- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #6.241
inşallah madamımmm allah gönlüne göre versinnn seninkii zaten pek sorun olmaz canımmm yaşın kaçtı???
AAAAA HİCRANIMMMMM KIZICAM AMA ARTIK SANAAAA
herkess belirti yaşşıcak diye bişi yokkiiiiiiiiiiii
hem sevinmelisin bu duruma bak bebişin sana hiç zorluk çıkartmıyorrr ne güzelll tadını çıkartsana güzelim sennnn hamişliğinnn kafana taktığınn şeylere de bak sennnn
kızlar bir kesede iki bebek olurmu
arkadaşım sadece sende değeil emin ol bendede aynısı var süreklikendimi yoruyorum iş yapmak istiyorum temizlik istiyorum ağda yaparken bile yoruluyorum sürekli yürüyorum inanırmısın akşam yaataga öl gibi yatıyorum yorgunluktan bizler çok kabahatliyiz iki canlı olduğumuzu unutuveriyoruz . Birisinin işine koşuyoruz . Halbuki bebeğe bişi olsa kimse benim işimde yorulduda bebekk zarar gördü demez suçluyuz suçlu
koleram yaa senmiydin o ota boka ağlayan ya 3 gündür inanılmaz ağlıyorum hamilede değilim içime hiç doğmuyor o yüzden dün gece ev dağınıkmış diye ki haftasonu sürekli gezdim tabi dağınık olcak şapşal madam diyorum kendi kendime ama hüngür hüngür ağladım ve bunun gibi salakça bi sürü şey eşimde şaştı kaldı halime onu da üzdüm dağıttığın şeyleri topla diye filan o da tamam ben yaparım herşeyi ağlama artık diyor sonra onu üzdüm diye ağladım sabaha kadar nerdeyse dalmışım sonra işte sabah bi kalktım yüzüm gözüm şişmiş geldim işe bugünde işyerimden çok sevdiğim bi abim emekli oluyor gözlerim dolu dolu o da ağlama diyor ama ne mümkün zaten damlalar gözucumda bekliyor akmak için
kızlar ben hamilelik belirtilerin hala hiç bişiiyini hissetmiyorum tek geçen gün biraz duygulandım kocam sürekli çalışıyo diye evde yalnızdım bide karnım acıkmıştı yemek de yapamadım oturdum ağladım . Ama kusmuyorum ama çikolatayı sevmiyorum bir topkek almıştım muzlu kaç gündür orada duruyor hala yemedim içim çekmiyo acaba bende bir problem mi var yaa
ÜZÜLME BEBĞM NEDEN ÜZÜLÜYORSUN BU İKİNİZİN BEBEĞİ SEN ONDAN DAHA MI AZ ÜZÜLDÜN SANKİ
yaaa öyle tabii ama ben onun o kadar etkileneceğini sanmıyordummmgözleri doldu ama bana hissettirmemeye çalıştı sonucun negatif olduğunu öğrenince çıkıvermişim sonuçların ne anlamlara geldiğini bilmiyorummm bile sonuç sonuç 2 normal değer 4 yazıyor BİLDİĞİM TEK ŞEY NEGATİFF sormadım bbile
perşembe günü doktora gitcem nasipse 1 doktor buldum sonunda gebzede ablamla gidicem doğumu falan herşeyi o yaptırcak ... bazı tıp merkezleri doğum yaptırmıyolar sadece muayene bakalım bu seferki nasıl olucak ....
valla bardak olayını bilemem ama büyüklerimiz hep der: ''o beller hep açıkkk sonra çocuğunuz olmucak,görceksiniz''
Diye canımcımmm doğruluk payı vardır herhaldeee birde ablam hep der hamilelik düşünüyorsan belni sıcak tut derrrrr
ahh keşke çok isterim ama doktor sadece bir kese gördü :) bende belki bir ümit diyoyrum neyse kızlar benim temzizlik yapmam lazım görüşürüz
çok doğru söylüyosun hayatım. Ben dikkat ediyorum elimden geldiğince. 3 haftadır temizlik yapmıyodum. Umrumda değil. Annem geldi yaptı. Zaten yaptırmıyolar. Boşverin gerekirse kadın tutun. Yada bi gün süpürüyosan yarın sil öbürgün toz al. Yorma kendini hiç.
