Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

sen ikiz annesimi olacaksin tatlimm?? bugün kimse keyfimi bozamazzzzz artik
canimmmm, cok sevindimmmm
biri kiz biri erkek olsun insallah...saglikli sihhatli buyusunlerde, gonlunce olsun insallah

nuruuum benim günaydın güzel anniş nasılsın iç bol su iç valla ben yazın hamile olursam ii bol su içiyorum ama kışın neredeyse hiç hafta da anca bir iki bardak çok fena bi durum yani

Resmen zorluyorum kendimi içmeye çalışıyorum. Günde 1 litre içsem yeter hem belki zayıflarımda...

sen ikiz annesimi olacaksin tatlimm?? bugün kimse keyfimi bozamazzzzz artik
canimmmm, cok sevindimmmm
biri kiz biri erkek olsun insallah...saglikli sihhatli buyusunlerde, gonlunce olsun insallah

nikitammm şuanda sana sarılmak geldi içimden. valla gözyaşlarım durmuyo bugün yaa
cuma gelsin bana dua et emi bitanemm

Koleram senin ikizlerin mi olacak maşallah kıyamam sana çok sevindim vallahi. Hiç endişelenme bişey olmaz benim arkadaşımında öyle oldu bir kaç gün sonra duydu doktor kalp atışını.

arkadaslar günaydın birsey sorucam benim kaç gündür solkasığım ağrıyor birde durup dururken öğürüyorum içim kalkıyor birde çok halsizlik var üstümde aksamları tavuk gibi erkenden uyuyorum sizce belirtiler olabilirmi batım 5 haziran az kaldı

Koleram senin ikizlerin mi olacak maşallah kıyamam sana çok sevindim vallahi. Hiç endişelenme bişey olmaz benim arkadaşımında öyle oldu bir kaç gün sonra duydu doktor kalp atışını.

nurummm canım benim. inşallah benimkide öle olur canım yaa. x ikiz dedi doktor. asıl renkli ultrasyonda belli olcak cuma günü. doktorun yanılma payıda var kısmet artıkın sen nasılsın gittinmi doktora falan

hayırlı olsun kolera bence de kalbini ferah tut tut ki iyi olsun ve eminim herşey çok güzel olacak

inşallah canım benim inşallahhh

evet tatlım olabilir. ama gününü bekle hcg değeri hemen idrara geçmez. test yapıp moralini bozma yani. günün bi gelsin hele emi. bu belirtiler psikolojikte olabilir. hamilelik belirtisi de olabilir

AYYYY NE GÜSELLLL BEN NE YESEM YARIYOOO DEMRİŞİMMMM

valla güzelmiş bu belirtiler bende olsa valla kendimi hamile sanırımmm

bebekimmmm güssellll beğendimmmm
benden de sözzzzzzzzzzzzzzzzz evet üsülüyossss çok üsülülü
rsekkk olmucak bebişlerrr hasta olcasss sonra dimiii berreeemmmm

kendini dinleme tatlımmm bende deee akıntıı sular seller gibiydiii kesin dedimm yaaa bide gecikme 7 gün oluncaaa takmaaa demekki benimkide psikolojikmişşşş takma olucağı varsada olmass bakkk tecrübelliler öyle diyoooo ama inşallahtaaaa vardırrrrrr

bebişlerin ikiz olmasına ağlıyorsunnnn
bide ağlamıyorummm diyosunnn madamımmm kıssss sen hamişş olabilirsinnn bakkk dikkat et diyorummm kendineeee güüseell haberlere ağlanırmı hiç kısssssssssss

kızlar dün kahve falı baktırdım gerçi inanmam ben fallara ama öyle eğlencesine bakan kız beni hiç tanımıyor siz bebek mi istiyorsunuz dedi olacak inşallah dedi ay ben heyecanlandım. tabi allah nasip ederse çoook istiyorummmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…