Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

anladım sekerimm hosbuldukkokadar azimliyiz kii sayfalar dar gelioo bizeee kendimizi astık valla catır catır sırayla doğurcazzz inşşş bu azimleee bizeee top tüfek kar etmezzz

sorma valla bende öyle bir bağımlılık yaptıkiiiii
işler güçlerrrr ohooooooo evi .... götürcek yakında

kısssllllaaar azmin elinden bişey kurtulmazzzzzzzzzz inancı kaybetmeyin yeterrr tabii bu arada sağlık çok önemliii böyle ota ... takarsaanızz olmassssss olamaasssssssss

sorma valla bende öyle bir bağımlılık yaptıkiiiii
işler güçlerrrr ohooooooo evi .... götürcek yakında

benimde evi bi görsen şimdi savaş meydanı gibii haftasonuda bişiy yapmadım kocişkom evde dieee napim yaaa siz olmasanız kafayı yerimm zaten yanlnızım ankarada ailem başka sehirde iiki siz varsınızzz iş yapılır biter ama can dostlar herzaman bulunmazz hepinizi cok seviyommm:81::81:

ayyy nikim yaa hem güldürdün hem sulandırdın alemsin yaa bi hamişsem gelip seni ısırcam değilsem de hamiş olunca ısırcam heheh yanağandan az bi gidip gelim hava alim iiçim açılsın hemen gelcem sözzzzzzzzzzzzz[/QUOTE]

nikitamm canım benimm ben bunları bilmiyordummm çok büyüksün gözümde çokkk hayat devam ediyor bebişimm buna sen örneksinn artık bendeee haniiii herşeye takan arkidişlerrrrrr yapmayınn düşününnnn

benim de benimde kociş sadece hafta sonları evde olduğu içinnn ben hiçbişey yapmadımm yemek bile yapamadımmm test sonucundan sonraaa
evet canımmm iyiki varsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz iyiki burdayımmmmmmmmmmmmmmmm
bu arada cucummm sen ankaranın neresinde oturuyorsun?

test sonucunu kafana takma hayırlısını isteyelim canım benimm elbet rabbim bizimde yüzümüzü güldürücek....ankara emekteyim canım ben sendemi ankaradasınnn

bizde seni cücüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

test sonucunu kafana takma hayırlısını isteyelim canım benimm elbet rabbim bizimde yüzümüzü güldürücek....ankara emekteyim canım ben sendemi ankaradasınnn

takmıcammm artık tamam bu ay bi dahaaaaa
hayırlısıyla rabbim hepimizin yüzünü güldürcek birgünnnnn inşallahhhh canımmmmmmm
cucummm ben değilde eşim 2,5 aydır ankarada görevde yenimahalle OESD de ama 2-3 haftada bir bende geliyorummm bu hafta ordayım mesela... ama tayin olayı var ağustosa kadar eşimin işi gereği ankarada olmak bizim açımızdan daha avantajlı olucak belki ağustosta ankaraya taşınabiliriz yaneeeee ben izmirliyim canım izmirde oturuyorusss

anladım canımmm gelirsen beklerimminşallah ankaraya gelirsin tasınırsınız yaneee belki ozaman tanışma imkanıı bulurusss hayırlısı canım benimmm... sen calışmıyomusun su bebekkk:44:

sonunda gördün beni madammm unutulduk bu ne yoğun sohbettt sekerimmm cok seviyommmm sizi yaaa

bugün dağınıkım cücü yaaa okuduysan biras beni hep ağlamaklıyım sebepsiz yere herşeye ağlıyorum bugün gözler hep sulu çok garip bişi hatta salak bişi
Seni görmezmiyim ya ama bugün affedin beni biras tamamıı

benim adetimm ne zaman gelmeyi düşünüyorsunnnn hadi madem bebek yokkkk sen gellll önümüze bakalım bissteee işimissss gücümüsss var yaneeee

anladım canımmm gelirsen beklerimminşallah ankaraya gelirsin tasınırsınız yaneee belki ozaman tanışma imkanıı bulurusss hayırlısı canım benimmm... sen calışmıyomusun su bebekkk:44:

ben şimdilik çalışmıyorummm ama arkidişimin ofisinde yardım ediyorum onaaa eşimde burda değil yaaa evde çok sıkılıyorummmm öyle takılıyorummm işteee sen çalışıyormusun cucummm? sen neden ankaradasın ailen başka yerde heee söyle bakiimmm sen bana? :26:

tgünaydınn tatlımmm
TUNAYDIN cannnn....nasilsin??
eee, artik sana ne iyi geldigini senden iyi kimse bilemez, sen ne istiyorsan yapis, ne istemiyorsan it kendinden...mecburen

nikitamm canım benimm ben bunları bilmiyordummm çok büyüksün gözümde çokkk hayat devam ediyor bebişimm buna sen örneksinn artık bendeee haniiii herşeye takan arkidişlerrrrrr yapmayınn düşününnnn[/QUOTE]
hersey bizim icin canim, imtihan'dayiz....Rabbim deniyor bizleri, kimimize uzun süreli daha agir imtihanlarla, kimimize daha hafif, önemli olan aslinda bunu unutmamaz, insaniz sonucta ..mükemmel yaratilmisiz fakat kusursuz degiliz, acinin ilk aninda sabr göstermeliyizki imtihani gecelim....hal böyle olunca, bir yerlerden patlak veriyor .....gecen muhtesem yüzyilda Hatice Sultan bebegini düsürdü, izleyenler nasil etkilendigini gördüler , abarti degildi, yasayan bilir, aynen öyle aglamistim bende haberi ögrendigimde, esimde aynen Pargali gibi bana hissettirmiyordu, üzüldügüme kizmiyordu ama kizar gibi oluyordu, neden bu kadar etkileniyorsun, yine olur ....gibilerinden. Fakat onunda üzgün oldugunu biliyorum....neyse yaa, ne uzattim simdiki?
hersey bizim icin dioduk , heh aynen öyle

benim adetimm ne zaman gelmeyi düşünüyorsunnnn hadi madem bebek yokkkk sen gellll önümüze bakalım bissteee işimissss gücümüsss var yaneeee

söktürücü kullanıyormusun bence oluruna bırak kendi gelsin kardeş kanda çıkmama ihtimali yokmu ya biraz daha zaman geçse kanda çıksa mesela ne güzel olurr

söktürücü kullanıyormusun bence oluruna bırak kendi gelsin kardeş kanda çıkmama ihtimali yokmu ya biraz daha zaman geçse kanda çıksa mesela ne güzel olurr

ayyy kısss madamımm ne güselll diyorsun bende ogünden beri onu düşünüyorummm ama tahlill sonucunu alırken ben kadının suratı böyle oluncaaaa ne bileyim dönüpte sormadımmm acaba öyle bişey olabilirmiki????????????????????????????????????????????????? :44::44::44::44::44:
kanda çıkmama olasılığı nedir????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…