Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

madamım..
dün seni görmek istedim ama göremedim..
kadıköyde gezdim dün..

Sonuç: Negatif gebelik yok,idrar testide temiz çıktı enfeksiyon yok ama geçikme var ...of offfffff eşimde bende çok ümitlenmiştik.

Sağlık olsun canım üzme kendini bu ay bendede 7 gün gecikme oldu mevsimlerden sanırım. bak ne güzel enfeksiyon durumu yok buna sevinmelisin

Son düzenleme:
sağol tatlımmm benim zaten ilacı bırakmamın ilk ayıydı beni üzen tek şey eşimle birlikte gidip test yaptırmak oldu onu üzdüğüm için çok kötü oldummmm

ah ah işin en kötü tarafı eşlerimizi umutlandırıyor olmak,adetimin her geçtiği gün eşim nasıl mutluyordu anlatamam o benden çok kesin gözüyle bakıyordu cnm yanlış bişey demek istemem ama bende biraz düzensizlik oldu ilaçtan sonra dr.a sordum olması normal dedi ,adet olduktan sonraki 13. gün ile 19. günler arasını değerlendir dedi ,geç yumurtalamadan dolayı ...ve işin kötü tarafı ben hala adet olmadım:95::95::95::95: söktürücü iğne verdi bana :96:[/QUOTE]

evet aslında eşimle gitmeyi hiç düşünmüyordum plandan bahsetmiştim yaaa hani hamile kalırsam nasıl söyleyeceğimi?? işte o yüzden pek taraftar değildimm teste birlikte gitmeye ama olurmu öğrendi tabiii 5 gün gecikmeyi gidelim diye tutturdu güyaaa değilsindir falan diye beni kandırmaya çalışıyor neyse sonucu alınca hiç o kadar üzülceğimi düşünmüyordum ilk deneme olmaması çok normal ama işte kötü oluyormuşşşş
benim şimdi 7.gün gecikmede işin kötü tarafı akıntı devam ediyor ve göbeğimin alt kısmında bir dolgunluk var içime çeksemde inmiyor,kasıklarımda hfiften sızlamalar oluyor,gögüslerin sızlıyorrrr
bunlar neden????
adetin 13. ile 19. gün arası dediğin şimdi adet olduktan sonrakindemi değerlendirmem gerekiyor canım??

günaydınn nurummm sanada günaydınnn nasıl olcak benim 7.günüm ne zaman gelicek adetim neye göre hesaplıcam yumurtlama günümüüüüüü nasıl hamişşş olucamkkiiiiiiiiiii

Canım öncelikle hiç morelini bozmayacaksın söz ver bana. Ben bir önceki hamileliğimde 8 ay ugraştım. 8. ayımda hamile kaldım ve 10 haftalıkken karnımda kalbi durdu. Yani herşey hamile kalmakla bitmiyor. Benim yaşadığım üzüntüyü tahmin bile edemezsin.
Bence önce bir doktora git. Bir muayene ol kist olabilir başka bişey olabilir. Önce neden geciktiğin anlaşılsın. Belkide ilaçtandır herşey olabilir. Doktor ultrasonda bakar ve sana gerekenleri söyler. Ve adetin bittikten sonra hemen başlıyorsun çalışmalara ve 2 günde bir 3 günde bir devam ediyorsun. Hiç yumurtlama zamanını düşünmeden. Çünkü ne zaman olduğu inan anlaşılmıyor. (Mesela benim hesapladıpım yumurtlama zamanım yanlışmış internetten hesaplamıştım). Ve poponun altına mutlaka yastık koy. Tamam dediklerimi yap önümüzdeki ay bakalım :))) Bende bu önümüzdeki cumartesi kontrıle gidicem keseye bakacakmış doktor. Umarım hakkımda hayırlısı olur. Hamileyim ama ne kimseye söyledim neden sevinebiliyorum ne olur ne olmaz diye. Bu arada dayanamadım eşime söyledim. Evlilik yıldönümü sürprizi olmadı malesef. Anacım napayım benim regl günüm eşim benden daha iyi biliyor :))))

canııımmmm çoookk sevindim gözün aydın Rabbim hayırlısıyla tamamanına erdirsin sağlıkla kucağına al bebeğini. annesi bebişede kendinede iyi bak hemi

Çok teşekkür ederim.
Şimdi hep sizleri düşünüyorum ve dua ediyorum inşallah hayırlısıyla en yakın zamanda Allahım isteyen herkese nasip etsin.

rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımmm

hicranım ilk kez girdim kız haftasonu oda uykm kaçtı diye hehheheh ama sonra gidip gene uyudum iki arkadaş vardı onları merak ettim bakim dedim haber varmı biri hamileymiş gördüm diğeri de yakında olacak biliyorummm

nuruuummmmm biliyordummm çoooook tebrik ederimm ne güzel bir duygudur dimi.....
Kızlar kan testi sonucum 15,38mIU/mL hamile miyim?

