- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #6.201
hicranım ilk kez girdim kız haftasonu oda uykm kaçtı diye hehheheh ama sonra gidip gene uyudum iki arkadaş vardı onları merak ettim bakim dedim haber varmı biri hamileymiş gördüm diğeri de yakında olacak biliyorummm
nuruuummmmm biliyordummm çoooook tebrik ederimm ne güzel bir duygudur dimi.....
üzülme bebiş yeterki sağlıklı olalımmmmmm
işte birgün hamile kalırsam herhalde koleram ve senin gibi olurum belirtisiz bir hamişçook tebrikler çok sevindim inşallah kucağınada alır bol bol mıncıklarsın tosbiki
üzülme bitanem yaaa kısmet nasip böyleymiş günlerimiz bitmedi ya henüz sağlık olsun rabbim eşlerimize zeval vermesin gerisi herşey olurr benim için bunlar daha önemli şeylerr
noldu bebiş sana böyle yaa çok geçmiş olsun ılık şerbet filan için iç ki bebişinde ağzı tatlansın
ben şunu duymuştum ilacı bıraktıktan sonra ilk 3 ay eşler korunmalıymış vücudun tekrar sağlıklı bi şekilde olması için Allah korusun bebiş sağlıklı olmayabilirmiş tabi sadece doktor söylentileri bunlar gerisini rabbim bilir paylaşşim dedimmm
biliyorum bebem gördüm yaa üzüldüm ama olsun napalım bidahaki aya inşallah sabırla usanmadan beklicez dimi
evet tatlım ağlamakla gülmek kardeş derler ya böyle işte sana çooooooooook sevindim subebekimede e biraz üzüldüm tabi ama olsun inşlalh hepimiz birgün bu duyguları tadıcaz hayırlı olsun tatlım bebişinn
çalış berrem çalışşş
evet enfeksiyon olmamamsı çok iyi yoksa birde onun tedavisi ile uğraşmak vardı,ilk gün moral sıfırdı ama toparladım şimdi kendimi,dediğin gibi mevsimlerden olsa gerek ,bugün son iğnem ondan sonra gelsin kırmızılar hayırlısıyla :92:Sağlık olsun canım üzme kendini bu ay bendede 7 gün gecikme oldu mevsimlerden sanırım. bak ne güzel enfeksiyon durumu yok buna sevinmelisin
ciddi olmaazsın eeee bende valla kadıköydeydim akşamüstü şööle 6 gibi filan nasıldı düğün canın sıkıldımı bakimm
çok teşekkür ederim.
şimdi hep sizleri düşünüyorum ve dua ediyorum inşallah hayırlısıyla en yakın zamanda allahım isteyen herkese nasip etsin.
evet enfeksiyon olmamamsı çok iyi yoksa birde onun tedavisi ile uğraşmak vardı,ilk gün moral sıfırdı ama toparladım şimdi kendimi,dediğin gibi mevsimlerden olsa gerek ,bugün son iğnem ondan sonra gelsin kırmızılar hayırlısıyla :92:
adetin 13. ile 19. gün arası dediğin şimdi adet olduktan sonrakindemi değerlendirmem gerekiyor canım??
günaydın kızlarrrrrr
Haftasonum çok kötü geçti.Cuma akşamı çok az bir kanamam oldu kızlar çok korkuyorum bebeğe bişey olacak diye.Dra gittim yerşelme kanaması dedi.Ama hep benim yüzümden kendimi çok yordum.Ne varki bu kadar yoracak.Çok moralim bozuk
kadriyem üzülme emi haziranı takip edeceğiz birlikte.slm arkadaşlar ben yine kırmızıları gördüm 26mayısta .Bir sonraki bat 24 Hhaziran değiştirirsen sevinrm koleracım
nurummm canımmm yaa çok sevindim Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almanı nasip etsin. hamişler listesine aldım seni büyük bi zevkle. darısı diğer kızların başına inşallahhhKızlar kan testi sonucum 15,38mIU/mL hamile miyim?
kıssslaaaaaaaaarrr dayanamayıp bugün gidip kan testi yaptırdımm ama yokkk işteeeeeeeee
sadece haber vermek için girdimmm
ya kızlar size bir şey soracağım.. adetten bir gün önce yada iki gün önce ilişkiye girilirse ve adet olunursa kesin hamilelik yoktur denebilir mii..lütfen cevaplarınızı bekliyorum..
