Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

berree cimm bu :26::26::26: nedenkiii????

uff canım yaa kusura bakmayın ...
benim kafam biraz dalgın ben onu gözünüz aydın olsun diye okudum...
beni hamile diye biliyo zannettim ondan sordum..

Son düzenleme:
uff canım yaa kusura bakmayın ...
benim kafam biraz dalgın ben onu gözünüz aydın olsun diye okudum...
beni hamile diye biliyo zannettim ondan sordum..

sabah sabah afyonun patlamamışşş sanırsammmm osssuuunnnnnnnnnnn takma kafana elbet bir gün aydınlık birgüne merhaba dicezzzz hepimizzzzz sadece Allahın bildiği bişey vardır canımcımmm herşeyin hayırlısı

günaydımmm nurummmcummm bende olmadımm bendeee inşallaaahhhhh gelmezzzz yoksa onu dövücemmmm

Cok merak ediyorum ya. Yani doktora gitmemek için başka şeylerle ilgilenmeye çalışıyorum. işe veerdim kendimi :))) Evlilik yıldönümümüzede bir hafta kaldı inşallah sürpriz yapabilirim.

Cok merak ediyorum ya. Yani doktora gitmemek için başka şeylerle ilgilenmeye çalışıyorum. işe veerdim kendimi :))) Evlilik yıldönümümüzede bir hafta kaldı inşallah sürpriz yapabilirim.

HUHUUUUUUUUUUUU SÜPER BİŞEY BU YAAA HADİ BAKALIM MÜBAREK CUMA GÜNÜ TÜM DUALRIMIZ KABUL OLSUN HEPMİZ HAMİŞ OLALIMMMMM

kafan neden dalgınki bana mı takıyorsun kafanı takma bana ben mutsuzum ama olsun napiim senin canın sağ olsun

sana küs değilim küsmüştüm dün ama bugün cuma günü ya barıştım günah olmasın die..

canım başka bişeye sıkılıyo..

demekki sen her an anne olabilirsinnn ayy inşallah yaaaaa inşallahhhh bugün cuma bol bol dua edicemmm

teşekkür ederimmm canımmmm devam eden belirtiler akıntı ve kasıklarımdaki hafif sancılarrr onun dışında bide göğüslerimmmmm şişmişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ayyy heyecan yaptımmmmm benn çok kötüüüü

inşallah canımmm benimde 8 hazirannnn gelir inşallahhhhhhhhhhhhh

bu arada ben kendimi tanıyamaz oldum o kadar heyecanlı birisiyimdir kiiii durabildiğime şaşıyorum hayret hayatta sabredebilen biri olamadımmmmm ama yapmaya çalışıyorum rekor 10 olucak inşallah tabiisiii kırmızılar hayali bozmazsaaaa

sana küs değilim küsmüştüm dün ama bugün cuma günü ya barıştım günah olmasın die..

canım başka bişeye sıkılıyo..

küslükkk yokkkk sıkıntı yokkkkk üzüntüüü yokkkk
olursa bebekte yokkkkkk olumsuzlukların hiçbiri yokkkkkkkkkkkkkkkk
anlaştıkmııı bebişim????????????

canını sıkan umarım çok önemli bişey değildir???:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…