- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #5.841
katılıyorum evet bnde nura doğru dii varsa var yoksa yok yok çıksada üzülme belki adetinde gelmes sen yine 20. Gündede olsa varsa zaten öğreneceksin beklemek acı bişi bence git yaptır bugün hepimiz merak ettik bak.
hayırrrrrrrrrrrr gelmesin dursunnnn
subebişle nuru bekliyos bakalımm hadi hayırlısı
belki senin bugün çıkarrr
evet yaa boşuna yapıyo şu sttresiiii
Aslında bende bekleyeyim diyorum ama merak ediyorum dayanamıyorum ne yapayım :)))
Yaaa benim sürekli wc ihtiyacım geliyorr su da içmem çok fazla gece 5 kere kalktım bütüm uyku düzenim kaçtı havalardanmıdır nedir anlamadım yoksa bi ışıkmıdır madama
Yaaa benim sürekli wc ihtiyacım geliyorr su da içmem çok fazla gece 5 kere kalktım bütüm uyku düzenim kaçtı havalardanmıdır nedir anlamadım yoksa bi ışıkmıdır madama
hehehheeeee hadi kan testinde adet gecikmesine gerek yokmuşşş hepberaber el ele tutuşarımmm doğru tahlillllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yupppiiiiiiiiiiiiiiiiiii nufüs patlaması yaşansınnnn
yaaa bak osnrasında sende kararını değiştirceksin beklemekten yana olucaksınnnn eminimmmm
söyleyene bak kendi gecikmiş gitmiyo başkasına akıl veriyo deli
hiç zannetmiyorum tatlım ben vakit bulayım gidip yaptırıcam ben dayanamam o kadar. Varsa var yoksa yok. Bekleme eziyetini çekemem valla...
BEN GELDİMMM BURA Bİ HAYLİ KALABALIK MAŞALLAHHH TOPİĞİMİZEEE
HEMEN GEÇMİŞİ OKUYUP GELİOM KIZNAAAAAAAARRRR
pekiii kızmayınnnn n'olurrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben ilaacı bıraktıktan sonra hiçbi değişme olmadı aynen tıkır tıkır işledi vücudum maşallahhıyi düşün suuuuuuu iyi düşünnn
bu arada bişey daha varrrrrrrrrrrrr onu size söylemedimmmmm 2 hafta önce ilişkimde kahverengimsi böyle bir akıntıyla karışık bişey olmuştuuuuuu şu yerleşme kanaması gibi olabilirmi dersiniz?????? çok üstünde durmamıştım ama 2 gündür aklımaaa geliyorrr :44::44::44::44::44::44::44:
kolera hoşgeldin canım
kızlar ben biraz çalışayım haftasonu şehirdışında olcaz gitmeden yarım kalan işlerimi toparlamam gerek. Sonra yine gelirim. Hepinizi öpüyorum en kocamanından
hoş gelmişssin koleram nasıl gidiyor hamilelikk
Kolera hoşgeldin canım
kızlar ben biraz çalışayım haftasonu şehirdışında olcaz gitmeden yarım kalan işlerimi toparlamam gerek. sonra yine gelirim. hepinizi öpüyorum en kocamanından
selam kızlarrr:) yine herkes soru işaretleriyle dolu bir güne uyanmış gibi:) ben çok rahatım neden anlamadım tam saldım kendımı olayı duşunmuyorum bile:)kayınvalidem hala hamılemıyım acaba diye sorular sormakta buna bıle takılmıyorum:)3 haziran bat ım KOLERAmmm beni ekledın değilmi listeye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?