Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

tatlım ben de felaketim:18: hiçbir şeye konsantre olamıyorum, 1 sn bile normal hissetmiyorum

sorma cnm ya unutkanlık dalgınlık oğlanın gösterisi var yarın öğretmeni kıyafetlerini götürün dedi ayakkabıyı götürmemişim onu götürdüm çorabı unutmuşum midemde merdane dönüyo sanki off

neler oluyor mesela anlat biras hamiş mamiş olurus cahil kalmayalımmmen zor olanı ne mesela senin için şimdi

madamım midem bana aşırı sinyal veriyo, diyo ki ''bak bu bedende benim üstesinden gelemediğim bişe var, ciddi bişe, sende büyük bir değişiklik var, haberin ola' diyor. midemin bulanmadığı 1 sn bile yok, bazen azalıyor o kadar. bazen bir yiyeceğe böyk derken biraz sonra yiyebiliyorum, yorgunum bi de. bi de ara ara ciddi kasık ağrısı oluyo yani sağlıksız hissediyorum kendimi bebem
inşallah kuşum olacaksın inşallahhhh, kendini zinde ve sağlıklı hissettiğin günlerinin değerini bil

madam sekerim yemeğimi yaktın nirdesinnn nereye kayboldun böleee :84: neyse ben cıkıyom simdi cay icicess kocişkomlaaa sonra görüşürüs kıslarrr ii akşamlar canlarımm

QUOTE=bilgemadam;19386551]yaaa benim hala başım ince ince ağrıyo yaaaa hamişmiyimdir ki ayy nerdeee sıyırdım iice [/QUOTE]

:))) takıntılımı olduk neeee :97: her yerimizi dinler olduk vallaaaa

yaa bende hala ses yokkkk geliyomu ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…