Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

kızlar hepinize iyi akşamlar,mesai biter eve gitme vakti gelir,7/24 burda sohbet etmek ne güzel olurdu görüşürüz ,geri döndüğümde yeni hamişler görmek dileğiyle...

ehh iste madamım biras hafifledi sankiii masaj yaptım kendi kendimekociskom gelse de basımı ovalasasiz olmasanız kafayı yirim vallaaa

bende acıkıyordummmm ama ben hep açımmmmmmmmmmm

kızlar hepinize iyi akşamlar,mesai biter eve gitme vakti gelir,7/24 burda sohbet etmek ne güzel olurdu görüşürüz ,geri döndüğümde yeni hamişler görmek dileğiyle...

iyi akşamlar canım 7/24 burda olsakk kocişkolarımız bizi bosar bebişlerde hayal olur kocişkolarımazada zaman ayırmalıyısss :81:hoscakal canım görüşürüsss

ben acıkmam normalde bak şuan bile daha sabah 9da yediğim küçük bir tost ile durmakyatım
bende acıkıyordummmm ama ben hep açımmmmmmmmmmm

yeme kafayı kafayı yeme biz burdayız ama ben çıkıyom birasdan artık sabah ola hayrola kızlarr
ehh iste madamım biras hafifledi sankiii masaj yaptım kendi kendimekociskom gelse de basımı ovalasasiz olmasanız kafayı yirim vallaaa

hoşçakalll

madamımmm canımm ama hamiş olunca düzenli mama yemen gerekicek haberin ossuunnn öyle ufacık tostla akşam edilmezzz canımmm kısarımm sonra bak ona göreeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…