- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #6.341
QUOTE=cucu1984;19441952]anladım canım ... ben calışmıyorum basvuru yapıyorum cağrıyolar gitmiomm ankarayı hiç sevmiyomm istanbulumu özlüyorumm denizimii ankarada calışmak bile bana cok ağır geliooeşimin işi dolayısıyla burdayız ama eninde sonunda istanbula göc edicesss eşimde istioo napalımm annişimi cok öslüyom ailemi babamı abişimi yeğenimi azrayıı daha 1 aylık biliomusun gittim 10 gün falan kaldımm cok tatlı şirinem benim yaaa öle işte subebekk:97::97:
yaa ne kadar çok konuşmuşsunuz kaynatmışsınız ben oku oku bitiremiyorum sizin işiniz gücünüz yokmu hee patronlarınıza birer birer söylicem
Kısmet bebem inşallah hamilesindirde erken yaptın diye çıkmamıştır dualrım seninle)
al aynı ben küçücük ilaç mı beni iyileştirecek diye dalga geçerdim :))
ayy hiç bilmiyorum umarım öyledir tatlım kafamı dağıtmaya başlıyorum olmuyor olmuyor gene gözlerim doluyor geçer elbet bu da bakalım hayırlısı
ooooo sen bekle bekle kendi gelecekse gelsin bence gelmezse yihuuuuu
valla bebişim bana neler oluyor anlamadım havadanmıdır sudanmı bilmem herşeye ağlıyorum şaka gibi bişey bu arada bi yazı paylaştım okudunmu bu bele bardak vuruluyormuş o şekilde hamile kalan biriyle tanıştım dedim topikte dünde annemin o şekilde kaldığını öğrendim bende varmı bir bilgin bi dene derim tatlımm
kızlar siz ayranlı çorbası biliyomusunuz acayip canım istiyo koyu ayranlı olcak üstünede tere otu offfff canım acayip çekiyoo yaa
karadenizliler bilir genelde bende giresunluyum
ben bi başımayım canım odada kimse görmessss hehe işleri de bi yandan hallediyoss no problem yani beni şikayet etme paşkanıma nolurrrr
kızlar siz ayranlı çorbası biliyomusunuz acayip canım istiyo koyu ayranlı olcak üstünede tere otu offfff canım acayip çekiyoo yaa
karadenizliler bilir genelde bende giresunluyum
ama cuma günüde dediniz git tahlile git tahlile diye çıkmadı işteee demekkii kırmızılar gelicekkkkk gelmezseeee ihtimali üzerindeee kafam yoğun zateeeeYaaa öfffffffffffffffff ilaç kullanmam bennnnnnnnnnnnnnn söktürü hiç kullanmam ya bebiş varsaaaa oda anasına çekerseee birasss kendini saklarrrrrrrr Süprizzz yapar bana süprisssleri bayılırımmm ben
ama ankara eşimden duyduğuma göre hep yağmurlu anacımmm insanın bişey yapmak istememesi çok normal gel sen izmire canımmm burası günlük güneşlik için açılsınnnn:82::82:
valla bebişim bana neler oluyor anlamadım havadanmıdır sudanmı bilmem herşeye ağlıyorum şaka gibi bişey bu arada bi yazı paylaştım okudunmu bu bele bardak vuruluyormuş o şekilde hamile kalan biriyle tanıştım dedim topikte dünde annemin o şekilde kaldığını öğrendim bende varmı bir bilgin bi dene derim tatlımm
evet okumaya gerek yok şimdi zaten açlıktan başım döndü zor yemek yaptım pişsin sıcak sıcak yicem
nurumda hamileymiş allah tamamını erdirsin inşallah
ben bi başımayım canım odada kimse görmessss hehe işleri de bi yandan hallediyoss no problem yani beni şikayet etme paşkanıma nolurrrr[/
madamımmm vergi denetmeni senmiydin kuşum???
madammm, eeee anlat tatlisim....
Baska ne var ne yok??
Berreden haber varmi? Gecmisi bende pek okumadim, nördünüz??
Ben tek basima degilim ama , patron hayatta gelmez buraya , menejer gelir 40 yilin basinda...oda teftise degilll , ari'dan farkimiz olmadigindan eminler
ben bi başımayım canım odada kimse görmessss hehe işleri de bi yandan hallediyoss no problem yani beni şikayet etme paşkanıma nolurrrr[/
madamımmm vergi denetmeni senmiydin kuşum???
YOK BEBİŞİM O NİKİMDİ
bu sene yağış daha fazla her zaman böyle değil aslında. İzmir'i sevmiyorum ben :) ailem sevdiklerim Ankara'da o yüzden memnunum burdan :)
ama izmirde yaşayan buradan ayrılamassssssssss haberi ossunnn bigün olurda izmire gelirsennn
anladim canimmm, eee iyi anlasabilidigin bir is arkadasinsa üzülmen cok ama cok dogal, anliyorum seni tatlimmm , gözümün aradigi bircok arkadasim yok yanimda, ama onlarin yerine gelenlerde iyiler sagolsunlar, yaaaa keske haberleseydiniz ? neden bu kadar amatör kaldiniz hayatim?? hemde ayni semtteymissiniz??? kizdim ama simdi size !!bebetom ne anlatim ya bugünn hiiiç havam yok işyerinden en sevdiğim bi abim var o emekli olacak bugün onunda duygusallığı var dedim gözükme gözüme hemen akıyor çünkü yaşlar o da üzülüyor ....berrem dün istanbuldaymış tatlım hatta ikimizde kadıköydeymişiz ama göremedik tabe birbirimisiiiyiki sizi dinlemişim kocamla gitmişim dedi çok eğlenmiş anlıycannn
hade hayirlisi bacim, calismalarin insallah hayirli bir sonuc verirmrb kızlar gene ben geldim bi ara gittim ama işte burdayım valla burda sizin yazdıklarınızı okuyunca bile kafam rahat oluyo sıkıntılarımı unutuyorum sağolun valla hepinizi kocaman öptüm bu arada yumurtlama dönemimde çok çalıştım ben inşallah iyi bi netice alırım
YOK BEBİŞİM O NİKİMDİ
kafam karışmışşş benim temelliiiiiiiii pekiii canımm
YOK BEBİŞİM O NİKİMDİ
heee, evet benem...
bana vatandas dioki; nedir bu memurem? hele bir bah .
bende ariyorum ,tariyorum, buluyorum , anlatiyorum,yönlendiriyorum,izah ediyorum, vatandas diyorki; deden nenen rehmet, hade eywallah ..
bende siritiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?