- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #6.181
Kızlar kan testi sonucum 15,38mIU/mL hamile miyim?
Sonuç: Negatifgebelik yok,idrar testide temiz çıktı enfeksiyon yok ama geçikme var ...of offfffff eşimde bende çok ümitlenmiştik.
sağol tatlımmm benim zaten ilacı bırakmamın ilk ayıydı beni üzen tek şey eşimle birlikte gidip test yaptırmak oldu onu üzdüğüm için çok kötü oldummmm
kıssslaaaaaaaaarrr dayanamayıp bugün gidip kan testi yaptırdımm ama yokkk işteeeeeeeee
sadece haber vermek için girdimmm
Canım bu ilk denemeydi üzülme. Rabbim çok aratmadan nasip etsin inşallah
Sağlık olsun canım üzme kendini bu ay bendede 7 gün gecikme oldu mevsimlerden sanırım. bak ne güzel enfeksiyon durumu yok buna sevinmelisin
Evet ben hamileyim...
günaydınn nurummm sanada günaydınnn nasıl olcak benim 7.günüm ne zaman gelicek adetim neye göre hesaplıcam yumurtlama günümüüüüüü nasıl hamişşş olucamkkiiiiiiiiiii
canııımmmm çoookk sevindim gözün aydın Rabbim hayırlısıyla tamamanına erdirsin sağlıkla kucağına al bebeğini. annesi bebişede kendinede iyi bak hemi
TEBRİK EDERİM CANIM DARISI BİZLERİN BAŞINA
Canım öncelikle hiç morelini bozmayacaksın söz ver bana. Ben bir önceki hamileliğimde 8 ay ugraştım. 8. ayımda hamile kaldım ve 10 haftalıkken karnımda kalbi durdu. Yani herşey hamile kalmakla bitmiyor. Benim yaşadığım üzüntüyü tahmin bile edemezsin.
Bence önce bir doktora git. Bir muayene ol kist olabilir başka bişey olabilir. Önce neden geciktiğin anlaşılsın. Belkide ilaçtandır herşey olabilir. Doktor ultrasonda bakar ve sana gerekenleri söyler. Ve adetin bittikten sonra hemen başlıyorsun çalışmalara ve 2 günde bir 3 günde bir devam ediyorsun. Hiç yumurtlama zamanını düşünmeden. Çünkü ne zaman olduğu inan anlaşılmıyor. (Mesela benim hesapladıpım yumurtlama zamanım yanlışmış internetten hesaplamıştım). Ve poponun altına mutlaka yastık koy. Tamam dediklerimi yap önümüzdeki ay bakalım :))) Bende bu önümüzdeki cumartesi kontrıle gidicem keseye bakacakmış doktor. Umarım hakkımda hayırlısı olur. Hamileyim ama ne kimseye söyledim neden sevinebiliyorum ne olur ne olmaz diye. Bu arada dayanamadım eşime söyledim. Evlilik yıldönümü sürprizi olmadı malesef. Anacım napayım benim regl günüm eşim benden daha iyi biliyor :))))
günaydın kızlar buğün 2 papağanımız daha geldi 4 papağanımız oldu evde sürekli kuş sesleri var :) sabah 5,45 den beri ayaktayım uykumda gelir birazdan siz nasılsınız madamım yine buradasın kadrolu yaptım senii :)
Kızlar kan testi sonucum 15,38mIU/mL hamile miyim?
Sonuç: Negatifgebelik yok,idrar testide temiz çıktı enfeksiyon yok ama geçikme var ...of offfffff eşimde bende çok ümitlenmiştik.
Bende 2-3 Gün önce Hamile oldugumu ögrendim, nedense hic bir belirtim yok, sanliz acaip Grip oldum ve yeni düzelmek üzereyim. Kasiklara sira gelince sanki pek belli olmayan hafif arada bir cok nadir biseyler batiyo ama ben agri olarak saymiyorum bunu :)
Belki yakinda baslar belirtilerim.
