- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #6.381
canımm benimm ne yüce gönüllüsün sen yaaa valla sen o gün bebişe imrendiğini yazmışsın yaaa bende sana imrendim şimdi canımm Allahım kollarını doldursun en kısa zamanda inşallahhh:13::13::13::13::13:
patlıcak gibiyim kızlar yaaaaaaaaa sankim karnıma kocaman bi demir kütlesi koymuşlar gibi :26:
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yok canım bencillikle alakası yok hiç öyle düşünme
sonuçta bebiş istiyorsunnn istemekten doğalı ne varrrr bebişimmmm :94: ama bence senin hamiş olman %99,9 diyorum ben
aramiza hosgeldin haziran adayi güzel
yok be, ne bencili....esini düsünüyorsun bunda nesi bencillik? normal hayatim, sakami yapiyosun kestiremedim simdi, esin cocuklari seviyorsa iyi bir baba olacak demektir, en azindan alt yapi olarak saglamyok tatlim bencillik degil, hakkin olani istiyorsun, dua et Allaha, hayirlisini versin insallah.
isimden memnumum hayatim , cok sukur, ama hani tekrar sorsalar baska bir meslegi secerdim...
memnun olmaya memnunum, hemde cokkk, cokkk konsentrasyon isteseyen bir bölümdeyim, bazen gercekten gerecek derecede cebellesiyoruz vatandaslarla, kimisine anlatamiyorsun bir türlü yapmasi gerekeni, cok dallari var simdi hangisini anlatayimki :26:
sen ne yapiosun canim?? calisiyormusun?
Annecime söyliyimde benle ilgilensin o zaman çok tşk ederim canım
bencillikle alakası yok canım öyle düşünme lütfen. herkes kendi bebeğini sevmek ister. benim eşimde çok sever çocukları. haftasonu onun bi kaç arkadaşıyla şehirdışındaydık hepsinin bebeği var benim eşimde onları çok sevdi imrenmedim diyemem anlatması zor farklı bi duygu oluyo o an aklından binlerce şey geçiyo. züğürt tesellisimidir bilmem ama sonunda eşim durgunlaşınca boş bebek arabasını gösterdim bak aşkım bizim bebek ne uslu ne çişim var diyo ne acıkıyo nede ağlayıp bizi rahatsız ediyo çok tatlı maşallah dedim gülüştük öyle :)) dalgasını geçsemde yaşadığım özlemi bi ben bilirim bi Allah. ama çok şükür sabrınıda veriyo Rabbim. buda bizim sınavımız diyorum her defasında bilmediğimiz bi hikmeti vardır diyorum teselli ediyorum kendimi. bebeğimiz yoksada umudumuz var iyiki
valla haklısınız inşallah öledir inşallah %99.9 hamileyimdir ayrıca işyerinden biraz uzaklaşıp kafamı da dinlemek istiyorum bi hamile kalim valla doğurunca 2 yıl ücretsiz izin kullanacam ne bu ya bıktım biraz
kızlar bişey soracam ben 18 adet oldum ve 29 günde bir oluyorum dün 12.günümdü.böyle beyaz yumurta akı gibi bir sıvı geldi.bu yumurtlama günüm olduğunumu gösterir.tabi bunu değerlendirdim.aynı şekilde bugün ve yarında değerlendirsemmi nedersiniz
ayrıva normalde 15.gün yumurtlama oolması gerekti ama 12.gün o sıvıyı net şekilde gördüm
yardımcı olurmusunuz
oh müdür gitti ben geldim sohbet baya koyulaşmış burda cnm çivanpercemini dene istersen rahatlatır,
yok bacım kullanmadım. hamile kaldıktan sonra elevit diye bişi verdi onu içiyom hergün. unutmim die alarm kurdum telefona :26:
hep beraber isim bile bulcaz teyzesi cinsiyet belli olsunda
