- 19 Ağustos 2010
- 4.604
- 3.550
- 448
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #6.121
ne yaptım ki nurum, allah senden de razı olsun, moralini yüksek tut, ani hareketler yapma,Evet evet haklısın gerekli hazırlıkları yapmam gerekli. Çok saol içimi ferahlattın. Allah razı olsun.
hiççç stres yapma, ama bence ya doktoruna bir sor ya da muayene ol ki sana en azından tahmini bir gün verebilsin. yine de sen bilirsin, kendi halimde kalmak istiyorum da diyebilirsin, yeter ki stres olma bebem, stressiz olan her şey mübah sana
bence de daha erken, sen iyisi mi çizginin iyice koyulaşmasını bekle gerisini hiç düşünme canımmvalla cnm bu ay onun stresi daha az, ama var , doktor en son kovdu benidaha yumurta takibi için erken dedi. Artık bu ay da kendi haline bırakacam olmazsa önümüzdeki ay doktordayım kapıdan kovsa bacadan girerim valla
bence de daha erken, sen iyisi mi çizginin iyice koyulaşmasını bekle gerisini hiç düşünme canımm
öpüyorum kojuman kojumann
Çok sevindimmm Rabbim hayırlı evlat etsin, sağlıkla doğsun inşallah annesiiiiiiiiii
hayırlısı canım kan testimi yaptıracaksın?
kızlar yakın arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim yeni,belirtilerini yazayım size: kasıklarda ağrı sanki regl olacakmış gibi,halsizlik ve uyku hali bir de sivilcelenme.Hani şu tam ucu çıkmaz da içine irin toplar ya,öyle bi sürü sivilce basmış yüzünü.Bir de hamile olduğunu bilmeyen biri ona "yüzün değişik görünüyor,hamilesin bence sen,bak görürsün" demiş.Bu hamilelik olayını yüzden anlayan var kızlar ya,bu duyduğum kaçıncı kişi oluyo.Bana da dün arkadaşım "sen hamile misin?öyle gibi bakıyorsun" dedi diye yazmıştım hatırlarsanız,ne güzel sakin sakin bekliyodum BAt ı,valla arkadaşımı da öğrenince merak etmeye başladım şimdi yaa,eğer ben de hamiş çıkarsam "yüz ifadesinden,bakıştan hamile olduğunuz nasıl anlaşılır"diye bi araştırma konusu açılsın isticem :26::26:
Sonuç: Negatifgebelik yok,idrar testide temiz çıktı enfeksiyon yok ama geçikme var ...of offfffff eşimde bende çok ümitlenmiştik.
Sonuç: Negatifgebelik yok,idrar testide temiz çıktı enfeksiyon yok ama geçikme var ...of offfffff eşimde bende çok ümitlenmiştik.
üzülme arkadaşım hayırlısı olsun öle düşün üzücü tabi burda bir çoğumuz aynı dertteyiz. ama napalım yapacak bişey yok önümüzdeki maçlara bakıcaz.. inşallah önümüzdeki ay tutar. ben de pek giremiyorum misafirim var kuzenim bana geldi gündüzleri geziyoruz... ama sırf seni merak eettim için bakim dedim. dün okumuştum bugün teste gideceğini biliyordum. sıkma canını hayırlısı olsun.
teşkkürlr inş. bnde o hbri alacağım günü bekliyorum ,benim 10. ayım bu ayCanim ya üzülme, insallah zamani gelince olur, ne zamandir bekliyorsun?
Ben 2.ci denememde Positiv gördüm hala $a$kinim hic zannetmezdim ki bu kadar erken olacagini.
Insallah bir an önce sende o müjdeliu haberi alirsin cnm.
sağol cnm ilgin için ,bu ayıda böylece atlatmış bulunuyoruz ,bu sefer daha sıkı çalışcam işi aksatmak yksenden güzel hbr bekliyorum benim sancılar adet olamamdanmış dr.söktüücü iğne verdi onlar bitince rahatlıcam inş. sana iyi gezmeler cnm ...
kıssslaaaaaaaaarrr dayanamayıp bugün gidip kan testi yaptırdımm ama yokkk işteeeeeeeee
sadece haber vermek için girdimmm
çok sağolun,iyiki varınız sayenizde moralim yükseliyorcnm çok üzüldüm bende sırf seni merak ettiğim için girdim ama senin de dediğin gibi durmak yok yola devam
hç moralini bozma cnm ,hrşey yoluna girecek buna inan ,bende ilk öğrendiğimde çok üzüldüm 10 aydır hiç bir test pozitif çıkmıyor ama hayırlısı böyleymiş. burda kaldımız yerden devam edeceğiz ,pozitifli testler yakındakıssslaaaaaaaaarrr dayanamayıp bugün gidip kan testi yaptırdımm ama yokkk işteeeeeeeee
sadece haber vermek için girdimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?