- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #6.621
günaydın....
subebek,haticem,madamım,koleram,gülbudak..hepinize papatya
ve burda olmayan bütün kızlara nikitam...
subebek sana sadece bebek diyebilirmiyim..:97:
günaydın....
meraba arkadaşlar.ya çoktandır gebelik bölümüne giremedim. neler varmıs neler koleracımmmm ikizlerin hayırlı olsun hç kendine kötüye yorma 2 kalp atışını cuma duyacaksın bence:) benim hALA ADETİM GELMEDİ.tedavi görüyorum şuandamoralim sıfır yanı
diyebiilirsin tabiii berrecimm canın nasıl istiyorsa öyle söyleyebilirsinnnnnn canımmm bende sana berreemmmmmmm diyorummmnasılsın bakalım bugün???
ben akşam uyuyamadım sıkıntıdann bide sabaha karşı kırmızılar gelinceeeetahmin edebiliyosun işteee
berreeeeeemmmmmmmm bebişimm geçmişi okuyp cevaplıyordum da baya bi uzun sürdü nnasılsın tatlım
Günaydın kızlar nabersiniz.
iyiyim madamım sen nasılsın...?
bende çok üşeniyom geçmişi okumayı...
ne oldu madamım halanmı geldi..:26:
kızlar dün eve gittim azıcık göğüslerimde ağrı hissettim ay dedim tamam hamileyim :) ikide bir yokluyorum şimdi göğüslerimi. deli gibi ama sabah bişey yoktu böööööööööööööö
yok gelmedi tatlım daha 1 haffta var ama sürekli ağlıyorum ota boka dün bütüngün ağladım kızlarda sen hamişsin diyorlarama bugün o kadar ağlamıyorum o yüzden hamiş değilim bi kolerama ağladım sevinçten bebişler ikizmiş galiba o yüzdennnn
yaaaaaa koleramm sen nasıl bir insansın kardeşim yaaa aklımdan geçmedi değil içimde hep koleranın ikizleri olsa geçiyordu ama ikizleri ben istiyordum rabbim sana verdi çokta mutluyum inanılmaz bugün ağlamıcaktım ama okuyunca sevinçten döküldü yaşlarım gene offfffffffff çok mutluyum umarım cuma ikisinide tekrar görüp çifter çifter atar kalpleri duyarsın birtanem off koleram offf rabbim herşeyin güzelini nasip etsin sanabak gene duygusallaştım
dur bekle bakalımm
hehehhe aynen bende vallaa
ne bilim bugün hem o kadar ağlayasım yok hemde ne bilim içimden gelmiyo bi his
sinir yok panik yok üzülmekte yok dua edelim geldiğine oda Allahtan gelen bişi sonuçta bir gün gelmeyecekkkunutma emi bebişimm
tamam canımm ama benim günlerim hiiiiiiiiiiiç şaşmadı yani 7 haziran geldi geldi gelmedi yaparım bi test vallaolmazsada olmamıştır derim
bak sabah oldu artık biz varız üzülme senn emii muckksssss
yok gelmedi tatlım daha 1 haffta var ama sürekli ağlıyorum ota boka dün bütüngün ağladım kızlarda sen hamişsin diyorlarama bugün o kadar ağlamıyorum o yüzden hamiş değilim bi kolerama ağladım sevinçten bebişler ikizmiş galiba o yüzdennnn
madamım canım benim hayırlısı diyelim. dün sen bugünde ben duygusalım. bişey yoktur Allahın izniyle bende öle düşünüyorum. ama herşey muallakta kaldı ya oda canımı sıktı şimdi bekle cumaya kadar ooofff
meraba arkadaşlar.ya çoktandır gebelik bölümüne giremedim. neler varmıs neler koleracımmmm ikizlerin hayırlı olsun hç kendine kötüye yorma 2 kalp atışını cuma duyacaksın bence:) benim hALA ADETİM GELMEDİ.tedavi görüyorum şuandamoralim sıfır yanı
morçileğimiz çift çizgi görmüşgünaydınnn kızlar:)koleram bugun daha iyisin umarım...varmı yeni bebiş haberleriiiiii merak edıorummmm
hala canını sıkıyormusunnn canım yapma lütfennn bende akşam araştırdımm ikiz bebişlerin gelişimi normale göre daha yavaş oluyorrmuşşş korkma bebikimmmm lütfen ama bak dün ne konuştukkk olumlu olmalısın,üzülme bebişlerde ağlamasın anneleri içinn içerde yaaaahadi bak sana çiçek aldımmm onlara bak birassssss onlar bebişlerinden geldi sanaaa :13: beğendinmiii bebişler dedi su teyseeee bissimm içinn annem çok üsülüyooo ona bisss alamayız çok minnakızzz biz daha dediler ben alıverdim onlar içinnn bakk hadi gülümse birasss lütfennnn
günaydın....
şimdi annemle konuştum diyorki "geç gelişir iki bebek olunca hiççç endişelenmesin içini ferah tutsun":) bak sana birinci ağızdan ikiz bebek annesı tecrubesi canım benımm panikk olma sakınnn cuma gunu duyacaksın kalp atışlarınıı inşallahhh Allahın izniyle,cuma sana hayrıyla gelsinn
bebişim sen niye canını sıkıyorsun tatlım..
herşey yolunda allahın izniyle onlar ikiz bebiştir balımmm
memnun kaldınmı doktorundan bakimm..
koleraaaaaaaa kızımmmmmmm hiç üzülme allahın izniyle 8 ay sonra bebişlerini alırsın kucağına. ondan sonrada uğraş dur bakalım ikizlerle ay harika yaaaaaaa
madamım canım benim hayırlısı diyelim. dün sen bugünde ben duygusalım. bişey yoktur Allahın izniyle bende öle düşünüyorum. ama herşey muallakta kaldı ya oda canımı sıktı şimdi bekle cumaya kadar ooofff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?