- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #6.541
amin canım benim rabbim ayırmasınn gecici ayrılıklar bişiy diil tabiki zor ama gecici olduğunu bilmek güselll ayrıca haftasonlarınızı cok güselll gecirebilirsiniz... sanki hala flört ediyoo gibisinizz oda ayrı bi güselll bunuda unutmaa minnoşşşönemli olan birbiriniziii ne kadar cok sevdiğiniz gerisiii önemsiz emin oll ayrıca gecici bi süreçç bu unutma
evet canım tek tesellimiz bu zatennnnn gecici olmasııı evet ayrı oluyor inan farklı bir heyecann,özlemmm anlatılmaz yaşanır diyorum ama ayrı kalmak güselll değill bak bebiş yapcazzz koçişş yok
ben çıkıyorummm bebişimm 1 saate kadar dönerimmm
evet canım tek tesellimiz bu zatennnnn gecici olmasııı evet ayrı oluyor inan farklı bir heyecann,özlemmm anlatılmaz yaşanır diyorum ama ayrı kalmak güselll değill bak bebiş yapcazzz koçişş yok
ben çıkıyorummm bebişimm 1 saate kadar dönerimmm
tamam canım benim inşallah burda olurum geldiğinde olmazsam anlakii kocişkom evderesmimi sonramm görürsün okişşş simdi acelen var seninn
geçmiş olsun canım ya hayırdır
canım benim geçmiş olsunn dikkat edın kendinizeeee annesi:)
Canııım çok geçmiş olsun, neden öyle oldu hayırdır? Ne dedi doktor bu durum için? Kendine dikkat et Nerinosam benim...
geçmiş olsunnn canım şimdi nasılsın????
geçmiş olsunnn canım şimdi nasılsın????
Canım hayırdır inşallah ya ne oldu. Umarım şimdi iyisindir çok geçmiş olsun. Lütfen bizi merakta bırakma haberdar et olurmu.
kızlarrr, canlarımm çok sağolunngeçmiş olsun kendine çok çok ii bak
kızlarrr, canlarımm çok sağolunn
doktor bazıları böyle olabilir dedi, hatta kimisi ilk 3 ayı hastanede geçiriyomuş, yemek yiyemediği için serum alıyormuş, bugun daha iyiyim, öğlen güzel bi yemek yedim ama midem her an bulanıyor
henüz hamiş olmayanlar bugünlerinin değerini bilsin
canımm ne güzel tebrik ederim ikizlerse normaldir sonuçta daha geç olabilir gelişimleri çünkü doğduklarında bile ikisi 1 bebek kilosunda anca oluyoo içini ferah tut sen şimdi merak ettim önceki kontrolde bebişi görmüş müydünkızlar az önce doktordan geldim. doktor 2 tane bebek kordonu gördü. 1 kesede. tek yumurta ikizi dedi. ama kalp atışlarını duyamadı. kalp atışlarının normalde duyulması gerekiyomuş. bekleyelim bakalım cumaya kadar dedi. cuma günü gidicez yine. çok karışık duygular içerisindeyim. şimdi ikizlerim mi olucak ama kalp atışı neden yok canım çok sıkkın.
kızlar az önce doktordan geldim. doktor 2 tane bebek kordonu gördü. 1 kesede. tek yumurta ikizi dedi. ama kalp atışlarını duyamadı. kalp atışlarının normalde duyulması gerekiyomuş. bekleyelim bakalım cumaya kadar dedi. cuma günü gidicez yine. çok karışık duygular içerisindeyim. şimdi ikizlerim mi olucak ama kalp atışı neden yok canım çok sıkkın.
kızlar az önce doktordan geldim. doktor 2 tane bebek kordonu gördü. 1 kesede. tek yumurta ikizi dedi. ama kalp atışlarını duyamadı. kalp atışlarının normalde duyulması gerekiyomuş. bekleyelim bakalım cumaya kadar dedi. cuma günü gidicez yine. çok karışık duygular içerisindeyim. şimdi ikizlerim mi olucak ama kalp atışı neden yok canım çok sıkkın.
