Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

Ben pazartesiye kadar dayanabilsem :))) Ama hiç zannetmiyorum.

içim sıkılıyo benim de nedense çok sıkıntıdayım çatlayacak gibiyim şu haftasonu bi gelse ya bugün nası bitecek bıktım valla gel haftasonu bit artık cuma lütfen

su bebek kaç gün geçti üstünden bide test filan yaptınmı hiç ayy ben unutuyom artık herkes karıştı yaw birbirinee

içim sıkılıyo benim de nedense çok sıkıntıdayım çatlayacak gibiyim şu haftasonu bi gelse ya bugün nası bitecek bıktım valla gel haftasonu bit artık cuma lütfen

sıkma canını dua filan oku sıkıntın gider hatta evdeysen bi abdest al ben öyle duymuştum bi yerden denedim iyi geliyor hakkatene

eşimin arkadaşının düğünü var pazar günü istanbulda eşimle bu gece gidicektik ama ben gitmek istemiyorum eşimin arkadaşında kalıcaz arkadaşları bekar annesiyle benim canım sıkılır onlar dışarı çıkarlar haklı olarak eşim benide almak ister ama ne yapayım biri bekar biri evli ama eşi gelmiyo...
canım sıkılıcak diye gitmek istemiyorum eşimden ayrılmakta istemiyorum...
sizce ne yapayım..

ne güzel çok pozitifsin bebekim..

ne gibi bişeye canım paylaşmak istermisin madamınla

paylaşırım tabi madamım...
üstdeki yazıma cevap olarak gel berrem gel bize gelirsin diyeceğini düşünüyorum..

nur senin kaç gün geçti sen test yaptınmı hiç artık not alıcam isim isim kenaraunutuyom napim

Canım dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım bugünde daha bişey yok şuana kadar sancım falan da yok sadece kasıklarım batıyor oturup kalkarken. Dün idrar testi yaptım ama bişey çıkmadı zaten idrar testlerinin doğru sonuç vermesi için 1 hafta geçmesi gerekmiş. Şuan bekliyorum ama çokta merak ediyorum cnm.

pozitif oılucazzz tabisiiiii tatlımmmm ben geç öğrendim belki ama artık hiçbişeyi kafama takmıyorummmmmmm kötü düşünce,olumsuzluklar yok artıkkkkkk

gelirmisin ciddennn bu süper olur seve seve de ağırlarım inanki ayyy ne değişik olur düşünsene tatlım huhuuuuuuuuuuuuuuuuu hadi gel düğün nerdeymiş biliyormusun ben seni istanbulun neresi olursa olsun alıırm bunun için dert etme sakın hatta pazar günü yat gezimiz var kocan gitsin düğünee Biz istanbull turu yaparıkk ama sen sen ol kimin eşi gelirse gelsin yada gelmesin sen eşini bırakma derim ben istanbula kadar gel onunla soraaammm bize gelirsin anlaştık

BENCE SİZ SUBEBEKLE HAMİŞSİNİZ VALLA DURUM HAL VAZİYET ONU GÖSTERİYORR İÇİMEDE DOĞDU BELİRTİLERDE VAR E NE KALDI GERİYE

işyerindeyim canım ya zaten sıkıntımın sebebi de burası burda çalışmaktan soğudum bıktırdılar beni özel sektör olsa istifa etmiştim çoktan elim mahkum

kamumu seninde ben gibi ıyyyyyyyy valla hakketene sıkııntılı oluyorrr ama el mahkum gerçi ben taa ortaokuldan hayalim olan yerdeyim ama bazen bu bile sıkıyor ama yinede aşıkım eşimlen işimeeee

BENCE SİZ SUBEBEKLE HAMİŞSİNİZ VALLA DURUM HAL VAZİYET ONU GÖSTERİYORR İÇİMEDE DOĞDU BELİRTİLERDE VAR E NE KALDI GERİYE

ayyy hadiii inşallahhhh allahmı söyletti neeee ????????????? seniii yiiirriiiiimmmmmm madammmm kız valla zaten sersem gibiyim ne yapıcağımı bilemeden deli gibi dolaşıp duruyorummmm offfffffffffffffffffff gitsem ya çıkmazsa diye beklemek istiyorum ama meraktaaa içimi kemiriyorrrrrrrrrrrrrrrrr akşamada kocişimmm ankaradan geliyorrrr ne yapsamkiiiiii????????????

kamumu seninde ben gibi ıyyyyyyyy valla hakketene sıkııntılı oluyorrr ama el mahkum gerçi ben taa ortaokuldan hayalim olan yerdeyim ama bazen bu bile sıkıyor ama yinede aşıkım eşimlen işimeeee

kamuda çalışanların ortak dersi galiba iş yerinde sıkılmak ,aynı dert bende de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…