- 26 Nisan 2010
- 1.495
- 21
- 158
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #5.861
iyi gidiyo kedimerim bebiş dönüyo içimde benim mide de dönüyosen nasılsın
iyiyim canım bu ay kafam çok rahat olamayacağını bildiğim için herhalde
selam kızlarrr:) yine herkes soru işaretleriyle dolu bir güne uyanmış gibi:) ben çok rahatım neden anlamadım tam saldım kendımı olayı duşunmuyorum bile:)kayınvalidem hala hamılemıyım acaba diye sorular sormakta buna bıle takılmıyorum:)3 haziran bat ım KOLERAmmm beni ekledın değilmi listeye:)
teyzeleri benim fındık 7 haftalık oldu bugün maşallah diyin bakem
aramızda yeni arkadaşlar var hepinize hoşgeldiniz diyorummmmmmmmmm listeye eklenmek isterseniz yazayım kızlar
ayyy inşallah geliyordur hadi bakalık hooooopppayy ben bunu kaçırmışımmmmmmmmmmmmmmmmYanii geliyormuuuuuuuuu acep?????
değildir bebişim inşallah sıkıca yerleşmiştir yerinekimse buna bi yorum yapmadı ama....................Kötü bişeymidir??
maaaaaaaaaaaaaaaaaaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhteyzeleri benim fındık 7 haftalık oldu bugün maşallah diyin bakem
belli olmaz kedimerim. Ama sen rahat ol zaten rahat olunca bi bakıyon hamilesin
Maşallah cnm. Koleram bişey sorcam bebek 7 haftalık olunca oynuyormu? Ben daha önce 10 hafta süren bir gebelik yaşadım ama hiç hissetmedim bebeğin hareketlerini.
Maşallah cnm. Koleram bişey sorcam bebek 7 haftalık olunca oynuyormu? Ben daha önce 10 hafta süren bir gebelik yaşadım ama hiç hissetmedim bebeğin hareketlerini.
maşallahhh canımmmmmmmmmmmmmmmmmm
belli olmaz kedimerim. ama sen rahat ol zaten rahat olunca bi bakıyon hamilesin
benim kırmızı bugün gelmezse galiba ilk kan testini ben yaptırmış olcam yarınnnnnnnn sabahkontrolde yaptırmak istediğimden yarını bekliyorum yoksa şimdi giderdim ,ben sabırsızlanıyorum
gelirmisin ciddennn bu süper olur seve seve de ağırlarım inanki ayyy ne değişik olur düşünsene tatlım huhuuuuuuuuuuuuuuuuu hadi gel düğün nerdeymiş biliyormusun ben seni istanbulun neresi olursa olsun alıırm bunun için dert etme sakın hatta pazar günü yat gezimiz var kocan gitsin düğüneeBiz istanbull turu yaparıkk ama sen sen ol kimin eşi gelirse gelsin yada gelmesin sen eşini bırakma derim ben istanbula kadar gel onunla soraaammm bize gelirsin anlaştık
pozitif oılucazzz tabisiiiii tatlımmmm ben geç öğrendim belki ama artık hiçbişeyi kafama takmıyorummmmmmm kötü düşünce,olumsuzluklar yok artıkkkkkk
bu arada geçmişe göz atarken epey güldüm. akşam kızlar memelerine takmış. göğüslerim şişti şişmedi şişmeyecekmiş gibiama benim halim daha komik ben kumandanın tuşlarıylan kaşıyom naaaber
ne listesi canım o benim bilgim yok ta
canımsınızzzz
nurum yok ben hiç hissetmiyom daha. ama çok küçük zaten nasıl hissedemki. tek hissettiğim mide bulantısı açlık iştahsızlık meme kaşıntısı
canımsınızzzz
nurum yok ben hiç hissetmiyom daha. ama çok küçük zaten nasıl hissedemki. tek hissettiğim mide bulantısı açlık iştahsızlık meme kaşıntısı
1 sayfada bi liste var hayatım ona bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?