- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #6.601
Herkeslere günaydın koleram subebekim bernardom nasılsınız bugün ağlamıyorum sustum gayri kesin hamiş değilim
Herkeslere günaydın koleram subebekim bernardom nasılsınız bugün ağlamıyorum sustum gayri kesin hamiş değilim
Bi geçmiş okum gelim
günaydın kızlar bi ceee deyip gidecem nasılsınız?
benm hamiş olmamı istemio musun koleraçok hassasım bak ağlarım:84::84:
kızlar az önce ıdrar testi yaptım. 2. çizgiyi çok net görebılıyorum.acaba hamıle mıyımkı ya 4 gun kaldı adete. erken mı yaptım acaba kafam cok karıştı.
ama çizgi gercekten cok net. allahım bu sefer yanılmış olmayayım.
Günaydın kızlar nabersiniz.
günaydın koleraaaa naber
benm hamiş olmamı istemio musun koleraçok hassasım bak ağlarım:84::84:
herkeslere günaydın koleram subebekim bernardom nasılsınız bugün ağlamıyorum sustum gayri kesin hamiş değilim
günaydın kızlar bi ceee deyip gidecem nasılsınız?
aaa o zaman sen çok zayıfsındırrrrrrrrrrrrr
kamuda bebiş istanbulda gidiom burdaysan evdenn devam ederiss buybyy[/QUO
tamam canım burdayımm bende yarım saat sonra markete kadar gidicem sonrasında yine burdayım malum benim kocişş burda değill canım sıkılıyoooo burda olurumm
akşam gelemediğim için özür dileirmm 8 de uyumuşum ağlarkene hoscakal madamımmm görüşürüss tatlım akşam bakarımm burda olursanız konusurs
taam kızz sana sözz paso yicemmmama önce hamiş olimmm madamımmm canımm ama hamiş olunca düzenli mama yemen gerekicek haberin ossuunnn öyle ufacık tostla akşam edilmezzz canımmmkısarımm sonra bak ona göreeee
bencede erkendir ya bizim psikolojimiz bozulmuş yani ben kendi adıma diyorum ama belkide öyledir bizim haberimis yoookk ya acaba olabilir mi madamım ya. bak şimdi benimde içim bi hoş oldu. ama böyle şeyler için daha çok erken değil mi ya.
hheehhheeeyy bende mantı yaptım akşam ohhh sulu sulu süperdibilmemkii canın ne istioo canımm mantı yap hazır mantı güsel olur yada tavuk kızart kendine patates bilmiomkii canın ne istiooo
şşşşşşşşşş fotoğrafçı madamınız varken ne arıyosunuz başka hepinizin doğumuna girecem Alev Durmuşoğlu – Hamilelik, Doğum, Bebek Fotoğrafçısı
ben facebooktan takip ediyorummm çok güsellerrr hepsiiii
cücüüü ben varkene ayıp başka fotocu bulmakk dettttt bi hamiş kalalımda bak ne fotolar cektircemm Allahım lütfennn:97::97:
aminn tatlım aminnn ben 5 dk uzaklaşsın istemiyorum aklıma gelince bile başlıyorum ağlamaya ya bi gün giderse bi iş seyahatine filan diye seni anlıyorum bebem tez vakitte kavuşun inşallahhhhEVETCUMAYA KADAR SABRETMEM GEREKİYORRRRRR
bu arada ben ankaraya gidicem o yüzden akşam bileti almıştım cumartesi sabaha anca yaaaaa öffffffffff yaşadığınız birlikte geçirdiğiniz heranın kıymetini bilin valla yalnızlık çok zor
benimki gecici ama çok zorrrr kötü anlarımda isyan etmemek için hep bir arkadaşım var eşini kaybetmişti o aklıma geliyor onlar hiç görüşemiyorlar artıkbenim en azından geçici çok şükür ağustos 1 de dönecek tamamen ve allahım bidaha böyle ayrılıklarda olsa bizi bidaha hiççç ayırmasınnnnnn
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN
yaaaaaa koleramm sen nasıl bir insansın kardeşim yaaa aklımdan geçmedi değil içimde hep koleranın ikizleri olsa geçiyordu ama ikizleri ben istiyordum rabbim sana verdi çokta mutluyum inanılmaz bugün ağlamıcaktım ama okuyunca sevinçten döküldü yaşlarım gene offfffffffff çok mutluyum umarım cuma ikisinide tekrar görüp çifter çifter atar kalpleri duyarsın birtanem off koleram offf rabbim herşeyin güzelini nasip etsin sanabak gene duygusallaştım kızlar az önce doktordan geldim. doktor 2 tane bebek kordonu gördü. 1 kesede. tek yumurta ikizi dedi. ama kalp atışlarını duyamadı. kalp atışlarının normalde duyulması gerekiyomuş. bekleyelim bakalım cumaya kadar dedi. cuma günü gidicez yine. çok karışık duygular içerisindeyim. şimdi ikizlerim mi olucak ama kalp atışı neden yok canım çok sıkkın.
