Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

O kadar çok yazışma olmuş ki oku oku bitmedi valla başıma ağrılar girdi Yeni hamişleri kutluyorum Allah sağlıcakla kucaklarınıza almayı nasip etsin Darısı tüm bebiş isteyenlere olsun

hoş geldin cücümmm neler aldın marketten bakim
ben geldimm kızlarr

bel çektirme ne yaa ben bugün belle ilgili bi konudan bahsettim ama o bele bardak vuruyordu pekte sakıncası olan bişi değil bence ben yaptırdım misler gibiiym vallahaa
cnm bel çektirme tehlikeli die biliyorum bence ii sor soruştur hemen yapma

güle gülee annnemmmm gör bebişini yarın gel anlat bize cahal kalmayalım
kızlar ben çıkıyom enişteniz gelir birazdan işleri toparlim. hepinizi çok seviom mcucucmkkkkk

huhuuuu coşturdunuz beni kızlarımm ama mühim değil hamile değilsemde çok takılmıyom ben merak etmeyin emiii üzülmem çok yani

ama seninkiii yolda benden söylemesi dedi dersinnn

önce ben seni 6 haziranda görimde sen de beni 7 haziranda görersinnn nikiiiiiiiiiiiiii

canımcım mantık çlçülerin yap bence herşeyi sağlığını kaybetmeeeyesinn allah korusun

dur içmeeeeeeeeeeeeeeeeeeee oku kendine oku üfle geçsin
kızlar ya basım cok agrıoo ağrı kesici içmeyede korkuyomm bişiy varsa zarar verir falan netsemkiii

amin canım darısısı sanaaaa
O kadar çok yazışma olmuş ki oku oku bitmedi valla başıma ağrılar girdi Yeni hamişleri kutluyorum Allah sağlıcakla kucaklarınıza almayı nasip etsin Darısı tüm bebiş isteyenlere olsun

Canım minoset veya parol varsa onlardan içebilirsin. Onlar hamişler için bile uygun kaldı ki sen hamişsen bile çok erken hiç zararı olmaz boşuna başağrısı çekme.Bat ne zamandı senin??

Canım minoset veya parol varsa onlardan içebilirsin. Onlar hamişler için bile uygun kaldı ki sen hamişsen bile çok erken hiç zararı olmaz boşuna başağrısı çekme.Bat ne zamandı senin??

daha cok var 11 haziran öle yapimm içim bari cekilcek bi agrı diil cünküü saol ilgin için canımm

daha cok var 11 haziran öle yapimm içim bari cekilcek bi agrı diil cünküü saol ilgin için canımm

Canım benim bu ay 9.ayım olacak bebek isteyeli. 3.ayımda malum kıştı sürekli hsta oluyordum. doktor bu ilaçların zararlı olmayacağını söylemişti. Ben de aşırı dikkat ediyordum ya hamileysem diye.Doktor erken dönemde zarar vermez dedi. çok zorda kalmadıkça gerek yok tabi leblebi gibi hap kullanmanın ama bazen dayanamıyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…