kere bana hamile bi kasın gösterdi şu kadın sizle aynı zamanda evlendi 2.ye hamile dedi eşimde bunu duydu gerisini sen tahmin et. canım bende çok dua varda burdan uzun olur. özelden msj yollayamıyorum 100 msja ulaşınca sana özelden atarım onlarıda okursun.

aminnnn inşallah bebem hayırlı olsun inşallah bu arada apar topar çıktım yazamadım servisi kaçırıyordum muhabbete dalmışım sizlerle

yaaa berrem yaa ben sana hoşgeldin dedim anemm yaa ben seni nasıl grmezden gelebilirmki o kaynamış bence arada bugün salak gibi bakıyordum zaten topike başım ağrıyor benimde dünden beridir halsizdim sürekli esniyordum hala ağrıyo hatta topike de yazdım kızlara ama valla seni üzdüysem çoooooooooook öür dilerimbebişim gel sen küsme bana affet madamını nolursun ben seni seviyomkii
küstüm madamım seninle gidiyom ben...
ne dedi diye bile sormadın doktor..
ağlatıyosunuz beni..

affettinmi beni berremmm

ayyy bi tek ben varım ne kadar sıkıcıymış haber vermeden çıktığım için hepinizden madamınız özür diler çünkü sizlere dalmışım bide başım ağrıyordu ya servisim az daha kaçıyordu nasıl koşturdum anlatamam beni affedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…