Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

merhaba normal bir durum ben de yaşadım aynısını..dr um hafif bir ağrı kesici önerdi bana..normalde yumurtalar çatlarken ağrı olur aslında ama farkına varmazmışız burda çatlatma iğnesi olayı hızlandırdığı için ağrılı oluyor..bol bol dinlenmelisin..umarım güzel haberler paylaşırsın bızımle:)

kıssslaaaaaaaaarrr dayanamayıp bugün gidip kan testi yaptırdımm ama yokkk işteeeeeeeee

sadece haber vermek için girdimmm

canım benim üzülme..elbette olacak ama vaktı gelmemiş demekki..dün annem bana sizin bebek annem babam yazı geçirsin gezip tozup sonr ben geleceğim dıyor gibi dedi güldüm ben de rahat ol üzülme umudunu yitirme sakın..sevgiler

gulburak annen çok güzel söylemiş, ve çok haklı, sonbahara kadar tatilin tadını çıkar bence.
diğer akadaşlara da en kısa zamanda hayırlı bebişler diliyorum

pemleli86 ve nurumm çok tebrik ederim kızlar allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşşş
birde sizlerle paylaşmak istedim kızlar dün seminerde bi uzman söyledi kış aylarına hamileliği denk gelen anneler dikkat edin gribal enfeksiyonlara yakalanmamaya çalışın bu hastalıklar bebekte ilerki dönemde dikkat eksikliği ve hiperaktiviteye sebep olabiliyormuş aklımızda bulunsun.:26::26::26:

hamileliğin hangi dönemi canım?ilk 3 ayı mı doğum mu?illa ki biri denk geliyo çünkü :26::44:

benim bi arkadaşımda kibrikten anlıyo. bekıyo eğer böyle yapış yapışsa bide böyle topaklaşmışsa hamile veya değil diyo ve tutturuyoda :26:

sağol migicim Allah razı olsunnnn canımmm
gene olarak zaten çok olumsuz birisi değilimdir Allahtan her zaman herşeyin hayırlısını istiyorummm zaten ama 6.gün gecikmeminnnn

hç moralini bozma cnm ,hrşey yoluna girecek buna inan ,bende ilk öğrendiğimde çok üzüldüm 10 aydır hiç bir test pozitif çıkmıyor ama hayırlısı böyleymiş. burda kaldımız yerden devam edeceğiz ,pozitifli testler yakında

sağol tatlımmm benim zaten ilacı bırakmamın ilk ayıydı beni üzen tek şey eşimle birlikte gidip test yaptırmak oldu onu üzdüğüm için çok kötü oldummmm

canıımm sağolasınnn değişik bişeymiş ilk kez yaşadımmm
senin içinde inşallah hayırlısı olsun canımmm Allah kimsenin ellerini boş bırakmasınnn

kısslaarrr tebrik ederimmm tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…