- 26 Nisan 2010
- 1.495
- 21
- 158
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #6.281
bende evlendikten sonra giymeye başladımmm koçişimmm öyle istiyoooo :26::26:
bende iyiyim koleramm sen nasılsın meleğimm minik fındıkla aran nasıll topiğimizin güzelller güzeli annişiii
hele ne kaynatiyorsunuz bakalim??
ben anca geldim, millet pazartesine biriktirmis yine...
haftasonu nördünüz bacilar??
bende bendeeeeee
canim ,tebriklerrr......hamileymissin ,cok sevindimmm
kendine iyi bakiyorsun ,bizi üzmüyosunnnn ona göre heeee
ben asla normal atlet giyemem ille çıtçıtlı olacak
inşallah sana içerden cöööö yaparr
minik fındıkı görücem bugün kısmetse. doktor amcaya gidicez akşam üstü. ilk defa kalp atışlarını duyabilirim. heyecanlıyım :26:
al bi ben daha senin dilinden ben anlarım bize nolii gerçekten 3 gündür oto boka ağlayan bi tip oldum o kadar komik şeylerki anlatsam ölürsün gülmekten benim bata az kaldı onun stresimi var acaba dyorum kanımca üzerimde ama sen tam günlerindesin takılma ki bebek sana takılıp kalsın inşllaahh
bıldırcınlar yine görmediniz beni yaacok birikmiş sohbetiniz valla berrecim koleram madamım nasılsınız kızlar ve topiktekii canlarımmm
minik fındıkı görücem bugün kısmetse. doktor amcaya gidicez akşam üstü. ilk defa kalp atışlarını duyabilirim. heyecanlıyım :26:
ben onunla çok rahat ediyorum gerçekten iyiki var
hmmmm, boylesine neseli birinin durduk yerde aglamasi normalmi sence?? bence sen hamilesin, bak görürsün, nikita demisti dersin
bende cok hassas oldugum zamanlar vardi, vücüdümdan hamilelik hormonlarini ben hamile olmadigim zamanlarda bile salgilandiginda öyleydim, malum pespese bebek kaybedince vücüdumdan o hormonlarin mevcudiyeti devam etmekteydi....ve uzun sürdü benim vücudumun kendine gelmesi, bazi kadinlar hamileligin basindan bu sekilde baslayabiliyorlar...benim aklima gelen o tatlimmm, aglayacaksan agla! icinde tutma,kendini eski gücünde oldugunu unut, hamilesin kanimca, vücudunu dinle ..."kissss hamilesiiindermisim....hade bakalim
:26:
hoşgeldinnn cucummmm benim pc açıktı da başında değildim gelene kadar maşallah birikmiş yineeeçok azimliyizzz
İnş. canım yaa...Bende hiç takılmayacak şeyleri takmaya başladım kendime sorun arıyorum neyi kafaya taksam diyee....Bebeğimiz inş. gelir artıkta bu günleri atlatırız...Yoksa bakırköye gitmem yakındırrrr
aferim kolerama aynen bende sen gibiyim zaten bizim çoğu yönümüs aynı :)))
yok annem o kadarda değil yaw sağlıklıyız genciz önce bunlara şükredelim eşlerimiz hep yanımızda olalım mühim şeyler bunlar bebişte elbet bir gün olacak ha hangi gün dersen bilemem ama olur iiçni ferah tut sadeceee
al işte gene gözümün ucundaki damlalar akıyoo sen şimdi öle dedin ben gene duygulandım inşallah hamileyimdirde bu ağlamalar onun içindir değilsemde değilimdir napimmmm bidahaki aya artık nasipmiş deriz olmadı bidahaki aya nikitam iyi varsın iyiki varsınız heee
hehehe evet madamım
madamım şu bel bardak işi bana çok mantıklı geldi kıs. eğer bu ay tutmamış olsaydı bende kesin yaptırırdım bu işi
hehehe evet madamım
madamım şu bel bardak işi bana çok mantıklı geldi kıs. eğer bu ay tutmamış olsaydı bende kesin yaptırırdım bu işi
canımmm benimmm nasıl bir heyecandır yaşamadım amaa offf allahım bizede yaşatsınnn ben çıldırırımmmm heraldeeeeeeeeeee
ablam hamile kaldığında yastıkları seviyordummm şimdi yiğenimle yapışık geziyorummm 9 yaşına gircek ama çocuğu rahat bırakmıyorum heryerini mıncıklıyorummm büyüdü adam oldu ama napıyımmmmonu çok seviyorummm teyzesinin kuzusuuu ooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?