- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #5.741
arkadaşlar herkese iii ceceleerrrrrrrrrrrrrrrr yarın yeni ve güzel haberler almak dileklerimleee hepinize kocamannnn muckkksss
bel ağrısı ,yoğun akıntı ve adet olucakmış gibi ayak ağrıları baş ağrısı bende de oluyor ama hala beklemedeyim,benim testlerde negatif .bizim umudumuz ya kızımızıyı,yada kanda negatif ile pozitifi görene kadar devam eder:87:.bendede bunların dışında bir belirti yok,kan tahlili yaptırdın mı sen? ağlamak yoookkkk
belirti diyor buradaki tecrübeli arkadaşlar aama bilemiyorum tabi... peki sence beim göğüsüm neden ağrımıyoooo((( yalnız varmı benim gbsi acı ister piskopat gbbiyim :))))
[ı][sıze="2"]günaydınn...
Hayırlı günler hayırlı cumalar hepinize..[/sıze][/ı]
kan testi beni korkutuyor açıkçası idrarda görmeden cesaret edemem malum kiyasal olur da üzülürüm diye zaten bua pek eşimde yanaşmıyor..
benim asıl soru işaretim göğüs ağrı olmaması.. tuhaf yani.. şimdiye ağrı olmalıydı.. ama şiş ve hatta damarları kabarık yani ne bilim ne düşünsem bilemedim.. pazarı beklicem bi idrar tahlili daha yapıcam
senin kaçıncı günün ??
ay ne bilim belirtiler yazınca direk o çıkıo ve burdaki herkes bundan bahsediyo... huylandım işte ne bilim yahu... biliorum komik gözüktü ama sen bide beni evde gör sürekli memelerini sıkan bi tip dolaşıyo evin içinde sapık gb :)))))))) o kadar sordum herkese kimse bişe demedi... neden ağrımıo diye taktım işte illa acısın işte yaaaa
Merhaba arkadaşlar,ben mayısın ilk günlerinde hamile kalmışım.Mayıs 14'te idrar testi yaptım onda pozitif çıkmıştı,adetten sonra 31.günde yapmıştım testi.Göğüslerim adet olacakmış gibi şişti biraz,çok ağrı yoktu ;ama kasıklarımda ağrılar gün geçtikçe artıyordu.Normalde adet öncesi benim o kadar ağrım olmaz,ama bu ağrı gaz sancısı gibi.Yani kasıklarınızda gaz sancısını düşününAy ne tuhaf oldu bu anlatım ama adet sancısından farklı yani.Ben hamile olabileceğimi et döner isteyince anlamıştım Domates,salatalık yiyordum birden o yiyeceklerden döner tadı aldım Hiç aklıma gelmez et döner ama o an istemişti canım.Göğüslerinize pek takılmayın bence.İşallah hepiniz hayırlı haberler alırsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?