- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #6.661
off offf barnardo çok komikiz yaa halimize bak bende ağrı hiç yok ama diyordum ya göğüs çevremde kabarcıklar var diye bu sabah bi baktım sankim küçülmüşler dedim tamam işte benimkisi hüsnükuruntu hamile değilim
subebek böyle bir durumda ne denir bilemedim,daha fazla bekletmeden gelmesi iyi olmuş bir yerde ,her geçen zaman aleyhimize çünkü biran önce atlatıp bu dönemi yumurtlamaya geçmek lazım dimi :87:kızlar az önce ıdrar testi yaptım. 2. çizgiyi çok net görebılıyorum.acaba hamıle mıyımkı ya 4 gun kaldı adete. erken mı yaptım acaba kafam cok karıştı.
ama çizgi gercekten cok net. allahım bu sefer yanılmış olmayayım.
bebişlerin ikiz olmasına ağlıyorsunnnn
bide ağlamıyorummm diyosunnn madamımmm kıssss sen hamişş olabilirsinnn bakkk dikkat et diyorummm kendineeee güüseell haberlere ağlanırmı hiç kısssssssssss
inşallah canım inşallahhhh
morçileğimiz çift çizgi görmüş
ben iyiyim canım desteğinizle daha da iyiyim canlarım benim
yaaa suyum bebeğimmm sen nasıl bişeysin yaaaduygu seli yaptın beni
berrem seb naslsın kuzum benim halim belli
inşallah öyledir canım yaa saol içim ferahladı az çok. bende araştırcam şimdi bakalım hiç ikiz aklıma gelmezdi yaw. hani size bi kez yazmıştım hamile kalmadan önce annem aramıştı fal baktırmışta ikizlerin olcak kız demişti. bende inanmam öle fala mala çok gülmüştüm özellikle ikiz olayına. güldüm başıma geldi sanırsam. doktor çift kordon var diyince ağzımı kapatamadım.
berrem doktor iyiydi çok ilgiliydi gerçkten. a dan z ye herşeyi anlattı. aldı karşısına. nasıl yatmam gerektiğini bile söyledi yani. cuma günü de zübeydeye çağırdı. madem sigortan var dedi. sağolsun. benim moralim bozuldu ultrasyonda kaldım öle elimi tuttu kaldırdı. destek verdi. işte bu destek çok önemli. hem kocama anlattı hem bana ayrı ayrı. ve işinde de ciddi öle laylaylom yapmadı yani.
nedense ikiz gibi de gelmiyo bana yaw. ya yaşasında ister ikiz olsun ister tekiz. Allahtan gelen başım üstüne yeterki sağlıklı hayırlı olsun herşey
Resmen zorluyorum kendimi içmeye çalışıyorum. Günde 1 litre içsem yeter hem belki zayıflarımda...
nikitammm şuanda sana sarılmak geldi içimden. Valla gözyaşlarım durmuyo bugün yaa
Cuma gelsin bana dua et emi bitanemm
zayıflamamkmıııı????????? ne diyosunn kuzum sennnnnnnnndurumunun farkında değilsinn heraldee aaaaaaaaaa kısarım bak ben böyle şeylereee gerekirse dombili olucasss ama sağlıklı ossunnn beişlerrrr
ne zsayıflaması ya bırak doğumdan sonra zayıflarsın şimdiii hiiiiiiiiç zamanı diil tatlım
yapma simdi, benim gözlerimde bugulandi inan
cuma ultrasona mi gidiyorsun??
Allahtan hayirlisi koleram, aycunum .
sen simdi iki isim dusunmen gerekecek, supperrrr
yok annem yaaa koleram için sevinç gözyaşlarım bunlarr bendede ikiz olsa vallahhaaaaaçıldırırımmmmmmmmmmmmmmm amaaaaaaaa mutluluktann
ama ben sen ağlayasın diye yapmamıştımmkiii kussuummmmmmm ağlamaman için yaşam belirtisini anlayasınn n diye bebişler çiçek göndertmişti sanaaaa :26::26::26:
onu sen bilemessiiin n kolerammm Allah öyle münasip görmüştürrr seni çok sevmişşş seven kulunu daha çok sevindirmek istemiş işteee
kabarcıklarmı??????????????????????????????
Madamımmm eminmisin yavrummm??????? Oohhh ohhh geliyorrr bak benden bidaha demesiiiii
günaydın bebişşşşşşş nasılsın 663. sayfada ben tek tek okuyup cevapladım göz atarsan çoğu şeyi öğrenmiş olursun tek sayfada
evet nikitam cuma renkli ultrasyona sokçakmış tam anlayamadı emin olamadı yani. Hayırlısı bakalım. Herşey bi kesinleşse bende rahatlıcam. Hiç sülalede ikizde yok anam
Madamım yaa allah sana ikiz bebek nasip etsin inşallahhhhhhhhh
Canımsın canımmmmmmmm ağlamıyorum topiklerden araştırıyom bakem varmı benim durumda die. Anam her doktora gidişte bişi çıkıyo he gitmesemmi bidaha
Suyum hayırlısı bakalım. Allah ne verdiyse kabul.
yapma simdi, benim gözlerimde bugulandi inan
cuma ultrasona mi gidiyorsun??
Allahtan hayirlisi koleram, aycunum .
sen simdi iki isim dusunmen gerekecek, supperrrr[/Qne güselll işte genelde eşler arasında seçim yapmak zor olurrrr.birini sen birinide eşin seçer kolerammm ne kadannnn şanslısınnn bakkk şükrettttt canımmmm
kızlar dün kahve falı baktırdım gerçi inanmam ben fallara ama öyle eğlencesine bakan kız beni hiç tanımıyor siz bebek mi istiyorsunuz dedi olacak inşallah dedi ay ben heyecanlandım.tabi allah nasip ederse çoook istiyorummmmmm
valla güzelmiş bu belirtiler bende olsa valla kendimi hamile sanırımmm
atmak isterim tatlim ...ama anlattiniz artik ...
Naber , napiyosun?
kızlar az önce doktordan geldim. doktor 2 tane bebek kordonu gördü. 1 kesede. tek yumurta ikizi dedi. ama kalp atışlarını duyamadı. kalp atışlarının normalde duyulması gerekiyomuş. bekleyelim bakalım cumaya kadar dedi. cuma günü gidicez yine. çok karışık duygular içerisindeyim. şimdi ikizlerim mi olucak ama kalp atışı neden yok canım çok sıkkın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?