Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

ayyy kıyamam sana bennnnn yalnızlık kötü olmalıııı benim kociş haricinde çok şükür herkes ismirdeeee ama sana bişiy diyimmmii cucummm??? eşin olmayınca çok daha zor herkes yanında olsa bile onu çok öslüyorummmm daha dün akşam gitti ama şimdiden çok ösledimmmm[/QUOTE]

oyy ben de sana kıyamam yaaa ...doğru haklısın bi zamandan sonra eşinnn ailen oluyoo haklsın seninkii dahada zor ben istanbula gidince eşimii öle cok öslüyorumkii evimiii sankii annemlerin yasadığı evde hiç yasamamışım gibi hissediyorummm .... inşalllah tasınırsınız ankaraya ama ozaman ailemi özledim demek yokkk

kızlar siz ayranlı çorbası biliyomusunuz acayip canım istiyo koyu ayranlı olcak üstünede tere otu offfff canım acayip çekiyoo yaa
karadenizliler bilir genelde bende giresunluyum

ama cuma günüde dediniz git tahlile git tahlile diye çıkmadı işteee demekkii kırmızılar gelicekkkkk gelmezseeee ihtimali üzerindeee kafam yoğun zateeee yaaa öfffffffffffffffff ilaç kullanmam bennnnnnnnnnnnnnn söktürü hiç kullanmam ya bebiş varsaaaa oda anasına çekerseee birasss kendini saklarrrrrrrr süprizzz yapar bana süprisssleri bayılırımmm ben

ben bi başımayım canım odada kimse görmessss hehe işleri de bi yandan hallediyoss no problem yani beni şikayet etme paşkanıma nolurrrr

madammm, eeee anlat tatlisim....
baska ne var ne yok??
berreden haber varmi? gecmisi bende pek okumadim, nördünüz??

ben tek basima degilim ama , patron hayatta gelmez buraya , menejer gelir 40 yilin basinda...oda teftise degilll , ari'dan farkimiz olmadigindan eminler

kızlar siz ayranlı çorbası biliyomusunuz acayip canım istiyo koyu ayranlı olcak üstünede tere otu offfff canım acayip çekiyoo yaa
karadenizliler bilir genelde bende giresunluyum

kısıımm bu sıcak günde hamiş olmasakta canımız çekiyoooooo yapmayın bunu banaaaa benim gibi yemek yemeyi sevmeyen birisine burda yemekten söz etmeyin yaaaa

YAŞASIN YEMEK YEMEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

olsun üzülme geleceksede kendi gelsin aylarcada gecikmez ya herhalde gelir zaten bi kaç güne sonra yola devam gelirse

ama ankara eşimden duyduğuma göre hep yağmurlu anacımmm insanın bişey yapmak istememesi çok normal gel sen izmire canımmm burası günlük güneşlik için açılsınnnn:82::82:

bu sene yağış daha fazla her zaman böyle değil aslında. İzmir'i sevmiyorum ben :) ailem sevdiklerim Ankara'da o yüzden memnunum burdan :)

Geçer inşallah toparlarsın canım yada geçmesinde hamilelikten dolayı bunları yapıyo ol
Canım yazdığını gördüm ama malesef forum çok karışık ben okuyana kadar sayfa kapandı sonra bulamadım. ama aklımda kalan bele bardak vurmakla ilgiliydi, yumurta beyazı falanda vardı ama o ara kapandı. gerisi hakkında bilgim yok. Yalnız şunu söyleyebilirim, yeni evliyken sırt üstü düştükten sonra bel ağrılarım arttı, az yorulsam hemen belim ağrır o yüzdende koltuk kanepe çekemem, ev temizlğini tek başıma yaptığım gün ağrıdan duramam belim kopar resmen. Bu yüzden annem bardak vurdursak falan demişti ama ben pek önemsemedim. Sen yaptırdınmı peki?

