- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #5.721
yaklaşık 10 gün sonra canım, kalbe bakıcaz, goruruz insallah
senin kese göründü mü?
sağol tatlım, allah isteyen herkese en kısa zamanda versin inşallahhayırlısı olsun cicişlerrrr bebeişleriniz şimdi ne kadarlık??? şu kese ne kadar sonra gözüküyomuş yaaa :97::97::97::97:
bu rada hamiş kalmadan folikasit kullanmaya başlayanlarınız varmııııııııııı???????
sağol tatlım, allah isteyen herkese en kısa zamanda versin inşallah
benimki hesaplarıma gore 6 haftalık, keseyi de 13 gün önce gördük canım
aman yarabbimmmmmm
allah sağlıklıisıhhatli kucağına almayıda nasip etsin bebişimmmm yani kese bir aylıkken gözüküyorrrrr bazılarının geç gözüküyormuşşşş ne değişik bişey bu yaaa herkeste farklı :97::97::97: anlamıyor insannnn sen adet gecikmesinin kaçıncı gününde test yaptın canım
arkadaşlar bende hamişmiyim ki diye kafayı bozanlardan oldum...
bunlar belirtimidir bilmiyorum ama imdat bana akıl verin....
öncelikle adet döngüsü karışık briyim :S yani 30 ile 36 günde bir olarak değişiklik gösterebiliyorum dolayısıyla yumurtlama dönemim biraz mechul... son adetim 36. günümde gerçekleşti yani 24 nisan oldum yani bugün 34. günüm ( bu arada 35 36 çok nadir oluyor)
kasık ağrılarım mevcut.. sanki böle heran adet olacakmışçasına ki akıntıda var ve sürekli wc kontrolüne gitme ihtiyacı duyuyorum
inanılmaz bel ağrım var ama gidip gelen bi ağrı ki pek adet öncesi beli ağrıyaan biri değilimdir...
son 2 3 gündür diş etlerimde sıkıntı var yemek yerken bile zorlanıyorum ki bunu yeni duydum gebeliktete olabiliyormuş..
zaman zaman gastrit gb mide yanması yaşıyorum ki 2 gün önce sanki bu yanma bulantıya dönüşür gb oldu ( dönüşür gb dedim çünkü psikolojik mi ki diye şüphelenmiyo değilim)
asıl ilginç olan ki bu ilk defa oluyo... göğüsüm şiş ama hiç ve hiç acısı yok.... yani normalde üstüne yatamam bastırıorum ama yok hiç acımıyo... işte bu "hayır gebe değilsin" fikrini veriyo..
tabi bilmiyorum göğüsü acımadan gebe kalan oldumu... ( bununla ilgili de bir kaç yere yazdım ama cevap alamadım)
bu arada dün test yaptım tek çizgi çıktı...
evet arkadaşlar lütfen yorum yaparsanız sevinirim... sıyırmak üzeremiyim yoksa hamiş olma ihtimalim sürüyo mu :)))
tatlım cok sagol, allahım sana da en kısa zamanda versin
ben adete 6 gun kala kendim test yaptım çıktıertesi gun de kanda çıktı 43tü
ama kimisinin 6 gun sonra bile çıkmayabiliyor
kızlaarrr kusra kalmayın kocişim geldi yemek faslı filan derkene unuttum herşeyi o gelince benim için dünya duruyorrr sankimmmbide bizim hayvanlar varya baya bi ilgi bekleyen onların yemiydi suyuyduu böle işteeee
evet ben 2.5 ay önce basladım
Allah yardımcın olsun cnm böyle durumlarda eşlerimiz en büyük destekci olmalılar yoksa daha çok canımız yanar,bana takma diyorsun inş. sende kafana takıp üzülmüyorsundur cnm,duayıda dört gözle beklicemTakma sen yinede Rabbim ne zaman derse o zaman olur. Bak ne güzel sorun yok en azından maşallah. inşallah en kısada anne olmayı nasip etsin Rabbim sana. Kayınannem bi kere bana hamile bi kasın gösterdi şu kadın sizle aynı zamanda evlendi 2.ye hamile dedi eşimde bunu duydu gerisini sen tahmin et. canım bende çok dua varda burdan uzun olur. özelden msj yollayamıyorum 100 msja ulaşınca sana özelden atarım onlarıda okursun.
bende 4 yıl kullandım canımmm merak etme tamamen yasminede bağlama bence benim arkadaşın tanıdığı bırakır bırakmaz kaldı sıkma canını sen bek yanında bende varım hemdenşisanda bıraktım ben 3 gün gecikmem var bekliyorummmm
arkadaşlar bende hamişmiyim ki diye kafayı bozanlardan oldum...
bunlar belirtimidir bilmiyorum ama imdat bana akıl verin....
öncelikle adet döngüsü karışık briyim :S yani 30 ile 36 günde bir olarak değişiklik gösterebiliyorum dolayısıyla yumurtlama dönemim biraz mechul... son adetim 36. günümde gerçekleşti yani 24 nisan oldum yani bugün 34. günüm ( bu arada 35 36 çok nadir oluyor)
kasık ağrılarım mevcut.. sanki böle heran adet olacakmışçasına ki akıntıda var ve sürekli wc kontrolüne gitme ihtiyacı duyuyorum
inanılmaz bel ağrım var ama gidip gelen bi ağrı ki pek adet öncesi beli ağrıyaan biri değilimdir...
son 2 3 gündür diş etlerimde sıkıntı var yemek yerken bile zorlanıyorum ki bunu yeni duydum gebeliktete olabiliyormuş..
zaman zaman gastrit gb mide yanması yaşıyorum ki 2 gün önce sanki bu yanma bulantıya dönüşür gb oldu ( dönüşür gb dedim çünkü psikolojik mi ki diye şüphelenmiyo değilim)
asıl ilginç olan ki bu ilk defa oluyo... göğüsüm şiş ama hiç ve hiç acısı yok.... yani normalde üstüne yatamam bastırıorum ama yok hiç acımıyo... işte bu "hayır gebe değilsin" fikrini veriyo..
tabi bilmiyorum göğüsü acımadan gebe kalan oldumu... ( bununla ilgili de bir kaç yere yazdım ama cevap alamadım)
bu arada dün test yaptım tek çizgi çıktı...
evet arkadaşlar lütfen yorum yaparsanız sevinirim... sıyırmak üzeremiyim yoksa hamiş olma ihtimalim sürüyo mu :)))
kusura bakmayın kızlar pat diye çıktım muhabbetin tatlı yerinde ama dalmışım işten çıkma vakti gelmişde geçiyormuşiş yerine kitleyi vereceklerdi beni
bu arada buraya yazmaya başladıktan sonra içimdeki sıkıntı azaldı ben neden daha önce kendimi vermemişim ki foruma sağolun kızlar iyiki varsınız
Allah yardımcın olsun cnm böyle durumlarda eşlerimiz en büyük destekci olmalılar yoksa daha çok canımız yanar,bana takma diyorsun inş. sende kafana takıp üzülmüyorsundur cnm,duayıda dört gözle beklicem
elma tarifi ve arkadaşlık için teşekkür ederim subebksende bu ayı inş. boş çıkarmazsın. ben sabırsızlıkla cumartesiyi bekliyorum zamanda geçmek bilmezki şimdi
arkadaşlar biri benimle ilgilensin amaa ağlicam şimdi ben(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?