Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

bu konuyu bi tartışalım bilenler kadrosuyla keşke öle bişi olsaaa canım yaa sanki sanki öle bişi hatırlıyorum ben yaa onun için yazdım zate ama ne bilim işte pektre bilgim yok ki

oyy kıyamam sanaaa ağlama sen noliii sana bölee duygusall kadınnn ayy inşşş hamişsindirrsaka yapıyorum bıldırcın kızarmıyım ben hiçç sana sende ağlama öle ota boka moralini yüksek tut lütfennnnnnnnnn moral cok önemli duygusal hatun seniii

bu arada ben hayatım boyunca doğum kontrol ilacından başka ilaç kullanmadım
sevmiyorumm ilaç kullanmayııı küçükken bile annem içiremezmişşş
kullanmam geliyorsa kendi gelsin gelmiyosa naz yapmasın hiç çekemem vallaaa fazla naz aşık usandırır derlerrrr :1

selam kızlar benim adetimede az kaldı ama ben dayanamayıp kan testi yapırdım negatif çıktı hemde 0.21 ama ben testi yaptırınca adetime 6 gün vardı acaba adet olacam zamana kadar yükselirmi sizce olamam demi hamile ya

bu konuyu bi tartışalım bilenler kadrosuyla keşke öle bişi olsaaa canım yaa sanki sanki öle bişi hatırlıyorum ben yaa onun için yazdım zate ama ne bilim işte pektre bilgim yok ki

ayyyy ne bileyimm yaaa göğüslerr foraaaa maşallahhh akıntı desen hiç kesilmedi ki gelsinnn sanki hasta oldum gibi altım ıslak ıslak iğrencim biliyorumm ama napıyımmm anca böyle anlatabiliyorummmm kasıklarımda böyle hafiften hafiften ağrıyorr bide hani karın alt kısmı varyaaa orda bi dolgunluk var bilmem nedendir???

Yine ben geldim yokluğumda çok kaynatmışsınız maşallah. Allah muhabbetimizi artırsın :) geçmişi okuyacak kadar vaktim yok napıyosunuz herkes iyimi? madam sana ne oluyo güzelim ya havalarmı çarptı neden ağlamaklısın bakıyım? Ankara çok yağmurlu az öncede dolu yağdı bi güzel hava kapalı benimde içim karardı bunaltıcı bi hava var yani

:13::13::13:
al iste, ayni benn.....
ama iciyorum bazen yinede

anladım canım ... ben calışmıyorum basvuru yapıyorum cağrıyolar gitmiomm ankarayı hiç sevmiyomm istanbulumu özlüyorumm denizimii ankarada calışmak bile bana cok ağır gelioo eşimin işi dolayısıyla burdayız ama eninde sonunda istanbula göc edicesss eşimde istioonapalımm annişimi cok öslüyom ailemi babamı abişimi yeğenimi azrayıı daha 1 aylık biliomusun gittim 10 gün falan kaldımm cok tatlı şirinem benim yaaa öle işte subebekk:97::97:

slm canım ben çok anlamamda reglim 5 gün geçtikten sonra 0.63 çıkmıştı benim. yanlmıyosam geç yumurtlama durumlarında yükselebiliyomuş ama çokta emin değilim yanlış bilgi vermek istemem canım. Ama dua ederim sana inşallah hayırlısıyla çabucak gelsin bebeğin :)

iyi güselimmm sen nasılsınnn??? sen hep firardasın amaaaaa

QUOTE=cucu1984;19441952]anladım canım ... ben calışmıyorum basvuru yapıyorum cağrıyolar gitmiomm ankarayı hiç sevmiyomm istanbulumu özlüyorumm denizimii ankarada calışmak bile bana cok ağır gelioo eşimin işi dolayısıyla burdayız ama eninde sonunda istanbula göc edicesss eşimde istioonapalımm annişimi cok öslüyom ailemi babamı abişimi yeğenimi azrayıı daha 1 aylık biliomusun gittim 10 gün falan kaldımm cok tatlı şirinem benim yaaa öle işte subebekk:97::97:[/QUOTE]

ayyy kıyamam sana bennnnn yalnızlık kötü olmalıııı benim kociş haricinde çok şükür herkes ismirdeeee ama sana bişiy diyimmmii cucummm??? eşin olmayınca çok daha zor herkes yanında olsa bile onu çok öslüyorummmm daha dün akşam gitti ama şimdiden çok ösledimmmm

iyi güselimmm sen nasılsınnn??? sen hep firardasın amaaaaa

cumartesi izinliydim ya işlerim yetişmemişti çok birikmeden onları halledeyim dedim ama yağmurda yağınca canım bişey yapmak istemiyo oturup duruyom :) hava kapalı olunca canım sıkılıyo. eve gidip uyumak istiyorum şöyle bi uyusam 2 gün aralıksız :) ne iyi olurduuuu

yaa ne kadar çok konuşmuşsunuz kaynatmışsınız ben oku oku bitiremiyorum sizin işiniz gücünüz yokmu hee patronlarınıza birer birer söylicem

mavusbebek senin kan testinde normal değer diye bişey yazıyormuuu?
benim sonuç >2 normal değer <4 diyooo negatifff diyince kadın arkamı döndüm iyi günleri bile giderken söyledim eşim kayıdı aldı sormadımmm

yaa ne kadar çok konuşmuşsunuz kaynatmışsınız ben oku oku bitiremiyorum sizin işiniz gücünüz yokmu hee patronlarınıza birer birer söylicem

:) bencede. geçmişi okumaya kalksam ben okuyana kadar 3 katı olur kesin :) en iyisi uğraşmayım dedim. değişiklikleri bi şekilde öğreniriz nasılsa dimi ama :)

ama ankara eşimden duyduğuma göre hep yağmurlu anacımmm insanın bişey yapmak istememesi çok normal gel sen izmire canımmm burası günlük güneşlik için açılsınnnn:82::82:

Kısmet bebem inşallah hamilesindirde erken yaptın diye çıkmamıştır dualrım seninle)
al aynı ben küçücük ilaç mı beni iyileştirecek diye dalga geçerdim :))
ayy hiç bilmiyorum umarım öyledir tatlım kafamı dağıtmaya başlıyorum olmuyor olmuyor gene gözlerim doluyor geçer elbet bu da bakalım hayırlısı
ooooo sen bekle bekle kendi gelecekse gelsin bence gelmezse yihuuuuu
valla bebişim bana neler oluyor anlamadım havadanmıdır sudanmı bilmem herşeye ağlıyorum şaka gibi bişey bu arada bi yazı paylaştım okudunmu bu bele bardak vuruluyormuş o şekilde hamile kalan biriyle tanıştım dedim topikte dünde annemin o şekilde kaldığını öğrendim bende varmı bir bilgin bi dene derim tatlımm

:) bencede. geçmişi okumaya kalksam ben okuyana kadar 3 katı olur kesin :) en iyisi uğraşmayım dedim. değişiklikleri bi şekilde öğreniriz nasılsa dimi ama :)

evet okumaya gerek yok şimdi zaten açlıktan başım döndü zor yemek yaptım pişsin sıcak sıcak yicem

nurumda hamileymiş allah tamamını erdirsin inşallah

kıslarrr ne düşünüyorsunuz???????? bildiklerinizi paylaşırmısınız???????????? ben hala adet olmadımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…