- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #6.561
kıslaaarrrr yaaa şimdi lavaboya gittim pembemsi bi lekeeeeadetmi oluyorummmmmm hiç böyle olmasdııı
ayyy canım haklısın ama ben de şöyle bir şey duydum,ilk 3 ay sen aç da gezsen bebek senin kanından besleniyormuşo yüzden bulantısı olanlar endişe etmemeliymiş
öyle deme canımın içi anne olmak kolay değilll kuzun sana tutunmak için çaba gösteriyor sabret elbet geçicekkk güsell anne
ayyy canım haklısın ama ben de şöyle bir şey duydum,ilk 3 ay sen aç da gezsen bebek senin kanından besleniyormuşo yüzden bulantısı olanlar endişe etmemeliymiş
hayatım bir de doktorlar dior ki ilk 3 ay senden beslenmez die. aman hepsi bi başka dior valla
canım umutlandırmıyım ama arkadaşımında öle oldu hamileyken inşaallah adetten değildedir
canım bende öyle biliyorum ama 3.aydan sonra çok önemli beslenme
canım çok sağol
senin batın kaçtı tatlım? pembe leke görmüşsün ya, ya da daha önce test mi yaptın, geçmişi okuyamadım bugun bulantıdan
kızlar az önce doktordan geldim. doktor 2 tane bebek kordonu gördü. 1 kesede. tek yumurta ikizi dedi. ama kalp atışlarını duyamadı. kalp atışlarının normalde duyulması gerekiyomuş. bekleyelim bakalım cumaya kadar dedi. cuma günü gidicez yine. çok karışık duygular içerisindeyim. şimdi ikizlerim mi olucak ama kalp atışı neden yok canım çok sıkkın.
iyi akşamlar kızlar ben geldiiim,kocişim çekirdek çitlerken bende ne var ne yok bakıyım dedim ,keyifler iyidir inş.
çok güzel bir hbr,tebrikler kolera...sıkma sakın canını bebişlerin hisseder, onlarıda strese sokma,iyi düşün iyi olsun,dualarımız seninle cnm
canımmm hoşgeldinnnn yapayalnız kaldımmmm burdaaaaaa zaten evde de yalnızımmmmm
oy kıyamam ben sana ,ben burdayım cnm yalnız dedğilsin artıkvarmı öğrendiğin yeni taktikler
testten yola çıkarak bakarsak kırmızı geliyor gibi ama bebişin hbrcisi bir lekenme olmasını çok isterim.bende niye hala bişey yooooooooook anlamış değilim çok sıkıntı yapıyor bu durum,bazen agresif bazen alıngan oluyorum devrelerim karışıyortaktik aramadımkiii butkacımmm benim minik pembe bişey geldiii minnakcıkkkk akşam üstü
şimdi ses seda yokkkkk o nedir bir yorumun varmı,?? sence adetmi oluyorumm yada bana bişeymi oluyorrrr yaaa anlamadım gitti:44::44::44:
testten yola çıkarak bakarsak kırmızı geliyor gibi ama bebişin hbrcisi bir lekenme olmasını çok isterim.bende niye hala bişey yooooooooook anlamış değilim çok sıkıntı yapıyor bu durum,bazen agresif bazen alıngan oluyorum devrelerim karışıyor
butkacımm sende test yaptırmıştın ama dimi??? kaçıncı günün senin?
yaptırdım cnm,dr. utrasonla baktı;kese tam görünmüyor bide kan testi yaptıralım dedi yaptırdım negatif ,hala aklımda neden kese yok demedide tam görünmüyor dedi ?enterasan oldu biraz . 10. günümde bitti benim.ama mart ve nisan aylarında birkaç gün öne geliyordu ,bu ayda öne gelme payı eklersem 3 gün fln 13 günü buluyor
ayyy canımmm doktor öyle dediyse bi ihtimal yaniiiiii????????????? burdayım canım eşimle teldeydikteeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?