kıssslaaaaaaaaarrr dayanamayıp bugün gidip kan testi yaptırdımm ama yokkk işteeeeeeeee
sadece haber vermek için girdimmm
kızlarr dün geceyi hastanede geçirdim, serum verdiler
dünden beri hep kusuyorum
hç moralini bozma cnm ,hrşey yoluna girecek buna inan ,bende ilk öğrendiğimde çok üzüldüm 10 aydır hiç bir test pozitif çıkmıyor ama hayırlısı böyleymiş. burda kaldımız yerden devam edeceğiz ,pozitifli testler yakında
sağol tatlımmm benim zaten ilacı bırakmamın ilk ayıydı beni üzen tek şey eşimle birlikte gidip test yaptırmak oldu onu üzdüğüm için çok kötü oldummmm
günaydınn madamımmmm bende
Evet ben hamileyim...
günaydın kızlar...
ben bugün çok yoğunum:26:..
sağol tatlım...
doğru diyosun..
sen nasılsın...?
axxnn senin gelmişti ama dimi kırmızıların??
Çok teşekkür ederim.
Şimdi hep sizleri düşünüyorum ve dua ediyorum inşallah hayırlısıyla en yakın zamanda Allahım isteyen herkese nasip etsin.
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canımmm
Canım öncelikle hiç morelini bozmayacaksın söz ver bana. Ben bir önceki hamileliğimde 8 ay ugraştım. 8. ayımda hamile kaldım ve 10 haftalıkken karnımda kalbi durdu. Yani herşey hamile kalmakla bitmiyor. Benim yaşadığım üzüntüyü tahmin bile edemezsin.
Bence önce bir doktora git. Bir muayene ol kist olabilir başka bişey olabilir. Önce neden geciktiğin anlaşılsın. Belkide ilaçtandır herşey olabilir. Doktor ultrasonda bakar ve sana gerekenleri söyler. Ve adetin bittikten sonra hemen başlıyorsun çalışmalara ve 2 günde bir 3 günde bir devam ediyorsun. Hiç yumurtlama zamanını düşünmeden. Çünkü ne zaman olduğu inan anlaşılmıyor. (Mesela benim hesapladıpım yumurtlama zamanım yanlışmış internetten hesaplamıştım). Ve poponun altına mutlaka yastık koy. Tamam dediklerimi yap önümüzdeki ay bakalım :))) Bende bu önümüzdeki cumartesi kontrıle gidicem keseye bakacakmış doktor. Umarım hakkımda hayırlısı olur. Hamileyim ama ne kimseye söyledim neden sevinebiliyorum ne olur ne olmaz diye. Bu arada dayanamadım eşime söyledim. Evlilik yıldönümü sürprizi olmadı malesef. Anacım napayım benim regl günüm eşim benden daha iyi biliyor :))))
Evet tatlım
Deliiii ne bizi düşünüyosun kendini düşün ki bebiş iyi olsun inşallah. Aklına kötü şeyler getirme lütfen bi defa kötü bişey yaşamışsın seni anlamam mümkün değil ama aynı stresi yaşarsan kendinede bebeğinede eziyet etmiş olursun. İnanan insan kendine işkence etmez biliyosun. Bu fikri aklından atman lazım kovala bu düşünceyi tamammı güzelim. Güzel düşünürsen güzel olur ben bunu bilir bunu söylerimKötü şeyler düşünmek yok anlaştıkmı
madamım..
dün seni görmek istedim ama göremedim..
kadıköyde gezdim dün..
tamam nurumcumm söz veriyorumm
tabii senin yaşadığının yanında benimki bişey değil tabii hatta üzüntü duyduğumu söylemek bile diğer arkadşalrın yanında utanç verici ama ne bileyim hani gecikince insan ister istemez kendini kaptırıyor.Adetim hala gelmedi bugün 7.gün ayrıca benim eşim ankarada görevli 2,5 aydır ve 2 ay daha devam edicek bu yüzden sadece hafta sonları görüşebiliyoruz o yüzden yumurtlama günü bırak zaten sadece 2 gün görüşebiliyoruz yine de hayırlısı diyorum canım yaaa napalımmm daha başlangıç inanıyorumkiii rabbimin bir bildiği doğru zaman vardır.beklicez bakalımmm ......
valla bizde de hemen söylenmez kesinleşince söylenir hatta bebişin kalp atışları duyulmadan söylenmez canımm yine sen bilirsin tabii ama bencede söyleme.eşlerin bilmemesinin imkanımı var canım yaaaa bende saklıyım dedimmm hasta değilmisin diye yanımda bittiçünkü normalde günümde olsaydım bu hafta sonuuu çalışmalar olmucaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?