Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

Günaydın kızlar nasılsınız bugün? Umarım herkes iyidir baya coşmuşsunuz geçmişi okuyamadım. Varmı güzel haber

evet değiştiremeyiz ama evde beklemek daha iyi gibi geliyor tmm çıkmazsa tabiikiii ölüm değil ama orda hamiş olmama ihtimalini başkasından duymak istemiyorum evdeki testlerde çıkacaktır elbet benim arkadaşımın 12.gün çıktı kan testinde biliyormusun??????????

bu arada bişey daha varrrrrrrrrrrrr onu size söylemedimmmmm 2 hafta önce ilişkimde kahverengimsi böyle bir akıntıyla karışık bişey olmuştuuuuuu şu yerleşme kanaması gibi olabilirmi dersiniz?????? çok üstünde durmamıştım ama 2 gündür aklımaaa geliyorrr :44::44::44::44::44::44::44:

Valla bekleyemem o kadar ben sabredemem... Hem başkasından duysan ne olcak tanımaz etmez seni. Tabi herkesin kararına saygı duyuyorum ama ben beklemek istemiyorum. Benimde bir arkadaşım böyle bekledi bekledi 20 gün falan bekledi bir gitti doktora kist varmış onda. Herşey olabilir bazen beklemekte iyi olmayabiliyor cnm.

offffffffffffff bilmiyorumkiiiiiiii ilacı bırakalıda 1 ay oldu diye çok kaptırmak istemiyorum yaaa ilaçtan dolayı gecikmeyse pekiiiiiiiiii??????????

offffffffffffff bilmiyorumkiiiiiiii ilacı bırakalıda 1 ay oldu diye çok kaptırmak istemiyorum yaaa ilaçtan dolayı gecikmeyse pekiiiiiiiiii??????????

Eeee tamam işte bu sorularının tümüne kan testi cevap verebilir. Git ve test yaptır lütfen subebek.

Eeee tamam işte bu sorularının tümüne kan testi cevap verebilir. Git ve test yaptır lütfen subebek.

tamam durun bakalım işlerimi bitirebilirsem bugün olmazsa sanırım cumarteside gideceğim yer yapıyor yarın yaptırırım olmazmı???? birasss kaçış yapıyorummm ben sanda yaptırmanı önermiyorummm nurummmm bekle bence bikaçgünden bişey kaybedilmezkiii

katılıyorum evet bnde nura doğru dii varsa var yoksa yok yok çıksada üzülme belki adetinde gelmes sen yine 20. Gündede olsa varsa zaten öğreneceksin beklemek acı bişi bence git yaptır bugün hepimiz merak ettik bak.
karnım ağrıyooorrr :26: Geliyor gibi benim kırmızı :84:
hayırrrrrrrrrrrr gelmesin dursunnnn
günaydın kızlar nasılsınız bugün? Umarım herkes iyidir baya coşmuşsunuz geçmişi okuyamadım. Varmı güzel haber
subebişle nuru bekliyos bakalımm hadi hayırlısı
belki senin bugün çıkarrr
canım öyleysede meraktan kurtulmuş olacaksın en azından Bak stres yapıyosun ama

evet yaa boşuna yapıyo şu sttresiiii

günaydınn zaytinimmmmm meraklıyımmm ve iyiyim sen nasılsın canımmmm;?

bende iyiyim canım. inşallah sonuç hayırlara vesile olur subebekim beklediğin olmazsada üzme kendini birgün olacak beklediğimiz inşallah.gelecek miniğin elbette. bende bekliyorum ama daha var benim bat 8 haziran bakalım ne olacak.

Aslında bende bekleyeyim diyorum ama merak ediyorum dayanamıyorum ne yapayım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…