- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #6.461
bi daha;
madam hamile
madam hamile
madam hamile
madam hamile
tey tey teyyyy.....
neyse kızlar bende kaçar hoşçakalın
ben yaptım elma olayını eşimle kavga ettik daha yeni evliyiz ne gerek var böyle şeylere diye kızdı bana konuşmadık baya bi kaç gün sonra da ben yedim elmayı bana şifa olsun diyerek
inşallah canım hayırlısıı diye dua ettt
kız iice merak ettim bak. elmaya ne yapıyorsunuzda yiyorsun elmayı
kızlar ben çıkıyom enişteniz gelir birazdan işleri toparlim. hepinizi çok seviom mcucucmkkkkk
kızlar ya basım cok agrıoo ağrı kesici içmeyede korkuyomm bişiy varsa zarar verir falan netsemkiii
ben geldimm kızlarr
cnm bel çektirme tehlikeli die biliyorum bence ii sor soruştur hemen yapma
kızlar ben çıkıyom enişteniz gelir birazdan işleri toparlim. hepinizi çok seviom mcucucmkkkkk
ama seninkiii yolda benden söylemesi dedi dersinnn
ben seni görcem 7 haziranda
o zaman nasil cosuyorum göreceksiiinnnn!!!
şimdi nasıl peki
ayni, malesef yine hassas oluyorlar halamin gelecegine yakin bir zamanda
sinir oluyorum varya
sana 40 kere hamilesin yazısı birşeyi kırk kere söylersen olurmuş bu ay olmadı bi dahaki aya olur haydi başla:
hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim, hamileyim..............................
alala llaaallla aalllaaaa hamişim hamişim ben hamişim hamişimm hadi hep beeraber diyelimm madammmımm hamişşşşşşşşşş
madammmımmm hamişşşşşşşşşş
madammmımmm hamişşşşşşş
şimdi nasıl peki
o bendede var ama birde şöyle bişey var: sanki acıyormuş gibi sakınıyorum. halbuki acıdığı falan yok. ah bu beynimiz bize daha ne kadar oyun oynayacak
oh yarasın cnm ,şifa olsun sana,bu kocalara böyle şeyleri çaktırmadan yedirmek lazım ,sonra bana büyümü yapıyorsun diye söylenirlerhamile kalana kadar denenmiş ve sonucu alınmış şeyleri denicem ,bel çektirmede dahil
kızlar ya basım cok agrıoo ağrı kesici içmeyede korkuyomm bişiy varsa zarar verir falan netsemkiii
O kadar çok yazışma olmuş ki oku oku bitmedi valla başıma ağrılar girdiYeni hamişleri kutluyorum Allah sağlıcakla kucaklarınıza almayı nasip etsin Darısı tüm bebiş isteyenlere olsun
Canım minoset veya parol varsa onlardan içebilirsin. Onlar hamişler için bile uygun kaldı ki sen hamişsen bile çok erken hiç zararı olmaz boşuna başağrısı çekme.Bat ne zamandı senin??
Canım minoset veya parol varsa onlardan içebilirsin. Onlar hamişler için bile uygun kaldı ki sen hamişsen bile çok erken hiç zararı olmaz boşuna başağrısı çekme.Bat ne zamandı senin??
ben geldimm kızlarr
hoşgeldin cucucmmmm aferinnn bak arayı fazla açmadınnn işini bitirip hemen geldin
dur içmeeeeeeeeeeeeeeeeeeee oku kendine oku üfle geçsin
amin canım darısısı sanaaaa
daha cok var 11 haziran öle yapimm içim bari cekilcek bi agrı diil cünküü saol ilgin için canımm
içme sakınnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?