tamam canım benim inşallah burda olurum geldiğinde olmazsam anlakii kocişkom evderesmimi sonramm görürsün okişşş simdi acelen var seninn
ben delldimmmmmmmmmmmmmm senin neden fotolarında yüzünü karalamışlarrrr
canım çok geçmiş olsun bende zor günler geçiyorum sürekli bulantı yemek yiyemiyorum yapamıyorum kötüyüm anlıcan ama napalım bebişler için katlancaz..
tatlım sen ne kadarlık hamilesin?
canım 6.hafta bitecek yarın inş.
canımm ne güzel tebrik ederim ikizlerse normaldir sonuçta daha geç olabilir gelişimleri çünkü doğduklarında bile ikisi 1 bebek kilosunda anca oluyoo içini ferah tut sen şimdi merak ettim önceki kontrolde bebişi görmüş müydün
aaa ikiz olunca geçmi duyuluyo bu beni rahatlattı biraz bak.canımm kolerammmm tebrikler bir taşla iki kuş güzelim daha ne istiyorsunnn fındıkların seninle korkma kalp atışları geç duyulurmuş canımcımm telaşe yokkk anlaştıkmı??? sen pozitif olkiii bebişlerin etkilenmesiz olumsuzluğundan
canım benım tebrık ederım tekrar..ailede ikiz varmıydı? benım kızkardeşlerim ikiz..sakin ol pozıtıf düşünn güzel olcaktı canım benımmm çok mutlu oldum senın adınaa..öperimmm çokk
Canım inşallah bı sorun yoktur ne mutlu sana hayırlısıyla kalp atıslarınıda duyarsın inşallah sakın panik yapma üzülmede bılıosun herseyı hıssedıyorlar iyi haberler ver bıze ..
canım kolerammmm ben çok sevindim bu habere, kalpleri atıyordur annesi, sonuçta 2 can var gelişimleri geç olabilir,hiççç canını sıkma, benim içime hiçç kötü bişi doğmadı, hayırlı uğurlu olsun ikizlerinnkızlar az önce doktordan geldim. doktor 2 tane bebek kordonu gördü. 1 kesede. tek yumurta ikizi dedi. ama kalp atışlarını duyamadı. kalp atışlarının normalde duyulması gerekiyomuş. bekleyelim bakalım cumaya kadar dedi. cuma günü gidicez yine. çok karışık duygular içerisindeyim. şimdi ikizlerim mi olucak ama kalp atışı neden yok canım çok sıkkın.
evet canım felaket durumdayım, canımın çektiği şeyler pek sağlıklı şeyler değil ne yazık kı, ne güsel balık yerdim şimdi böykkkk oluyorumcanım çok geçmiş olsun bende zor günler geçiyorum sürekli bulantı yemek yiyemiyorum yapamıyorum kötüyüm anlıcan ama napalım bebişler için katlancaz..
canım kolerammmm ben çok sevindim bu habere, kalpleri atıyordur annesi, sonuçta 2 can var gelişimleri geç olabilir,hiççç canını sıkma, benim içime hiçç kötü bişi doğmadı, hayırlı uğurlu olsun ikizlerinnailede ikiz var mı? bana denmedi ama ben de ikiz olabileceğini düşünüyorum
evet canım felaket durumdayım, canımın çektiği şeyler pek sağlıklı şeyler değil ne yazık kı, ne güsel balık yerdim şimdi böykkkk oluyorum
nerisonammm balık bende yemem hayatta ağzıma sürmem sadec ton balığı oda hamişler için hiç önerilmiyor.yiyemiyorsan ceviz,badem,fındık ye hergün bir avuç balık yerine geçiyormuş canımmm vitaminsiz kalma balık bebişler için ilk dönemlerde özellikle çok önemli canımmm
nerisonammm balık bende yemem hayatta ağzıma sürmem sadec ton balığı oda hamişler için hiç önerilmiyor.yiyemiyorsan ceviz,badem,fındık ye hergün bir avuç balık yerine geçiyormuş canımmm vitaminsiz kalma balık bebişler için ilk dönemlerde özellikle çok önemli canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?