Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

canım benim sağolll kimseye söyleyememk dertleşemek çok kötüüü yaaa iyiki varsınız
yakında olacak diye benim içinmiii söyledinnnn??????
sağlıklı olucazkii gelsin bebişşş evet canımcımm evet ilacı bıraktıktan sonra onu bende duymuştum o yüzden de korkularımın olduğunu söylemiştim yaaa belki de bunda da vardır bir hayır canımmm napalımmmm kısmet böyleymişş
çalışmayanı Allah sevmezmişşş çok çalışmam gerekkk çokkkkkkkkkkkkkkk :92::92: hafta sonunu beklicezzz artıkınnnn

Sağlık olsun canım üzme kendini bu ay bendede 7 gün gecikme oldu mevsimlerden sanırım. bak ne güzel enfeksiyon durumu yok buna sevinmelisin
evet enfeksiyon olmamamsı çok iyi yoksa birde onun tedavisi ile uğraşmak vardı,ilk gün moral sıfırdı ama toparladım şimdi kendimi,dediğin gibi mevsimlerden olsa gerek ,bugün son iğnem ondan sonra gelsin kırmızılar hayırlısıyla :92:

adetin 13. ile 19. gün arası dediğin şimdi adet olduktan sonrakindemi değerlendirmem gerekiyor canım??[/QUOTE]

evet cnm adet olduktan sonraki 13. ve 19. günler işi garantiye almak için, tabii işin aslı ne zamn ne olacağıda belli olmaz düzenli birliktelik lazımmış dr.ların dediğine göre

ciddi olmaazsın eeee bende valla kadıköydeydim akşamüstü şööle 6 gibi filan nasıldı düğün canın sıkıldımı bakimm

bende 5:30 kadar ordaydım madamım...
yok sıkılmadı çok güzel geçti iyiki dinlemişim sizi ...

çok teşekkür ederim.
şimdi hep sizleri düşünüyorum ve dua ediyorum inşallah hayırlısıyla en yakın zamanda allahım isteyen herkese nasip etsin.

aminnn canımmm nurummmcummm rabbimm herkesin gönlüne göre versin inşallahhh dua et bizim içinnn hamişlerin duası daha makbulmüşşşş

günaydın kızlarrrrrr

Haftasonum çok kötü geçti.Cuma akşamı çok az bir kanamam oldu kızlar çok korkuyorum bebeğe bişey olacak diye.Dra gittim yerşelme kanaması dedi.Ama hep benim yüzümden kendimi çok yordum.Ne varki bu kadar yoracak.Çok moralim bozuk

evet cnm adet olduktan sonraki 13. ve 19. günler işi garantiye almak için, tabii işin aslı ne zamn ne olacağıda belli olmaz düzenli birliktelik lazımmış dr.ların dediğine göre [/QUOTE]

EVET ASLINDA HAKLISINNNNNN CANIMM GARANTİ OLAN HER DAİMMM OLMASI

Canım üzme kendini Dua et bol bol. Benimde bir kaç damla oldu dün sabah ama takılmadım olacak varsa engel olamayız gönlünüferah tut sen. iyi şeyler düşün iyi olsun.

günaydın kızlarrrrrrrrr
maşallah ben yokken amma kaynatmışsınız

slm arkadaşlar ben yine kırmızıları gördüm 26mayısta .Bir sonraki bat 24 Hhaziran değiştirirsen sevinrm koleracım
kadriyem üzülme emi haziranı takip edeceğiz birlikte.

Kızlar kan testi sonucum 15,38mIU/mL hamile miyim?
nurummm canımmm yaa çok sevindim Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almanı nasip etsin. hamişler listesine aldım seni büyük bi zevkle. darısı diğer kızların başına inşallahhh

kıssslaaaaaaaaarrr dayanamayıp bugün gidip kan testi yaptırdımm ama yokkk işteeeeeeeee

sadece haber vermek için girdimmm

ya kızlar size bir şey soracağım.. adetten bir gün önce yada iki gün önce ilişkiye girilirse ve adet olunursa kesin hamilelik yoktur denebilir mii..lütfen cevaplarınızı bekliyorum..

kızlarr dün geceyi hastanede geçirdim, serum verdiler
dünden beri hep kusuyorum

evet aslında eşimle gitmeyi hiç düşünmüyordum plandan bahsetmiştim yaaa hani hamile kalırsam nasıl söyleyeceğimi?? işte o yüzden pek taraftar değildimm teste birlikte gitmeye ama olurmu öğrendi tabiii 5 gün gecikmeyi gidelim diye tutturdu güyaaa değilsindir falan diye beni kandırmaya çalışıyor neyse sonucu alınca hiç o kadar üzülceğimi düşünmüyordum ilk deneme olmaması çok normal ama işte kötü oluyormuşşşş
benim şimdi 7.gün gecikmede işin kötü tarafı akıntı devam ediyor ve göbeğimin alt kısmında bir dolgunluk var içime çeksemde inmiyor,kasıklarımda hfiften sızlamalar oluyor,gögüslerin sızlıyorrrr
bunlar neden????
adetin 13. ile 19. gün arası dediğin şimdi adet olduktan sonrakindemi değerlendirmem gerekiyor canım??[/QUOTE]

rabiacımmm bak Rabbim sana ne güzel bir hediye nasip etmişşş herşeyden önemlisi bebişinnn hiçbirşeyin önemi yokkk canımmm yorma kendini günlerinin tadını çıkart anlaştıkmı canımmm?

