Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

bende evlendikten sonra giymeye başladımmm koçişimmm öyle istiyoooo :26::26:

ben asla normal atlet giyemem ille çıtçıtlı olacak

bende iyiyim koleramm sen nasılsın meleğimm minik fındıkla aran nasıll topiğimizin güzelller güzeli annişiii

minik fındıkı görücem bugün kısmetse. doktor amcaya gidicez akşam üstü. ilk defa kalp atışlarını duyabilirim. heyecanlıyım :26:

canim ,tebriklerrr......hamileymissin ,cok sevindimmm
kendine iyi bakiyorsun ,bizi üzmüyosunnnn ona göre heeee

Canım çok teşekkür ederim. Darısı tüm isteyenlerin başına. Kendime bakmak için özellikle bişey yapmıyorum bol su içmeye çalışıyorum sadece. Birde midemin bulanmasını geçirmek için nane şekeri yiyorum iyi geliyor.

aferim kolerama aynen bende sen gibiyim zaten bizim çoğu yönümüs aynı :)))

İnş. canım yaa...Bende hiç takılmayacak şeyleri takmaya başladım kendime sorun arıyorum neyi kafaya taksam diyee....Bebeğimiz inş. gelir artıkta bu günleri atlatırız...Yoksa bakırköye gitmem yakındırrrr

minik fındıkı görücem bugün kısmetse. doktor amcaya gidicez akşam üstü. ilk defa kalp atışlarını duyabilirim. heyecanlıyım :26:

oyyy yirim ben onu yaa minicik fasulye yaaa ayyy süper bişiy yaaa maşallah prens mi olcak prensesmii acabaaa sağlıklı olsundaaaa melek sonuctaaa meleğine ii bak

al işte gene gözümün ucundaki damlalar akıyoo sen şimdi öle dedin ben gene duygulandım inşallah hamileyimdirde bu ağlamalar onun içindir değilsemde değilimdir napimmmm bidahaki aya artık nasipmiş deriz olmadı bidahaki aya nikitam iyi varsın iyiki varsınız heee[/QUOTE]

güzel bacimmm, bu kadar neseli civil civil birinin asiri duygusallasmasinin sebebi ''bence'' ya hamileliktir, ya hamileliktir,,,,sende pek bir erken baslamis ama olabilir,neden olmasin
hele dur, umarim hersey yolunda gider bebisim, bosuna kuruntulara sebebiyet vermez, ama olmaz sende insallah, benim kaybim beni cok üzdügunden ve bunu gerektigi sekilde acimi yasayamadigimdan, beni cok hassaslastirmisti...hala aklima geliyor, eger kizim dogaydi simdi 3 yasinda olacakti, oglum yasini dolduracakti ,bak icim titredi yine, insanin yinede ici aciyor, Rabbime sukur inanim yerinde, bak sen kendine dikkat et emi bebisim, insallah sonun benim gibi olmaz, bebegine kavusursun insallah, ben hatirliyorumda bos yere hem esimi , hem ailemi arkadaslarimi bile üzdügüm zamanlar olmus....insan cok istedigi bir seyi kaybedince (bu durumda cani ,kani olan bebegi) kendine bile kizabiliyor, sebepsiz aglayabiliyor (-ki aslinda sebebsiz degildirde, bumudur beni üzen diye bir saskinliktir kanimca) sacma sapan kuruntular bile yapabiliyor -ki bunun sacmalik oldugunun bile bilincindedir
sen rahat ol bitanem, gözün aydin GEBESINNN

:26:

hoşgeldinnn cucummmm benim pc açıktı da başında değildim gelene kadar maşallah birikmiş yineee çok azimliyizzz

anladım sekerimm hosbuldukkokadar azimliyiz kii sayfalar dar gelioo bizeee kendimizi astık valla catır catır sırayla doğurcazzz inşşş bu azimleee bizeee top tüfek kar etmezzz

yok annem o kadarda değil yaw sağlıklıyız genciz önce bunlara şükredelim eşlerimiz hep yanımızda olalım mühim şeyler bunlar bebişte elbet bir gün olacak ha hangi gün dersen bilemem ama olur iiçni ferah tut sadeceee

bende giymem ben hiç giymezdimm şimdi çıt çıtlılarla takılıyoss ama benim basenlerrr birasss hafiften büyük o açıdan onlarda iss oluyorrr daha göze çarpıyoooo

Orası öyle canım...Allahtan hayırlısı sağlıklı sıhhatli olsunda olur elbett

güzel bacimmm, bu kadar neseli civil civil birinin asiri duygusallasmasinin sebebi ''bence'' ya hamileliktir, ya hamileliktir,,,,sende pek bir erken baslamis ama olabilir,neden olmasin
hele dur, umarim hersey yolunda gider bebisim, bosuna kuruntulara sebebiyet vermez, ama olmaz sende insallah, benim kaybim beni cok üzdügunden ve bunu gerektigi sekilde acimi yasayamadigimdan, beni cok hassaslastirmisti...hala aklima geliyor, eger kizim dogaydi simdi 3 yasinda olacakti, oglum yasini dolduracakti ,bak icim titredi yine, insanin yinede ici aciyor, Rabbime sukur inanim yerinde, bak sen kendine dikkat et emi bebisim, insallah sonun benim gibi olmaz, bebegine kavusursun insallah, ben hatirliyorumda bos yere hem esimi , hem ailemi arkadaslarimi bile üzdügüm zamanlar olmus....insan cok istedigi bir seyi kaybedince (bu durumda cani ,kani olan bebegi) kendine bile kizabiliyor, sebepsiz aglayabiliyor (-ki aslinda sebebsiz degildirde, bumudur beni üzen diye bir saskinliktir kanimca) sacma sapan kuruntular bile yapabiliyor -ki bunun sacmalik oldugunun bile bilincindedir
sen rahat ol bitanem, gözün aydin GEBESINNN [/QUOTE]

ayyy nikim yaa hem güldürdün hem sulandırdın alemsin yaa bi hamişsem gelip seni ısırcam değilsem de hamiş olunca ısırcam heheh yanağandan az bi gidip gelim hava alim iiçim açılsın hemen gelcem sözzzzzzzzzzzzz

canımmm benimmm nasıl bir heyecandır yaşamadım amaa offf allahım bizede yaşatsınnn ben çıldırırımmmm heraldeeeeeeeeeee
ablam hamile kaldığında yastıkları seviyordummm şimdi yiğenimle yapışık geziyorummm 9 yaşına gircek ama çocuğu rahat bırakmıyorum heryerini mıncıklıyorummm büyüdü adam oldu ama napıyımmmm onu çok seviyorummm teyzesinin kuzusuuu ooo

hehehe evet madamım
madamım şu bel bardak işi bana çok mantıklı geldi kıs. eğer bu ay tutmamış olsaydı bende kesin yaptırırdım bu işi

valla kleram ya en mutlu olduğum şey ağrılar anında gitti şaka gibi bişi bide annem öle diince heves oldum sonuçta annem bu ilk ağızdan duymak başka sen olma olma bi bardak vesile olsun işte bana da ilk defa söyledi acaip şaşırdımm ama çaktırmadım ben hamile kalmak istediğimi filan bilmiyo kimse bi siz bi kocişim süpriss herkeslereeee

canım benim yaa rabbim nasip etsin inşallah yaa. çok duygulandırdın beni yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…