- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #6.401
bilmem inşallah öyledir bu sefer daha çok ağlarım ama hiçdeğilse sebepsiz olmaz
nasıl kullanılıyooo tatlımm? bide madamımmm aklımı çeldi yineee kanda çıkmama ihtimali varmıdırkii????
canım saat gibi olacak değil ya bir gün önce bir gün sonra olabilir. madamın dediği gibi sen gün aşırı çalışmalara devam et.
düşükten sonra 3 ay kullandım hap. hapı bıraktım adetim bozuldu. zaten bir kaç ay düzensizlik olması normalmış
cıkcıkcıkcıkcık malesef canım. insan anlamaz mı hamile olduğunu. göğüslerim acımıo bile. benm geçen hamileliğimde öle olmuştu.
ağla kıssss tek aplama nedeninn o osssunnnnnnnnnn inşallahhhh
cumartesi günü bornovada geziyorduk sonra eşim dedi nerde yaptırabiliriz bugün bu testi dedi bende ağlamaya başladımmmm daha fol yok yumurta yok düşünseneçıksaydııı sonraki konuşmaları bir bilsennn neler düşünmüşşş koçişimdeee meğer beni eve bırakıp gidip o daha önce bahsetmiştim yaaa hamiş olduğumu öğrenince kocama nike taki beğendiği pembe kız bebek için patikleri alıcaktım yaaa meğer oda o patikleri bana almayı düşünüyormuşşş ama yapamadık işteee yine ağladıkkk
iyilik güzellik diyelim ben sürekli ağlıyorum bana bi halley oluyor bernardom anlamış değilim oto boka 2 gündür ağlıyorum durum vahim anlıycan sende ne var ne yok
koleram anlamamıştı ama sadece çok sinirliydi bide ağlıyordu ota boka
benim eşim yeni vergi denetmen yardımcısı olarak başladı daa hatta şuan eğitimde ondan sordum canım ben çalışmıyorummm şuan bölüm derken???
Kızlar ben çıkıyorum az çalışayım. Bu arada subebek ve madam çok tşk ederim hayırlısıyla hep birlikte inşallah diyorum ve hepinizi öpüp gidiyorum
aynı bizim gibi yaniiiiiiiiiiiiii
ben çelmedim yaaa umut dünyası işte sadece ilaçla gelmesin istedim kırmızılar kaptırma bebişim kendini çook üzülürüm sonra ben bu seferde sana ağlarım bak
yess bebiş aynı biz gibiydi koleram o hamiş çıktı bakalım biz ne çıkıcaz bu vahim durumumuzdan valla dokunsalar ağlıycam ya o derece fenayım bise sol göğsümün ucunda 3 tane kabarcık çıkmış ona takmış durumdayım acaba belirtimi diye madam sıyırdı sıyırdı iflah olmaz gari bundan böle
yess bebiş aynı biz gibiydi koleram o hamiş çıktı bakalım biz ne çıkıcaz bu vahim durumumuzdan valla dokunsalar ağlıycam ya o derece fenayım bise sol göğsümün ucunda 3 tane kabarcık çıkmış ona takmış durumdayım acaba belirtimi diye madam sıyırdı sıyırdı iflah olmaz gari bundan böle
neeee kanda çıkmama ihtimaliah keşkeeeee anam gidip bir daha mı yaptırsak ne gerçi benim kuzeniminde kanda çıkmamıştı idrarda çıkmıştı evde yapılanda ,ay yoksammmmm nasılda geriye sardım umutları
çivanpercemi çiçek şeklinde bir tutamını bir bardak sıcak suyun içinde 10 dk beklet sonra iç sabah akşam
göğüs ağrısı ne zaman başlıyo yaaaaaa:84::84::84:
bu ayın başından beri göğüslerimde tuaf bir his vardı. sızlayıp sızlayıp durdular. hep yokladım göğüslerimi acımaya başladı mı die ama acımaya başlamadılar :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?