- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #6.361
anladim canimmm, eee iyi anlasabilidigin bir is arkadasinsa üzülmen cok ama cok dogal, anliyorum seni tatlimmm , gözümün aradigi bircok arkadasim yok yanimda, ama onlarin yerine gelenlerde iyiler sagolsunlar, yaaaa keske haberleseydiniz ? neden bu kadar amatör kaldiniz hayatim?? hemde ayni semtteymissiniz??? kizdim ama simdi size !!neyse, kismetsiz siiziiiiii
Allahtan eglenebilmis ..
hade hayirlisi bacim, calismalarin insallah hayirli bir sonuc verir
anladim canimmm, eee iyi anlasabilidigin bir is arkadasinsa üzülmen cok ama cok dogal, anliyorum seni tatlimmm , gözümün aradigi bircok arkadasim yok yanimda, ama onlarin yerine gelenlerde iyiler sagolsunlar, yaaaa keske haberleseydiniz ? neden bu kadar amatör kaldiniz hayatim?? hemde ayni semtteymissiniz??? kizdim ama simdi size !!neyse, kismetsiz siiziiiiii
Allahtan eglenebilmis ..
hade hayirlisi bacim, calismalarin insallah hayirli bir sonuc verir
mrb kızlar gene ben geldim bi ara gittim ama işte burdayım valla burda sizin yazdıklarınızı okuyunca bile kafam rahat oluyo sıkıntılarımı unutuyorum sağolun valla hepinizi kocaman öptüm bu arada yumurtlama dönemimde çok çalıştım ben inşallah iyi bi netice alırım
kız herşeyi annennden bekleme otur akşam yap yemeğini buğdayı suda haşla koyuca ayran yap dene soğuyunca ayranı dök üzerine tere serp veya yaş nanae sonradan ye .. annenide çağır kadıncagız şaşırsın
VALLA BEN YAPTIRDIM ÇOK ŞÜKÜR DİYORUM YA KEŞKEM DAHA ÖNCE AKLIMA GELSEYDİ ÇÜNKÜ ANNEM HERKESE VURUYOR ZATEN ÇOK BASİT BİŞEY BEN BİLEM YAPARIM YANİ HERKES YAPAR ANNEME DEDİM BELİM ÇOK AĞRIYOR BANADA VUR DİYE HEMENCİK VURDU TÜ TÜ TÜ DİYOM ŞUAN MAŞALLAH TURP GİBİYİM YAA BİDE ANNEM DİİNCE DİKKAT ET HAMİLE KALABİLİRSİN BEN ABİNE BU ŞEKİLDE KALDIM DEDİ İÇİMDEN DEDİM ALLAHH YAŞADIK AMA ONA BELLİ ETMEDİM KİMSEYE SÖYLEMİYORUZ BEBİŞ İSTEDİĞİMİZİ ŞUAN HELE Bİ OLUNCA SÖYLİCEZ İNŞALLAHHBENCE YAPTIRABİLİRSİN Bİ SAKINCASIDA YOK İNŞALLAH SANADA İYİ GELİRDE ŞİFA BULURSUN TATLIMMM
inşallah canım ya allah tüm isteyenlere versin inşallah bana da olmayınca çok kötü oluyorum çünkü eşim sürekli etraftaki çocukları seviyo bugün de aynısı oldu offf ya çok mu bencilim ki
YOK BEBİŞİM O NİKİMDİ
aramiza hosgeldin haziran adayi güzelMayısı kaçırdık darısı hazirana bakalım.
yok be, ne bencili....esini düsünüyorsun bunda nesi bencillik? normal hayatim, sakami yapiyosun kestiremedim simdi, esin cocuklari seviyorsa iyi bir baba olacak demektir, en azindan alt yapi olarak saglaminşallah canım ya allah tüm isteyenlere versin inşallah bana da olmayınca çok kötü oluyorum çünkü eşim sürekli etraftaki çocukları seviyo bugün de aynısı oldu offf ya çok mu bencilim kiyok tatlim bencillik degil, hakkin olani istiyorsun, dua et Allaha, hayirlisini versin insallah.
nikitammmm vergi denetmeni olan senmiysinnnnnnasıl işinden memnunmusun canım?
isimden memnumum hayatim , cok sukur, ama hani tekrar sorsalar baska bir meslegi secerdim...
memnun olmaya memnunum, hemde cokkk, cokkk konsentrasyon isteseyen bir bölümdeyim, bazen gercekten gerecek derecede cebellesiyoruz vatandaslarla, kimisine anlatamiyorsun bir türlü yapmasi gerekeni, cok dallari var simdi hangisini anlatayimki :26:
sen ne yapiosun canim?? calisiyormusun?
inşallah canım ya allah tüm isteyenlere versin inşallah bana da olmayınca çok kötü oluyorum çünkü eşim sürekli etraftaki çocukları seviyo bugün de aynısı oldu offf ya çok mu bencilim ki
Konu buğdaydan açılmışken sperm sayı ve kalitesini arttırdığını söyleyebilirim denemiştir
koleram sen hamilelik öncesi folik asid kullandınmı tatlımmm:93:
oyyy yirim ben onu yaa minicik fasulye yaaa ayyy süper bişiy yaaamaşallah prens mi olcak prensesmii acabaaa sağlıklı olsundaaaa melek sonuctaaa meleğine ii bak
benim adetimm ne zaman gelmeyi düşünüyorsunnnn hadi madem bebek yokkkk sen gellll önümüze bakalım bissteee işimissss gücümüsss var yaneeee
Allahtan eglenebilmis ..
selamsssssssssssss kızlar ne var ne yok. yeni haberler var mı
Annecime söyliyimde benle ilgilensin o zaman çok tşk ederim canım
bencillikle alakası yok canım öyle düşünme lütfen. herkes kendi bebeğini sevmek ister. benim eşimde çok sever çocukları. haftasonu onun bi kaç arkadaşıyla şehirdışındaydık hepsinin bebeği var benim eşimde onları çok sevdi imrenmedim diyemem anlatması zor farklı bi duygu oluyo o an aklından binlerce şey geçiyo. züğürt tesellisimidir bilmem ama sonunda eşim durgunlaşınca boş bebek arabasını gösterdim bak aşkım bizim bebek ne uslu ne çişim var diyo ne acıkıyo nede ağlayıp bizi rahatsız ediyo çok tatlı maşallah dedim gülüştük öyle :)) dalgasını geçsemde yaşadığım özlemi bi ben bilirim bi Allah. ama çok şükür sabrınıda veriyo Rabbim. buda bizim sınavımız diyorum her defasında bilmediğimiz bi hikmeti vardır diyorum teselli ediyorum kendimi. bebeğimiz yoksada umudumuz var iyiki
selamsssssssssssss kızlar ne var ne yok. yeni haberler var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?