Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

günaydınnn kıslaaarrr benim kırmızılar naz yapa yapa nihayet geldiiii bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorumm çok sinirliyimmmm

Herkeslere günaydın koleram subebekim bernardom nasılsınız bugün ağlamıyorum sustum gayri kesin hamiş değilim

madamımm nerden çıkarttın tatlımm yaaaa bak bugünde benimm ağlayasımm var içini karartmaaa ayrıca test içinde adetin en az bir hafta geçmeden de asla yapmıcaksın tammmııı söz ver bana üzülmeni istemiyorummm

Bi geçmiş okum gelim

çok bişey yok zatennn akşam yapayalnızzzz burda sizi bekledimm gelmedinizzzz sağolsun sonra butkacımm geldide birass iyi geldiii yalnız kalmaktan sıkıldımmm artıkkk kocişimi ösledimmmmm bugün bunalım takılıyorummm galibaaa öfff yaa şu adet dönemlerinide hiç sevmiyorummkiiii

ayyy morçilekimmm süpperrrr bi haber buuu hadi inşallah canımmm
ama bence sabah idrarınla tetsi yenile onda da çıkarsa doğruuuuu kan testine canımmm hadi bizede haber vermeyi unutmaaa

günaydın koleraaaa naber

benm hamiş olmamı istemio musun kolera çok hassasım bak ağlarım:84::84:

günaydın bernardom salak gibiyim bugün Istemezmiyim kııııız hepinzin hamiş olmasını istiyorum. Yoksam ne işim var burda. öyle istiyorumki hemde canım benim yaa

herkeslere günaydın koleram subebekim bernardom nasılsınız bugün ağlamıyorum sustum gayri kesin hamiş değilim

günaydın kuşum oku hele geçmişi bak koleracığının başına neler gelmiş yine
günaydın kızlar bi ceee deyip gidecem nasılsınız?

günaydın canım

meraba arkadaşlar.ya çoktandır gebelik bölümüne giremedim. neler varmıs neler koleracımmmm ikizlerin hayırlı olsun hç kendine kötüye yorma 2 kalp atışını cuma duyacaksın bence:) benim hALA ADETİM GELMEDİ.tedavi görüyorum şuanda moralim sıfır yanı

hala canını sıkıyormusunnn canım yapma lütfennn bende akşam araştırdımm ikiz bebişlerin gelişimi normale göre daha yavaş oluyorrmuşşş korkma bebikimmmm lütfen ama bak dün ne konuştukkk olumlu olmalısın,üzülme bebişlerde ağlamasın anneleri içinn içerde yaaaa hadi bak sana çiçek aldımmm onlara bak birassssss onlar bebişlerinden geldi sanaaa :13: beğendinmiii bebişler dedi su teyseeee bissimm içinn annem çok üsülüyooo ona bisss alamayız çok minnakızzz biz daha dediler ben alıverdim onlar içinnn bakk hadi gülümse birasss lütfennnn

günaydın....
subebek,haticem,madamım,koleram,gülbudak..hepinize papatya
ve burda olmayan bütün kızlara nikitam...

subebek sana sadece bebek diyebilirmiyim..:97:

yok bebişim ya o kadar zayıf sayılmam 61 kiloyum ama boyum uzun biras orantılıyım diyelimnormalde yemek hiç aramam o yüzden ben böyleyim
aaa o zaman sen çok zayıfsındırrrrrrrrrrrrr

tatlım akşaam gelemediğim için çoook özür dilerim gene sulu gözlüydüm eşim geldi bi tonda ona ağladım o da üzüldü sonra 8 de gidip yatıp uyudum bugün iyiyimm

kuzumm yaa inşallah inşallah o çizgiler güzel çizgilerdir:) ben bu ay senın gıbı hemen hemen ama ümitli değilim hiç gecelerı kalkıyorum regl ağrısı gibi ağrılarım var ama bat ımız yakındı senınle işte..inşallah uzun bir süre bat derdin olmasınnn:)

offfffffff bebek yaa ne yazı bu böyle ağlattın çok güzelsin kalbinde öyle seni seviyoruzzz su bebekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…