evet okumaya gerek yok şimdi zaten açlıktan başım döndü zor yemek yaptım pişsin sıcak sıcak yicem

nurumda hamileymiş allah tamamını erdirsin inşallah

Afiyet şifa olsun canım :)

bebetom ne anlatim ya bugünn hiiiç havam yok işyerinden en sevdiğim bi abim var o emekli olacak bugün onunda duygusallığı var dedim gözükme gözüme hemen akıyor çünkü yaşlar o da üzülüyor ....berrem dün istanbuldaymış tatlım hatta ikimizde kadıköydeymişiz ama göremedik tabe birbirimisiiiyiki sizi dinlemişim kocamla gitmişim dedi çok eğlenmiş anlıycannn

mrb kızlar gene ben geldim bi ara gittim ama işte burdayım valla burda sizin yazdıklarınızı okuyunca bile kafam rahat oluyo sıkıntılarımı unutuyorum sağolun valla hepinizi kocaman öptüm bu arada yumurtlama dönemimde çok çalıştım ben inşallah iyi bi netice alırım

QUOTE=bilgemadam;19442370]olsun üzülme geleceksede kendi gelsin aylarcada gecikmez ya herhalde gelir zaten bi kaç güne sonra yola devam gelirse[/QUOTE]

gelicekse gelsin bitsin hemen bebiş yapalımmmmmm :94: bi daha o kadına öyle davranmıyımmm

anladim canimmm, eee iyi anlasabilidigin bir is arkadasinsa üzülmen cok ama cok dogal, anliyorum seni tatlimmm , gözümün aradigi bircok arkadasim yok yanimda, ama onlarin yerine gelenlerde iyiler sagolsunlar, yaaaa keske haberleseydiniz ? neden bu kadar amatör kaldiniz hayatim?? hemde ayni semtteymissiniz??? kizdim ama simdi size !! neyse, kismetsiz siiziiiiii
Allahtan eglenebilmis ..
hade hayirlisi bacim, calismalarin insallah hayirli bir sonuc verir

VALLA BEN YAPTIRDIM ÇOK ŞÜKÜR DİYORUM YA KEŞKEM DAHA ÖNCE AKLIMA GELSEYDİ ÇÜNKÜ ANNEM HERKESE VURUYOR ZATEN ÇOK BASİT BİŞEY BEN BİLEM YAPARIM YANİ HERKES YAPAR ANNEME DEDİM BELİM ÇOK AĞRIYOR BANADA VUR DİYE HEMENCİK VURDU TÜ TÜ TÜ DİYOM ŞUAN MAŞALLAH TURP GİBİYİM YAA BİDE ANNEM DİİNCE DİKKAT ET HAMİLE KALABİLİRSİN BEN ABİNE BU ŞEKİLDE KALDIM DEDİ İÇİMDEN DEDİM ALLAHH YAŞADIK AMA ONA BELLİ ETMEDİM KİMSEYE SÖYLEMİYORUZ BEBİŞ İSTEDİĞİMİZİ ŞUAN HELE Bİ OLUNCA SÖYLİCEZ İNŞALLAHH BENCE YAPTIRABİLİRSİN Bİ SAKINCASIDA YOK İNŞALLAH SANADA İYİ GELİRDE ŞİFA BULURSUN TATLIMMM
Geçer inşallah toparlarsın canım yada geçmesinde hamilelikten dolayı bunları yapıyo ol
Canım yazdığını gördüm ama malesef forum çok karışık ben okuyana kadar sayfa kapandı sonra bulamadım. ama aklımda kalan bele bardak vurmakla ilgiliydi, yumurta beyazı falanda vardı ama o ara kapandı. gerisi hakkında bilgim yok. Yalnız şunu söyleyebilirim, yeni evliyken sırt üstü düştükten sonra bel ağrılarım arttı, az yorulsam hemen belim ağrır o yüzdende koltuk kanepe çekemem, ev temizlğini tek başıma yaptığım gün ağrıdan duramam belim kopar resmen. Bu yüzden annem bardak vurdursak falan demişti ama ben pek önemsemedim. Sen yaptırdınmı peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…