Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

anladım canım biraz daha bekliyim dinleniyimm tatlımm tabii yan etkisi olmayan ilaclar varda insan yinede korkuooo

kıslar yaa bana bişeyler oldu sürekli bişeyler yemek istiyorum. Dün gece 12 de pizza diye tutturdum.aklıma geldimide gitmiyo yiyecekler. tıka basa tok olduğum halde açlıktan ölüyo gibi pizza sayıkladım. uuuffff ben bu gidişle acayip kilolu bişey olucam.Normalde hiç yemekle içmekle aram yoktu benim yaa.

aşeriyooosunnnnnn sennnnnnnnnnnnnnnnnn

uyuyammıyommmmmmmmmmmmm aklım sizde kalıooo yaa:84:bağımlılık yaptınız valla kayfemi de yapimmm gelimm türk kayfesiii ohhhmiss misss

HAYDAAAA E BENDE ÖYLEYİM ZEYTİN SÜREKLİ ACIKIYORUM NELER OLUYOR BİSE BÖYLE İNŞALLAH HAMİLEYİZDİR
evet herkesi koruyoss
madammımm biz sayfanın bekçileri oldukk

eee bis öyleyizdir cücü nasıl oldu başın geçtimi
uyuyammıyommmmmmmmmmmmm aklım sizde kalıooo yaa:84:bağımlılık yaptınız valla kayfemi de yapimmm gelimm türk kayfesiii ohhhmiss misss

hımmm benimde 7 haziran 3 gündür ota boka afedersin ağlıyorum kızlarda bana kesin hamilesindir diyobakalım bekleyelim ve görelim neyiz ne değilisss
yok güzelim yaa sanmıyorum. hem karnımda bebiş olsa bile bu kadar erken aşermem sanırım. çüngü 8 haziran bat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…