1.5 seneyi geçti cnm evleneli o gunden beri istiyoruz ama olmuyor çok doktora gittm ama hiç bi sorun çıkmıyor en sonda sebebsiz infertilite adı kondu.eşimdede bendede sorun yok dediler.bende geçen ay belime yakı yaptırdım kuzenm öyle hamile kaldı bende bi denim şansımı dedim.bakalım günüm geçti pazartesi kesin sonuç belli olcak cnm:)

adet bitiminde 1 gun sonra yaptı kadın.önce belime bardak çekti masaj yaptı sırtıma belime sonrada 3 yumurta akı yarım kalıp sabunu (önce rendeledi sabunu)çırpıp beze sürdü sonra belime yapıştırdı.acayip ateş yapıyo belinde 3-4 kere atletimi değiştirdim terden.beli topluyormuş.2-3 gun kalıyor belinde hiç kıpırdamadan yatıyorsun o kendiliğinden düşüyor belinden 3 gun sonra.kendiniz çıkarmaya çalışmayın ben denedim bütün tüylerim ağda yapar gibi çıktı vala.bildiğin ağda gibi yapışıyor sırta.böyle işte artık hamile kaldıysam ben bu yakı işin ebağlarım kesinlikle.çünki kuzenmde 3 ay önce bununla hamile kaldı.allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizee

cumartesi sabahı topikte polanegri adlı bir arkadaşla tanıştım onunda uykusu kaçmış ikinci çizgisini silik görmüş öylebiras konuştuk işte bu yöntemle hamile kalmış daha gerçi belli değildi tam olarak ama sen dedim yaz silik milik çıkmış gene sonracıma benim belim ağrıyordu annemde bu bardak işini biliyordu anneme gittim dedimki çok belim ağrıyor bardak vururmusun bana tamam vurim dedi tam vurdu sonra dediki dikkat et hamile kalabilirsin ben abine bu şekilde hamile kalmıştım dedi bel açıklığı diye bişe oluyormuş o yüzden bebek sebepsiz yere olmayabiliyormuş anneminde 8 ay olmamış sonra birisi demiş gel bi bardak koyalım beline o ay hamile kalmış annem acaip şaşrdım yani kızlarbi zararı yok denemekte fayda var diye düşünüyorummmhatta konuyla ilgili bilgisi olan aktarabilir merak ettim ciddennn

günaydın kızlarrrrrrrrr
maşallah ben yokken amma kaynatmışsınız

slm arkadaşlar ben yine kırmızıları gördüm 26mayısta .Bir sonraki bat 24 Hhaziran değiştirirsen sevinrm koleracım
kadriyem üzülme emi haziranı takip edeceğiz birlikte.

Kızlar kan testi sonucum 15,38mIU/mL hamile miyim?
nurummm canımmm yaa çok sevindim Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almanı nasip etsin. hamişler listesine aldım seni büyük bi zevkle. darısı diğer kızların başına inşallahhh

kıssslaaaaaaaaarrr dayanamayıp bugün gidip kan testi yaptırdımm ama yokkk işteeeeeeeee

sadece haber vermek için girdimmm

bebeğim hiç üzülme. zaten ilk denemen değilmiydi. bana da herkes 3 aydan önce olmaz dediler. zaten ihtimal çok küçük ilk seferde. moralini yüksek tut kafanada takma emi. sonra belirsin hamiş olamıyosun. kafaya takmamak çok önemli. Allah zamanını kararladı onun

ya kızlar size bir şey soracağım.. adetten bir gün önce yada iki gün önce ilişkiye girilirse ve adet olunursa kesin hamilelik yoktur denebilir mii..lütfen cevaplarınızı bekliyorum..
hamilelik olabilir. gün takibi doğum kontrol yöntemi değildir canım.

kızlarr dün geceyi hastanede geçirdim, serum verdiler
dünden beri hep kusuyorum
bebeğimmmmmmmmmm çok geçmiş olsun. bu zamanlarda normal bu kusmalar. dayan meleğim

rabiam üzme kendini bende de oldu o. çok koyu kahverengi gelmişti. hemde 3 gün. hiç bozma moralini. yanlız dinlen. yerleşmiştir senin bebiş

Canım üzme kendini Dua et bol bol. Benimde bir kaç damla oldu dün sabah ama takılmadım olacak varsa engel olamayız gönlünüferah tut sen. iyi şeyler düşün iyi olsun.

Canım dediğinde çok haklısın olacakla öleceğin önüne geçilmiyor.ALLAH'ım herşeyin hayırlısını versin.Ama insan ister istemez korkuyor.Çok şükür canım.Bol bol dua

merhaba arkadaşım.
moralini bozma.oluyo bazı gebeliklerde o kanama.sen aklını kötü düşüncelerle meşgul etme. dua et hayırlısını dile. allahın izniyle hiçbişey olmaz bebişine. benim yengeminde olmuştu. bayada olmuştu hemde az değil. ama bebişi doğdu hemde sapasağlam :) sen yorma kendini dinlen.bişey olmaz inşallah.

Zeytinnn tatlım çok sağol ALLAH hepinizden razı olsun.ALLAH hepinizin kucaklarını doldursun.

evet canım o yakında olacak bebiş senin içindi bende ilacı bıraktıktan sonra korunmadık ama olmadı 3 ay aslında korunmuyoruz diye içim içimi yiyordu olmayıncada çok takmadım Allah biliyorya vardır bir hayr dedim ama şimdi 4.ay oldu artık istiyommmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…