Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

geçmiş olsun canım ya hayırdır

canım benim geçmiş olsunn dikkat edın kendinizeeee annesi:)

Canııım çok geçmiş olsun, neden öyle oldu hayırdır? Ne dedi doktor bu durum için? Kendine dikkat et Nerinosam benim...

geçmiş olsunnn canım şimdi nasılsın????

geçmiş olsunnn canım şimdi nasılsın????

Canım hayırdır inşallah ya ne oldu. Umarım şimdi iyisindir çok geçmiş olsun. Lütfen bizi merakta bırakma haberdar et olurmu.

geçmiş olsun kendine çok çok ii bak
kızlarrr, canlarımm çok sağolunn
doktor bazıları böyle olabilir dedi, hatta kimisi ilk 3 ayı hastanede geçiriyomuş, yemek yiyemediği için serum alıyormuş, bugun daha iyiyim, öğlen güzel bi yemek yedim ama midem her an bulanıyor
henüz hamiş olmayanlar bugünlerinin değerini bilsin

kızlar az önce doktordan geldim. doktor 2 tane bebek kordonu gördü. 1 kesede. tek yumurta ikizi dedi. ama kalp atışlarını duyamadı. kalp atışlarının normalde duyulması gerekiyomuş. bekleyelim bakalım cumaya kadar dedi. cuma günü gidicez yine. çok karışık duygular içerisindeyim. şimdi ikizlerim mi olucak ama kalp atışı neden yok canım çok sıkkın.

öyle deme canımın içi anne olmak kolay değilll kuzun sana tutunmak için çaba gösteriyor sabret elbet geçicekkk güsell anne

canımm ne güzel tebrik ederim ikizlerse normaldir sonuçta daha geç olabilir gelişimleri çünkü doğduklarında bile ikisi 1 bebek kilosunda anca oluyoo içini ferah tut sen şimdi merak ettim önceki kontrolde bebişi görmüş müydün

canımm kolerammmm tebrikler bir taşla iki kuş güzelim daha ne istiyorsunnn fındıkların seninle korkma kalp atışları geç duyulurmuş canımcımm telaşe yokkk anlaştıkmı??? sen pozitif olkiii bebişlerin etkilenmesiz olumsuzluğundan

canım benım tebrık ederım tekrar..ailede ikiz varmıydı? benım kızkardeşlerim ikiz..sakin ol pozıtıf düşünn güzel olcaktı canım benımmm çok mutlu oldum senın adınaa..öperimmm çokk

canım çok geçmiş olsun bende zor günler geçiyorum sürekli bulantı yemek yiyemiyorum yapamıyorum kötüyüm anlıcan ama napalım bebişler için katlancaz..

Canım inşallah bı sorun yoktur ne mutlu sana hayırlısıyla kalp atıslarınıda duyarsın inşallah sakın panik yapma üzülmede bılıosun herseyı hıssedıyorlar iyi haberler ver bıze ..

10 gün önce gitmiştim kontole ancak keseyi görmüştük. hatta ilk gittiğimde keseyi görmedi doktor. geç döllenme demişti. sonraki randevu verdiğinde görmüştük keseyi. ama bu doktorda 2 kordon var dedi. ama yinede renkli ultrasyona sokçaz seni dedi. öle işte.

aaa ikiz olunca geçmi duyuluyo bu beni rahatlattı biraz bak.

canım benım tebrık ederım tekrar..ailede ikiz varmıydı? benım kızkardeşlerim ikiz..sakin ol pozıtıf düşünn güzel olcaktı canım benımmm çok mutlu oldum senın adınaa..öperimmm çokk

yok canım ne benim nede eşimin ailesinde ikiz yok. bizde şaştık. belkide yoktur. cumaya kadar nasıl beklicem ben şimdi yaw.

Canım inşallah bı sorun yoktur ne mutlu sana hayırlısıyla kalp atıslarınıda duyarsın inşallah sakın panik yapma üzülmede bılıosun herseyı hıssedıyorlar iyi haberler ver bıze ..

inşallah canım yaa inşallahhhhh

canım kolerammmm ben çok sevindim bu habere, kalpleri atıyordur annesi, sonuçta 2 can var gelişimleri geç olabilir,hiççç canını sıkma, benim içime hiçç kötü bişi doğmadı, hayırlı uğurlu olsun ikizlerinn ailede ikiz var mı? bana denmedi ama ben de ikiz olabileceğini düşünüyorum
canım çok geçmiş olsun bende zor günler geçiyorum sürekli bulantı yemek yiyemiyorum yapamıyorum kötüyüm anlıcan ama napalım bebişler için katlancaz..
evet canım felaket durumdayım, canımın çektiği şeyler pek sağlıklı şeyler değil ne yazık kı, ne güsel balık yerdim şimdi böykkkk oluyorum

nerisonammm balık bende yemem hayatta ağzıma sürmem sadec ton balığı oda hamişler için hiç önerilmiyor.yiyemiyorsan ceviz,badem,fındık ye hergün bir avuç balık yerine geçiyormuş canımmm vitaminsiz kalma balık bebişler için ilk dönemlerde özellikle çok önemli canımmm

ayyy canım haklısın ama ben de şöyle bir şey duydum,ilk 3 ay sen aç da gezsen bebek senin kanından besleniyormuş o yüzden bulantısı olanlar endişe etmemeliymiş

hayatım bir de doktorlar dior ki ilk 3 ay senden beslenmez die. aman hepsi bi başka dior valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…