kızlarr dün geceyi hastanede geçirdim, serum verdiler
dünden beri hep kusuyorum
ah ah işin en kötü tarafı eşlerimizi umutlandırıyor olmak,adetimin her geçtiği gün eşim nasıl mutluyordu anlatamam o benden çok kesin gözüyle bakıyorducnm yanlış bişey demek istemem ama bende biraz düzensizlik oldu ilaçtan sonra dr.a sordum olması normal dedi ,adet olduktan sonraki 13. gün ile 19. günler arasını değerlendir dedi ,geç yumurtalamadan dolayı ...ve işin kötü tarafı ben hala adet olmadım:95::95::95::95: söktürücü iğne verdi bana :96:
günaydın kızlarrrrrr
Haftasonum çok kötü geçti.Cuma akşamı çok az bir kanamam oldu kızlar çok korkuyorum bebeğe bişey olacak diye.Dra gittim yerşelme kanaması dedi.Ama hep benim yüzümden kendimi çok yordum.Ne varki bu kadar yoracak.Çok moralim bozuk
günaydın kızlarrrrrr
kadriyem üzülme emi haziranı takip edeceğiz birlikte.slm arkadaşlar ben yine kırmızıları gördüm 26mayısta .Bir sonraki bat 24 Hhaziran değiştirirsen sevinrm koleracım
nurummm canımmm yaa çok sevindim Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almanı nasip etsin. hamişler listesine aldım seni büyük bi zevkle. darısı diğer kızların başına inşallahhhKızlar kan testi sonucum 15,38mIU/mL hamile miyim?
kıssslaaaaaaaaarrr dayanamayıp bugün gidip kan testi yaptırdımm ama yokkk işteeeeeeeee
sadece haber vermek için girdimmm
hamilelik olabilir. gün takibi doğum kontrol yöntemi değildir canım.ya kızlar size bir şey soracağım.. adetten bir gün önce yada iki gün önce ilişkiye girilirse ve adet olunursa kesin hamilelik yoktur denebilir mii..lütfen cevaplarınızı bekliyorum..
bebeğimmmmmmmmmm çok geçmiş olsun. bu zamanlarda normal bu kusmalar. dayan meleğimkızlarr dün geceyi hastanede geçirdim, serum verdiler
dünden beri hep kusuyorum
günaydın kızlarrrrrr
Canım üzme kendini Dua et bol bol. Benimde bir kaç damla oldu dün sabah ama takılmadım olacak varsa engel olamayız gönlünüferah tut sen. iyi şeyler düşün iyi olsun.
günaydın kızlarrrrrr
bende 5:30 kadar ordaydım madamım...
yok sıkılmadı çok güzel geçti iyiki dinlemişim sizi ...
günaydın kızlarrrrrrrrr
maşallah ben yokken amma kaynatmışsınız
rabiam üzme kendini bende de oldu o. çok koyu kahverengi gelmişti. hemde 3 gün. hiç bozma moralini. yanlız dinlen. yerleşmiştir senin bebiş
Canım dediğinde çok haklısın olacakla öleceğin önüne geçilmiyor.ALLAH'ım herşeyin hayırlısını versin.Ama insan ister istemez korkuyor.Çok şükür canım.Bol bol dua
rabiacımmm bak Rabbim sana ne güzel bir hediye nasip etmişşş herşeyden önemlisi bebişinnn hiçbirşeyin önemi yokkk canımmm yorma kendini günlerinin tadını çıkart anlaştıkmı canımmm?
merhaba arkadaşım.
moralini bozma.oluyo bazı gebeliklerde o kanama.sen aklını kötü düşüncelerle meşgul etme. dua et hayırlısını dile. allahın izniyle hiçbişey olmaz bebişine. benim yengeminde olmuştu. bayada olmuştu hemde az değil. ama bebişi doğdu hemde sapasağlam :) sen yorma kendini dinlen.bişey olmaz inşallah.
canım benim sağolll kimseye söyleyememk dertleşemek çok kötüüü yaaa iyiki varsınız
yakında olacak diye benim içinmiii söyledinnnn??????
sağlıklı olucazkii gelsin bebişşş evet canımcımm evet ilacı bıraktıktan sonra onu bende duymuştum o yüzden de korkularımın olduğunu söylemiştim yaaa belki de bunda da vardır bir hayır canımmm napalımmmm kısmet böyleymişş
çalışmayanı Allah sevmezmişşş çok çalışmam gerekkk çokkkkkkkkkkkkkkk:92::92: hafta sonunu beklicezzz artıkınnnn
günaydın kızlarrrrrrrrr
maşallah ben yokken amma kaynatmışsınız
bebeğim hiç üzülme. zaten ilk denemen değilmiydi. bana da herkes 3 aydan önce olmaz dediler. zaten ihtimal çok küçük ilk seferde. moralini yüksek tut kafanada takma emi. sonra belirsin hamiş olamıyosun. kafaya takmamak çok önemli. Allah zamanını kararladı onun
canımmm kolerammm evet ilk denemeydi canımmm
evet 3 ay koruma dönemi olması gerekiyormuş zaten bebekte bir problem olmaması için bende olucağına ihtimal vermezdimm ama adet günleri gecikince ki hala gelmedi bugün 7.gün insan acaba mı diyor ??? Allahım bilir tabiii hayırlı ve doğru zamanı canımm ama eşimi ümitlendirip,üzmek istemiyorum bir daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?