Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

şükür kavuşturana ben daha özelden msj atamıyorum cnm ,bahsettin şey zaten en son ihtimal 27 yaşıdayım,2 yıllık evliyim ve en az 2 çocuk istiyorum ,yarışmaya katılmış gibi oldum

aynı yaştayızzz canım yorumlarda sanki çok uzun zamandır bekliyorsun gibi hissetmiştim de ondan sordumm
neyse yaaa inşallah en yakın zamanda bebişin kucağında olsun tabi ama biz daha gencizzz bebişimmm yaaa özelden attığım msj için bunu söylemek istedimmmmm

yok sanmıyorum,havalara bağlıyorum ben durumumu.bu ay son ay zaten bizim için eğer gene olmazsa dr.kontrolüne giricez.

kızlar az önce ıdrar testi yaptım. 2. çizgiyi çok net görebılıyorum.acaba hamıle mıyımkı ya 4 gun kaldı adete. erken mı yaptım acaba kafam cok karıştı.
ama çizgi gercekten cok net. allahım bu sefer yanılmış olmayayım.

heyoheyoheyo bence kesin hamilesin inşallah öledir.Rabbim korusun onu sıkıca yapışsın annesine onu senden hiççç ayırmasın hadi hayırlısı bakalım yarın bir kan testi yap.hatta ondan önce bir idrar daha yap o da çift çizgi olursa kan yaptır.Çok sevindim gece gece

öncelikle herkese günaydın sonra da cnm hayırlı olsun çok sevindim

canım bide kalp atışları çıksaydı. ama kesin ikiz değil cuma günü renklide belli olacak bakalım. dua edin bana yaaa

ayyy koleraa sen ikizmi taşıyosun kızz ne güzel bir haber yaaaaaaa bende istiyorum bananeeee
hicranım bu cuma anlayacağız. şimdilik çift kordon gördü. ama kalp atışları yok

morçileğimmmmmmmmm canım benim yaa çok sevindim. anneler kervanına hoşgeldin. Allah biliyo ya senin hamiş olmanı çok istiyodum. maşallah sana

Aaainanamıyorum yaaaaaa ne güzel bi haber bu sabah sabah morçilek çoook sevindim tatlım darısı bizlere olsun inşallahh
günaydın kuzuşş
günaydın koleraaaa naber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…