Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

ne güzel bi haber. maşallah. allah tamamına erdirsin sağsalim kucağına alasın. darısı başımıza.

hayıt suyu ne ki

Belki benimkide psikolojiktir diğerleri değilde adet geçikmesi benim için geçerli olan bulgu. Ben işlerimi bir toparladam gidicem hastaneye kan testi yaptırmaya. Sende git ya ben çatladım senin yerine.

canım çok sevindim yaa ne güzel bi haber bu allah kucağına almanı nasip etsin inşallahhh maşallahhh

bu arada beklediğin adet tarihin neydi ekleyelim seni hamile die

nikitam şikitammm çikolatammm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnn mucucucmckkkkk

ama siz test yap diyosunuz silik milik bişey bende çıkmadıkiiiiiiiiiiiiiiii

ama bazılarında hcg hormunu hemen yayılmıyomuş o yüzden kan testinde daha çabuk çıkıyo ya

gözün aydın ,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm,hep mutluluktan ağla inş.bu mübarek günde bizim içinde dua et hamilelerin duası kabul olur

hgordum bitanem...
nasilsin,,, okudugum kadariyla hersey yolunda sukur...aman kendine dikkat et emiii, simart soyle kendini ..ohhh

hosgördüm tatlim...naber? ne var ne yok?? özlettin kendini...nasil gidiyor?

iyilik vallahi ne olsun sen nasılsın?...
akşama istanbula gidiyom ben...
bende özledim dün doktora gittim canım ondan yoktum ben geldim sen gitmiştin...

Son düzenleme:

tmmm kıslarrr çıkabilirsem gidicemmmm sözzzzzzzz baba bugün gelicekkk ankaradan babaya inş.süprizzzzzzzz yaparıssssssssss

Ya ben biradan şey için istiyorum. Şimdi eşimde benimle beraber heyecanla bekliyor. Sabah wc ye gittim bir çıktım kapıda ne oldu adet olmuşmusun diyor bana. Bende yok dedim. Ama ben ögrenirsem kanda çıkarsa hamile oldugum ona adet oldum dicem 3 hazirandada yani evlilik yıldönümümüzde sürprz yapıcam hiç beklemediği ümidini kestiği anda haberi olcak bebişten süper sürpriz olcak onun için.

maşallah annesinede mınıcıke de:)Allahım herkese nasip etsin inşallah isteyen herkese versin:)

aminnnnnn canım benimmmmmmm

hgordum bitanem...
nasilsin,,, okudugum kadariyla hersey yolunda sukur...aman kendine dikkat et emiii, simart soyle kendini ..ohhh

çok iyiyim nikitam bugün çubuk kreker yiyorum hep bulantıya ve mide kazıntısına iyi geldi gibi. ay nikitam yaa hep oğlum diyesim var yaw. madamım oğlun olcak dedi alıştırdı bende hep öle görüyom he

tebrik ederim canım seni de:)Allahım kucağına almayıda nasip etsın inşallahhh:) hayat suyu ne bu aradaa:)hiçç duymadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…