Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

inşallah canım ya allah tüm isteyenlere versin inşallah bana da olmayınca çok kötü oluyorum çünkü eşim sürekli etraftaki çocukları seviyo bugün de aynısı oldu offf ya çok mu bencilim ki

nikitammmm vergi denetmeni olan senmiysinnnnn nasıl işinden memnunmusun canım?

kız herşeyi annennden bekleme otur akşam yap yemeğini buğdayı suda haşla koyuca ayran yap dene soğuyunca ayranı dök üzerine tere serp veya yaş nanae sonradan ye .. annenide çağır kadıncagız şaşırsın

hayırlısı canımcımm inşallah mercimeğin oluşmaya başlamıştırrr seni çok bekletmezzz

hımmm buğdaysa kalsınn ben pek sevmem sen ye tosunum yarasın sana gerçi bizim ördeğin buğdaylarından yapabilirm ama neysee

Annecime söyliyimde benle ilgilensin o zaman çok tşk ederim canım

inşallah canım ya allah tüm isteyenlere versin inşallah bana da olmayınca çok kötü oluyorum çünkü eşim sürekli etraftaki çocukları seviyo bugün de aynısı oldu offf ya çok mu bencilim ki

bencillikle alakası yok canım öyle düşünme lütfen. herkes kendi bebeğini sevmek ister. benim eşimde çok sever çocukları. haftasonu onun bi kaç arkadaşıyla şehirdışındaydık hepsinin bebeği var benim eşimde onları çok sevdi imrenmedim diyemem anlatması zor farklı bi duygu oluyo o an aklından binlerce şey geçiyo. züğürt tesellisimidir bilmem ama sonunda eşim durgunlaşınca boş bebek arabasını gösterdim bak aşkım bizim bebek ne uslu ne çişim var diyo ne acıkıyo nede ağlayıp bizi rahatsız ediyo çok tatlı maşallah dedim gülüştük öyle :)) dalgasını geçsemde yaşadığım özlemi bi ben bilirim bi Allah. ama çok şükür sabrınıda veriyo Rabbim. buda bizim sınavımız diyorum her defasında bilmediğimiz bi hikmeti vardır diyorum teselli ediyorum kendimi. bebeğimiz yoksada umudumuz var iyiki

yok canım bencillikle alakası yok hiç öyle düşünme
sonuçta bebiş istiyorsunnn istemekten doğalı ne varrrr bebişimmmm :94: ama bence senin hamiş olman %99,9 diyorum ben

isimden memnumum hayatim , cok sukur, ama hani tekrar sorsalar baska bir meslegi secerdim...
memnun olmaya memnunum, hemde cokkk, cokkk konsentrasyon isteseyen bir bölümdeyim, bazen gercekten gerecek derecede cebellesiyoruz vatandaslarla, kimisine anlatamiyorsun bir türlü yapmasi gerekeni, cok dallari var simdi hangisini anlatayimki :26:

sen ne yapiosun canim?? calisiyormusun?[/QUOTE]

benim eşim yeni vergi denetmen yardımcısı olarak başladı daa hatta şuan eğitimde ondan sordum canım ben çalışmıyorummm şuan bölüm derken???

koleram sen hamilelik öncesi folik asid kullandınmı tatlımmm:93:

yok bacım kullanmadım. hamile kaldıktan sonra elevit diye bişi verdi onu içiyom hergün. unutmim die alarm kurdum telefona :26:

oyyy yirim ben onu yaa minicik fasulye yaaa ayyy süper bişiy yaaa maşallah prens mi olcak prensesmii acabaaa sağlıklı olsundaaaa melek sonuctaaa meleğine ii bak

hep beraber isim bile bulcaz teyzesi cinsiyet belli olsunda

ne bilimki o bana başka semte gelicez demişti bebişim neysem o mutlu olsunda napalım artık başka zamana inşlallahh

kızlar yıllar önce menekşe ile halil vardı . o diziyi izlerken hep ağladım o zaman daha küçüktüm şimdi tekrar baladım starda yine ağlıyorum bu dizide beni ağlatan ne var bilmiyorum

canımm benimm ne yüce gönüllüsün sen yaaa valla sen o gün bebişe imrendiğini yazmışsın yaaa bende sana imrendim şimdi canımm Allahım kollarını doldursun en kısa zamanda inşallahhh:13::13::13::13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…