Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

günaydın....
subebek,haticem,madamım,koleram,gülbudak..hepinize papatya
ve burda olmayan bütün kızlara nikitam...

subebek sana sadece bebek diyebilirmiyim..:97:

diyebiilirsin tabiii berrecimm canın nasıl istiyorsa öyle söyleyebilirsinnnnnn canımmm bende sana berreemmmmmmm diyorummm nasılsın bakalım bugün???
ben akşam uyuyamadım sıkıntıdann bide sabaha karşı kırmızılar gelinceeee tahmin edebiliyosun işteee

haticemmm günaydınnn hoşgeldinnnn
kaç gün gecikti canım?? ne tedavisi :44::44:

şimdi annemle konuştum diyorki "geç gelişir iki bebek olunca hiççç endişelenmesin içini ferah tutsun":) bak sana birinci ağızdan ikiz bebek annesı tecrubesi canım benımm panikk olma sakınnn cuma gunu duyacaksın kalp atışlarınıı inşallahhh Allahın izniyle,cuma sana hayrıyla gelsinn

tamam bebekim dicem o zaman...

sıkma canını canım...
onlar istenmeyen misafir ama hep gliyolar benimde yakındır bakalım...:97:
sıkmayalım canımızı yazık bizede çok üzülüyoz..
ben artık üzülmicem ağlamıcamda söz verdim..:93:
sende üzülme taammı..

kızlar dün eve gittim azıcık göğüslerimde ağrı hissettim ay dedim tamam hamileyim :) ikide bir yokluyorum şimdi göğüslerimi. deli gibi ama sabah bişey yoktu böööööööööööööö

bebişim sen niye canını sıkıyorsun tatlım..
herşey yolunda allahın izniyle onlar ikiz bebiştir balımmm
memnun kaldınmı doktorundan bakimm..

iyiyim madamım sen nasılsın...?
bende çok üşeniyom geçmişi okumayı...
ne oldu madamım halanmı geldi..:26:

yok gelmedi tatlım daha 1 haffta var ama sürekli ağlıyorum ota boka dün bütüngün ağladım kızlarda sen hamişsin diyorlar ama bugün o kadar ağlamıyorum o yüzden hamiş değilim bi kolerama ağladım sevinçten bebişler ikizmiş galiba o yüzdennnn

mor çiçek çok sevindim canım gözün aydın darısı hepimizin başlına...

nurumm senide tebrik ederim bebişim Rabbim sağ sağlım kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..

aminn...

off offf barnardo çok komikiz yaa halimize bak bende ağrı hiç yok ama diyordum ya göğüs çevremde kabarcıklar var diye bu sabah bi baktım sankim küçülmüşler dedim tamam işte benimkisi hüsnükuruntu hamile değilim

Allah iyiliğini versin madamım...
korkuttun beni ağladım felan okuyunca halan geldi zannettim..

kıss niye ağlıyon ki acaba..:26:neyse ümitlenme süpriz olsun..

madamım canım benim hayırlısı diyelim. dün sen bugünde ben duygusalım. bişey yoktur Allahın izniyle bende öle düşünüyorum. ama herşey muallakta kaldı ya oda canımı sıktı şimdi bekle cumaya kadar ooofff

oyyy kuzum benm hayırlısı be bebem gönlünü ferah tut

Kizlar gecmisi okumadim, okumaya kalkarsam size katilmakta dahada gecikirim, bilmem gereken bir durum varmi??
nasilmis herkes dunden bugune??

koleraaaaaaaa kızımmmmmmm hiç üzülme allahın izniyle 8 ay sonra bebişlerini alırsın kucağına. ondan sonrada uğraş dur bakalım ikizlerle ay harika yaaaaaaa

inşallah canım inşallahhhh

günaydınnn kızlar:)koleram bugun daha iyisin umarım...varmı yeni bebiş haberleriiiiii merak edıorummmm
morçileğimiz çift çizgi görmüş
ben iyiyim canım desteğinizle daha da iyiyim canlarım benim

yaaa suyum bebeğimmm sen nasıl bişeysin yaaa duygu seli yaptın beni

günaydın....
subebek,haticem,madamım,koleram,gülbudak..hepinize papatya
ve burda olmayan bütün kızlara nikitam...

subebek sana sadece bebek diyebilirmiyim..:97:

berrem seb naslsın kuzum benim halim belli

inşallah öyledir canım yaa saol içim ferahladı az çok. bende araştırcam şimdi bakalım hiç ikiz aklıma gelmezdi yaw. hani size bi kez yazmıştım hamile kalmadan önce annem aramıştı fal baktırmışta ikizlerin olcak kız demişti. bende inanmam öle fala mala çok gülmüştüm özellikle ikiz olayına. güldüm başıma geldi sanırsam. doktor çift kordon var diyince ağzımı kapatamadım.

bebişim sen niye canını sıkıyorsun tatlım..
herşey yolunda allahın izniyle onlar ikiz bebiştir balımmm
memnun kaldınmı doktorundan bakimm..

berrem doktor iyiydi çok ilgiliydi gerçkten. a dan z ye herşeyi anlattı. aldı karşısına. nasıl yatmam gerektiğini bile söyledi yani. cuma günü de zübeydeye çağırdı. madem sigortan var dedi. sağolsun. benim moralim bozuldu ultrasyonda kaldım öle elimi tuttu kaldırdı. destek verdi. işte bu destek çok önemli. hem kocama anlattı hem bana ayrı ayrı. ve işinde de ciddi öle laylaylom yapmadı yani.

koleraaaaaaaa kızımmmmmmm hiç üzülme allahın izniyle 8 ay sonra bebişlerini alırsın kucağına. ondan sonrada uğraş dur bakalım ikizlerle ay harika yaaaaaaa

nedense ikiz gibi de gelmiyo bana yaw. ya yaşasında ister ikiz olsun ister tekiz. Allahtan gelen başım üstüne yeterki sağlıklı hayırlı olsun herşey

rabbim sınıyor bizi sakın üzülmee çok sevinmelisin tatlım çoookk .... benim çok candan bi arkadaşım var ankarada yaşıyor kimsesi de yoktu orda ikizleri tek başına büyüttü ama rabbim o kadar yardım ediyorki anlatamam mükemmel bir duygu olmalı düşünsene herkeste bir sende iki seni tanımasamda çok fazla ben senin yüreğini ona benzetiyorum nedendir bilmem Allah bunu herkese nasip etmez bitanem herşey çok güzel olacak bu topikide kuran sensin bırakta bonuslar senin olsun hadi hiç üzülme şimdi ben inanıyorum güzel bir annelik seni bekliyorr canını sıkıpta ağlatma beni gene

sevda mavidir mavi ise umut yüreğini mavi tut................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…