Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

kısllarrrr sizi çok sevdimmmmm gerçekten tamam kısmayın bana

Yaaa benim sürekli wc ihtiyacım geliyorr su da içmem çok fazla gece 5 kere kalktım bütüm uyku düzenim kaçtı havalardanmıdır nedir anlamadım yoksa bi ışıkmıdır madama

Yaaa benim sürekli wc ihtiyacım geliyorr su da içmem çok fazla gece 5 kere kalktım bütüm uyku düzenim kaçtı havalardanmıdır nedir anlamadım yoksa bi ışıkmıdır madama

hehehheeeee hadi kan testinde adet gecikmesine gerek yokmuşşş hepberaber el ele tutuşarımmm doğru tahlillllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yupppiiiiiiiiiiiiiiiiiii nufüs patlaması yaşansınnnn

yaaa bak osnrasında sende kararını değiştirceksin beklemekten yana olucaksınnnn eminimmmm

Hiç zannetmiyorum tatlım ben vakit bulayım gidip yaptırıcam ben dayanamam o kadar. Varsa var yoksa yok. Bekleme eziyetini çekemem valla...

kimse buna bi yorum yapmadı ama.................... Kötü bişeymidir??

Kolera hoşgeldin canım

kızlar ben biraz çalışayım haftasonu şehirdışında olcaz gitmeden yarım kalan işlerimi toparlamam gerek. sonra yine gelirim. hepinizi öpüyorum en kocamanından

selam kızlarrr:) yine herkes soru işaretleriyle dolu bir güne uyanmış gibi:) ben çok rahatım neden anlamadım tam saldım kendımı olayı duşunmuyorum bile:)kayınvalidem hala hamılemıyım acaba diye sorular sormakta buna bıle takılmıyorum:)3 haziran bat ım KOLERAmmm beni ekledın değilmi listeye:)

benim kırmızı bugün gelmezse galiba ilk kan testini ben yaptırmış olcam yarınnnnnnnn sabah kontrolde yaptırmak istediğimden yarını bekliyorum yoksa şimdi giderdim ,ben sabırsızlanıyorum

hoş gelmişssin koleram nasıl gidiyor hamilelikk

iyi gidiyo kedimerim bebiş dönüyo içimde benim mide de dönüyo sen nasılsın

Kolera hoşgeldin canım

kızlar ben biraz çalışayım haftasonu şehirdışında olcaz gitmeden yarım kalan işlerimi toparlamam gerek. sonra yine gelirim. hepinizi öpüyorum en kocamanından

hoşbulduk canım kolay gelsin

bebeğim ekledim seni listeye pozitif olmana çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…