AL İŞTE DOLDU GÖZLERİM GENE BENİMM BEN İNANIYORUM CANIM BİRGÜN OLACAK UMUTSUZ VAKA BİRİ DEĞİLİMDİR HEP ENERJİK HEP POZİTİF AMA NİE AĞLIYOM BEN YA BIRAK EV DAĞINIKSA DAĞINIK KALSIN DÜN MÜKEMMEL BİR GÜNDÜ EŞİMLE ÇIKMIŞIZ YAT GEZİSİNE YEDİK İÇTİK EĞLENDİK AHA AKŞAM Bİ GELDİK ÜTÜ YAPARKENE OTURUP AĞLAMAYA BAŞLADIM ADAM ŞAŞTI KALDI ÖLECE ONUDA ÜZDÜM ÖLE OLUNCA DAHA ÇOK AĞLAMAYA BAŞLADIM OFFF NE BİLİM YAAA AMA İYİKİ DİYORUM İYİKİ SİZLER VARSINIZ YEMİNLE GÜNLER GEÇMEZ BURDA BAŞKA TÜRLÜ ÇOOOOOOOOOOK SEVİYRUM HEPİNİSİİİ
ah benim nazlı bebeğimmmmmm evet bende öleyim hala öle ota boka ağlıyorum. Ilk hamile kaldığım zamanlarda hele bi türk filmi çıkmıştı. Hülya koçyiğit tarık akana diyoki çocuğumuzun adına benim adımı koy.(hülya koçyiğit doğumdan sonra öleceği için) ay ben ağla ağla ağla kocam güler bi taraftan. O türk filminin sonunu izleyemedim yani. çok komiğim ben yaaaDün kocamın teyzesine gittik elime kumandayı bi geçirdim yine memişlerim bayram etti Madamım belkim vardır bişiler bakalım. Ama psikolojikte olabilir. Sen hamile kalacağına inan boşver. Herşey inanmakla oluyo. Hayal kırıklığına uğrucam diye korkma. Inansanda inanmasanda hamile kalmassan zaten hayal kırıklığı olacak. O yüzden yorma kendini hamile kalacağına inan bebeğim. O zevkten kendini mahrum bırakma. Olmazsa da olmaz bizde bi daha ki ayı bekleriz. Bak geçen ay üzülmüştün tarihin yaklaştı bile. Burada gırgır şamata geçiyo vakit.
hele ne kaynatiyorsunuz bakalim??
ben anca geldim, millet pazartesine biriktirmis yine...
haftasonu nördünüz bacilar??
hele ne kaynatiyorsunuz bakalim??
Ben anca geldim, millet pazartesine biriktirmis yine...
Haftasonu nördünüz bacilar??
hosgördüm canimmm, naber?nikitammm hoşgeldinnnnnn
nurum hamile
aaa, hayirdir madamimmm, noldu?? acaba hamilemisin? vucudun hamilelik hormonlarini salgilamayami basladi gözüm? durduk yerde ne diye ota boka agliyorsun kusum?ben hep ağlıyom nikim yaaa nolii bana süper bi haftasonu ama hem mutlu hem oto boka ağlamaklı delircem şuan bile gözlerim dolu doluHoşgeldin bu arada bebişim nassın sen
ben hep ağlıyom nikim yaaa nolii bana süper bi haftasonu ama hem mutlu hem oto boka ağlamaklı delircem şuan bile gözlerim dolu doluHoşgeldin bu arada bebişim nassın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?