- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #6.421
canlarım ben cıkıyom ... markete gidicem sonram gelirim canlarımmm görüşürüsss see you
yok canım 1 aylık değil 7 haftalık. öle çok şişlik yok tabi ama iç güdüsel kötüyüm.kıss kolerammm şimdiden öyle oluyormu yyyaaa daha 1 aylık değilmii??????????
anladım canım ben kullanıyom folik asid... bulmazmıyız yaa teyzesii yer onu yaaa
şşş dur patlama öle akşamı düşün bebişini düşün mesela
koleram anlamamıştı ama sadece çok sinirliydi bide ağlıyordu ota boka
koleraa
sendede su içerken miden bulanıyormu ben su içemez hale geldim hazır su alsam onuda beğenmiyorum su yerine meyve sularıyla geçiştirmeye çalışıyorum ama olmuyo
koleram anlamamıştı ama sadece çok sinirliydi bide ağlıyordu ota boka
ya göğüs ağrısı olacak die bişey yok. benm ilk hamileliğimde çok ağrı olmuştu. onu referans alıyorum. bazı arkadaşlara soruyorum hiç göğüs ağrıları olmamış mesela.
ömrümce hiç onların acıdığını görmedim ben
ya göğüs ağrısı olacak die bişey yok. benm ilk hamileliğimde çok ağrı olmuştu. onu referans alıyorum. bazı arkadaşlara soruyorum hiç göğüs ağrıları olmamış mesela.
ayy bebiş bi gelsin ben alıcam size o patikleri
madam hamile
madam hamile
madam hamile
madam hamile
heyhheeeeyyyyy
yess bebiş aynı biz gibiydi koleram o hamiş çıktı bakalım biz ne çıkıcaz bu vahim durumumuzdan valla dokunsalar ağlıycam ya o derece fenayım bise sol göğsümün ucunda 3 tane kabarcık çıkmış ona takmış durumdayım acaba belirtimi diye madam sıyırdı sıyırdı iflah olmaz gari bundan böle
:13: benimde agirirdi...hemde cokkkk.
benim genc kiz'kende adet öncesi agirirdi, siserdileraciodu abi ya.
bernardom, cak arkadas :13:
hmmm anladım çünkü bende dokunmasını istemiyorum eşimin ama acıdan deil çok mu hassas ne dokununca sinir oluyorum :44:
ömrümce hiç onların acıdığını görmedim ben
canlarım ben cıkıyom ... markete gidicem sonram gelirim canlarımmm görüşürüsss see you
yok canım 1 aylık değil 7 haftalık. öle çok şişlik yok tabi ama iç güdüsel kötüyüm.
hımmmm o nasıl oliiii :26:
dur deli kızzz coşmuş yaaa ben hani kırk kere demiştim hamiş olmuştular ya benide sen zorla bu gidişle hamiş yapcen beni
şimdi nasıl peki
ayni, malesef yine hassas oluyorlar halamin gelecegine yakin bir zamanda
sinir oluyorum varya
:13: benimde agirirdi...hemde cokkkk.
benim genc kiz'kende adet öncesi agirirdi, siserdileraciodu abi ya.
bernardom, cak arkadas :13:
bak heyecan yaptımm yineeee gördünmüüüüüüüüüüü
kuzeninin idrarda çıkıp kandamı çıkmamıştı???????? ya şu kan testindee sonuç >2 normal değer <4 yazıyooo ne demek şimdi buuuuuuuuu negatif dedi kadın ama ben olumsuzu duyunca çıkıp gittim
ben bişey daha soracam sürekli tuvalete gitme durumu ne zaman başlar bi de hangi sıklıkla gidiliyo:93:
evet kanda çıkmadı,ama neden çıkmadı bilmiyorumcnm biz kendimizi ümitlendirmeyelim,seni bilmem ama bana öyle bir süpriz olmaz. ben senin şu elma olayını denicem şimdi kafayı ona taktım
dur deli kızzz coşmuş yaaa ben hani kırk kere demiştim hamiş olmuştular ya benide sen zorla bu gidişle hamiş yapcen beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?