- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #6.301
anladım sekerimm hosbuldukkokadar azimliyiz kii sayfalar dar gelioo bizeee kendimizi astık valla catır catır sırayla doğurcazzz inşşş bu azimleee bizeee top tüfek kar etmezzz
yok annem o kadarda değil yaw sağlıklıyız genciz önce bunlara şükredelim eşlerimiz hep yanımızda olalım mühim şeyler bunlar bebişte elbet bir gün olacak ha hangi gün dersen bilemem ama olur iiçni ferah tut sadeceee
sorma valla bende öyle bir bağımlılık yaptıkiiiii
işler güçlerrrr ohooooooo evi .... götürcek yakında
güzel bacimmm, bu kadar neseli civil civil birinin asiri duygusallasmasinin sebebi ''bence'' ya hamileliktir, ya hamileliktir,,,,sende pek bir erken baslamis ama olabilir,neden olmasin
hele dur, umarim hersey yolunda gider bebisim, bosuna kuruntulara sebebiyet vermez, ama olmaz sende insallah, benim kaybim beni cok üzdügunden ve bunu gerektigi sekilde acimi yasayamadigimdan, beni cok hassaslastirmisti...hala aklima geliyor, eger kizim dogaydi simdi 3 yasinda olacakti, oglum yasini dolduracakti ,bak icim titredi yine, insanin yinede ici aciyor, Rabbime sukur inanim yerinde, bak sen kendine dikkat et emi bebisim, insallah sonun benim gibi olmaz, bebegine kavusursun insallah, ben hatirliyorumda bos yere hem esimi , hem ailemi arkadaslarimi bile üzdügüm zamanlar olmus....insan cok istedigi bir seyi kaybedince (bu durumda cani ,kani olan bebegi) kendine bile kizabiliyor, sebepsiz aglayabiliyor (-ki aslinda sebebsiz degildirde, bumudur beni üzen diye bir saskinliktir kanimca) sacma sapan kuruntular bile yapabiliyor -ki bunun sacmalik oldugunun bile bilincindedir
sen rahat ol bitanem, gözün aydin GEBESINNN
benimde evi bi görsen şimdi savaş meydanı gibiihaftasonuda bişiy yapmadım kocişkom evde dieee napim yaaa siz olmasanız kafayı yerimm zaten yanlnızım ankarada ailem başka sehirde iiki siz varsınızzz iş yapılır biter ama can dostlar herzaman bulunmazz hepinizi cok seviyommm :81::81:
benim debenimde kociş sadece hafta sonları evde olduğu içinnn ben hiçbişey yapmadımm yemek bile yapamadımmm test sonucundan sonraaa
evet canımmm iyiki varsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz iyiki burdayımmmmmmmmmmmmmmmm
bu arada cucummm sen ankaranın neresinde oturuyorsun?
benimde evi bi görsen şimdi savaş meydanı gibiihaftasonuda bişiy yapmadım kocişkom evde dieee napim yaaa siz olmasanız kafayı yerimm zaten yanlnızım ankarada ailem başka sehirde iiki siz varsınızzz iş yapılır biter ama can dostlar herzaman bulunmazz hepinizi cok seviyommm :81::81:
bizde seni cücüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
test sonucunu kafana takma hayırlısını isteyelim canım benimm elbet rabbim bizimde yüzümüzü güldürücek....ankara emekteyim canım ben sendemi ankaradasınnn
takmıcammm artık tamambu ay bi dahaaaaa
hayırlısıyla rabbim hepimizin yüzünü güldürcek birgünnnnn inşallahhhh canımmmmmmm
cucummm ben değilde eşim 2,5 aydır ankarada görevde yenimahalle OESD de ama 2-3 haftada bir bende geliyorummm bu hafta ordayım mesela... ama tayin olayı var ağustosa kadar eşimin işi gereği ankarada olmak bizim açımızdan daha avantajlı olucak belki ağustosta ankaraya taşınabiliriz yaneeeee ben izmirliyim canım izmirde oturuyorusss
sonunda gördün beni madammm unutulduk bu ne yoğun sohbettt sekerimmmcok seviyommmm sizi yaaa
benim adetimm ne zaman gelmeyi düşünüyorsunnnn hadi madem bebek yokkkk sen gellll önümüze bakalım bissteee işimissss gücümüsss var yaneeee
anladım canımmm gelirsen beklerimminşallah ankaraya gelirsin tasınırsınız yaneee belki ozaman tanışma imkanıı bulurusss hayırlısı canım benimmm... sen calışmıyomusun su bebekkk:44:
TUNAYDIN cannnn....nasilsin??tgünaydınn tatlımmm
eee, artik sana ne iyi geldigini senden iyi kimse bilemez, sen ne istiyorsan yapis, ne istemiyorsan it kendinden...mecburenCanım çok teşekkür ederim. Darısı tüm isteyenlerin başına. Kendime bakmak için özellikle bişey yapmıyorum bol su içmeye çalışıyorum sadece. Birde midemin bulanmasını geçirmek için nane şekeri yiyorum iyi geliyor.
ayyy nikim yaa hem güldürdün hem sulandırdın alemsin yaa bi hamişsem gelip seni ısırcam değilsem de hamiş olunca ısırcam heheh yanağandanaz bi gidip gelim hava alim iiçim açılsın hemen gelcem sözzzzzzzzzzzzz
benim adetimm ne zaman gelmeyi düşünüyorsunnnn hadi madem bebek yokkkk sen gellll önümüze bakalım bissteee işimissss gücümüsss var yaneeee
dimi ama yaaa benimde günler azalıyor yavaş yavaş telaşeli günler başladıı
söktürücü kullanıyormusun bence oluruna bırak kendi gelsin kardeş kanda çıkmama ihtimali yokmu ya biraz daha zaman geçse kanda çıksa mesela ne güzel olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?