Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

öyle deme canımın içi anne olmak kolay değilll kuzun sana tutunmak için çaba gösteriyor sabret elbet geçicekkk güsell anne

canım çok sağol
senin batın kaçtı tatlım? pembe leke görmüşsün ya, ya da daha önce test mi yaptın, geçmişi okuyamadım bugun bulantıdan

ayyy canım haklısın ama ben de şöyle bir şey duydum,ilk 3 ay sen aç da gezsen bebek senin kanından besleniyormuş o yüzden bulantısı olanlar endişe etmemeliymiş

doğrudur canımm tabiii bizim bi tanıdğımız var yazık kadın doğuma giderken bile istifra ederek gitmişti kadın hamileliği başladığı andan itibaren ekmek arası maydonozdan başka ağzına bişey koyamadı yazık yediğide kalsa iii anında çıkartıyordu ama doktorlar çıkartıyorum diye yememezlik yapmıcaksın diyorlarmış o yine tutarmış canımmm kiiii inanmıcaksın ama 4,5 kilo bebiş doğurduuu hemde çatır çatır
yani sizde çocuğa gitmez yaramaz,çıkartıyorum zaten deyip yememzlik etmeyinnn hem ceviz,badem,fındığın cildede faydası var bebişimmmmm:76::76:

canım çok sağol
senin batın kaçtı tatlım? pembe leke görmüşsün ya, ya da daha önce test mi yaptın, geçmişi okuyamadım bugun bulantıdan

24 mayıs ama olmadııım hala kan testtinde bişey çıkmadı nerisonacımmm
serçe parmağımın tırnağı kadar bir leke devamıda yok ne bu yaaaaaaaa??????

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar ben geldiiim,kocişim çekirdek çitlerken bende ne var ne yok bakıyım dedim ,keyifler iyidir inş.

çok güzel bir hbr,tebrikler kolera...sıkma sakın canını bebişlerin hisseder, onlarıda strese sokma,iyi düşün iyi olsun,dualarımız seninle cnm

canımmm hoşgeldinnnn yapayalnız kaldımmmm burdaaaaaa zaten evde de yalnızımmmmm

oy kıyamam ben sana ,ben burdayım cnm yalnız dedğilsin artık varmı öğrendiğin yeni taktikler

taktik aramadımkiii butkacımmm benim minik pembe bişey geldiii minnakcıkkkk akşam üstü
şimdi ses seda yokkkkk o nedir bir yorumun varmı,?? sence adetmi oluyorumm yada bana bişeymi oluyorrrr yaaa anlamadım gitti:44::44::44:

testten yola çıkarak bakarsak kırmızı geliyor gibi ama bebişin hbrcisi bir lekenme olmasını çok isterim.bende niye hala bişey yooooooooook anlamış değilim çok sıkıntı yapıyor bu durum,bazen agresif bazen alıngan oluyorum devrelerim karışıyor

butkacımm sende test yaptırmıştın ama dimi??? kaçıncı günün senin?

butkacımm sende test yaptırmıştın ama dimi??? kaçıncı günün senin?

yaptırdım cnm,dr. utrasonla baktı;kese tam görünmüyor bide kan testi yaptıralım dedi yaptırdım negatif ,hala aklımda neden kese yok demedide tam görünmüyor dedi ?enterasan oldu biraz . 10. günümde bitti benim.ama mart ve nisan aylarında birkaç gün öne geliyordu ,bu ayda öne gelme payı eklersem 3 gün fln 13 günü buluyor

ayyy canımmm doktor öyle dediyse bi ihtimal yaniiiiii????????????? burdayım canım eşimle teldeydikteeee

sonuç kaçtı canım senin???

benim
beta hcg
sonuçlar
<2,00

ünite
mlU/ml

normal değer
>4

şimdi bana negati dediler ama hangi değere göreeee sormadımm

Son düzenleme:
ayyy canımmm doktor öyle dediyse bi ihtimal yaniiiiii????????????? burdayım canım eşimle teldeydikteeee

şükür kavuşturana ben daha özelden msj atamıyorum cnm ,bahsettin şey zaten en son ihtimal 27 yaşıdayım,2 yıllık evliyim ve en az 2 çocuk istiyorum ,yarışmaya katılmış gibi oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…