Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

aslında yaşadıklarımız aynı madamıımmm bende korunmadığımız için huzursuzluk duyuyordumm ya olurda hamiş olursm bebişte problem olursa diye kendi kendimi yiyordum paylaşmıştım zaten onu vebalini nasıl öderim diyordummm hani hem biliyorsun problem yaşanabileceğini hem neden gibilerine
ama çokta dua ediyordum öyle olmasın diye belki bunda da bir hayır vardır canım napalımm beklicezzz
madamımm sen kaç sene doğum kontrol ilacı kullandın tatlım??? benim 4 seneye girdim kullanalı

canım bu yakı işini herkes yapabilir mi bizde denesek belki tutar

arkadaşım sadece sende değeil emin ol bendede aynısı var süreklikendimi yoruyorum iş yapmak istiyorum temizlik istiyorum ağda yaparken bile yoruluyorum sürekli yürüyorum inanırmısın akşam yaataga öl gibi yatıyorum yorgunluktan bizler çok kabahatliyiz iki canlı olduğumuzu unutuveriyoruz . birisinin işine koşuyoruz . halbuki bebeğe bişi olsa kimse benim işimde yorulduda bebekk zarar gördü demez suçluyuz suçlu

koleram yaa senmiydin o ota boka ağlayan ya 3 gündür inanılmaz ağlıyorum hamilede değilim içime hiç doğmuyor o yüzden dün gece ev dağınıkmış diye ki haftasonu sürekli gezdim tabi dağınık olcak şapşal madam diyorum kendi kendime ama hüngür hüngür ağladım ve bunun gibi salakça bi sürü şey eşimde şaştı kaldı halime onu da üzdüm dağıttığın şeyleri topla diye filan o da tamam ben yaparım herşeyi ağlama artık diyor sonra onu üzdüm diye ağladım sabaha kadar nerdeyse dalmışım sonra işte sabah bi kalktım yüzüm gözüm şişmiş geldim işe bugünde işyerimden çok sevdiğim bi abim emekli oluyor gözlerim dolu dolu o da ağlama diyor ama ne mümkün zaten damlalar gözucumda bekliyor akmak için

valla bardak olayını bilemem ama büyüklerimiz hep der: ''O BELLER HEP AÇIKKK SONRA ÇOCUĞUNUZ OLMUCAK,GÖRCEKSİNİZ''
diye canımcımmm doğruluk payı vardır herhaldeee birde ablam hep der hamilelik düşünüyorsan belni sıcak tut derrrrr

kızlar ben hamilelik belirtilerin hala hiç bişiiyini hissetmiyorum tek geçen gün biraz duygulandım kocam sürekli çalışıyo diye evde yalnızdım bide karnım acıkmıştı yemek de yapamadım oturdum ağladım . ama kusmuyorum ama çikolatayı sevmiyorum bir topkek almıştım muzlu kaç gündür orada duruyor hala yemedim içim çekmiyo acaba bende bir problem mi var yaa

önemli olan pozitif olmak
İYİ DÜŞÜN İYİ ŞEYLER OLSUN CANIMMMMCIMMM
KÖTÜ ŞEYLER DÜŞÜNMEK YASAKKKKKKK HEPİMİZEEEEEEEEEE

hakkatten neden oluyor bu ağlama krizleri yaa ? :44::44: Bi ara bana da olmuştu.durup durup ağlıyodum. Eşim demişti sen hamile felanmısın ruh halin tamamen değişti noluyo sana felan

canım bu yakı işini herkes yapabilir mi bizde denesek belki tutar

yapabilir canım benim bildiğim hiçbi zararı yok ve gerçekten süper bişey artık belim ağrımıyor en güzeli bu iki gündür geziyorum normalde bıçaklar batardı çok yorulunca sanki biri kafamdan biri bacağımdan tutup çekerdi belim kopacakmış gibi ağrırıdı ayakta kalınca fazla ama şuan turp gibiyimmm bunu benim bütün arkadaşlarım yaptı valla evli bekar farketmiyor mesela bunu altına kaçıran çocuklara da yapıyorlar sonra tıl yok bidaha yani bu bel açıklığından kaynaklanan bişey işte biz inanarak yapalım rabbim gerisini bilir şuan hiç değilse psikolojik olarak süperim bide sebepsiz yere ağlamasam süper olcam yaww

yok bebişim ya benim sene değil 3 ay kullandım ben 7 aylık evliyim zaten ama bakalm rabbim bekletmez inşallah çok fazla bizlerihepimizi mutlu etsin dileğim budur

AAAAA HİCRANIMMMMM KIZICAM AMA ARTIK SANAAAA
herkess belirti yaşşıcak diye bişi yokkiiiiiiiiiiii
hem sevinmelisin bu duruma bak bebişin sana hiç zorluk çıkartmıyorrr ne güzelll tadını çıkartsana güzelim sennnn hamişliğinnn kafana taktığınn şeylere de bak sennnn

yok bebişim ya benim sene değil 3 ay kullandım ben 7 aylık evliyim zaten ama bakalm rabbim bekletmez inşallah çok fazla bizlerihepimizi mutlu etsin dileğim budur

ben 5 ay kullandım doğum kontrol ilacı. evlenmeden 1 ay önce başlamıştım.doktor öyle demişti. 7 aydır kullanmıyorum ama bebişte olmuyor bu ilaçlarda sorun yaratıyomu acaba yaa ? daha ne kadar zaman geçecek bakalım. inşallah hiçbirimiz daha fazla beklemeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…