- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #6.581
bende sonuç 0.55 yazıyor direkt , 0.0 - 5.0 negatif yazıyor kağıttasonuç kaçtı canım senin???
şükür kavuşturanaben daha özelden msj atamıyorum cnm ,bahsettin şey zaten en son ihtimal 27 yaşıdayım,2 yıllık evliyim ve en az 2 çocuk istiyorum ,yarışmaya katılmış gibi oldum
bende sonuç 0.55 yazıyor direkt , 0.0 - 5.0 negatif yazıyor kağıtta
yok sanmıyorum,havalara bağlıyorum ben durumumu.bu ay son ay zaten bizim için eğer gene olmazsa dr.kontrolüne giricez.
10.ayda bitti,yaz güneşi haziran ayında bizim içimizde de doğar inş.
inşallah canımmm inşallahhhh hayırlısıyla bizde tadalım o duyguları
aminnnnnnnn
ben çıkıyorum şeker sana doyum olmaz,iyi geceler tatlı rüyalar yrn grşrz[/QUO
tamam tatlımmm iiii cecelerrrrrrr yeni gün yeni umutlarla dolu olsunnnn inşallahhh canmmmm
kızlar az önce ıdrar testi yaptım. 2. çizgiyi çok net görebılıyorum.acaba hamıle mıyımkı ya 4 gun kaldı adete. erken mı yaptım acaba kafam cok karıştı.
ama çizgi gercekten cok net. allahım bu sefer yanılmış olmayayım.
kızlar az önce ıdrar testi yaptım. 2. çizgiyi çok net görebılıyorum.acaba hamıle mıyımkı ya 4 gun kaldı adete. erken mı yaptım acaba kafam cok karıştı.
iyi akşamlar kızlar ben geldiiim,kocişim çekirdek çitlerken bende ne var ne yok bakıyım dedim ,keyifler iyidir inş.
çok güzel bir hbr,tebrikler kolera...sıkma sakın canını bebişlerin hisseder, onlarıda strese sokma,iyi düşün iyi olsun,dualarımız seninle cnm
hicranım bu cuma anlayacağız. şimdilik çift kordon gördü. ama kalp atışları yokayyy koleraa sen ikizmi taşıyosun kızz ne güzel bir haber yaaaaaaa bende istiyorum bananeeee
morçileğimmmmmmmmm canım benim yaa çok sevindim. anneler kervanına hoşgeldin. Allah biliyo ya senin hamiş olmanı çok istiyodum. maşallah sana
kızlar az önce ıdrar testi yaptım. 2. çizgiyi çok net görebılıyorum.acaba hamıle mıyımkı ya 4 gun kaldı adete. Erken mı yaptım acaba kafam cok karıştı.
Ama çizgi gercekten cok net. Allahım bu sefer yanılmış olmayayım.
günaydın koleraaaa naber
günaydın kuzuşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?