- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #5.821
Hamileymişim gibi geliyor ama inşallah hayırlısı olsun hakkımızda.
eeee bunlar özel şeyler bilmesin öle herkess
Canım 4 gün geçmiş dogru sonuç alacagına eminim. Kan testi yanılmaz. Hem ne kadar beklersen bekle sonucu değiştiremezsin. Varsa var yoksa yoktur. Bu işgenceyi çektirme kendine derim ben.
Bende zaten bir ara işlerden vakit bulursam yakındaki bir hastaneye gidicem kan testi yaptırmaya bekleyemicem. Belki başka bir sorun var niye bekliyim yoksada zaten sağlık olsun dicez yapacak bişey yok tatlım.
karnım ağrıyooorrr :26: geliyor gibi benim kırmızı :84:
evet değiştiremeyiz ama evde beklemek daha iyi gibi geliyor tmm çıkmazsa tabiikiii ölüm değil ama orda hamiş olmama ihtimalini başkasından duymak istemiyorum evdeki testlerde çıkacaktır elbet benim arkadaşımın 12.gün çıktı kan testinde biliyormusun??????????
Valla bekleyemem o kadar ben sabredemem... Hem başkasından duysan ne olcak tanımaz etmez seni. Tabi herkesin kararına saygı duyuyorum ama ben beklemek istemiyorum. Benimde bir arkadaşım böyle bekledi bekledi 20 gün falan bekledi bir gitti doktora kist varmış onda. Herşey olabilir bazen beklemekte iyi olmayabiliyor cnm.
Günaydın kızlar nasılsınız bugün? Umarım herkes iyidir baya coşmuşsunuz geçmişi okuyamadım. Varmı güzel haber
slm kızlar. günaydınn...nasılsınız? herşey yolundadır umarım.
offffffffffffff bilmiyorumkiiiiiiii ilacı bırakalıda 1 ay oldu diye çok kaptırmak istemiyorum yaaa ilaçtan dolayı gecikmeyse pekiiiiiiiiii??????????
offffffffffffff bilmiyorumkiiiiiiii ilacı bırakalıda 1 ay oldu diye çok kaptırmak istemiyorum yaaa ilaçtan dolayı gecikmeyse pekiiiiiiiiii??????????
Canım öyleysede meraktan kurtulmuş olacaksın en azındanbak stres yapıyosun ama
Eeee tamam işte bu sorularının tümüne kan testi cevap verebilir. Git ve test yaptır lütfen subebek.
katılıyorum evet bnde nura doğru dii varsa var yoksa yok yok çıksada üzülme belki adetinde gelmes sen yine 20. Gündede olsa varsa zaten öğreneceksin beklemek acı bişi bence git yaptır bugün hepimiz merak ettik bak.canım 4 gün geçmiş dogru sonuç alacagına eminim. Kan testi yanılmaz. Hem ne kadar beklersen bekle sonucu değiştiremezsin. Varsa var yoksa yoktur. Bu işgenceyi çektirme kendine derim ben.
Bende zaten bir ara işlerden vakit bulursam yakındaki bir hastaneye gidicem kan testi yaptırmaya bekleyemicem. Belki başka bir sorun var niye bekliyim yoksada zaten sağlık olsun dicez yapacak bişey yok tatlım.
hayırrrrrrrrrrrr gelmesin dursunnnnkarnım ağrıyooorrr :26: Geliyor gibi benim kırmızı :84:
subebişle nuru bekliyos bakalımm hadi hayırlısıgünaydın kızlar nasılsınız bugün? Umarım herkes iyidir baya coşmuşsunuz geçmişi okuyamadım. Varmı güzel haber
belki senin bugün çıkarrrevet değiştiremeyiz ama evde beklemek daha iyi gibi geliyor tmm çıkmazsa tabiikiii ölüm değil ama orda hamiş olmama ihtimalini başkasından duymak istemiyorum evdeki testlerde çıkacaktır elbet benim arkadaşımın 12.gün çıktı kan testinde biliyormusun??????????
canım öyleysede meraktan kurtulmuş olacaksın en azındanBak stres yapıyosun ama
günaydınn zaytinimmmmm meraklıyımmm ve iyiyim sen nasılsın canımmmm;?
tamam durun bakalım işlerimi bitirebilirsem bugün olmazsa sanırım cumarteside gideceğim yer yapıyor yarın yaptırırım olmazmı???? birasss kaçış yapıyorummm ben sanda yaptırmanı önermiyorummm nurummmm bekle bence bikaçgünden bişey kaybedilmezkiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?