dur bekle bakalımm24 mayıs ama olmadııım hala kan testtinde bişey çıkmadı nerisonacımmm
serçe parmağımın tırnağı kadar bir leke devamıda yokne bu yaaaaaaaa??????
hehehhe aynen bende vallaagünaydın bebek. dün nerdeyse hamile olduğuma kanaat getiriordum heheheheh
ne bilim bugün hem o kadar ağlayasım yok hemde ne bilim içimden gelmiyo bi hisnerden çıkardın kesin hamile olmadığını
sinir yok panik yok üzülmekte yok dua edelim geldiğine oda Allahtan gelen bişi sonuçta bir gün gelmeyecekkkunutma emi bebişimm günaydınnn kıslaaarrr benim kırmızılar naz yapa yapa nihayet geldiiii bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorumm çok sinirliyimmmm
tamam canımm ama benim günlerim hiiiiiiiiiiiç şaşmadı yani 7 haziran geldi geldi gelmedi yaparım bi test vallaolmazsada olmamıştır derim madamımm nerden çıkarttın tatlımm yaaaa bak bugünde benimm ağlayasımm variçini karartmaaa ayrıca test içinde adetin en az bir hafta geçmeden de asla yapmıcaksın tammmııı söz ver bana üzülmeni istemiyorummm
bak sabah oldu artık biz varız üzülme senn emii muckksssss çok bişey yok zatennn akşam yapayalnızzzz burda sizi bekledimm gelmedinizzzz sağolsun sonra butkacımm geldide birass iyi geldiii yalnız kalmaktan sıkıldımmm artıkkk kocişimi ösledimmmmm bugün bunalım takılıyorummm galibaaa öfff yaa şu adet dönemlerinide hiç sevmiyorummkiiii
kızlar az önce ıdrar testi yaptım. 2. çizgiyi çok net görebılıyorum.acaba hamıle mıyımkı ya 4 gun kaldı adete. erken mı yaptım acaba kafam cok karıştı.
ama çizgi gercekten cok net. allahım bu sefer yanılmış olmayayım.
günaydınn nurummm asıl senden n'aberrr??????????
hala canını sıkıyormusunnn canım yapma lütfennn bende akşam araştırdımm ikiz bebişlerin gelişimi normale göre daha yavaş oluyorrmuşşş korkma bebikimmmm lütfen ama bak dün ne konuştukkk olumlu olmalısın,üzülme bebişlerde ağlamasın anneleri içinn içerde yaaaahadi bak sana çiçek aldımmm onlara bak birassssss onlar bebişlerinden geldi sanaaa :13: beğendinmiii bebişler dedi su teyseeee bissimm içinn annem çok üsülüyooo ona bisss alamayız çok minnakızzz biz daha dediler ben alıverdim onlar içinnn bakk hadi gülümse birasss lütfennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?