Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

ayyyyyyyyy seninkide tam telaşeli bişi yaww şimdi ne desemki vala zan altında kalırım en iyisimi sen içinden geleni yap ayyy valla karışmıcam ben şimdi yap derim üzülmeni istemem sevinmeni istiyorum çokkkkkkkk hemdeee çokkkkkk ayy bilemedim kuzucum yaaa senin içinden ne geliyorrrr

ben zor tutuyorum ama üzülmemk içinde beklemek istiyorum en azından pazartesi salı gibi gidieyim diyorummm nasıl durucam valla bende kendime şaşıyorum amaaaa çıldırmış durumdayımmmmmmmmmmm

iş yerindeyim malesef istanbulda oturuyorum,ah izmir ahhhh orayıda inş. bir gün göreceğim :79:

valla canımcımmm ben istanbula 3-4 kez geldim gerçekten güzel bir şehir ama izmire değişmem buranın havası gibi olmaz hiçbiryerrrr
beklerimmmm gelirsennnn canımcımmm ben bornovada oturuyorummm

Su bebek lütfen artık git ve kan testi yaptır yeter senin beklediğin. 4 gün geçmiş yeter seninki.

kamuda çalışanların ortak dersi galiba iş yerinde sıkılmak ,aynı dert bende de var

ya cnm burası farklı biraz işyerinde bile insanlar kendi hemşehrilerine torpil geçiyolar onlar oturuyo maşallah işleri bize yıkıyo bıktırdı yani

kamumu seninde ben gibi ıyyyyyyyy valla hakketene sıkııntılı oluyorrr ama el mahkum gerçi ben taa ortaokuldan hayalim olan yerdeyim ama bazen bu bile sıkıyor ama yinede aşıkım eşimlen işimeeee

sen nerde çalışıyorsun madam

ya çıkmazsaaaaaaaa nurumm korkuyorummm olumsuz sonuç almaktannnn

Canım 4 gün geçmiş dogru sonuç alacagına eminim. Kan testi yanılmaz. Hem ne kadar beklersen bekle sonucu değiştiremezsin. Varsa var yoksa yoktur. Bu işgenceyi çektirme kendine derim ben.
Bende zaten bir ara işlerden vakit bulursam yakındaki bir hastaneye gidicem kan testi yaptırmaya bekleyemicem. Belki başka bir sorun var niye bekliyim yoksada zaten sağlık olsun dicez yapacak bişey yok tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…