Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

KABARCIKLARMI??????????????????????????????
madamımmm eminmisin yavrummm??????? oohhh ohhh geliyorrr bak benden bidaha demesiiiii

Canım meak ettim senin bat'ın 4 haziran gözüküyor. Daha 5 gün var nasıl belli oldu böyle hemen.
Bu arada tebrik ederim. Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin.

Günayın canlar ...geçmişi okudum ama size yetişmekde zorlandım tam bitti derken yeni bir sayfa çıkıyor
morçiçek hayırlı olsun,tebrikler güne böyle güzel hbrle başlamak çok iyi geldi
subebek böyle bir durumda ne denir bilemedim,daha fazla bekletmeden gelmesi iyi olmuş bir yerde ,her geçen zaman aleyhimize çünkü biran önce atlatıp bu dönemi yumurtlamaya geçmek lazım dimi :87:

bebişlerin ikiz olmasına ağlıyorsunnnn
bide ağlamıyorummm diyosunnn madamımmm kıssss sen hamişş olabilirsinnn bakkk dikkat et diyorummm kendineeee güüseell haberlere ağlanırmı hiç kısssssssssss

yok annem yaaa koleram için sevinç gözyaşlarım bunlarr bendede ikiz olsa vallahhaaaaaçıldırırımmmmmmmmmmmmmmm amaaaaaaaa mutluluktann

ama ben sen ağlayasın diye yapmamıştımmkiii kussuummmmmmm ağlamaman için yaşam belirtisini anlayasınn n diye bebişler çiçek göndertmişti sanaaaa :26::26::26:

Resmen zorluyorum kendimi içmeye çalışıyorum. Günde 1 litre içsem yeter hem belki zayıflarımda...

zayıflamamkmıııı????????? ne diyosunn kuzum sennnnnnnnn durumunun farkında değilsinn heraldee aaaaaaaaaa kısarım bak ben böyle şeylereee gerekirse dombili olucasss ama sağlıklı ossunnn beişlerrrr

zayıflamamkmıııı????????? ne diyosunn kuzum sennnnnnnnn durumunun farkında değilsinn heraldee aaaaaaaaaa kısarım bak ben böyle şeylereee gerekirse dombili olucasss ama sağlıklı ossunnn beişlerrrr

Tamam tamam dombili olucam kızma sen :))))

yapma simdi, benim gözlerimde bugulandi inan
cuma ultrasona mi gidiyorsun??
Allahtan hayirlisi koleram, aycunum .
sen simdi iki isim dusunmen gerekecek, supperrrr

evet nikitam cuma renkli ultrasyona sokçakmış tam anlayamadı emin olamadı yani. hayırlısı bakalım. herşey bi kesinleşse bende rahatlıcam. hiç sülalede ikizde yok anam

yok annem yaaa koleram için sevinç gözyaşlarım bunlarr bendede ikiz olsa vallahhaaaaaçıldırırımmmmmmmmmmmmmmm amaaaaaaaa mutluluktann

madamım yaa Allah sana ikiz bebek nasip etsin inşallahhhhhhhhh

ama ben sen ağlayasın diye yapmamıştımmkiii kussuummmmmmm ağlamaman için yaşam belirtisini anlayasınn n diye bebişler çiçek göndertmişti sanaaaa :26::26::26:

onu sen bilemessiiin n kolerammm Allah öyle münasip görmüştürrr seni çok sevmişşş seven kulunu daha çok sevindirmek istemiş işteee

canımsın canımmmmmmmm ağlamıyorum topiklerden araştırıyom bakem varmı benim durumda die. anam her doktora gidişte bişi çıkıyo he gitmesemmi bidaha
suyum hayırlısı bakalım. Allah ne verdiyse kabul.

kabarcıklarmı??????????????????????????????
Madamımmm eminmisin yavrummm??????? Oohhh ohhh geliyorrr bak benden bidaha demesiiiii

evet tatlım o koyu bölgede 4 tane gayet belirgin böle kabarcıklar çıkmıştı ama sadece sol göğsümde dokununca hissediyordum ama bu sabah bi baktım sanki yoklar gözümü ovuşturuyorum birdaha bakıyorum yok kaybolmuşlar kızıım dedim sen kafayı yidin iice yürü git işine gücüne bakçok güldüm sabah halime yaaaawww

Sana bi yazı yazmıştım koleram okudun mu ordaki arkadaşım hep dua eder inşşallh üçüzlerin olsun senin diyee

canim, gözün aydin , hamileymissin....
cok sevindimmm , Allah kucagina alip emzirmenide göstersin insallah tatlisimmmm

ayyy iki bebişşş süper yaa cifte mutluluk tebrikler bebişimmm:81::81:ayrıca kalp atışını yengem abimlerde ilk gittiklerinde duyamamışlardıı sakın panik yapma ve moralini bozmaaa minnoşlar etkilenmesin okişş prensesisimmm kendine cok ii bak ve yorma kendini sakınnnsen artık hamiş bi hatunsun ona göre yasamaya alış minnoşummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…