- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #6.441
sende ağlıyorsun madamımmm bebişşş geliyormu dersinnnn
ben bişey daha soracam sürekli tuvalete gitme durumu ne zaman başlar bi de hangi sıklıkla gidiliyo:93:
elma olayı nedir acaba
unuttum desem?
kizlar bir yardimci oluns beralku'ya.
galiba 2ci aydami ne...walla arardim simdi senin icin ama, isimi anca yapabiliyorum, vede buraya bakabiliyorum
ben yaptım elma olayını eşimle kavga ettik daha yeni evliyiz ne gerek var böyle şeylere diye kızdı bana konuşmadık baya bi kaç gün sonra da ben yedim elmayı bana şifa olsun diyerek
heeeyy o durumun aynısı bende var gece 5 kere kalkıyom su içen biride değilim ona göre düşünün taşının cevaplayın arkadişler üşüttüm herhalt ben
kız iice merak ettim bak. elmaya ne yapıyorsunuzda yiyorsun elmayı
kız iice merak ettim bak. elmaya ne yapıyorsunuzda yiyorsun elmayı
heeeyy o durumun aynısı bende var gece 5 kere kalkıyom su içen biride değilim ona göre düşünün taşının cevaplayın arkadişler üşüttüm herhalt ben
bi elmaya 7 kere ibrahim suresini okuyorsun sonra elmanın yarısını sen yarısını eşin yiyo sonra bebiş oluyo ama ben yapamadım eşşek kocam yüzünden :84:
hayatım hamilelikte çok sık tuvalete çıkma cocuk idrar kesesine baskı yaptığı için değil mi. çocuk ne zaman iice büyümeye başlarsa ozaman sık sık çıkarsın
bi elmaya 7 kere ibrahim suresini okuyorsun sonra elmanın yarısını sen yarısını eşin yiyo sonra bebiş oluyo ama ben yapamadım eşşek kocam yüzünden :84:
oh yarasın cnm ,şifa olsun sana,bu kocalara böyle şeyleri çaktırmadan yedirmek lazım ,sonra bana büyümü yapıyorsun diye söylenirlerhamile kalana kadar denenmiş ve sonucu alınmış şeyleri denicem ,bel çektirmede dahil
cnm bel çektirme tehlikeli die biliyorum bence ii sor soruştur hemen yapma
evet kanda çıkmadı,ama neden çıkmadı bilmiyorumcnm biz kendimizi ümitlendirmeyelim,seni bilmem ama bana öyle bir süpriz olmaz. ben senin şu elma olayını denicem şimdi kafayı ona taktım
geliise gelsin artık yaw inşallah hayırlıysa gelsin diye dualardayımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?