- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #6.141
mrb arkadaşlar ben 5 gün boyunca klomen kullandım yumurta 21 mm ve 25 mm olmuş 2 gün önce çatlatma iğnesi vuruldum ve bugün aşılama yapıldı...şiddetli kasık ağrım var...bilgilerinizi paylaşırrsanız sevinirim...
kıssslaaaaaaaaarrr dayanamayıp bugün gidip kan testi yaptırdımm ama yokkk işteeeeeeeee
sadece haber vermek için girdimmm
canım benim üzülme..elbette olacak ama vaktı gelmemiş demekki..dün annem bana sizin bebek annem babam yazı geçirsin gezip tozup sonr ben geleceğim dıyor gibi dedi güldüm ben de rahat ol üzülme umudunu yitirme sakın..sevgiler
pemleli86 ve nurumm çok tebrik ederim kızlar allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşşş
birde sizlerle paylaşmak istedim kızlar dün seminerde bi uzman söyledi kış aylarına hamileliği denk gelen anneler dikkat edin gribal enfeksiyonlara yakalanmamaya çalışın bu hastalıklar bebekte ilerki dönemde dikkat eksikliği ve hiperaktiviteye sebep olabiliyormuş aklımızda bulunsun.:26::26::26:
hamileğin son 3 ayı bebek oluşumunu tamamladıktan sonrahamileliğin hangi dönemi canım?ilk 3 ayı mı doğum mu?illa ki biri denk geliyo çünkü :26::44:
kızlarr dün geceyi hastanede geçirdim, serum verdiler
dünden beri hep kusuyorum
benim bi arkadaşımda kibrikten anlıyo. bekıyo eğer böyle yapış yapışsa bide böyle topaklaşmışsa hamile veya değil diyo ve tutturuyoda :26:kızlar yakın arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim yeni,belirtilerini yazayım size: kasıklarda ağrı sanki regl olacakmış gibi,halsizlik ve uyku hali bir de sivilcelenme.Hani şu tam ucu çıkmaz da içine irin toplar ya,öyle bi sürü sivilce basmış yüzünü.Bir de hamile olduğunu bilmeyen biri ona "yüzün değişik görünüyor,hamilesin bence sen,bak görürsün" demiş.Bu hamilelik olayını yüzden anlayan var kızlar ya,bu duyduğum kaçıncı kişi oluyo.Bana da dün arkadaşım "sen hamile misin?öyle gibi bakıyorsun" dedi diye yazmıştım hatırlarsanız,ne güzel sakin sakin bekliyodum BAt ı,valla arkadaşımı da öğrenince merak etmeye başladım şimdi yaa,eğer ben de hamiş çıkarsam "yüz ifadesinden,bakıştan hamile olduğunuz nasıl anlaşılır"diye bi araştırma konusu açılsın isticem :26::26:
hayırlısı olsun canım,zamanını bekliyordur emin ol,Allah ol demedikçe bizim çabamız boşa,üzülme canım,stres daha olumsuz etkiler,Herşeyde vardır bir hayır diye düşün,eminim en kısa zamanda hamiş olcaksın
canım benim üzülme..elbette olacak ama vaktı gelmemiş demekki..dün annem bana sizin bebek annem babam yazı geçirsin gezip tozup sonr ben geleceğim dıyor gibi dedi güldüm ben de rahat ol üzülme umudunu yitirme sakın..sevgiler
pemleli86 ve nurumm çok tebrik ederim kızlar allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşşş
birde sizlerle paylaşmak istedim kızlar dün seminerde bi uzman söyledi kış aylarına hamileliği denk gelen anneler dikkat edin gribal enfeksiyonlara yakalanmamaya çalışın bu hastalıklar bebekte ilerki dönemde dikkat eksikliği ve hiperaktiviteye sebep olabiliyormuş aklımızda bulunsun.:26::26::26:
kısslaarrr tebrik ederimmm tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?