- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #5.781
inşallah canımmm benimde 8 hazirannnn gelir inşallahhhhhhhhhhhhh
bu arada ben kendimi tanıyamaz oldum o kadar heyecanlı birisiyimdir kiiii durabildiğime şaşıyorum hayret hayatta sabredebilen biri olamadımmmmm ama yapmaya çalışıyorum rekor 10 olucak inşallah tabiisiii kırmızılar hayali bozmazsaaaa
teşekkür ederimmm canımmmm devam eden belirtiler akıntı ve kasıklarımdaki hafif sancılarrr onun dışında bide göğüslerimmmmm şişmişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrAyyy heyecan yaptımmmmm benn çok kötüüüü
Ben pazartesiye kadar dayanabilsem :))) Ama hiç zannetmiyorum.
ben pazartesiye kadar dayanabilsem :))) ama hiç zannetmiyorum.
içim sıkılıyo benim de nedense çok sıkıntıdayım çatlayacak gibiyim şu haftasonu bi gelse ya bugün nası bitecek bıktım valla gel haftasonu bit artık cuma lütfen
küslükkk yokkkk sıkıntı yokkkkk üzüntüüü yokkkk
olursa bebekte yokkkkkk olumsuzlukların hiçbiri yokkkkkkkkkkkkkkkk
anlaştıkmııı bebişim????????????
canını sıkan umarım çok önemli bişey değildir???:26::26:
ne gibi bişeye canım paylaşmak istermisin madamınla
nur senin kaç gün geçti sen test yaptınmı hiç artık not alıcam isim isim kenaraunutuyom napim
su bebek kaç gün geçti üstünden bide test filan yaptınmı hiç ayy ben unutuyom artık herkes karıştı yaw birbirinee
eşimin arkadaşının düğünü var pazar günü istanbulda eşimle bu gece gidicektik ama ben gitmek istemiyorum eşimin arkadaşında kalıcaz arkadaşları bekar annesiyle benim canım sıkılır onlar dışarı çıkarlar haklı olarak eşim benide almak ister ama ne yapayım biri bekar biri evli ama eşi gelmiyo...
canım sıkılıcak diye gitmek istemiyorum eşimden ayrılmakta istemiyorum...
sizce ne yapayım..
ne güzel çok pozitifsin bebekim..
paylaşırım tabi madamım...
üstdeki yazıma cevap olarak gel berrem gel bize gelirsin diyeceğini düşünüyorum..
[ı][sıze="2"]eşimin arkadaşının düğünü var pazar günü istanbulda eşimle bu gece gidicektik ama ben gitmek istemiyorum eşimin arkadaşında kalıcaz arkadaşları bekar annesiyle benim canım sıkılır onlar dışarı çıkarlar haklı olarak eşim benide almak ister ama ne yapayım biri bekar biri evli ama eşi gelmiyo...
Canım sıkılıcak diye gitmek istemiyorum eşimden ayrılmakta istemiyorum...
Sizce ne yapayım..[/sıze][/ı]
[ı][sıze="2"]ne güzel çok pozitifsin bebekim..[/sıze][/ı]
paylaşırım tabi madamım...
üstdeki yazıma cevap olarak gel berrem gel bize gelirsin diyeceğini düşünüyorum..
sıkma canını dua filan oku sıkıntın gider hatta evdeysen bi abdest al ben öyle duymuştum bi yerden denedim iyi geliyorhakkatene
sıkma canını dua filan oku sıkıntın gider hatta evdeysen bi abdest al ben öyle duymuştum bi yerden denedim iyi geliyorhakkatene
Canım dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım bugünde daha bişey yok şuana kadar sancım falan da yok sadece kasıklarım batıyor oturup kalkarken. Dün idrar testi yaptım ama bişey çıkmadı zaten idrar testlerinin doğru sonuç vermesi için 1 hafta geçmesi gerekmiş. Şuan bekliyorum ama çokta merak ediyorum cnm.
işyerindeyim canım ya zaten sıkıntımın sebebi de burası burda çalışmaktan soğudum bıktırdılar beni özel sektör olsa istifa etmiştim çoktan elim mahkum
amin cnmmmmmm benim hepimize çiftter çiftter bebişler inş.sağolll bebişşş sanada günaydınlarrr olsunnnnnnbebişli günler olsuunnnn
BENCE SİZ SUBEBEKLE HAMİŞSİNİZ VALLA DURUM HAL VAZİYET ONU GÖSTERİYORR İÇİMEDE DOĞDU BELİRTİLERDE VAR E NE KALDI GERİYE
benim 4.günüm canımmm testi dün sabah yaptım yoktuuu yapmıcammm
doğrudur canım bende unutabiliyorummmmmInsanın kafası dolu olunca öyle oluıyor
amin cnmmmmmm benim hepimize çiftter çiftter bebişler inş.cnm sıkılıyor zamn geçemiyor of offff:97:
kamumu seninde ben gibi ıyyyyyyyy valla hakketene sıkııntılı oluyorrrama el mahkum gerçi ben taa ortaokuldan hayalim olan yerdeyim ama bazen bu bile sıkıyor ama yinede aşıkım eşimlen işimeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?