- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #6.641
nuruuum benim günaydın güzel anniş nasılsın iç bol su iç valla ben yazın hamile olursam ii bol su içiyorum ama kışın neredeyse hiç hafta da anca bir iki bardak çok fena bi durum yani
sen ikiz annesimi olacaksin tatlimm?? bugün kimse keyfimi bozamazzzzz artik
canimmmm, cok sevindimmmm
biri kiz biri erkek olsun insallah...saglikli sihhatli buyusunlerde, gonlunce olsun insallah
Resmen zorluyorum kendimi içmeye çalışıyorum. Günde 1 litre içsem yeter hem belki zayıflarımda...
Koleram senin ikizlerin mi olacak maşallah kıyamam sana çok sevindim vallahi. Hiç endişelenme bişey olmaz benim arkadaşımında öyle oldu bir kaç gün sonra duydu doktor kalp atışını.
hayırlı olsun kolera bence de kalbini ferah tut tut ki iyi olsun ve eminim herşey çok güzel olacak
Kizlar gecmisi okumadim, okumaya kalkarsam size katilmakta dahada gecikirim, bilmem gereken bir durum varmi??
nasilmis herkes dunden bugune??
ne zsayıflaması ya bırak doğumdan sonra zayıflarsın şimdiii hiiiiiiiiç zamanı diil tatlım
arkadaslar günaydın birsey sorucam benim kaç gündür solkasığım ağrıyor birde durup dururken öğürüyorum içim kalkıyor birde çok halsizlik var üstümde aksamları tavuk gibi erkenden uyuyorum sizce belirtiler olabilirmi batım 5 haziran az kaldı
yok bebişim ya o kadar zayıf sayılmam 61 kiloyum ama boyum uzun biras orantılıyım diyelimnormalde yemek hiç aramam o yüzden ben böyleyim
ÖNEMLİ DEĞİL MADAMIMMM KOCİŞLER VARKEN ZATEN GİRMESSENİZZZ ÜZÜLMEM GİRMEYİNN VE BEBEK YAPINNN BAKİİMMMMMMMMMMMAĞLAMA FASLI AKŞAMDA DEVAM ETTİ YANEEEEE NEDENDİR BU ANLAMADIMMMMKİNEEEE
tatlım akşaam gelemediğim için çoook özür dilerim gene sulu gözlüydüm eşim geldi bi tonda ona ağladım o da üzüldü sonra 8 de gidip yatıp uyudum bugün iyiyimmakşam gelemediğim için özür dileirmm 8 de uyumuşum ağlarkene
ŞİMDİDENNN BAŞLA MAMAYAAAAA BAK FINDIĞINNN SIKI SIKI TUTUNSUNNN,SAĞLIKLI OLSUNN İNŞALLAH
taam kızz sana sözz paso yicemmmama önce hamiş olimmm
BEN ERİK,KİRASSS YEDİMMMYALNISSS YEMEK YEMEK ZEVKLİ OLMUYOOO Kİİ
hheehhheeeyy bende mantı yaptım akşam ohhh sulu sulu süperdiBAK BEKLERİMM BÖYLE DERSENNNBU ARADA BAKTINMI BİLMİYORUMM AMA İNSANIN İÇİ GİDİYOO MADAMIMM YAAAA :26:
şşşşşşşşşş fotoğrafçı madamınız varken ne arıyosunuz başka hepinizin doğumuna girecem
cücüüü ben varkene ayıp başka fotocu bulmakk dettttt
AZZZ KALDIII 61 GÜNN MADAMIMMMM GEÇİRDİĞİNİZ HER ANIN TADINI ÇIKARTIN VALLA DOYA DOYA YAŞAYINNN
aminn tatlım aminnn ben 5 dk uzaklaşsın istemiyorum aklıma gelince bile başlıyorum ağlamaya ya bi gün giderse bi iş seyahatine filan diye seni anlıyorum bebem tez vakitte kavuşun inşallahhhhTAKMA,DÜŞÜNMEEE KIZKEN NASILDIN ADET TARİHLERİNİ SADECE DENİZE GİRERKEN,KIYAFET SEÇERKEN DÜŞÜNÜRDÜK ÖYLE YAPMAYA ÇALIŞ AKLINDAN ÇIKAR ATTT STRESS YOKK,ÜZÜNTÜ YOKKK,NEŞE VE MUTLULUK VAR
ne bilim bugün hem o kadar ağlayasım yok hemde ne bilim içimden gelmiyo bi his
SEN KENDİNİ DAHA İYİ BİLİYORSUN BENDE VUCÜDUMU TANIYORUMM OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORDUM AMA SANIRSAM BENİM İLACIN ETKİSİNDEN OLDUSABIRSIZLIKLA BEKLİYORUMM CANIMMM İNŞALLAH BEBİŞİN VAR OLDUĞU İÇİN KIRMISILARRR GELMESSSSSSSSSS ÇILDIRIRIZZZZZZZ
tamam canımm ama benim günlerim hiiiiiiiiiiiç şaşmadı yani 7 haziran geldi geldi gelmedi yaparım bi test vallaolmazsada olmamıştır derim
BEBİŞİİİMMM SAĞOLLUNNNN SİZDE OLMASANIZZZZ VALLAAAAASİZİ ÇOKKK SEVİYOMMM BENNNN
bak sabah oldu artık biz varız üzülme senn emii muckksssss
nikitammm şuanda sana sarılmak geldi içimden. valla gözyaşlarım durmuyo bugün yaa
cuma gelsin bana dua et emi bitanemm
Valla bir değişiklik yok tatlım işler yogun harıl harıl çalışıyorum. Su içmeye zorluyorum bide kendimi hiç sevmemde su içmeyi.
arkadaslar günaydın birsey sorucam benim kaç gündür solkasığım ağrıyor birde durup dururken öğürüyorum içim kalkıyor birde çok halsizlik var üstümde aksamları tavuk gibi erkenden uyuyorum sizce belirtiler olabilirmi batım 5 haziran az kaldı
tamam bebekim dicem o zaman...
sıkma canını canım...
onlar istenmeyen misafir ama hep gliyolar benimde yakındır bakalım...:97:
sıkmayalım canımızı yazık bizede çok üzülüyoz..
ben artık üzülmicem ağlamıcamda söz verdim..:93:
sende üzülme taammı..
kızlar dün eve gittim azıcık göğüslerimde ağrı hissettim ay dedim tamam hamileyim :) ikide bir yokluyorum şimdi göğüslerimi. deli gibi ama sabah bişey yoktu böööööööööööööö
yok gelmedi tatlım daha 1 haffta var ama sürekli ağlıyorum ota boka dün bütüngün ağladım kızlarda sen hamişsin diyorlarama bugün o kadar ağlamıyorum o yüzden hamiş değilim bi kolerama ağladım sevinçten bebişler ikizmiş galiba o yüzdennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?