Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

hahahaha yok yok götürmüyom ama ne alakaysa akşam kaşınıyo gündüz bişi yok semrada vardır kumanda onlan idare ederim ne güzel görüşçez inşallama berremmm

kumandayı rahat bırak artıkkkkkkk koleraaaaaammmmmmmmmmm

olmassssssssssssssssssssssss
ben kumandayı bırakmıyom benim çocukta kesin memeyi bırakmıcak
maşallah Allah nazarlardan saklasın cnm

amin canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmm

aman sütün bol bol olsunda bırakmasınnnn hollandaları

nurummmcum sen daha önce yaşadıysan az çok bilirsin canım yaaaa gecikmeleriii falannn nasıl seninki diğerine benziyormu??????????

Benziyor tatlım ben onun için hamile gibiyim dedim ya... Benim adetim hiç geçikmez tatlım. 1 gün geçikir en fazla. Ama ondada belirtileri olur bunda hiçbir belirti yok. Kasık batması dışında daha önce olan gebeliğimdede sadece kasık batması olmuştu...

Sende bizim canımızsın.
Bebek içimde oynuyo yazmıştında o istinaden yazmdım merak ettim yani.
Aman sağlıklı olsunda varsın oynamasın.

midem bulaniii ya ben ondan dedim hayatım

Benide eklermisin canım. benim bat 8 haziran. bu arada bebişine maşallaaaahhhh. sağ salim kucağına alasın inşallah

ekledim bileeeeeeeee

nurum benimde belirtim yoktu kıs belkim hamişsindir. adetin geçeli 1.5 gün oldu dimi. benim 1.5 gün geçince silik çizgi çıkmıştı he

hahahaha yok yok götürmüyom ama ne alakaysa akşam kaşınıyo gündüz bişi yok semrada vardır kumanda onlan idare ederim ne güzel görüşçez inşallama berremmm

gündüz kaşınsa kalemle idare et bebişim...
ama ayıp kimse görmesin hee..
evet canım ya hadi inşallah..

Kızlar merhaba sanrıım bende artık bu topikte olcam...az önce hamile olduğumu öğrendim hiç ümidim yoktu ama sonuç sanırım pozitif bi çizgi çok net diğeri ondan biraz daha silik, böyle mi oluyor hamile olunca Fsh değerim çok yüksekti 16 lardaydı senin bebeğin olması çok zor hemen tüp bebeğe başlamalıyız demişti doktor ama ben ona inanmadım her ay hayıt suyumu içtim ve inşallah şimdide hamileyim, çok güzel bi duyguymuş bu arkadaşlar ağlıyorum mutluluktan...

Niki bebeğim gelmiş hoş gelmişşşşşşşşşşşş bana ne getirdin bakalım

geldimde, aha anca yazabildim,,,masallah gecmis müthis kabarik bugün, demek aksam aksam'da kaynattiniz ?
basimi isten alamadim sabahtan beri, biri gidiyor digeri hemen pesine ....isin gicik yani da bu....isim askim olmaktan cikacak sonunda heee

berrecigimmmm, nasilsin???

madamim, nasil gidiyor?? iyimisin?

:44::44::44::44::44::44: o zaman sen daha iyibilirsin ama her gebelik aynı olmuyormuşşşşş
ben yaşamadığım için bekliyorummm anlatabildimmi? ama bende belki fikir değiştirip bugün koçişim gelinceye kadar süprizzz yapabilirimmm nurummmmmcummmmmmmmmm

oyyyyyyyyyyy ne güzel bişey bu canım yaaaa mükemmellll

kızlar hoşcakalın ben "haziran ayında hamile kalmak isteyenler" topiğine geçiyorum
bu ayda çalışmalarımız başarısız oldu haziran ayında artık inşallah

ahh nikitam sen beni seviyosun hee.
bende seni seviyorum...
hoşgelmişsin canım ben iyiyim çok şükür...
madamımm...

ayyyy canım benim tüylerim diken diken olduuuu hadiiii gözün aydınnn canımmmmmmm hayırlısı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bebikimmmmmmmm

nurum benimde belirtim yoktu kıs belkim hamişsindir. adetin geçeli 1.5 gün oldu dimi. benim 1.5 gün geçince silik çizgi çıkmıştı he

1 gün oldu henüz dün yaptım idrar testi yani adet günümde hiç bişey çıkmadı. Ben kan testi yaptırmayı düşünüyorum bakalım bekleyebilirsem idrar testi yaparım.

ahh nikitam sen beni seviyosun hee.
bende seni seviyorum...
hoşgelmişsin canım ben iyiyim çok şükür...
madamımm...
hosgördüm tatlim...naber? ne var ne yok?? özlettin kendini...nasil gidiyor?
niye geçiyorsunki biz mayıs olmadıysak kendi içimizde haziranı yapıosss

kisss, ben ama öyle yaptim biliomusun, evvelden baska topige takiliodum ,hatta sonra dedim gelirim ama ugramaz oldum o topige, sanirim nisanda hamile kalmak isteyenler topigi miydi,oyle biseydi...:26:
vede sizinle tanistim...biz burdan devam edelim,katiliyorum sana bebisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…