- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #5.901
ben de berremi çok seviyom bize gelmiyo ama seviyom napimmm
Kızlar merhaba sanrıım bende artık bu topikte olcam...az önce hamile olduğumu öğrendim hiç ümidim yoktu ama sonuç sanırım pozitif bi çizgi çok net diğeri ondan biraz daha silik, böyle mi oluyor hamile oluncaFsh değerim çok yüksekti 16 lardaydı senin bebeğin olması çok zor hemen tüp bebeğe başlamalıyız demişti doktor ama ben ona inanmadım her ay hayıt suyumu içtim ve inşallah şimdide hamileyim, çok güzel bi duyguymuş bu arkadaşlar ağlıyorum mutluluktan...
Kızlar merhaba sanrıım bende artık bu topikte olcam...az önce hamile olduğumu öğrendim hiç ümidim yoktu ama sonuç sanırım pozitif bi çizgi çok net diğeri ondan biraz daha silik, böyle mi oluyor hamile oluncaFsh değerim çok yüksekti 16 lardaydı senin bebeğin olması çok zor hemen tüp bebeğe başlamalıyız demişti doktor ama ben ona inanmadım her ay hayıt suyumu içtim ve inşallah şimdide hamileyim, çok güzel bi duyguymuş bu arkadaşlar ağlıyorum mutluluktan...
niye geçiyorsunki biz mayıs olmadıysak kendi içimizde haziranı yapıosss
:44::44::44::44::44::44: o zaman sen daha iyibilirsin ama her gebelik aynı olmuyormuşşşşş
ben yaşamadığım için bekliyorummm anlatabildimmi? ama bende belki fikir değiştirip bugün koçişim gelinceye kadar süprizzz yapabilirimmm nurummmmmcummmmmmmmmm
oyyyyyyyyyyy ne güzel bişey bu canım yaaaa mükemmellll
ayyyy canım benim tüylerim diken diken olduuuu hadiiii gözün aydınnn canımmmmmmm hayırlısı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bebikimmmmmmmm
Belki benimkide psikolojiktir diğerleri değilde adet geçikmesi benim için geçerli olan bulgu. Ben işlerimi bir toparladam gidicem hastaneye kan testi yaptırmaya. Sende git ya ben çatladım senin yerine.
geldimde, aha anca yazabildim,,,masallah gecmis müthis kabarik bugün, demek aksam aksam'da kaynattiniz ?
basimi isten alamadim sabahtan beri, biri gidiyor digeri hemen pesine ....isin gicik yani da bu....isim askim olmaktan cikacak sonunda heee
berrecigimmmm, nasilsin???
madamim, nasil gidiyor?? iyimisin?
ama siz test yap diyosunuz silik milik bişey bende çıkmadıkiiiiiiiiiiiiiiii
ama bu topicte hamileliğin nasıl geçiyo,bugün bebeğin kalp atışlarını dinledik felan yazıyorlar benimde moralim bozuluyo ister istemez hiç değilse diğer topic tekiler hep benim durumumdalar
Arkadaşlar çok teşekkür ederim çok güzel bi duymuşmuş bu allahım isteyen herkese nasip etsin inşşallahhh
Arkadaşlar çok teşekkür ederim çok güzel bi duymuşmuş bu allahım isteyen herkese nasip etsin inşşallahhh
teyzeleri benim fındık 7 haftalık oldu bugün maşallah diyin bakem
hosgördüm tatlim...naber? ne var ne yok?? özlettin kendini...nasil gidiyor?
canım çok sevindim yaa ne güzel bi haber bu allah kucağına almanı nasip etsin inşallahhh maşallahhh
bu arada beklediğin adet tarihin neydi ekleyelim seni hamile die
nikitam şikitammm çikolatammm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnn mucucucmckkkkk
ama bazılarında hcg hormunu hemen yayılmıyomuş o yüzden kan testinde daha çabuk çıkıyo ya
maşallah annesinede mınıcıke de:)Allahım herkese nasip etsin inşallah isteyen herkese versin:)
hgordum bitanem...
nasilsin,,, okudugum kadariyla hersey yolunda sukur...aman kendine dikkat et emiii, simart soyle kendini ..ohhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?