Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

unuttum desem?
kizlar bir yardimci oluns beralku'ya.
galiba 2ci aydami ne...walla arardim simdi senin icin ama, isimi anca yapabiliyorum, vede buraya bakabiliyorum

heeeyy o durumun aynısı bende var gece 5 kere kalkıyom su içen biride değilim ona göre düşünün taşının cevaplayın arkadişler üşüttüm herhalt ben

ben yaptım elma olayını eşimle kavga ettik daha yeni evliyiz ne gerek var böyle şeylere diye kızdı bana konuşmadık baya bi kaç gün sonra da ben yedim elmayı bana şifa olsun diyerek

kız iice merak ettim bak. elmaya ne yapıyorsunuzda yiyorsun elmayı

heeeyy o durumun aynısı bende var gece 5 kere kalkıyom su içen biride değilim ona göre düşünün taşının cevaplayın arkadişler üşüttüm herhalt ben

hayatım hamilelikte çok sık tuvalete çıkma cocuk idrar kesesine baskı yaptığı için değil mi. çocuk ne zaman iice büyümeye başlarsa ozaman sık sık çıkarsın

netten aldığım bilgilere göre gebeliğin ilk 3 ve son 3 ayında sık idrara çıkma oluyormuş. ilk üç ay vücutta fala sıvı birikmesinden dolayı böbrekler fazla çalışıyormuş son 3 ay da biraz önce söylediğim sebebten dolayı

hayatım hamilelikte çok sık tuvalete çıkma cocuk idrar kesesine baskı yaptığı için değil mi. çocuk ne zaman iice büyümeye başlarsa ozaman sık sık çıkarsın

Evet....
ya bernardo, bagisla ama sen hamilemiydin? kimlerin hamile kaldigini tutamiyorum, bir kolerayi biliyorum ,nurummu bugun ogrendim,
neyse, bende cikiyorum ,herkese iyi gunler, benim mesai pittiiiii

adios millet, yarin gorusuruksss

madam hamile
madam hamile le le le le canimmmm....

bi elmaya 7 kere ibrahim suresini okuyorsun sonra elmanın yarısını sen yarısını eşin yiyo sonra bebiş oluyo ama ben yapamadım eşşek kocam yüzünden :84:

oh yarasın cnm ,şifa olsun sana,bu kocalara böyle şeyleri çaktırmadan yedirmek lazım ,sonra bana büyümü yapıyorsun diye söylenirler hamile kalana kadar denenmiş ve sonucu alınmış şeyleri denicem ,bel çektirmede dahil

cnm bel çektirme tehlikeli die biliyorum bence ii sor soruştur hemen yapma

evet kanda çıkmadı,ama neden çıkmadı bilmiyorum cnm biz kendimizi ümitlendirmeyelim,seni bilmem ama bana öyle bir süpriz olmaz.ben senin şu elma olayını denicem şimdi kafayı ona taktım

canım benim dene bende bikaç ay olmazsa öyle yapıcamm kendimi denemeye fırsat vermeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…