iyilik güzellik diyelim ben sürekli ağlıyorum bana bi halley oluyor bernardom anlamış değilim oto boka 2 gündür ağlıyorum durum vahim anlıycan sende ne var ne yok
patlıcak gibiyim kızlar yaaaaaaaaa sankim karnıma kocaman bi demir kütlesi koymuşlar gibi :26:
iyilik güzellik diyelim ben sürekli ağlıyorum bana bi halley oluyor bernardom anlamış değilim oto boka 2 gündür ağlıyorum durum vahim anlıycan sende ne var ne yok
bernardom hoşgeldinnnnnmerak ettim seni varmı bi gelişme
valla haklısınız inşallah öledir inşallah %99.9 hamileyimdir ayrıca işyerinden biraz uzaklaşıp kafamı da dinlemek istiyorum bi hamile kalim valla doğurunca 2 yıl ücretsiz izin kullanacam ne bu ya bıktım biraz
inşallah hayırlı haberlerini alıcasssssssssssssssss
kısss valla madamımm sen hamişşş olmayasınnn
canım bende bi numara yok. her şey aynı. o ota boka ağlama bende geçen hafta vardı. bu hafta acayip sinirliyim. kocamında dikkatini çekmiş kızıyor bana. streslerim arttı gece bile çok fena dişlerimi gıcırdatıyormuşum.
hoşbulduk şekerim. hayatım bende bi gelişme yok. 3 haziran adet tarihim az kaldı ama daha bi kıpraşma yok. düzenim bozuldu ya ona üzülüyorum. keşke şu doğum kontrolleri kullanmasaydım.
isimden memnumum hayatim , cok sukur, ama hani tekrar sorsalar baska bir meslegi secerdim...
memnun olmaya memnunum, hemde cokkk, cokkk konsentrasyon isteseyen bir bölümdeyim, bazen gercekten gerecek derecede cebellesiyoruz vatandaslarla, kimisine anlatamiyorsun bir türlü yapmasi gerekeni, cok dallari var simdi hangisini anlatayimki :26:
sen ne yapiosun canim?? calisiyormusun?
canım bende bi numara yok. her şey aynı. o ota boka ağlama bende geçen hafta vardı. bu hafta acayip sinirliyim. kocamında dikkatini çekmiş kızıyor bana. streslerim arttı gece bile çok fena dişlerimi gıcırdatıyormuşum.
hoşbulduk şekerim. hayatım bende bi gelişme yok. 3 haziran adet tarihim az kaldı ama daha bi kıpraşma yok. düzenim bozuldu ya ona üzülüyorum. keşke şu doğum kontrolleri kullanmasaydım.
inşallah hayırlı haberlerini alıcasssssssssssssssss
bunu ben yazmadumku??:26:
canım saat gibi olacak değil ya bir gün önce bir gün sonra olabilir. madamın dediği gibi sen gün aşırı çalışmalara devam et.kızlar bişey soracam ben 18 adet oldum ve 29 günde bir oluyorum dün 12.günümdü.böyle beyaz yumurta akı gibi bir sıvı geldi.bu yumurtlama günüm olduğunumu gösterir.tabi bunu değerlendirdim.aynı şekilde bugün ve yarında değerlendirsemmi nedersiniz
ayrıva normalde 15.gün yumurtlama oolması gerekti ama 12.gün o sıvıyı net şekilde gördüm
yardımcı olurmusunuz
düşükten sonra 3 ay kullandım hap. hapı bıraktım adetim bozuldu. zaten bir kaç ay düzensizlik olması normalmışsen ne kadar kullancınn bernardocumm???
cıkcıkcıkcıkcık malesef canım. insan anlamaz mı hamile olduğunu. göğüslerim acımıo bile. benm geçen hamileliğimde öle olmuştu.heheyytt sende hamiş olmayasın huhuuuuu
nasıl kullanılıyooo tatlımm? bide madamımmm aklımı çeldi yineee kanda çıkmama ihtimali varmıdırkii????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?