üzülme bebiş yeterki sağlıklı olalımmmmmm
Sonuç: Negatif gebelik yok,idrar testide temiz çıktı enfeksiyon yok ama geçikme var ...of offfffff eşimde bende çok ümitlenmiştik.

işte birgün hamile kalırsam herhalde koleram ve senin gibi olurum belirtisiz bir hamişçook tebrikler çok sevindim inşallah kucağınada alır bol bol mıncıklarsın tosbiki

üzülme bitanem yaaa kısmet nasip böyleymiş günlerimiz bitmedi ya henüz sağlık olsun rabbim eşlerimize zeval vermesin gerisi herşey olurr benim için bunlar daha önemli şeylerr

kıssslaaaaaaaaarrr dayanamayıp bugün gidip kan testi yaptırdımm ama yokkk işteeeeeeeee

sadece haber vermek için girdimmm

noldu bebiş sana böyle yaa çok geçmiş olsun ılık şerbet filan için iç ki bebişinde ağzı tatlansın
kızlarr dün geceyi hastanede geçirdim, serum verdiler
dünden beri hep kusuyorum

ben şunu duymuştum ilacı bıraktıktan sonra ilk 3 ay eşler korunmalıymış vücudun tekrar sağlıklı bi şekilde olması için Allah korusun bebiş sağlıklı olmayabilirmiş tabi sadece doktor söylentileri bunlar gerisini rabbim bilir paylaşşim dedimmm

biliyorum bebem gördüm yaa üzüldüm ama olsun napalım bidahaki aya inşallah sabırla usanmadan beklicez dimi
günaydınn madamımmmm bende

evet tatlım ağlamakla gülmek kardeş derler ya böyle işte sana çooooooooook sevindim subebekimede e biraz üzüldüm tabi ama olsun inşlalh hepimiz birgün bu duyguları tadıcaz hayırlı olsun tatlım bebişinn
Evet ben hamileyim...

çalış berrem çalışşş
günaydın kızlar...
ben bugün çok yoğunum:26:..

sağol tatlım...
doğru diyosun..
sen nasılsın...?

axxnn senin gelmişti ama dimi kırmızıların??

Evet tatlım

Çok teşekkür ederim.
Şimdi hep sizleri düşünüyorum ve dua ediyorum inşallah hayırlısıyla en yakın zamanda Allahım isteyen herkese nasip etsin.

Deliiii ne bizi düşünüyosun kendini düşün ki bebiş iyi olsun inşallah. Aklına kötü şeyler getirme lütfen bi defa kötü bişey yaşamışsın seni anlamam mümkün değil ama aynı stresi yaşarsan kendinede bebeğinede eziyet etmiş olursun. İnanan insan kendine işkence etmez biliyosun. Bu fikri aklından atman lazım kovala bu düşünceyi tamammı güzelim. Güzel düşünürsen güzel olur ben bunu bilir bunu söylerim Kötü şeyler düşünmek yok anlaştıkmı

Son düzenleme:

tamam nurumcumm söz veriyorumm
tabii senin yaşadığının yanında benimki bişey değil tabii hatta üzüntü duyduğumu söylemek bile diğer arkadşalrın yanında utanç verici ama ne bileyim hani gecikince insan ister istemez kendini kaptırıyor.Adetim hala gelmedi bugün 7.gün ayrıca benim eşim ankarada görevli 2,5 aydır ve 2 ay daha devam edicek bu yüzden sadece hafta sonları görüşebiliyoruz o yüzden yumurtlama günü bırak zaten sadece 2 gün görüşebiliyoruz yine de hayırlısı diyorum canım yaaa napalımmm daha başlangıç inanıyorumkiii rabbimin bir bildiği doğru zaman vardır.beklicez bakalımmm ......
valla bizde de hemen söylenmez kesinleşince söylenir hatta bebişin kalp atışları duyulmadan söylenmez canımm yine sen bilirsin tabii ama bencede söyleme.eşlerin bilmemesinin imkanımı var canım yaaaa bende saklıyım dedimmm hasta değilmisin diye yanımda bitti çünkü normalde günümde olsaydım bu hafta sonuuu çalışmalar olmucaktı

Yok evet iyi şeyler düşünüyorum merak etme.

Cinsiyeti belli olana kadar söylemeyi düşünmüyorum cnm. Belli olursa yapacak bişey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…