- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #5.801
heyyy bebiş geliyorr olabilir bebişşşşşşşş gelsin gelsin güldürsün hepimizin yüzünü gözünü
ayyy hadiii inşallahhhh allahmı söyletti neeee ????????????? Seniii yiiirriiiiimmmmmm madammmmKız valla zaten sersem gibiyim ne yapıcağımı bilemeden deli gibi dolaşıp duruyorummmm offfffffffffffffffffff gitsem ya çıkmazsa diye beklemek istiyorum ama meraktaaa içimi kemiriyorrrrrrrrrrrrrrrrr akşamada kocişimmm ankaradan geliyorrrr ne yapsamkiiiiii????????????
ayyyyyyyyy seninkide tam telaşeli bişi yaww şimdi ne desemki vala zan altında kalırım en iyisimi sen içinden geleni yap ayyy valla karışmıcam ben şimdi yap derim üzülmeni istemem sevinmeni istiyorum çokkkkkkkk hemdeee çokkkkkk ayy bilemedim kuzucum yaaa senin içinden ne geliyorrrr
uğraşacak bişeyler yappp nerde oturuyorsun izmirde hava mikemmmeeeeeeeeeellllllllllll çık dışarı gez,dolaş.... sıkma canınııııı
Ben çıldırmaya meyilliğimmm kısssııımmm yapma öyle banaaaaa zor tutuyorum zatennnnnnnnn
iş yerindeyim malesefIstanbulda oturuyorum,ah izmir ahhhh orayıda inş. Bir gün göreceğim :79:
BENCE SİZ SUBEBEKLE HAMİŞSİNİZ VALLA DURUM HAL VAZİYET ONU GÖSTERİYORR İÇİMEDE DOĞDU BELİRTİLERDE VAR E NE KALDI GERİYE
iş yerindeyim malesefistanbulda oturuyorum,ah izmir ahhhh orayıda inş. bir gün göreceğim :79:
ben zor tutuyorum ama üzülmemk içinde beklemek istiyorum en azından pazartesi salı gibi gidieyim diyorummm nasıl durucam valla bende kendime şaşıyorum amaaaaçıldırmış durumdayımmmmmmmmmmm
İnşallah tatlım inşallah.
ayyy hadiii inşallahhhh allahmı söyletti neeee ????????????? seniii yiiirriiiiimmmmmm madammmmkız valla zaten sersem gibiyim ne yapıcağımı bilemeden deli gibi dolaşıp duruyorummmm offfffffffffffffffffff gitsem ya çıkmazsa diye beklemek istiyorum ama meraktaaa içimi kemiriyorrrrrrrrrrrrrrrrr akşamada kocişimmm ankaradan geliyorrrr ne yapsamkiiiiii????????????
bu çok belli biliyormusun
istanbulun neresindensin bende istanbul üsküdar sen
kamuda çalışanların ortak dersi galiba iş yerinde sıkılmak ,aynı dert bende de var
kamumu seninde ben gibi ıyyyyyyyy valla hakketene sıkııntılı oluyorrrama el mahkum gerçi ben taa ortaokuldan hayalim olan yerdeyim ama bazen bu bile sıkıyor ama yinede aşıkım eşimlen işimeeee
Su bebek lütfen artık git ve kan testi yaptır yeter senin beklediğin. 4 gün geçmiş yeter seninki.
ya cnm burası farklı biraz işyerinde bile insanlar kendi hemşehrilerine torpil geçiyolar onlar oturuyo maşallah işleri bize yıkıyo bıktırdı yani
Sen nerde çalışıyorsun madam
nurummmm içine ne doğuyor senin????? ben kaptırmak istemiyorummm :44::44::44:
valla napıyımmmmmöyleyim ben duygularını saklayabilen birisi değilimmmm ama sizler dışında ve eşim dışında kimse bilmiyorrr kendime gerçekten şaşıyorummm yaaaaaaaaaaaaaaa:44::44::44::44: Noliiiiiiiiiiiiii bana
ya çıkmazsaaaaaaaa nurummkorkuyorummm olumsuz sonuç almaktannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?