- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #6.221
evet canım o yakında olacak bebiş senin içindi bende ilacı bıraktıktan sonra korunmadık ama olmadı 3 ay aslında korunmuyoruz diye içim içimi yiyordu olmayıncada çok takmadım Allah biliyorya vardır bir hayr dedim ama şimdi 4.ay oldu artık istiyommmmm
günaydın kızlarrrrrrrrr
maşallah ben yokken amma kaynatmışsınız
bebeğim hiç üzülme. zaten ilk denemen değilmiydi. bana da herkes 3 aydan önce olmaz dediler. zaten ihtimal çok küçük ilk seferde. moralini yüksek tut kafanada takma emi. sonra belirsin hamiş olamıyosun. kafaya takmamak çok önemli. Allah zamanını kararladı onun
canımmm kolerammm evet ilk denemeydi canımmm
evet 3 ay koruma dönemi olması gerekiyormuş zaten bebekte bir problem olmaması için bende olucağına ihtimal vermezdimm ama adet günleri gecikince ki hala gelmedi bugün 7.gün insan acaba mı diyor ??? Allahım bilir tabiii hayırlı ve doğru zamanı canımm ama eşimi ümitlendirip,üzmek istemiyorum bir daha
bende ilk denememi mart sonu yapmıştım. adetime yakın. olmayacağını biliyodum. ama yine de umutlanıyo insan. adet olunca dünya başıma yıkıldı sanki. o duygu çok fena yaa. bide hamile kalmadan önce test yapmıştım negatif çıkmıştı. çok sinirlenmiştim. dağılmıştım. bidaha test yapmıcam demiştim bidaha tek çizgiye dayanamam demiştim. ama unutuluyo sonra hemen gene test yapmıştım.
hiç üzülme bu ay olmaz bidahaki ay olur. oda olmazsa sonraki ay olur. sen yeterki kafana takma bacım
[sıze="2"]1.5 seneyi geçti cnm evleneli o gunden beri istiyoruz ama olmuyor çok doktora gittm ama hiç bi sorun çıkmıyor en sonda sebebsiz infertilite adı kondu.eşimdede bendede sorun yok dediler.bende geçen ay belime yakı yaptırdım kuzenm öyle hamile kaldı bende bi denim şansımı dedim.bakalım günüm geçti pazartesi kesin sonuç belli olcak cnm:)
adet bitiminde 1 gun sonra yaptı kadın.önce belime bardak çekti masaj yaptı sırtıma belime sonrada 3 yumurta akı yarım kalıp sabunu (önce rendeledi sabunu)çırpıp beze sürdü sonra belime yapıştırdı.acayip ateş yapıyo belinde 3-4 kere atletimi değiştirdim terden.beli topluyormuş.2-3 gun kalıyor belinde hiç kıpırdamadan yatıyorsun o kendiliğinden düşüyor belinden 3 gun sonra.kendiniz çıkarmaya çalışmayın ben denedim bütün tüylerim ağda yapar gibi çıktı vala.bildiğin ağda gibi yapışıyor sırta.böyle işte artık hamile kaldıysam ben bu yakı işin ebağlarım kesinlikle.çünki kuzenmde 3 ay önce bununla hamile kaldı.allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizee [/sıze]
cumartesi sabahı topikte polanegri adlı bir arkadaşla tanıştım onunda uykusu kaçmış ikinci çizgisini silik görmüş öylebiras konuştuk işte bu yöntemle hamile kalmış daha gerçi belli değildi tam olarak ama sen dedim yaz silik milik çıkmış gene sonracıma benim belim ağrıyordu annemde bu bardak işini biliyordu anneme gittim dedimki çok belim ağrıyor bardak vururmusun bana tamam vurim dedi tam vurdu sonra dediki dikkat et hamile kalabilirsin ben abine bu şekilde hamile kalmıştım dedi bel açıklığı diye bişe oluyormuş o yüzden bebek sebepsiz yere olmayabiliyormuş anneminde 8 ay olmamış sonra birisi demiş gel bi bardak koyalım beline o ay hamile kalmış annem acaip şaşrdım yani kızlarbi zararı yok denemekte fayda var diye düşünüyorummm hatta konuyla ilgili bilgisi olan aktarabilir merak ettim ciddennn
merhaba arkadaşım.
moralini bozma.oluyo bazı gebeliklerde o kanama.sen aklını kötü düşüncelerle meşgul etme. dua et hayırlısını dile. allahın izniyle hiçbişey olmaz bebişine. benim yengeminde olmuştu. bayada olmuştu hemde az değil. ama bebişi doğdu hemde sapasağlam :) sen yorma kendini dinlen.bişey olmaz inşallah.
