- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #6.481
napim madam içiyimmi içmiyimmi ayy bilemedim şimdiii
Canım benim bu ay 9.ayım olacak bebek isteyeli. 3.ayımda malum kıştı sürekli hsta oluyordum. doktor bu ilaçların zararlı olmayacağını söylemişti. Ben de aşırı dikkat ediyordum ya hamileysem diye.Doktor erken dönemde zarar vermez dedi. çok zorda kalmadıkça gerek yok tabi leblebi gibi hap kullanmanın ama bazen dayanamıyor insan.
geldim tatlım sizden ayrı kalamıyomkii ama basım cok agrıoo biras dinlensem mi napsam
napim madam içiyimmi içmiyimmi ayy bilemedim şimdiii
hoşgeldin canımmm kahve yap kendine biraz iyi gelir burdan birlikte içelimm
hoşgeldin canımmm kahve yap kendine biraz iyi gelir burdan birlikte içelimm
biraz dinleniyim ben sekerim sonram kahvemi alır gelirim uykuya yenik düşmezsemm
kendinize ii bakın görüşürüs canlarımmm
tamam tatlım bak keyfinneeee uyursan geçer hem:97: Ben burdayım merak etmeeee
:2:
ohhhhhhhhhh az önce içtim ben misler gibi iç iç ii gelir
merhaba kıslaarrr.
evet bizi merak etme sen uyu beklicez başucunda biz
kıslar yaa bana bişeyler oldu sürekli bişeyler yemek istiyorum. Dün gece 12 de pizza diye tutturdum.aklıma geldimide gitmiyo yiyecekler. tıka basa tok olduğum halde açlıktan ölüyo gibi pizza sayıkladım. uuuffff ben bu gidişle acayip kilolu bişey olucam.Normalde hiç yemekle içmekle aram yoktu benim yaa.
aşeriyooosunnnnnn sennnnnnnnnnnnnnnnnn
uyuyammıyommmmmmmmmmmmm aklım sizde kalıooo yaa:84:bağımlılık yaptınız vallakayfemi de yapimmm gelimm türk kayfesiii ohhh miss misss
kıslar yaa bana bişeyler oldu sürekli bişeyler yemek istiyorum. Dün gece 12 de pizza diye tutturdum.aklıma geldimide gitmiyo yiyecekler. tıka basa tok olduğum halde açlıktan ölüyo gibi pizza sayıkladım. uuuffff ben bu gidişle acayip kilolu bişey olucam.Normalde hiç yemekle içmekle aram yoktu benim yaa.
madammımm biz sayfanın bekçileri oldukk
uyuyammıyommmmmmmmmmmmm aklım sizde kalıooo yaa:84:bağımlılık yaptınız vallakayfemi de yapimmm gelimm türk kayfesiii ohhh miss misss
yok güzelim yaa sanmıyorum. hem karnımda bebiş olsa bile bu kadar erken aşermem sanırım. çüngü 8 haziran bat.
bende istiyorummm bende bendeeeeee
kızlar....
bende yeni hamiş olduğumu öğrendim...mayıs ayını ucundan yakaladım yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?