Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

inşallah madamımmm allah gönlüne göre versinnn seninkii zaten pek sorun olmaz canımmm yaşın kaçtı???

28 yaşındayım canım sen? BİDE BİZ ÇOCUK MANYAĞIYIZ YOLDA ATLARIZ EŞİMLE ÇOCUKLARIN ÜSTÜNE ÇOK SEVİYORUZ 3-5 TANE YAPMAYA NİYETİMİZ VAR NE ZAMAN YAPICAZ HEPSİNİ BİLMEM BU GİDİŞLE ZOR GİBİ ((

Son düzenleme:

perşembe günü doktora gitcem nasipse 1 doktor buldum sonunda gebzede ablamla gidicem doğumu falan herşeyi o yaptırcak ... bazı tıp merkezleri doğum yaptırmıyolar sadece muayene bakalım bu seferki nasıl olucak ....

çok doğru söylüyosun hayatım. Ben dikkat ediyorum elimden geldiğince. 3 haftadır temizlik yapmıyodum. Umrumda değil. Annem geldi yaptı. Zaten yaptırmıyolar. Boşverin gerekirse kadın tutun. Yada bi gün süpürüyosan yarın sil öbürgün toz al. Yorma kendini hiç.

ah benim nazlı bebeğimmmmmm evet bende öleyim hala öle ota boka ağlıyorum. Ilk hamile kaldığım zamanlarda hele bi türk filmi çıkmıştı. Hülya koçyiğit tarık akana diyoki çocuğumuzun adına benim adımı koy.(hülya koçyiğit doğumdan sonra öleceği için) ay ben ağla ağla ağla kocam güler bi taraftan. O türk filminin sonunu izleyemedim yani. çok komiğim ben yaaa Dün kocamın teyzesine gittik elime kumandayı bi geçirdim yine memişlerim bayram etti Madamım belkim vardır bişiler bakalım. Ama psikolojikte olabilir. Sen hamile kalacağına inan boşver. Herşey inanmakla oluyo. Hayal kırıklığına uğrucam diye korkma. Inansanda inanmasanda hamile kalmassan zaten hayal kırıklığı olacak. O yüzden yorma kendini hamile kalacağına inan bebeğim. O zevkten kendini mahrum bırakma. Olmazsa da olmaz bizde bi daha ki ayı bekleriz. Bak geçen ay üzülmüştün tarihin yaklaştı bile. Burada gırgır şamata geçiyo vakit. Bi arkadaşım hamile kaldı ya emel dedim nasıl başardın. Başarmak nedir nan dedi. Seviş dur işte ne takıyon dedi. Sende seviş dur işte tadını çıkar. Bol dua edelim. Seni çok seviyorum madamım hadi buna da ağla çünkü benim yine gözlerim doldu.

herkeste farklı olur bitanem. Kimisi çok kusar kimisi az kimisi yemek görmek istemez kimisi yemekten kendini alamaz. Boşver tadını çıkar neticede hamişsin :)) senin velet uslu bak üzmüyo anneciğini

ahh keşke çok isterim ama doktor sadece bir kese gördü :) bende belki bir ümit diyoyrum neyse kızlar benim temzizlik yapmam lazım görüşürüz

evet annemde hep bana derdi bunu ben çok üşüttüğümü sanmıyorum ama belimi ya hep çıtçıtlı bady giydim inşallah bundan kaybetmem

hele ne kaynatiyorsunuz bakalim??
ben anca geldim, millet pazartesine biriktirmis yine...
haftasonu nördünüz bacilar??

nikitammm hoşgeldinnnnnn
nurum hamile
hosgördüm canimmm, naber?
cok sevindimmm,,, bir hamile daha ooohhh...

ben hep ağlıyom nikim yaaa nolii bana süper bi haftasonu ama hem mutlu hem oto boka ağlamaklı delircem şuan bile gözlerim dolu dolu Hoşgeldin bu arada bebişim nassın sen
aaa, hayirdir madamimmm, noldu?? acaba hamilemisin? vucudun hamilelik hormonlarini salgilamayami basladi gözüm? durduk yerde ne diye ota boka agliyorsun kusum?

canlarım meraba gecmişi okudum erkenden kaynatmışsınıznapim ben evde zaman bulamıyom ki nete girmeye kahvaltı yap evi topla ayyy evde hiç iş bitmiooo bi de yemek faslı var tabiii....:97: siz nasılsınızzzz anne adayları ve anne aday adaylarıı dünyanın en güselll annişleriiii:80:

ben hep ağlıyom nikim yaaa nolii bana süper bi haftasonu ama hem mutlu hem oto boka ağlamaklı delircem şuan bile gözlerim dolu dolu Hoşgeldin bu arada bebişim nassın sen

ben iyiyim hayatimmm, haftasonu cok güzel gecti, biraz pogaca yaptim kocisime, oglusumu simarttim biyasss, gecti yine göz acip kapatincaya kadar, burdayiz yine
calisiyih

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…