- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #6.501
kızlar....
bende yeni hamiş olduğumu öğrendim...mayıs ayını ucundan yakaladım yani :)
HAYDAAAA E BENDE ÖYLEYİM ZEYTİN SÜREKLİ ACIKIYORUM NELER OLUYOR BİSE BÖYLE İNŞALLAH HAMİLEYİZDİR
evet herkesi koruyoss
eee bis öyleyizdir cücü nasıl oldu başın geçtimi
hımmm benimde 7 haziran 3 gündür ota boka afedersin ağlıyorum kızlarda bana kesin hamilesindir diyobakalım bekleyelim ve görelim neyiz ne değilisss
HAYDAAAA E BENDE ÖYLEYİM ZEYTİN SÜREKLİ ACIKIYORUM NELER OLUYOR BİSE BÖYLE İNŞALLAH HAMİLEYİZDİR
evet herkesi koruyoss
eee bis öyleyizdir cücü nasıl oldu başın geçtimi
hımmm benimde 7 haziran 3 gündür ota boka afedersin ağlıyorum kızlarda bana kesin hamilesindir diyobakalım bekleyelim ve görelim neyiz ne değilisss
hayırlı,uğurlu olsun balımmm allah sağlıklı,sıhhatli kucağına almmayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhh
canım hayırlı ve uğurlu olsun çoook tebrikler
ehh iste madamım biras hafifledi sankiii masaj yaptım kendi kendimekociskom gelse de basımı ovalasa siz olmasanız kafayı yirim vallaaa
kızlar....
bende yeni hamiş olduğumu öğrendim...mayıs ayını ucundan yakaladım yani :)
kızlar hepinize iyi akşamlar,mesai biter eve gitme vakti gelir,7/24 burda sohbet etmek ne güzel olurdugörüşürüz ,geri döndüğümde yeni hamişler görmek dileğiyle...
Allah razı olsun kızlar...Rabbim isteyen herkeze versin...
bu arada 13 aylık evliyim,muhasebeciyim....81 doğumluyum....
kocişin gelince :90::90::90::90::90::90::90::90:
bende acıkıyordummmm ama ben hep açımmmmmmmmmmm
ehh iste madamım biras hafifledi sankiii masaj yaptım kendi kendimekociskom gelse de basımı ovalasa siz olmasanız kafayı yirim vallaaa
kızlar hepinize iyi akşamlar,mesai biter eve gitme vakti gelir,7/24 burda sohbet etmek ne güzel olurdugörüşürüz ,geri döndüğümde yeni hamişler görmek dileğiyle...
canım hayırlı ve uğurlu olsun çoook tebrikler
madamım sen nerde çalışıyorsun??
hayırlı olsuuuuuuuuuuun ,bende son anda senin hamiş hbrini yakalımnüfus artışına devam
ohhh yıldönümü kutlamasında olmuştur belkideee
ben acıkmam normalde bak şuan bile daha sabah 9da yediğim küçük bir tost ile durmakyatım
yeme kafayı kafayı yeme biz burdayız ama ben çıkıyom birasdan artık sabah ola hayrola kızlarr
hoşçakalll
kamuda bebiş istanbulda gidiom burdaysan evdenn devam ederiss buybyy[/QUO
tamam canım burdayımm bende yarım saat sonra markete kadar gidicem sonrasında yine burdayım malum benim kocişş burda değill canım sıkılıyoooo burda olurumm
madam gider görüşürzz kızlarrrrrr hayırlı haberlerle inşallahhh
ben acıkmam normalde bak şuan bile daha sabah 9da yediğim küçük bir tost ile durmakyatım
yeme kafayı kafayı yeme biz burdayız ama ben çıkıyom birasdan artık sabah ola hayrola kızlarr
hoşçakalll
hoscakal madamımmm görüşürüss tatlım akşam bakarımm burda olursanız konusurs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?