Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

ayyy bilmiyorum canım benim inşallah öyledir ama ben mutlu hamiş olmak istiyorum oto boka takarsam yedik ayvayı
aaa, hayirdir madamimmm, noldu?? acaba hamilemisin? vucudun hamilelik hormonlarini salgilamayami basladi gözüm? durduk yerde ne diye ota boka agliyorsun kusum?[/QUOTE]

ohh ne güsel yapmışın tatlım yaa bizde hep gezdik sonra eve geldik evi dağınık gördüm oturup ağladım gece bilmem kaça kadar olcak iş mi bu şimdi yaa
ben iyiyim hayatimmm, haftasonu cok güzel gecti, biraz pogaca yaptim kocisime, oglusumu simarttim biyasss, gecti yine göz acip kapatincaya kadar, burdayiz yine
calisiyih

günaydın kızlar hamile bayanlar bişey sorucam coraspin kullanan varmı aranızda?

ben cuma çatlatma iğnesi vuruldum şuan yaptırsam zararı

ohh ne güsel yapmışın tatlım yaa bizde hep gezdik sonra eve geldik evi dağınık gördüm oturup ağladım gece bilmem kaça kadar olcak iş mi bu şimdi yaa[/QUOTE]

hmmmm, boylesine neseli birinin durduk yerde aglamasi normalmi sence?? bence sen hamilesin, bak görürsün, nikita demisti dersin
bende cok hassas oldugum zamanlar vardi, vücüdümdan hamilelik hormonlarini ben hamile olmadigim zamanlarda bile salgilandiginda öyleydim, malum pespese bebek kaybedince vücüdumdan o hormonlarin mevcudiyeti devam etmekteydi....ve uzun sürdü benim vücudumun kendine gelmesi, bazi kadinlar hamileligin basindan bu sekilde baslayabiliyorlar...benim aklima gelen o tatlimmm, aglayacaksan agla! icinde tutma,kendini eski gücünde oldugunu unut, hamilesin kanimca, vücudunu dinle ..."kissss hamilesiiin dermisim....hade bakalim

ben cuma çatlatma iğnesi vuruldum şuan yaptırsam zararı

hımmm bir yorum yapamam ben şimdi bunun için Allah korusun olmaz ama olacağı tutarmışzan altında kalırsam ölürüm kahrımdan ama kimse bir zarar görmedi şu ana kadar olmadı bu ay da iğneyle dene olmazsa bidahaki aya uygularsın emi canım şimdi bişi demiim ben inşallah iğnen işe yarar bebişimm

Kızlar bişey sorcam size...Ben 13 ünde adet olmuştum bittikten sonrada gün aşırı ilişkiye girdik:26:Şimid yumurtlama dönemindeyim galiba...Ama canım çok sıkkın herşeye kafayı takıyorum ağlıyorum sebepsiz kocişe küsüyorum yaklaşanı yakarım der gibiyim ne bu yaaa ben deliriyormuyum...Bunaldım yaaaa

bende 27 yim canımm 28 e gircem az kaldı aaa ne güsseellllll ben çok istemiyorummm 1 tanecikkkkkk osssunnn fazlasında gözümmm yok sen elini çabuk tut hemen ossuunnnn o zaman az zaman kalmış 5 tane için

cucummm hoşgeldinnn
iyiyiz meleğim sende iyisin

günaydın kızlar hamile bayanlar bişey sorucam coraspin kullanan varmı aranızda?

ben elevit kullanıyorum bi tek bu ilaç milletinden anlamıyorum hiç :26:

bıldırcınlar yine görmediniz beni yaacok birikmiş sohbetiniz valla berrecim koleram madamım nasılsınız kızlar ve topiktekii canlarımmm

ohh ne güsel yapmışın tatlım yaa bizde hep gezdik sonra eve geldik evi dağınık gördüm oturup ağladım gece bilmem kaça kadar olcak iş mi bu şimdi yaa

hmmmm, boylesine neseli birinin durduk yerde aglamasi normalmi sence?? bence sen hamilesin, bak görürsün, nikita demisti dersin
bende cok hassas oldugum zamanlar vardi, vücüdümdan hamilelik hormonlarini ben hamile olmadigim zamanlarda bile salgilandiginda öyleydim, malum pespese bebek kaybedince vücüdumdan o hormonlarin mevcudiyeti devam etmekteydi....ve uzun sürdü benim vücudumun kendine gelmesi, bazi kadinlar hamileligin basindan bu sekilde baslayabiliyorlar...benim aklima gelen o tatlimmm, aglayacaksan agla! icinde tutma,kendini eski gücünde oldugunu unut, hamilesin kanimca, vücudunu dinle ..."kissss hamilesiiin dermisim....hade bakalim[/QUOTE]

al işte gene gözümün ucundaki damlalar akıyoo sen şimdi öle dedin ben gene duygulandım inşallah hamileyimdirde bu ağlamalar onun içindir değilsemde değilimdir napimmmm bidahaki aya artık nasipmiş deriz olmadı bidahaki aya nikitam iyi varsın iyiki varsınız heee

Kızlar bişiler diyin yaaaaa

Kızlar bişiler diyin yaaaaa

al bi ben daha senin dilinden ben anlarım bize nolii gerçekten 3 gündür oto boka ağlayan bi tip oldum o kadar komik şeylerki anlatsam ölürsün gülmekten benim bata az kaldı onun stresimi var acaba dyorum kanımca üzerimde ama sen tam günlerindesin takılma ki bebek sana takılıp kalsın inşllaahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…