- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #5.761
günaydınn bayanlar
Günaydınn...
hayırlı günler hayırlı cumalar hepinize..
günaydın,gününüz aydın olsun
benimmi canım...:26:
berree cimm bu :26::26::26: nedenkiii????
Günaydın güzel anneler bi gün gelicek hepimiz anne olucezzz
Günaydın bende burdayım... Ve daha adet olmadım.
uff canım yaa kusura bakmayın ...
benim kafam biraz dalgın ben onu gözünüz aydın olsun diye okudum...
beni hamile diye biliyo zannettim ondan sordum..
günaydınnn madammmm inşallahhhhhhh canımmmm inşalllaahhh bu arada benim hala kırmızılardan tık yokkkkBu kadar bekletti umarımmm gelmezzzzzzz
günaydımmm nurummmcummm bende olmadımm bendeee inşallaaahhhhh gelmezzzzyoksa onu dövücemmmm
Cok merak ediyorum ya. Yani doktora gitmemek için başka şeylerle ilgilenmeye çalışıyorum. işe veerdim kendimi :))) Evlilik yıldönümümüzede bir hafta kaldı inşallah sürpriz yapabilirim.
uff canım yaa kusura bakmayın ...
Benim kafam biraz dalgın ben onu gözünüz aydın olsun diye okudum...
Beni hamile diye biliyo zannettim ondan sordum..
sabah sabah afyonun patlamamışşş sanırsammmm osssuuunnnnnnnnnnn takma kafana elbet bir gün aydınlık birgüne merhaba dicezzzz hepimizzzzz sadece Allahın bildiği bişey vardır canımcımmm herşeyin hayırlısı
bana selam yokmu
kafan neden dalgınki bana mı takıyorsun kafanı takma bana ben mutsuzum ama olsun napiim senin canın sağ olsun
demekki sen her an anne olabilirsinnnayy inşallah yaaaaa inşallahhhh bugün cuma bol bol dua edicemmm
Cok merak ediyorum ya. Yani doktora gitmemek için başka şeylerle ilgilenmeye çalışıyorum. işe veerdim kendimi :))) Evlilik yıldönümümüzede bir hafta kaldı inşallah sürpriz yapabilirim.
sana küs değilim küsmüştüm dün ama bugün cuma günü ya barıştım günah olmasın die..
canım başka bişeye sıkılıyo..
[ı][sıze="2"]sana küs değilim küsmüştüm dün ama bugün cuma günü ya barıştım günah olmasın die..
Canım başka bişeye sıkılıyo..[/sıze][/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?