- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #6.521
kamuda bebiş istanbulda gidiom burdaysan evdenn devam ederiss buybyy[/QUO
tamam canım burdayımm bende yarım saat sonra markete kadar gidicem sonrasında yine burdayım malum benim kocişş burda değill canım sıkılıyoooo burda olurumm
kacta eve gidiceksin subebek yalnızmı kalıosun evde yoksa ailenin yanındamısın haftaiçi
HAYDAAAA E BENDE ÖYLEYİM ZEYTİN SÜREKLİ ACIKIYORUM NELER OLUYOR BİSE BÖYLE İNŞALLAH HAMİLEYİZDİR
evet herkesi koruyoss
eee bis öyleyizdir cücü nasıl oldu başın geçtimi
hımmm benimde 7 haziran 3 gündür ota boka afedersin ağlıyorum kızlarda bana kesin hamilesindir diyobakalım bekleyelim ve görelim neyiz ne değilisss
kıssss sizin kocişler akşam evde yok sanırsammm
kacta eve gidiceksin subebek yalnızmı kalıosun evde yoksa ailenin yanındamısın haftaiçi
ben eve birasdan giderim giderkende markete uğrucam 45 dk sonra falan evde olurumm akşamlarıda bazen evde bazen annişe gidiyorummm işteee
kıss kocişkom gelicek yemek falan yerizz sonra bi arkadasıyla bulusabilir eğer gidersee gelirim akşam ondan yanee yoksa kocişkom evdeykenn tüm ilgi ona kayıyooo
ben eve birasdan giderim giderkende markete uğrucam 45 dk sonra falan evde olurumm akşamlarıda bazen evde bazen annişe gidiyorummm işteee
anladım canımmm ayy kızlar bende cok acıktım yaffff yemek yemek dedinizzzdaha pilav yapıcammm
ilgi onda olmassaaa bebişte olmasss ona göreeeyalnız ve ilgisiz bırakmak yok
anladım canımmm ayy kızlar bende cok acıktım yaffff yemek yemek dedinizzzdaha pilav yapıcammm
ama benim yemeğimde yokkk hafta sonu kocama yemek yapardımm bu hafta NEGATİFFFF yüzünden hiçbişey yapmadımmm onlardan kalan bişey de yok doğal olarak ne yicemkii ben
yok tatlımmm hiçç rahat yok kocişlere gelince saldırıyoruzzzcünkü bebişş istiorusssss
ama benim yemeğimde yokkk hafta sonu kocama yemek yapardımm bu hafta NEGATİFFFF yüzünden hiçbişey yapmadımmm onlardan kalan bişey de yok doğal olarak ne yicemkii ben
bilmemkii canın ne istioo canımm mantı yap hazır mantı güsel olur yada tavuk kızart kendine patates bilmiomkii canın ne istiooo
bilmemkii canın ne istioo canımm mantı yap hazır mantı güsel olur yada tavuk kızart kendine patates bilmiomkii canın ne istiooo
hiçbişeyyyyy sadece yalnız yemek istemiyorummmmm
Alev Durmuşoğlu – Hamilelik, Doğum, Bebek Fotoğrafçısı
ben facebooktan takip ediyorummm çok güsellerrr hepsiiii
bi hamiş kalalımda bak ne fotolar cektircemm Allahım lütfennn:97::97:
hiçbişeyyyyy sadece yalnız yemek istemiyorummmmm
bize gel yada ben size geliyimm olurmuuusaka bi yana nie yalnız yiyosun ki annişine git yada arkadasını cağırrr... ama senin derdini baska ben biliyommm sen kocişini istiyonnn kıyamam sanaaa
inşallah canımmm inşallah ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİNN CUCUMMMMMMMMMM
bize gel yada ben size geliyimm olurmuuusaka bi yana nie yalnız yiyosun ki annişine git yada arkadasını cağırrr... ama senin derdini baska ben biliyommm sen kocişini istiyonnn kıyamam sanaaa
EVETCUMAYA KADAR SABRETMEM GEREKİYORRRRRR
bu arada ben ankaraya gidicem o yüzden akşam bileti almıştım cumartesi sabaha anca yaaaaa öffffffffff yaşadığınız birlikte geçirdiğiniz heranın kıymetini bilin valla yalnızlık çok zor
benimki gecici ama çok zorrrr kötü anlarımda isyan etmemek için hep bir arkadaşım var eşini kaybetmişti o aklıma geliyor onlar hiç görüşemiyorlar artıkbenim en azından geçici çok şükür ağustos 1 de dönecek tamamen ve allahım bidaha böyle ayrılıklarda olsa bizi bidaha hiççç ayırmasınnnnnn
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN
EVETCUMAYA KADAR SABRETMEM GEREKİYORRRRRR
bu arada ben ankaraya gidicem o yüzden akşam bileti almıştım cumartesi sabaha anca yaaaaa öffffffffff yaşadığınız birlikte geçirdiğiniz heranın kıymetini bilin valla yalnızlık çok zor
benimki gecici ama çok zorrrr kötü anlarımda isyan etmemek için hep bir arkadaşım var eşini kaybetmişti o aklıma geliyor onlar hiç görüşemiyorlar artıkbenim en azından geçici çok şükür ağustos 1 de dönecek tamamen ve allahım bidaha böyle ayrılıklarda olsa bizi bidaha hiççç ayırmasınnnnnn
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN
amin canım benim rabbim ayırmasınn gecici ayrılıklar bişiy diil tabiki zor ama gecici olduğunu bilmek güselll ayrıca haftasonlarınızı cok güselll gecirebilirsiniz... sanki hala flört ediyoo gibisinizz oda ayrı bi güselll bunuda unutmaa minnoşşşönemli olan birbiriniziii ne kadar cok sevdiğiniz gerisiii önemsiz emin oll ayrıca gecici bi süreçç bu unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?