Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

kıss kolerammm şimdiden öyle oluyormu yyyaaa daha 1 aylık değilmii??????????
yok canım 1 aylık değil 7 haftalık. öle çok şişlik yok tabi ama iç güdüsel kötüyüm.

anladım canım ben kullanıyom folik asid... bulmazmıyız yaa teyzesii yer onu yaaa

canım benimmm

şşş dur patlama öle akşamı düşün bebişini düşün mesela

tamam meleğim :26:
koleram anlamamıştı ama sadece çok sinirliydi bide ağlıyordu ota boka

ay evet yaaa ben hamile kaldığımı öğrenmeden önce barut gibiydim azarlamadığım kişi kalmamıştı buralarda

koleraa

sendede su içerken miden bulanıyormu ben su içemez hale geldim hazır su alsam onuda beğenmiyorum su yerine meyve sularıyla geçiştirmeye çalışıyorum ama olmuyo

yok bebeğim bende öle bişi yok. aksine eskiden sevmezdim suyu şimdi içiyorum

ya göğüs ağrısı olacak die bişey yok. benm ilk hamileliğimde çok ağrı olmuştu. onu referans alıyorum. bazı arkadaşlara soruyorum hiç göğüs ağrıları olmamış mesela.

hmmm anladım çünkü bende dokunmasını istemiyorum eşimin ama acıdan deil çok mu hassas ne dokununca sinir oluyorum :44:

ömrümce hiç onların acıdığını görmedim ben

benm çok önceden adet olmadan önce göğüslerim acırdı. sonra bu kayboldu. en son hamile olduğumda acıdı işte. hatta hamile olduğumu bilmiyordum göğüslerim acımaya başladı die sevindim işte hormonlarım düzene giriyor die ( ne alakaysa) hamilelik bittiğinden beride göğüs ağrım olmadı. ağrısın yaaa hamile olayım

ya göğüs ağrısı olacak die bişey yok. benm ilk hamileliğimde çok ağrı olmuştu. onu referans alıyorum. bazı arkadaşlara soruyorum hiç göğüs ağrıları olmamış mesela.

:13: benimde agirirdi...hemde cokkkk.
benim genc kiz'kende adet öncesi agirirdi, siserdiler aciodu abi ya.
bernardom, cak arkadas :13:

iki bebişşş daha yolda benceeeeeeeeee :81::81::81:

:13: benimde agirirdi...hemde cokkkk.
benim genc kiz'kende adet öncesi agirirdi, siserdiler aciodu abi ya.
bernardom, cak arkadas :13:

şimdi nasıl peki

hmmm anladım çünkü bende dokunmasını istemiyorum eşimin ama acıdan deil çok mu hassas ne dokununca sinir oluyorum :44:

o bendede var ama birde şöyle bişey var: sanki acıyormuş gibi sakınıyorum. halbuki acıdığı falan yok. ah bu beynimiz bize daha ne kadar oyun oynayacak

birşeyi kırk kere söylersen olurmuş bu ay olmadı bi dahaki aya olur haydi başla:
hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim..............................

evet kanda çıkmadı,ama neden çıkmadı bilmiyorum cnm biz kendimizi ümitlendirmeyelim,seni bilmem ama bana öyle bir süpriz olmaz.ben senin şu elma olayını denicem şimdi kafayı ona taktım

dur deli kızzz coşmuş yaaa ben hani kırk kere demiştim hamiş olmuştular ya benide sen zorla bu gidişle hamiş yapcen beni

hadi hep beeraber diyelimm madammmımm hamişşşşşşşşşş
madammmımmm hamişşşşşşşşşş
madammmımmm hamişşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…