- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #6.261
ben iyiyim hayatimmm, haftasonu cok güzel gecti, biraz pogaca yaptim kocisime, oglusumu simarttim biyasss, gecti yine göz acip kapatincaya kadar, burdayiz yine
calisiyih
günaydın kızlar hamile bayanlar bişey sorucam coraspin kullanan varmı aranızda?
yapabilir canım benim bildiğim hiçbi zararı yok ve gerçekten süper bişey artık belim ağrımıyor en güzeli bu iki gündür geziyorum normalde bıçaklar batardı çok yorulunca sanki biri kafamdan biri bacağımdan tutup çekerdi belim kopacakmış gibi ağrırıdı ayakta kalınca fazla ama şuan turp gibiyimmm bunu benim bütün arkadaşlarım yaptı valla evli bekar farketmiyor mesela bunu altına kaçıran çocuklara da yapıyorlar sonra tıl yok bidaha yani bu bel açıklığından kaynaklanan bişey işte biz inanarak yapalım rabbim gerisini bilirşuan hiç değilse psikolojik olarak süperim bide sebepsiz yere ağlamasam süper olcam yaww
ayyy bilmiyorum canım benim inşallah öyledir ama ben mutlu hamiş olmak istiyorum oto boka takarsam yedik ayvayı
aaa, hayirdir madamimmm, noldu?? acaba hamilemisin? vucudun hamilelik hormonlarini salgilamayami basladi gözüm? durduk yerde ne diye ota boka agliyorsun kusum?
hee yaaa hala burnumda valla çiçekim hiç düşürmeye niyetim yok :))))
ben cuma çatlatma iğnesi vuruldum şuan yaptırsam zararı
28 yaşındayım canım sen? BİDE BİZ ÇOCUK MANYAĞIYIZ YOLDA ATLARIZ EŞİMLE ÇOCUKLARIN ÜSTÜNE ÇOK SEVİYORUZ 3-5 TANE YAPMAYA NİYETİMİZ VAR NE ZAMAN YAPICAZ HEPSİNİ BİLMEM BU GİDİŞLE ZOR GİBİ((
canlarım meraba gecmişi okudum erkenden kaynatmışsınıznapim ben evde zaman bulamıyom ki nete girmeye kahvaltı yap evi topla ayyy evde hiç iş bitmiooo bi de yemek faslı var tabiii....:97: siz nasılsınızzzz anne adayları ve anne aday adaylarıı dünyanın en güselll annişleriiii:80:
günaydın kızlar hamile bayanlar bişey sorucam coraspin kullanan varmı aranızda?
kızlar bir kesede iki bebek olurmu
evet annemde hep bana derdi bunu ben çok üşüttüğümü sanmıyorum ama belimi ya hep çıtçıtlı bady giydim inşallah bundan kaybetmem
ohh ne güsel yapmışın tatlım yaa bizde hep gezdik sonra eve geldik evi dağınık gördüm oturup ağladım gece bilmem kaça kadar olcak iş mi bu şimdi yaa
cucummm hoşgeldinnn
iyiyiz meleğim sende iyisin
ben elevit kullanıyorum bi tek bu ilaç milletinden anlamıyorum hiç :26:
bende evlendikten sonra giymeye başladımmm koçişimmm öyle istiyoooo :26::26:
Kızlar bişey sorcam size...Ben 13 ünde adet olmuştum bittikten sonrada gün aşırı ilişkiye girdik:26:Şimid yumurtlama dönemindeyim galiba...Ama canım çok sıkkın herşeye kafayı takıyorum ağlıyorum sebepsiz kocişe küsüyorum yaklaşanı yakarım der gibiyim ne bu yaaa ben deliriyormuyum...Bunaldım yaaaa
canım benimmm çiçeklimmmm Allah mutluluğunuzu daim etsin çiçeğiniz hiç düşmesin inşallahhh madammıımmmmmmmmm benimmmm
Sende bu topikte iyi varsın madamımmmm iyiki tanıdım seni canım benimmm
Kızlar bişiler diyin yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?