Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

kızlar bişey soracam ben 18 adet oldum ve 29 günde bir oluyorum dün 12.günümdü.böyle beyaz yumurta akı gibi bir sıvı geldi.bu yumurtlama günüm olduğunumu gösterir.tabi bunu değerlendirdim.aynı şekilde bugün ve yarında değerlendirsemmi nedersiniz
ayrıva normalde 15.gün yumurtlama oolması gerekti ama 12.gün o sıvıyı net şekilde gördüm
yardımcı olurmusunuz

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

yok canım bencillikle alakası yok hiç öyle düşünme
sonuçta bebiş istiyorsunnn istemekten doğalı ne varrrr bebişimmmm :94: ama bence senin hamiş olman %99,9 diyorum ben

sen gün aşırı çalışmalara başla derim ben

iyilik güzellik diyelim ben sürekli ağlıyorum bana bi halley oluyor bernardom anlamış değilim oto boka 2 gündür ağlıyorum durum vahim anlıycan sende ne var ne yok

canım bende bi numara yok. her şey aynı. o ota boka ağlama bende geçen hafta vardı. bu hafta acayip sinirliyim. kocamında dikkatini çekmiş kızıyor bana. streslerim arttı gece bile çok fena dişlerimi gıcırdatıyormuşum.

bernardom hoşgeldinnnnn merak ettim seni varmı bi gelişme

hoşbulduk şekerim. hayatım bende bi gelişme yok. 3 haziran adet tarihim az kaldı ama daha bi kıpraşma yok. düzenim bozuldu ya ona üzülüyorum. keşke şu doğum kontrolleri kullanmasaydım.

sen ne kadar kullancınn bernardocumm???

benim eşim yeni vergi denetmen yardımcısı olarak başladı daa hatta şuan eğitimde ondan sordum canım ben çalışmıyorummm şuan bölüm derken???[/QUOTE]

anladim canim, hayirli olsun insallah...
bölümden kastim; vergi biliyosun herkesin ödemesi gereken bisey
bunun cesitleri var, kendi isi olan vatandaslar,
kadrolu olan vatandaslar,
benim calistigim bölüm kendi isi olan vatandaslara yönelik.
bunlarin gelir vergisini denetleyebiliyorum, vede personelin maasindan her ay bir miktar (tr'de nedir bilmemde) ''sigorta,prim'' KISILIP daireye ödenmismi denetleyebiliyorum, bölüm derken bunu kast etmistim, bunu soracagini bileydim yazardim hemen
aslinda daha 2008de kdv dahi denetliyordum, taa ki kizimi kaybedene dek....terfi olacaktim aslinda, ciddi bir sekilde baltaladi benim hastalanmam terfimi.(bebegimin ölmesinden dolayi hastanelik oldum,ve uzun süre evde kaldim tatlim) kismet iste

heheyytt sende hamiş olmayasın huhuuuuu

Kızlar ben çıkıyorum az çalışayım. Bu arada subebek ve madam çok tşk ederim hayırlısıyla hep birlikte inşallah diyorum ve hepinizi öpüp gidiyorum

canım saat gibi olacak değil ya bir gün önce bir gün sonra olabilir. madamın dediği gibi sen gün aşırı çalışmalara devam et.
sen ne kadar kullancınn bernardocumm???
düşükten sonra 3 ay kullandım hap. hapı bıraktım adetim bozuldu. zaten bir kaç ay düzensizlik olması normalmış
heheyytt sende hamiş olmayasın huhuuuuu
cıkcıkcıkcıkcık malesef canım. insan anlamaz mı hamile olduğunu. göğüslerim acımıo bile. benm geçen hamileliğimde öle olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…