Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

bu arada geçmişe göz atarken epey güldüm. akşam kızlar memelerine takmış. göğüslerim şişti şişmedi şişmeyecekmiş gibi ama benim halim daha komik ben kumandanın tuşlarıylan kaşıyom naaaber

hayırlısı inşallah canımmm

ayy ben bunu kaçırmışımmmmmmmmmmmmmmmm Yanii geliyormuuuuuuuuu acep?????
ayyy inşallah geliyordur hadi bakalık hoooooppp
kimse buna bi yorum yapmadı ama.................... Kötü bişeymidir??
değildir bebişim inşallah sıkıca yerleşmiştir yerine
teyzeleri benim fındık 7 haftalık oldu bugün maşallah diyin bakem
maaaaaaaaaaaaaaaaaaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
belli olmaz kedimerim. Ama sen rahat ol zaten rahat olunca bi bakıyon hamilesin

inşalllahhhhhhhhhhh

Maşallah cnm. Koleram bişey sorcam bebek 7 haftalık olunca oynuyormu? Ben daha önce 10 hafta süren bir gebelik yaşadım ama hiç hissetmedim bebeğin hareketlerini.

nurummmcum sen daha önce yaşadıysan az çok bilirsin canım yaaaa gecikmeleriii falannn nasıl seninki diğerine benziyormu??????????

Maşallah cnm. Koleram bişey sorcam bebek 7 haftalık olunca oynuyormu? Ben daha önce 10 hafta süren bir gebelik yaşadım ama hiç hissetmedim bebeğin hareketlerini.

maşallahhh canımmmmmmmmmmmmmmmmmm

canımsınızzzz

nurum yok ben hiç hissetmiyom daha. ama çok küçük zaten nasıl hissedemki. tek hissettiğim mide bulantısı açlık iştahsızlık meme kaşıntısı

ne güzel olurdu madamım ama düğün yarınmış pazaara kalmayız herhalde bende gideyim barii napayım sıkılırsa sıkılsın sıkı can iyidir..
çarşı pazar gezerim..
sana gelemem belki ama kız kulesine gelince sana çağrı atarım madamım..

pozitif oılucazzz tabisiiiii tatlımmmm ben geç öğrendim belki ama artık hiçbişeyi kafama takmıyorummmmmmm kötü düşünce,olumsuzluklar yok artıkkkkkk

inşallah tatlımda zaten ben ara veriyorum artık yıl sonuna kadar..

koleram hoşgeldin...
kıss gittiğin yerlerede onumu götürüyon yoksam...
bak semralara gelirken onu getirme hee...
bende gelcem o gün inşallah...

canımsınızzzz

nurum yok ben hiç hissetmiyom daha. ama çok küçük zaten nasıl hissedemki. tek hissettiğim mide bulantısı açlık iştahsızlık meme kaşıntısı

Sende bizim canımızsın.
Bebek içimde oynuyo yazmıştında o istinaden yazmdım merak ettim yani.
Aman sağlıklı olsunda varsın oynamasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…