1.5 seneyi geçti cnm evleneli o gunden beri istiyoruz ama olmuyor çok doktora gittm ama hiç bi sorun çıkmıyor en sonda sebebsiz infertilite adı kondu.eşimdede bendede sorun yok dediler.bende geçen ay belime yakı yaptırdım kuzenm öyle hamile kaldı bende bi denim şansımı dedim.bakalım günüm geçti pazartesi kesin sonuç belli olcak cnm:)
adet bitiminde 1 gun sonra yaptı kadın.önce belime bardak çekti masaj yaptı sırtıma belime sonrada 3 yumurta akı yarım kalıp sabunu (önce rendeledi sabunu)çırpıp beze sürdü sonra belime yapıştırdı.acayip ateş yapıyo belinde 3-4 kere atletimi değiştirdim terden.beli topluyormuş.2-3 gun kalıyor belinde hiç kıpırdamadan yatıyorsun o kendiliğinden düşüyor belinden 3 gun sonra.kendiniz çıkarmaya çalışmayın ben denedim bütün tüylerim ağda yapar gibi çıktı vala.bildiğin ağda gibi yapışıyor sırta.böyle işte artık hamile kaldıysam ben bu yakı işin ebağlarım kesinlikle.çünki kuzenmde 3 ay önce bununla hamile kaldı.allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimizee
cumartesi sabahı topikte polanegri adlı bir arkadaşla tanıştım onunda uykusu kaçmış ikinci çizgisini silik görmüş öylebiras konuştuk işte bu yöntemle hamile kalmış daha gerçi belli değildi tam olarak ama sen dedim yaz silik milik çıkmış gene sonracıma benim belim ağrıyordu annemde bu bardak işini biliyordu anneme gittim dedimki çok belim ağrıyor bardak vururmusun bana tamam vurim dedi tam vurdu sonra dediki dikkat et hamile kalabilirsin ben abine bu şekilde hamile kalmıştım dedi bel açıklığı diye bişe oluyormuş o yüzden bebek sebepsiz yere olmayabiliyormuş anneminde 8 ay olmamış sonra birisi demiş gel bi bardak koyalım beline o ay hamile kalmış annem acaip şaşrdım yani kızlarbi zararı yok denemekte fayda var diye düşünüyorummm hatta konuyla ilgili bilgisi olan aktarabilir merak ettim ciddennn
merhaba arkadaşım.
moralini bozma.oluyo bazı gebeliklerde o kanama.sen aklını kötü düşüncelerle meşgul etme. dua et hayırlısını dile. allahın izniyle hiçbişey olmaz bebişine. benim yengeminde olmuştu. bayada olmuştu hemde az değil. ama bebişi doğdu hemde sapasağlam :) sen yorma kendini dinlen.bişey olmaz inşallah.
koleram yaa senmiydin o ota boka ağlayan ya 3 gündür inanılmaz ağlıyorum hamilede değilim içime hiç doğmuyor o yüzden dün gece ev dağınıkmış diye ki haftasonu sürekli gezdim tabi dağınık olcak şapşal madam diyorum kendi kendime ama hüngür hüngür ağladım ve bunun gibi salakça bi sürü şey eşimde şaştı kaldı halime onu da üzdüm dağıttığın şeyleri topla diye filan o da tamam ben yaparım herşeyi ağlama artık diyor sonra onu üzdüm diye ağladım sabaha kadar nerdeyse dalmışım sonra işte sabah bi kalktım yüzüm gözüm şişmiş geldim işe bugünde işyerimden çok sevdiğim bi abim emekli oluyor gözlerim dolu dolu o da ağlama diyor ama ne mümkün zaten damlalar gözucumda bekliyor akmak için
canım bu yakı işini herkes yapabilir mi bizde denesek belki tutar
bende ilk denememi mart sonu yapmıştım. adetime yakın. olmayacağını biliyodum. ama yine de umutlanıyo insan. adet olunca dünya başıma yıkıldı sanki. o duygu çok fena yaa. bide hamile kalmadan önce test yapmıştım negatif çıkmıştı. çok sinirlenmiştim. dağılmıştım. bidaha test yapmıcam demiştim bidaha tek çizgiye dayanamam demiştim. ama unutuluyo sonra hemen gene test yapmıştım.
hiç üzülme bu ay olmaz bidahaki ay olur. oda olmazsa sonraki ay olur. sen yeterki kafana takma bacım
BENİ EN ÇOK ÜZEN ŞEY EŞİMİN SONUCU DUYDUĞUNDAKİ İFADESİ
aslında yaşadıklarımız aynı madamıımmm bende korunmadığımız için huzursuzluk duyuyordumm ya olurda hamiş olursm bebişte problem olursa diye kendi kendimi yiyordum paylaşmıştım zaten onu vebalini nasıl öderim diyordummm hani hem biliyorsun problem yaşanabileceğini hem neden gibilerine
ama çokta dua ediyordum öyle olmasın diye belki bunda da bir hayır vardır canım napalımm beklicezzz
madamımm sen kaç sene doğum kontrol ilacı kullandın tatlım??? benim 4 seneye girdim kullanalı
BENİ EN ÇOK ÜZEN ŞEY EŞİMİN SONUCU DUYDUĞUNDAKİ İFADESİ
ÜZÜLME BEBĞM NEDEN ÜZÜLÜYORSUN BU İKİNİZİN BEBEĞİ SEN ONDAN DAHA MI AZ ÜZÜLDÜN SANKİ
kızlar ben hamilelik belirtilerin hala hiç bişiiyini hissetmiyorum tek geçen gün biraz duygulandım kocam sürekli çalışıyo diye evde yalnızdım bide karnım acıkmıştı yemek de yapamadım oturdum ağladım . ama kusmuyorum ama çikolatayı sevmiyorum bir topkek almıştım muzlu kaç gündür orada duruyor hala yemedim içim çekmiyo acaba bende bir problem mi var yaa
yok bebişim ya benim sene değil 3 ay kullandım ben 7 aylık evliyim zaten ama bakalm rabbim bekletmez inşallah çok fazla bizlerihepimizi mutlu etsin dileğim budur
hakkatten neden oluyor bu ağlama krizleri yaa ? :44::44: Bi ara bana da olmuştu.durup durup ağlıyodum. Eşim demişti sen hamile felanmısın ruh halin tamamen değişti noluyo sana felan
yok bebişim ya benim sene değil 3 ay kullandım ben 7 aylık evliyim zaten ama bakalm rabbim bekletmez inşallah çok fazla bizlerihepimizi mutlu etsin dileğim budur
kısss daha yeni evliymişin sen çiçeğin burnunda daha :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?