- 26 Nisan 2010
- 1.495
- 21
- 158
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #5.881
ne güzel olurdu madamım ama düğün yarınmış pazaara kalmayız herhalde bende gideyim barii napayım sıkılırsa sıkılsın sıkı can iyidir..
çarşı pazar gezerim..
sana gelemem belki ama kız kulesine gelince sana çağrı atarım madamım..
inşallah tatlımda zaten ben ara veriyorum artık yıl sonuna kadar..
koleram hoşgeldin...
kıss gittiğin yerlerede onumu götürüyon yoksam...
bak semralara gelirken onu getirme hee...
bende gelcem o gün inşallah...
kumandayı rahat bırak artıkkkkkkk koleraaaaaammmmmmmmmmm
maşallah Allah nazarlardan saklasın cnm
hahahaha yok yok götürmüyom ama ne alakaysa akşam kaşınıyo gündüz bişi yoksemrada vardır kumanda onlan idare ederim ne güzel görüşçez inşallama berremmm
olmassssssssssssssssssssssss
ben kumandayı bırakmıyom benim çocukta kesin memeyi bırakmıcak
amin canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmm
nurummmcum sen daha önce yaşadıysan az çok bilirsin canım yaaaa gecikmeleriii falannn nasıl seninki diğerine benziyormu??????????
Sende bizim canımızsın.
Bebek içimde oynuyo yazmıştında o istinaden yazmdım merak ettim yani.
Aman sağlıklı olsunda varsın oynamasın.
Benide eklermisin canım. benim bat 8 haziran. bu arada bebişine maşallaaaahhhh.sağ salim kucağına alasın inşallah
Benziyor tatlım ben onun için hamile gibiyim dedim ya... Benim adetim hiç geçikmez tatlım. 1 gün geçikir en fazla. Ama ondada belirtileri olur bunda hiçbir belirti yok. Kasık batması dışında daha önce olan gebeliğimdede sadece kasık batması olmuştu...
ekledim bileeeeeeeee
hahahaha yok yok götürmüyom ama ne alakaysa akşam kaşınıyo gündüz bişi yoksemrada vardır kumanda onlan idare ederim ne güzel görüşçez inşallama berremmm
Niki bebeğim gelmiş hoş gelmişşşşşşşşşşşş bana ne getirdin bakalım
Benziyor tatlım ben onun için hamile gibiyim dedim ya... Benim adetim hiç geçikmez tatlım. 1 gün geçikir en fazla. Ama ondada belirtileri olur bunda hiçbir belirti yok. Kasık batması dışında daha önce olan gebeliğimdede sadece kasık batması olmuştu...
ne güzel olurdu madamım ama düğün yarınmış pazaara kalmayız herhalde bende gideyim barii napayım sıkılırsa sıkılsın sıkı can iyidir..
çarşı pazar gezerim..
sana gelemem belki ama kız kulesine gelince sana çağrı atarım madamım..
tamam canım bence doğru bir karar eşinin yanında ol gelmeyen gelmesin valla ben hiç yalnız bırakmıyorum hep yanımda olsun istiyorum o da bırakmıyor zaten sağolsun o yüzden hade bakalım kocişlerimiizn yanında olalım hep destek tam destekkkk
inşallah tatlımda zaten ben ara veriyorum artık yıl sonuna kadar..
niyeeeeeeeeeeeeeeee
koleram hoşgeldin...
kıss gittiğin yerlerede onumu götürüyon yoksam...
bak semralara gelirken onu getirme hee...
bende gelcem o gün inşallah...
Kızlar merhaba sanrıım bende artık bu topikte olcam...az önce hamile olduğumu öğrendim hiç ümidim yoktu ama sonuç sanırım pozitif bi çizgi çok net diğeri ondan biraz daha silik, böyle mi oluyor hamile oluncaFsh değerim çok yüksekti 16 lardaydı senin bebeğin olması çok zor hemen tüp bebeğe başlamalıyız demişti doktor ama ben ona inanmadım her ay hayıt suyumu içtim ve inşallah şimdide hamileyim, çok güzel bi duyguymuş bu arkadaşlar ağlıyorum mutluluktan...
geldimde, aha anca yazabildim,,,masallah gecmis müthis kabarik bugün, demek aksam aksam'da kaynattiniz ?
basimi isten alamadim sabahtan beri, biri gidiyor digeri hemen pesine ....isin gicik yani da bu....isim askim olmaktan cikacak sonunda heee
berrecigimmmm, nasilsin???
madamim, nasil gidiyor?? iyimisin?
kızlar hoşcakalın ben "haziran ayında hamile kalmak isteyenler" topiğine geçiyorum
bu ayda çalışmalarımız başarısız olduhaziran ayında artık inşallah
Kızlar merhaba sanrıım bende artık bu topikte olcam...az önce hamile olduğumu öğrendim hiç ümidim yoktu ama sonuç sanırım pozitif bi çizgi çok net diğeri ondan biraz daha silik, böyle mi oluyor hamile oluncaFsh değerim çok yüksekti 16 lardaydı senin bebeğin olması çok zor hemen tüp bebeğe başlamalıyız demişti doktor ama ben ona inanmadım her ay hayıt suyumu içtim ve inşallah şimdide hamileyim, çok güzel bi duyguymuş bu arkadaşlar ağlıyorum mutluluktan...
ahh nikitam sen beni seviyosun hee.
bende seni seviyorum...
hoşgelmişsin canım ben iyiyim çok şükür...
madamımm...
nurum benimde belirtim yoktu kıs belkim hamişsindir. adetin geçeli 1.5 gün oldu dimi. benim 1.5 gün geçince silik çizgi çıkmıştı he
nurum benimde belirtim yoktu kıs belkim hamişsindir. adetin geçeli 1.5 gün oldu dimi. benim 1.5 gün geçince silik çizgi çıkmıştı he
hosgördüm tatlim...naber? ne var ne yok?? özlettin kendini...nasil gidiyor?ahh nikitam sen beni seviyosun hee.
bende seni seviyorum...
hoşgelmişsin canım ben iyiyim çok şükür...
madamımm...
niye geçiyorsunki biz mayıs olmadıysak kendi içimizde haziranı yapıosss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?