Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

tesskur edrm ya valla dertlesmek guzel oluyo esım nobette bugun sagolsn bana cok destekcı ama ynede aklıma takıym ovulasyn testlerınden aldm bkac gundr yapıym ama tık yok daha varmı arnzda kullanan bu testlerden

kan testi beni korkutuyor açıkçası idrarda görmeden cesaret edemem malum kiyasal olur da üzülürüm diye zaten bua pek eşimde yanaşmıyor..

benim asıl soru işaretim göğüs ağrı olmaması.. tuhaf yani.. şimdiye ağrı olmalıydı.. ama şiş ve hatta damarları kabarık yani ne bilim ne düşünsem bilemedim.. pazarı beklicem bi idrar tahlili daha yapıcam

senin kaçıncı günün ??

benim tahminlerime göre 20 mayısda olmam lazımdı ama i.nette yumurtlama hesaplama yaptım ona görede 24 mayıs çıktı :44: benim hesabıma göre 6 gün diğer hesaba göre 2 gün ayrıca sabah öğle akşam idrar testleride negatif ,testlere baya yatırım yaptım bu ara bende birde sağ kasığımda ara sıra sancı oluyor bu belirtimidir bilmiyorum

belirti diyor buradaki tecrübeli arkadaşlar aama bilemiyorum tabi... peki sence beim göğüsüm neden ağrımıyoooo ((( yalnız varmı benim gbsi acı ister piskopat gbbiyim :))))

belirti diyor buradaki tecrübeli arkadaşlar aama bilemiyorum tabi... peki sence beim göğüsüm neden ağrımıyoooo ((( yalnız varmı benim gbsi acı ister piskopat gbbiyim :))))

valla gögüs agrısı belirti ise bende de yok ,hem her hamilede olması gerekiyor mu bu gögüs agrısının?:26: sen niye buna takılıyorsun ,belki hamileliğin boyunca ağrımıcak o zamn ne yapıcan yok ben ağrıyanından istiyorum mu dicen :92: çok alemsin cnm ya

ay ne bilim belirtiler yazınca direk o çıkıo ve burdaki herkes bundan bahsediyo... huylandım işte ne bilim yahu... biliorum komik gözüktü ama sen bide beni evde gör sürekli memelerini sıkan bi tip dolaşıyo evin içinde sapık gb :)))))))) o kadar sordum herkese kimse bişe demedi... neden ağrımıo diye taktım işte illa acısın işte yaaaa

cnm gerçekten ona takılıp kalma ona bakarsan sık idrara çıkmada var en belirgin belirti olarak ama oda herkesde olmaz,ablam hamile olduğunu hiç anlmadı mesela bizim zorumuzla test yaptı o znm öğrendi ,yok yere eziyet etme gögüslerine be:90: küserler sana :))
cnm ben çıkıyorum yrn burda olursan görüşürüz iyi geceler ,byy

Merhaba arkadaşlar,ben mayısın ilk günlerinde hamile kalmışım.Mayıs 14'te idrar testi yaptım onda pozitif çıkmıştı,adetten sonra 31.günde yapmıştım testi.Göğüslerim adet olacakmış gibi şişti biraz,çok ağrı yoktu ;ama kasıklarımda ağrılar gün geçtikçe artıyordu.Normalde adet öncesi benim o kadar ağrım olmaz,ama bu ağrı gaz sancısı gibi.Yani kasıklarınızda gaz sancısını düşünün Ay ne tuhaf oldu bu anlatım ama adet sancısından farklı yani.Ben hamile olabileceğimi et döner isteyince anlamıştım Domates,salatalık yiyordum birden o yiyeceklerden döner tadı aldım Hiç aklıma gelmez et döner ama o an istemişti canım.Göğüslerinize pek takılmayın bence.İşallah hepiniz hayırlı haberler alırsınız...

Günaydınn...
hayırlı günler hayırlı cumalar hepinize..

valla göğüs ağrısı olur olmaz bilemem ama o damarlar normalde çıkmasss canımmm bence sen test yaptırrrrrrrrrrrrrrrr olabilirisnnnn

onlara iiii bak canım mıncıklayıp durmaaa artık herkesi n ağrılı olucak dşiye bişeyde yokkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hem onları sıkıştırırsan sonra acısını çıkarırlar benden söylemsiiii fındığını onlar beslicek annesi iyi davran onlaraaaa

canımmm benimmm hayırlısı olsunnnn bebişinnnnn
allah sağlıklı,sıhhatli ucağına almayı nasip etsin inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…