Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

Kızlar merhaba...Ne kadar güzel listeniz hamişle dolmuş ay çok mutlu oldum darısı bizee...

Günaydın kızlar nasılsınız? Ben bomba gibiyim güzel bi haftasonu geçirdim umarım herkes iyidir. geçmişi okuyup geliyorum birazdan. yanacıklarınızdan öpüyorum hepinizi

sağol tatlımmm benim zaten ilacı bırakmamın ilk ayıydı beni üzen tek şey eşimle birlikte gidip test yaptırmak oldu onu üzdüğüm için çok kötü oldummmm[/QUOTE]

pekiii ben adette olmadımmm günlerimmi nasıl hesaplıcammmm offf yaaaaaaaaaaaaa

ah ah işin en kötü tarafı eşlerimizi umutlandırıyor olmak,adetimin her geçtiği gün eşim nasıl mutluyordu anlatamam o benden çok kesin gözüyle bakıyordu cnm yanlış bişey demek istemem ama bende biraz düzensizlik oldu ilaçtan sonra dr.a sordum olması normal dedi ,adet olduktan sonraki 13. gün ile 19. günler arasını değerlendir dedi ,geç yumurtalamadan dolayı ...ve işin kötü tarafı ben hala adet olmadım:95::95::95::95: söktürücü iğne verdi bana :96:

günaydınnn berree cimmm kolay gelsin tatlımmmm olsunn çalışmak iyidir zamanın nasıl geçtiğini anlmaz başka şeyler düşünmek zorunda kalmazsınn aklınada olmadan bakıverirsinnn hoopppp gelivermiş

sağol tatlım...
doğru diyosun..
sen nasılsın...?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…